eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
161 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.7هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 | ۴ خردادماه ۱۴۰۲ 💫 : ملت ایران هشت سال را تحمل کرد، چون این هزینه‌ى دست یافتن به استقلال ملت و قدرت ملى و افتخار ملى بود. 🗓 ۱۳۸۷/۰۲/۱۱ | | 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه بنده خدا تو کانادا سرطان گرفته یه خود تحقیر هم این وسط معرکه!!!🙄 📝 پاورقی
🔰 برای فتح خرمشهرهای ذهنی باید کاری کرد 🔹 یکی از مهمترین خرمشهرهای پیش رو، خرمشهرهای ذهنی و فکری خواصی است که به واسطۀ پروپاگاندای رسانه‌ای دشمنان، اشغال شده است. 🔹 برای فتح این ذهن‌های اشغال شدۀ باید بیت المقدسهای شناختی راه انداخت. 📌 همان طور که رزمندگان به پشتوانه بصیرت و ولایت‌محوری‌شان توانستند خرمشهر زمینی را فتح کنند، رزمندگان جنگ شناختی نیز باید به فکر فتح خرمشهرهای فکری، ذهنی و عقیدتی جامعه به ویژه خواص باشند. ♨️ سکوت در قبال معممینی که با مواضعشان به شهدای هشت سال دفاع مقدس خیانت می‌کنند، خود خیانتی بزرگ است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ترسا کوربین فعال حوزه حقوق زن آمریکایی 🔹تازه مسلمان شدگان غربی آن راهی را تجربه کردندکه در ایران تازه عده ای آغاز کرده اند.به راستی چه می‌شود که ترسا می‌تواند در اسلام ستیز ترین کشورها با فطرت الهی خود اسلام را پیدا کند و به عنوان فعال حوزه زنان ،شناخته شود‌و در رسانه هایی که هزاران اسلام ستیز انها را رصد میکند در دفاع از حجاب صحبت کنند و مخاطبان را تحت تاثیر قرار دهند ؟ ◀️به صحبت های ترسا گوش کنید! معتقد است ،حجاب مانع ورود اندیشه ها به مغزش، نمی‌شود!
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مناظره داغ کارشناس عرب با افسر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی : ایران معادلات خاورمیانه را تغییر داده و این برای اسرائیل بسیار دردآور است! 💢 دکتر "أليف صباغ" در پاسخ به تهدیدات "جاک نریا"، افسر اطلاعات نظامی اسرائیل در آنتن زنده شبکه i24 رژیم صهیونیستی، گفت: 🔺️"هر اسرائیلی عاقل باید بداند اگر به ایران حمله‌ای شود آن گاه پاسخ‌های نظامی ایرانیان را تحمل نخواهند کرد!"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در طول روز پهلوونای زیادی از کنارمون رد میشن که نمی‌شناسیمشون؛ به افتخار همه‌شون ❤️
🔴 باز هم دروغ گویی رسانه های ضد انقلاب و اصلاح طلب برای ایجاد درگیری بین ایران و طالبان 🔹 برابر بررسی های صورت گرفته فیلمی که در سطح گسترده در شبکه های اجتماعی و با محوریت رسانه های معاند خارجی و اصلاح طلب داخلی با عنوان رژه موتوری با دبه زرد و با هدف تمسخر رییس جمهور ایران در حال انتشار است مربوط به نهم شهریور ماه ۱۴۰۱ و مراسم رژه نیروهای مسلح طالبان به مناسبت اولین سالگرد خروج آمریکایی ها از افغانستان هست و این دبه ها معروف به دبه های انتحاری است و ارتباطی با مسئله اخیر حق ابه و سخنان رییس جمهور ایران ندارد ولی در اقدامی مشکوک برخی شبکه های وابسته به طالبان و رسانه های وابسته به اصلاح طلبان در داخل امروز و درسطح گسترده اقدام به انتشار این فیلم نمودند که یقینا هدف آنها ایجاد درگیری و تنش بین دو کشور ایران و افغانستان است. 🔹 همانگونه که به دفعات تاکید کردیم یقینا هدف اصلی انتشار این مطالب تحریک دو طرف بمنظور ایجاد درگیری و تنش بین ایران و افغانستان است و نهادهای مسئول باید مراقب این توطئه ها باشند. ولی باید توجه داشت نشان دادن اقتدار در مناطق شرقی و به نمایش گذاشتن جدیت در احقاق حق ایران می تواند مانع از شیطنت رسانه های مزدور داخلی و خارجی و تکرار حوادث مشابه شود.