eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
160 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.8هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 🖼 وابستگی یعنی این 🍃🌹🍃 🔹مقایسه حقوق مستشاران آمریکایی با کل بودجه آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و کل ۳۵میلیون جمعیت زمان
💢 خدا به خیر کنه آخر و عاقبت این ازدواج رو 🔹 اصلا نسل بشر داره به جایی میرسه که داره نگرانم میکنه🤣🤣
💢 قفل توسعه پارس جنوبی پس از بیست سال شکست!
💢 شناسایی هسته‌ های منافقین با اطلاعات انتقالی از آلبانی/ هارد و کیس‌های مجاهدین خلق تحویل ایران داده شد 🔹بخشی از هارد و کیس‌های گروهک مجاهدین خلق از آلبانی به ایران رسید، مشغول بازیابی اطلاعات، شناسایی رابطان و هسته های تخریب و نقاط کور هستند. نتایج تا الان امیدوار کننده است.
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | وقتی که آمریکا به کشتن نیم میلیون کودک افتخار می کند 🍃🌹🍃 🔹 تنها تا سال ۲۰۰۷ یعنی ۴ سال پس از آغاز جنگ، یک میلیون و دویست هزار عراقی کشته شدند. نکته تاسف‌برانگیز آنکه قریب ۴۰ درصد از این کشته‌ها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.
🚨انصافا اگر به میرسلیم و برخی مسئولان بابت تولید محتوا برای ضدانقلاب حقوق بدن، از حقوق نمایندگی حلال‌تره! جناب نامحترم، نمی خواد از رهبر معظم انقلاب ،مایه بذارید! آقا خودشون واضح نظرسون رو در این خصوص گفتند،هر جا گیر می کنید،یا منافع تون به خطر میفته، پای رهبری رو وسط نکشید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥دادگاه توماج صالحی برگزار شد😂 امیر رئیسیان، وکیل توماج صالحی درباره اتهامات موکلش گفت: 🔷 حجم اتهامات فراتر از این بود که در نیم ساعت مقرر حتی بتوانیم یک‌یک اتهامات را برای موکل تبیین کنیم. افساد فی‌الارض، همکاری با دول متخاصم، فعالیت تبلیغی علیه نظام و دعوت به اغتشاش برخی از این اتهامات بود. 🛑 می‌گفت فرار کنید؛ اما بعد از دستگیری شلوارشو خیس کرده بود ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حرف های جنجالی مجری تلویزیون در پخش زنده: لعنت به کسی که خودش اینجاست ولی خانواده اش اون سر دنیا!
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 استاندارد دوگانه رسانه‌های مزدور در قبال اعتراضات؛ تشکیل اتاق فرمان جنگ علیه ایران در برابر رویکرد حمایتی از سرکوب مکرونی!! 🔹 با نگاهی کوتاه به شبکه‌های فارسی زبان دربرابر اعترضات در ایران و فرانسه می‌توانیم به وضوح به رویکرد تناقض گونه این شبکه‌ها دربرابر اتفاقات پی برد.
💢 فیلترینگ هم مکرون را راضی نکرد ؛ قطعی اینترنت در برخی از مناطق فرانسه 🔹 مقامات فرانسه تصمیم گرفتند از فردا و برای مدتی نامعلوم اینترنت برخی از محلات و مناطق را قطع کنند و اعلام کردند: تصمیم برای جلوگیری از دسترسی به اینترنت با هدف محدود کردن استفاده از وسایل ارتباطی در اقدامات غیرقانونی است. و این تصمیمی است که آزادی های اولیه شهروندان را هدف قرار نمی دهد، بلکه به منظور حفظ امنیت آنها است. 🔹 میگن قطعی اینترنت، ربطی به ممنوعیت آزادی‌ها نداره، برای حفظ امنیت‌تونه!؟
💢طرف با تیشرتی که منقش به پرچم آمریکا بوده رفته راهپیمایی قوم لوط بهش حمله کردن که چرا با پرچم ما نیومدی😂 ملیت رو هم قبول ندارند فقط پرچم ما! 🔹اون وقت جوری به این پرچم افتخار می‌کنند، انگار چندین هزار سال قدمت قوم لوطه 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 افتتاح مدرسه شیطان پرستی ! 🔹 اصل هدف همین بود بندگی شیطان منتهی اول بی حجابی و توهین به اسلام و بعدش همجنسگرایی و نهایتا شیطان پرستی!