eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
160 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.8هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
34.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نفوذ یهودیان مخفی و بهائیت در ایران،از قبل انقلاب اسلامی ،تا کنون .....😳
38.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 😳فاسدترین‌ زن‌ تاریخ‌ ایران اشرف‌پهلوی😳 اشرف پهلوی چطور ۴ معشوقه‌اش را به نخست وزیری رساند؟؟!!😳» لعنة الله علی‌‌القوم الفاسقین والفاحشین ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
4_5906559233003885101.mp3
28.55M
🎙️ استاد 📑 «انتخابات مجلس و مسائل کشور» 🗓 ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - پردیس
🔵 اگر به گرگ امان بدهی او به تو حمله می کند 🔸 عراقی ها در یک اشتباه راهبردی و ذلیلانه..... 🔻اعلام کردند که 👇 1⃣ حمله علیه آمریکایی ها در عراق را متوقف می کنند 2⃣ تا دولت عراق برای خارج شدن آمریکا از عراق مذاکره کند ✳️ نتیجه 👇 1⃣ آمریکا عراقی ها را تحقیر کرد و هیچ اعتنایی به توقف عملیات علیه آنان نکرد 2⃣ هیچ ارزشی برای اعلام آمادگی دولت عراق قائل نشد 8⃣ اعلام کرد از عراق خارج نمیشود 4⃣ به چند نقطه از عراق حمله کرد و جمعی از عراقی ها را به خاک و خون کشید ✳️ آری اگر تو تسلیم گرگ شوی او نه تنها تسلیم تو نمی‌شود ، بلکه تو را می درد!
🔵🔵🔵🔵🔵 جوهره انقلاب اسلامی در نگاه امام خمینی قدس سره 🌷🌷🌷 همان طور که امام راحل فرمودند: 🌸 ملت عزیز سرتا پا معتقد به اسلام و قرآن مفتخر است 🌸 که پیرو مذهبی است که می‌خواهد حقایق قرآنی را نجات دهد 🌸 و بشر را از قیودی که بردست و پای و عقل او پیچیده است و او را به سوی فنا و سستی و بردگی و طاغوت می‌کشاند نجات دهد. 🌸 آمریکا با همه ادعاهایش و همه ساز و برگش در مقابل ملت غیور ایران و کشور حضرت بقیه الله رسوا و وامانده گشت 🌸 و این امداد غیبی خداوند بود که ملت ایران را بیدار کرد و از ظلمات شاهنشاهی به نور اسلام هدایت کرد. [۱] 💐🌸💐🌸💐 [۱]: امام خمینی، صحیفه نور ، ص ۵.
🌷❄️🌷❄️🌷 انقلاب اسلامی؛ آیتی قابل تدبّر انقلاب اسلامی به طور مسلم یکی از آیات الهی است👇 و لذا همان طور که باید در سایر آیات الهی تدبّر کرد تا جنبه ی باطنی آن‌ها آشکار شود، باید در انقلاب اسلامی از جهات گوناگون تدبّر نمود👇 امام صادق علیه السلام فرمودند: «الْعَالِمُ بِزَمَانِهِ لَا تَهْجُمُ عَلَیْهِ اللَّوَابِس»؛ [۱] بر آن کس که به زمانه ی خود داناست، اشتباهات هجوم نمی آورد. و به واقع قضیه همین طور است که اگر انسان جهت گیری زمانه را درست تشخیص داد، در دام دشمنان نمی افتد. رسول خدا صلی الله علیه و آله می‌فرمایند: «عَلَی الْعَاقِلِ أَنْ یَکُونَ بَصِیراً بِزَمَانِهِ مُقْبِلًا عَلَی شَأْنِه حَافِظاً لِلِسَانِه»؛ [۱] لازم است بر عاقل که اوضاع و احوال زمان خود را بشناسد و موقعیّت خود را درک نماید و زبان را از بیهوده گویی حفظ کند. 🌷❄️🌷❄️🌷 [۱]: تحف العقول عن آل الرسول صلی الله علیه و آله، ص ۳۵۶. [۱]: إرشاد القلوب إلی الصواب، ج ۱، ص ۱۴۰.
اسير يمنى شكنجه مى شه ولى به ايران و ايرانى توهين نمى كنه،حالا يسرى هم هستند داخل ايران، در امنيت و  آرامش كامل هر توهينى مى كنند و بابتش پول هم مى گيرند. شرف داشتنيه نه خريدنى. به دلیل تصاویر دلخراش فیلمش رو نمی فرستم😭
ان شالله آزادی قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا