🟥 رئیس اسبق سازمان اطلاعات عربستان : حماس هفتم اکتبر حیثیت اسرائیل را در جهان برباد داد
♦️«ترکی الفیصل» رئیس اسبق سازمان اطلاعات عربستان سعودی :عملیات طوفان الاقصی که از سوی حماس علیه اشغالگران صهیونیست هفتم اکتبر گذشته رخ داد، حیثیت رژیم صهیونیستی را در دنیا بر باد داد.
♦️ آنچه حماس با حمله به رژیم صهیونیستی انجام داد و شیوه ای که از طریق آن توانست دژهای استوار این رژیم را در اطراف غزه درهم بشکند، تبعات بسیار بزرگی به همراه داشت.
♦️یکی از مهمترین این تبعات، درهم شکستن اعتباری بود که اسرائیل نزد جهانیان داشت، مبنی بر اینکه در منطقه هیچ قدرتی توان رقابت یا رویارویی و به چالش کشیدن آن را ندارد و اینکه مصون در برابر هر قدرتی است.
♦️طوفان الاقصی نشان داد که مساله فلسطین زنده است و آنگونه که طی سالها ادعا می شد که فلسطین موضوعی فراموش شده است و اهتمامی به آن وجود ندارد، نیست و آرمان فلسطین نمرده و پویا است.
♦️تبعاتی که عملیات طوفان الاقصی در حدود سه ماه قبل به دنبال داشت، جهانیان را بیدار کرد و نشان داد که نه تنها مساله فلسطین پابرجاست؛ بلکه در آنجا ظلم و ستمی روا داشته میشود و مردم فلسطین در معرض ستم اشغالگران قرار دارند که مشابه اشغالگری های استعماری قرن نوزدهم است که کشورهای اروپایی در مناطق مختلف دنیا از آسیا تا آفریقا و آمریکای لاتین روا داشتند.
🔴 منابع غربی: ناتو به رهبری آمریکا تا چند روز دیگر اقدام نظامی علیه یمن را آغاز خواهد کرد.
✍ این خبر نیز آنقدر مزخرف است که هر کس ذره ای تحولات جهانی را دنبال کند میداند ناتو در حالی که با روس ها تا عمیق ترین لایه ها درگیر است، در جبهه اوکراین زاییدهاند و پرواز موشک های هایپرسونیک روسی را روی سرشان میبینند وارد جنگ سهمگین دیگری با مقاومت در منطقه شود ؟ آن هم وقتی یمنی ها تهدید کرده اند تا زمانی به کشتی های تجاری کشور های اروپایی آسیبی نمیرسد که آنها وارد بازی آمریکایی ها و اسرائیل نشوند...پس این نیز یک جنگ روانی است تا آمریکایی ها آبروی رفته خود را بازیابی کنند.
⚠️ مگر آنکه نقطه ای رسیده باشیم که برای غربی ها یقین شده باشد رژیم صهیونیستی در حال فروپاشی اجتماعی_سیاسی_اقتصادی در ماه های آینده است و با این حرکت بخواهند ورق را برگردانند که این نیز یک خطا است و اگر غزه برای رژیم صهیونیستی باتلاق شد یمن یک باتلاق جهانی خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 نفر اول پزشکی غدد کودکان جهان، زن ایرانیِ معتقد به قرآن، حجاب، حساس به هویت ملی و مشوق دانشجویان به ماندن در وطن است!
💠 پروفسور مریم رزاقی آذر
ثابت کرد،
... می توان نفر اول پزشکی غدد کودکان در جهان شد؛
✔️اما در ۱۷ سالگی ازدواج کرد؛
✔️صاحب ۴ فرزند شد؛
✔️بی اعتناء به تبلیغات دشمنان علیه زن در ایران، مقید به حجاب اسلامی و اهل تفکر در قرآن بود؛
✔️وطن خواه و میهن دوست بود و حساس به تاریخ ایران و حتی نام خلیج فارس؛
✔️اقامت هیچ کشوری به جز ایران را نپذیرفت؛
✔️دانشجویان را به ایران خوش بین نمود، آنها را مأیوس و تشویق به مهاجرت از کشور نکرد؛
🔺️فیلم را ببینید و به احترام زیست عالمانه و عفیفانه زن ایرانی آن را به دیگران هم نشان دهید.
#زن_عفت_افتخار✌️🇮🇷
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌹حالوهوای فرودگاه بغداد در شب سالگرد شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس.
#حاج_قاسم
#شهیدالقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم دوربین مخفی است و کاملا واقعیه حتما چند بار با حواس کامل ببینیدش و درس بزرگ زندگی ازش بگیرید
بهشت واقعی خاص این گونه افراد هست
به افتخار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹خواهر شهید صالح العاروری: به ما تبریک بگویید نه تسلیت
♦️ما در موقعیتی نیستیم که بتوانیم برای برادرمان تسلیت بگوییم او از بچه های غزه ارزشمندتر نیست. صالح می رود هزار عادل مثل او می آیند خون صالح و شهدای فلسطین قطعا پیروزی برای فلسطین و مقاومت خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
....خیلی مردی....
#پیشنهاد_دانلود
به عشق #مادر
🌴🌼🌴
🔴واکنش کیهان به حضور سعید لیلاز در مناظره تلویزیونی/ او را آوردید که حرف مفت بزند و بگوید ۹ دی فقط یک میدان است، آن هم سوراخ؟
🔹روزنامه کیهان نوشت:ثمره کوتاه آمدن در برابر فتنهگران کودتای سال ۸۸ و تریبون دادن به افراد هتاک و عدم صدور احکام بازدارنده برای آنان همین میشود که شخصی مثل لیلاز با حضور در تلویزیون جمهوری اسلامی حرف مفت بزند و بگوید ۹ دی فقط یک میدان در تهران دارد که آن هم سوراخ است. این گستاخی و توهین به ملت ایران چگونه قابل تحمل است؟
✍ کاش کیهان به نقش مخرب این افراد در بوجود آمدن گرانی ها و بحران های اقتصادی چند سال اخیر هم اشاره ای میکردند که چگونه با مشاوره غلط دادن به مسئولان ارشد باعث ایجاد تورم های سنگین در معیشت مردم شدند.
چقدر اینا
پر رو. شدن.....
🔸آیت الله حائری شیرازی🔸
مرد باید سختیهای کار همسر در خانه را ببیند. باید خودش را جای زن بگذارد. علی (علیه السلام) میفرماید: «فَإِنَّ الْمَرْأَةَ رَیحَانَةٌ، لَیسَتْ بِقَهْرَمَانَة». زن که خدمتکار نیست، زن گل است.
مرد وقتی در خانه کار بکند، مثل جهاد است. اگر کمکِ زنش ظرف بشوید، خیاطی بکند، بچهداری بکند، جارو بکند، تمام اینها عمل به وظائف شرعی است.
زن هم که در خانه کار میکند، ثواب بزرگی به او میدهند. نمیگویند وظیفه است.
میگن آیت الله حائری شیرازی در حال سبزی پاک کردن بودن و با دقت تمام برگ های ریز سبزی راهم جدا میکردند.
به ایشان گفتند اینقدر حساسیت لازم است؟ جواب دادن که این سبزی ها خیلی دوست داشتند و تلاش کردند تا بیایند و خوراک انسانها بشوند. خوب نیست با بی دقتی من محروم شوند...
غصهی گلوگیر
تلخترین مطلبی که امامخامنهای(حفظهالله) در دیدار بانوان فرمودند، این جملات است:
«دیروز یک کتابی برای من آوردند که صحبتهایی بود که خود بنده کرده بودم، چاپ شده بود، ندیده بودم؛ نگاه کردم دیدم خیلی از حرفهایی که آماده کرده بودم و میخواستم امروز اینجا بگویم، در آن کتاب هست و قبلاً بارها گفته شده؛ در این زمینهها زیاد صحبت کردهایم.»
تلخی این جملات در مواجهه با سوالات زیر آزاردهندهتر میشود:
-چرا خطر جمعیت ما را تهدید میکند؟
-چرا تحول در آموزش و پرورش اتفاق نمی افتد؟
-چرا تبلیغ اولویت اول حوزه نیست؟
-چرا تحول لازم در حوزه محقق نشده است؟
-چرا کماکان بعضی از نسخههای شکستخوردهی اقتصادلیبرال در حال اجراست؟
-چرا بیحجابی بهعنوان حرام شرعی و سیاسی موردتوجه عدهای از متولیان نیست؟
-چرا بیاخلاقی سیاسی در ایام انتخابات آزاردهنده میشود؟
-چرا مشارکت بالای مردم در انتخابات، اولویت اول عدهای از مدیران نیست؟
-جرا جایگاه قویم مردم در حاکمیت اسلامی کمتر دیده میشود؟
- چرا...
-و چرا عدهی زیادی از ما بعد از شنیدن سخنان متعدد حضرت ایشان از جمله همین سخنرانی، اینقدر ذوقزده شدیم و برایمان تازگی داشت؟!
پاسخ تمام این سوالات تلخ در همان جملهی نخست آقاست؛ متأسفانه از یکطرف کلام ایشان به تمام مخاطبان واقعی نرسیده است و از طرف دیگر عدهای از مخاطبان واقعی که کلام را دریافتهاند، حقش را ادا نکردهاند!
مقصر کیست؟
-دفتر حفظ و نشر آقا؟
-حوزههای علمیه؟
-قوای سهگانه؟
-دستگاههای عریض و طویل فرهنگی؟
-فرهیختگان حوزه و دانشگاه؟
-طلاب و دانشجویان؟
-رسانههای ملی و غیرملی؟
-مردم؟
-یا هرکدام از ایشان به میزانی؟
چاره چیست؟
فقط یک کلام: «رساندن کلام امام جامعه به جامعهی امام و مطالبهی میدانی جهت تحقق آن.» و این مهم محقق نخواهدشد، جز با اقدام جهادی «حلقههای میانی».
امامخامنهای در یکی از مهمترین سخنرانیهای دوران زعامتشان فرمودند:
«این تمرکز، این ایجاد برنامهی کار، پیدا کردن راهکار، ارائهی راهکار، برنامهریزی، به عهدهی چه کسی است؟ این به عهدهی جریانهای حلقههای میانی است. این، نه به عهدهی رهبری است، نه به عهدهی دولت است، نه به عهدهی دستگاههای دیگر است؛ [بلکه] به عهدهی مجموعههایی از خود ملّت است که خوشبختانه امروز ما این را کم هم نداریم. ما نخبههای فکری در زمینههای گوناگونِ مورد نیاز در میان جوانان، در میان مسئولین خودمان داریم. اینها میتوانند بنشینند برنامهریزی کنند و هدایت کنند. تشکّلهای دانشجویی از این قبیلند، مجموعههای باتجربه و فعّال در زمینههای فرهنگی و فکری و مانند اینها از این قبیلند و هر که هم در این زمینهها فعّالتر باشد، مؤثّرتر است؛ یعنی زمام کار دست کسانی است که فعّالیّت کنند؛ تنبلی و بیحالی و کسالت و مانند اینها به درد نمیخورد.»
به این فهرست بیافزایید: اساتید حوزه و دانشگاه، فعالان رسانهای، محافل قرآنی و مذهبی، هنرمندان متعهد، نویسندگان، هیئات، پایگاههای بسیج، گروههای جهادی و....
هشدار!
کلامِمعجزگون امیرالمؤمنین(علیهالسلام) فقط مربوط به صدر اسلام نیست و امروز نیز خدای نکرده میتواند مصداق بیابد:
«مَنْ نَامَ عَنْ نُصْرَةِ وَلِیِّهِ انْتَبَهَ بِوَطْأَةِ عَدُوِّهِ.»
کسی که به هنگام یاری ولیّ (رهبر) خود بخوابد، با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد!
✍عباس بابائی ۸ دیماه ۱۴۰۲
🌸 امام باقر علیه السلام فرمودند:
🌼 خوشا به حال صابرین در زمان غیبت قائم علیه السلام و خوشا به حال پابرجایان در محبت او ،آن ها کسانی هستند که خداوند آن ها را در کتاب خود وصف کرده و فرموده «الذین یؤمنون بالغیب و...» 🌼🍃
📒 روزگار رهایی، ص۳۶۵ 📒
✍امام صادق علیه السلام
اهل آسمان و زمین به وسیله ظهور او خوشحال می شوند، پرندگان هوا و ماهیان دریا نیز با ظهور او شادی می کنند.
📚المهدی، ص ٢٢١
📩 رهبر انقلاب: زن و مرد در حقوق خانوادگی یکساناند اما هر کدام یک نوع وظیفهای در خانواده دارند/ عدالت جنسیتی، برخلاف برابری جنسیتی، در همهجا معتبر است
✏️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار جمعی از زنان و دختران:
✏️ در وظایف مربوط به خانواده وظایف یکسان نیست هر کدامی یک نوع وظیفهای دارند. امکانات، ظرفیتهای جسمی، ظرفیتهای روحی و هرکدامی یک وظیفهای را محوّل میکند اینجا جنسیت نقش دارد. اینی که شعار برابری جنسیتی بهطور مطلق میدهند این غلط است. برابری جنسیتی در همهجا نه؛ در یک جاهایی بله برابری هست اما در یک جاهایی هم برابری نیست. نمیتواند باشد. آن چه درست است عدالت جنسیتی است عدالت جنسیتی در همهجا معتبر است عدالت یعنی هرچیزی را در جای خود قرار دادن. ساخت روحی زن، ساخت جسمی زن، ساخت عواطفی زن اقتضای یک مسائلی را میکند. فرزندآوری، فرزندداری و دامان پرورش فرزند کار زن است.
اما در حقوق خانوادگی یکسان است: همانقدر که مرد در خانواده حق دارد زن همان اندازه در خانواده حق دارد پس در حقوق خانوادگی یکسان اما در وظایف خانوادگی نه.
۱۴۰۲/۱۰/۰۶