eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
161 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.7هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️ امیرعبداللهیان: از ۷۲ ساعت قبل از عملیات، به همسایگان و کشورهای منطقه اطلاع دادیم 🔹 پاسخ ایران در قالب دفاع مشروع، قطعی و مسلم است. ولی ما امنیت همسایگان و امنیت منطقه را امنیت جمهوری اسلامی ایران می‌دانیم. ✳️ترامپ: حمله ایران به اسرائیل نشان‌دهنده "ضعف" آمریکا در دوران بایدن است. ✳️ تایمز اسراییل : نتانیاهو حمله تلافی جویانه به ایران را پس از تماس با بایدن لغو کرد. ✳️ هرتزوگ: به کنسولگری ایران حمله نکرده بودیم 🔹️رئیس رژیم صهیونیستی در یک عقب‌نشینی آشکار پس از حملات سنگین پهپادی و موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی ادعا کرد که این رژیم به کنسولگری ایران در دمشق حمله نکرده بود.
✳️بدیل سازی؛ راهبرد دشمن در برابر انقلاب اسلامی و گسترش اسلام ناب محمدی (ص) 🔰 آقای فوکویاما، در سال 2007 در یک کنفرانسی که در اورشلیم تشکیل شد، مباحثی را راجع به انقلاب اسلامی مطرح می‌کند و یک تز مقابله با اسلام ارائه می دهد که همان تز، سرمشق سرویس‌های اطلاعاتی غربی علیه جهان اسلام می شود. او می‏گوید راه مبارزه با اسلام، مبارزة مستقیم نیست، بلکه باید بدیل سازی کنیم، یعنی در مقابل نقاط قوتی که حرکت جبهه مقاومت اسلامی در منطقه و در جهان اسلام و در همه دنیا دارد تأثیرات خودش را به جای می‌گذارد و نظام لیبرال دموکراسی را به چالش می‌کشاند، ما باید در جهان اسلام، بدیل سازی کنیم و نقاط قوت شان را با بدیل‌هایی که ما می‌سازیم، به نقاط ضعف تبدیل کنیم. ✅ انقلاب اسلامی به دنبال امت واحده بوده و هست. در پیام‌های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری در موسم حج( سالیان متمادی) و کنفرانس‌های تقریب مذاهب با تاکید بر وحدت و روح اخوت مسلمین، اهمیت ویژه این امر را مشاهده می کنیم .اما در درنقطه مقابل به ویژه در ده سال گذشته جهان شاهد تشکیل و رشد سریع گروهی افراطی به ظاهر مسلمان و صهونیسم تبار ! به نام داعش ، ساخته ی دست استکبار جهانی بود که مدعی تشکیل خلافت اسلامی می شود . یعنی در مقابل امت واحده جبهه مقاومت اسلامی ، بدیلی به نام خلافت اسلامی می‌سازند یا گروه‌هایی به نام شیعه، تشکیل می شود که حمایت مالی‌ و هدایت فکری شان از طریقMI6 انگلیس انجام می‌گیرد و مامور می شوند در شبکه های ماهواره ای و کانال ها و صفحات اجتماعی شان ، به صحابة پیغمبر توهین کنند و اهل سنت را بر علیه شیعه تحریک کنند ولی نه تنها در مقابل جنایات داعش سکوت می‌کنند بلکه اتحاد راهبردی بین گروه‌های افراطی شیعه و گروه‌های افراطی اهل سنت شکل می دهند. ✅ لذا دشمنان موفق می شوند با تبلیغ وترویج اسلام امریکایی، بدیلی برای اسلام ناب محمدی(ص) بسازند -که امروز سرویس‌های اطلاعاتی غرب آن را هدایت می کنند- و در مقابل موقعیت ژئوپلتیکی جبهه مقاومت اسلامی، جبهه سازش و همسویی با رژیم صهیونیستی و سازش با نظام سلطه رابنیان نهند.
🔴 بخونید جالبه/ فادی قرآن، دانشجوی فلسطینی دانشگاه استنفورد در توییتر خود نوشت: امروز در استنفورد، در کلاس یک استاد استراتژی نظامی شرکت کردم که توسط فردی با چندین دهه تجربه، از جمله خدمت در بالاترین سطوح در ارتش و دولت، ارائه می‌شد. از ما پرسید «امریکا تصمیم گرفت با جت رادارگریز جدیدی که قبلاً از آن استفاده نکرده بود به عراق حمله کند و همه رادارها را دور زد؟ حمله موفقیت‌آمیز بود. استراتژیک بود؟» بسیاری از همکلاسیها دستان خود را بالا بردند تا بگویند "بله، به هدف خود رسید" اما استاد گفت: شاید اینطور نبوده است! چرا؟ «زیرا اکنون دشمنان توانایی‌ شما را می‌داند و زمان زیادی نمی‌برد که راه‌های دور زدن آنها را بیابند. اگر حمله را می‌توان با سلاح‌های معمولی انجام داد، بهتر است سلاح‌های برتر خود را تا زمانی که به آنها نیاز دارید نگه دارید. استفاده از آنها ایجاد ضرر می‌کند.» تحلیل من این است که مقیاس حمله ایران، تنوع مکان‌هایی که هدف قرار داد و تسلیحاتی که استفاده کرد، اسرائیل را مجبور کرد که اکثر فناوری‌های ضدموشکی آمریکا و این کشور را در سراسر منطقه رونمایی کند. در مقابل، ایرانی‌ها از هیچ سلاحی که اسرائیل نمی‌دانست استفاده نکردند، فقط تعداد زیادی از سلاح‌های معمولش را بکار برد. اما احتمالاً ایرانی‌ها اکنون تقریباً نقشه کاملی از ظاهر سیستم دفاع موشکی اسرائیل و همچنین مکان‌هایی که آمریکا در اردن و خلیج فارس دارد، در اختیار دارند. همچنین می دانند که چقدر طول می‌کشد اسرائیل این تجهیزات را آماده کند، جامعه اسرائیل چگونه واکنش نشان می دهد و ... این هزینه استراتژیک هنگفتی برای اسرائیل است، در حالی که رژیم‌های عربی بویژه سلطنت اردن، اکنون از سوی مردم خود، بخاطر اینکه کاری برای حفاظت از غزه انجام نداده‌اند اما تمام تلاش خود را برای حفاظت از اسرائیل بکار گرفتند، مورد انتقاد قرار می‌گیرند. مهم اینست که ایران حالا می‌تواند تمام اطلاعات جمع‌آوری‌شده از این حمله را مهندسی معکوس کند تا حمله مرگبار اصلی را معتبرتر کند. در حالی که ایالات متحده و اسرائیل باید به دور از مدل فعلی خود که به خطر افتاده است، دست به باز طراحی بزنند که موفقیتش در توقف این حمله طراحی شده هنوز بسیار پرهزینه است. علاوه بر این، با تهدید یک جنگ منطقه‌ای که نه آمریکا و نه رژیم‌های عربی نمی‌خواهند نزدیک‌تر شود، احتمالاً فشار آنها بر اسرائیل برای عقب‌نشینی افزایش می‌یابد و آتش‌بس را عملی‌تر می‌کند. هر کسی که فرض کند این فقط جنبه نمایشی است، زمینه ارزیابی استراتژی در مقابل تاکتیک توسط ارتش را از دست داده است. نمایش قدرت مهم است، اما جمع‌آوری اطلاعات از وضعیت «دشمن» ارزشمندتر است، بخصوص اگر کسی بر این باور باشد که یک جنگ فرسایشی طولانی پیش رو دارد. نتانیاهو و دولت اسرائیل یک جنگ سریع و فوری را ترجیح میدهند تا بتوانند پای امریکا را وسط بکشند. ایرانی‌ها جنگ فرسایشی طولانی‌تری را ترجیح می‌دهند که توانایی‌های بازدارندگی اسرائیل را از بین ببرد. در نهایت، اگر از جنگ متنفر هستید، اگر خواهان صلح هستید، بهترین و تنها راه برای رسیدن به آن، حمایت از مبارزات فلسطینی ها برای آزادی، عدالت و کرامت است. تا زمانی که فلسطینی ها تحت سیستم ظلم آپارتاید زندگی می کنند، صلح پایدار امکان‌پذیر نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آچمز شدن وزیر خارجه انگلیس در برنامه زنده تلویزیونی! 🔶 «دیوید کامرون» وزیر خارجه انگلیس: کار ایران در حمله به اسرائیل بی‌ملاحظه و خطرناک بود. 🔷 مجری: اگر کسی کنسولگری انگلیس را بمباران کنند، ما چه کار می‌کنیم؟ 🔸 کامرون: خب، ما یک واکنش خیلی شدید نشان می‌دهیم. 🔹 مجری: ایران می‌گوید ما همان کار را کردیم.
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 شکار‌ پایگاه سری رژیم صهیونیستی در حمله موشکی سپاه 🍃🌹🍃 🔻بر اساس اطلاعات منابع اسرائیلی، سنگین ترین آسیبی که در خلال حمله تلافی جویانه دو شب پیش ایران به رژیم اسرائیل وارد شد مربوط به حمله موشکی به پایگاه اطلاعاتی سری رژیم صهیونیستی در شمال بلندیهای جولان اشغالی واقع در جبل الشیخ (یا به عبری کوهستان هرمون) است. 🔹میزان اهمیت و حساسیت این مکان به اندازه‌ای است که ارتش اسرائیل سانسور و ممنوعیت کامل رسانه ای برای این منطقه ایجاد کرده است و اجازه هرگونه ارزیابی خسارت و اعلام عمومی آن داده نمی‌شود.  🔺لازم به ذکر است این پایگاه اطلاعاتی جاسوسی در حمله اخیر رژیم اسرائیل به سفارت ایران در دمشق نقش داشت و به‌صورت کلی در طول سالهای اخیر هم نقش بسیار مهم و پررنگی در عملیات های اطلاعاتی علیه سوریه و ایران ایفا کرده است. |
📌تحلیلی بر حمله ایران به اسرائیل باید توجه کرد که حمله نظامی ایران به اسرائیل پایین ترین سطح ممکن حمله برای عبور از سپرهای پدافندی اسرائیل و حامیان او» است. ایران به هیچ عنوان قصد حمله گسترده به فلسطین اشغالی را نداشت. فرض کنید سه هزار موشک و پهپاد و کروز به صورت همزمان به سمت رژیم صهیونیستی شلیک شود،چه اتفاقی برای سیستم دفاعی و پدافندی اسرائیل می افتد؟؟این فرض در صورت حمله تلافی‌جویانه اسرائیل بر علیه ایران محتمل است. ظرفیت حمله فراتر از دویست موشک اگر فعال شود صهیونیست ها و متحدین غربی نمی توانند با آن مقابله کنند. حملات وسیع تر ایران، ظرفیت پدافندی صهیونیست ها را اشباع می کند و این می تواند باعث اصابت شلیک های هدفمند برای نقاط تعیین شده در خاک دشمن با اصابت مستقیم و بدون مزاحمت پدافند شود. همه چیز به انتخاب، تصمیم و محاسبات دشمن بستگی دارد بیش از چهار کشور (آمریکا، انگلیس، فرانسه و اردن) در رهگیری پهپادها، موشک‌های کروز و موشک‌های بالستیک ایران به اسرائیل کمک کردند در طول حمله تمامی ناوگان نیروی هوایی اسرائیل به پرواز در آمد و مهمات چندین نوع سامانه پدافندی که در یک دهه گذشته ساخته شده بود مصرف شد اما با این وجود اهداف نظامی اسرائیل در صحرای نقب (پایگاه هوایی نواتیم) و جایی در اورشلیم و نقاطی دیگر از جمله پایگاه رصد و جاسوسی اسرائیل در جبل شیخ در بلندی های جولان اصابت صورت گرفت.
🔺یارو تو سازمان ملل فیلم و عکس برخورد موشک‌های ایران به سرزمین اشغالی رو نشون می‌ده،اینجا به عده ابله می‌گن نه نخورده :)))🤔😏😒 🔺‏ما برای آن که ایران گوهری تابان شود خون دل ها خورده ایم، خون دل ها خورده ایم.🌹
در ضمن یک ضربه مهلکی هم دیروز زدیم و اونم این که با گرفتن این کشتی ، پروژه کریدور عرب مد رفت رو هوا اینها میخواستن از طریق خلیج فارس و عربستان و اردن به اسرائیل کالا برسونن که دیروز با این حرکت ما ، کل پروژه منهدم شد نکته مهم اینکه از هر کجای ایران فکرش رو بکنید ما موشک زدیم از کرمانشاه ساوه شیراز تبریز لرستان اراک و ... این یعنی همه جای کشور مجهز به موشکه و دشمن هر غلطی بکنه با جواب پشیمان کننده ما روبرو میشه نکته دوم اینکه همونطور که گفتم نه انگلیس نه آمریکا و نه اردن جرأت نکردن خودشون رو قاطی کنند فقط نقش توپ جمع کن رو بازی کردن 😁 الهام علیف هم که از ترسش خزیده بود تو لونه اش خبزی هم از عربستان و امارات نبود در کل ما دیشب قدرتمون رو به رخ دنبا کشیدیم آمریکا گفته ما به ایران جواب دیپلماتیک سخت میدیم 😁 بابا این سوسول بازیا چیه مثلا تو ابرقدرتی خاک برسر و اما یک اتفاق خیلی خیلی مهم هم افتاد دیروز پیشبینی میشد که بعد از حمله ایران ، نفوذی ها بازار رو متشنج کنند کما اینکه پس از شروع چند تا کانال تلگرامی زورشون رو زدن ولی سریعا ساکت شدن و دیدیم که یهو دلار از ٧٢ تومن رسید به ۶۴ تومن همون اتفاقی که چند وقت پیش عرض کردم افتاد سربازان گمنام امام زمان عج در سکوت خبری تمام دلالها و افراد مخل اقتصادی رو که شناسایی کرده بودن ، مهمون خودشون کردن بازار امروز آرام بود جالبتر اینکه قیمت خودرو هم کاهش پیدا کرد از مسئولین بی لیاقت که عرضه ای برای کاهش قیمت دلار ندیدیم فلذا از سپاه خواهش میکنیم پنج بار دیگه به اسرائیل حمله کنه تا هر بار ده هزار تومن از ارزش دلار کم بشه و ارزش پول ملی ما احیا بشه 😁 و اما از هر چه بگذریم انصافا مردم ما به این غرورآفرینی تیاز داشتن دل تک تک مردم شاد شد جیگر خیلی ها خنک شد و مردم نشون دادن که وقتی اتفاق اینچنینی میفته کاملا پشت شیر بچه های حیدری کشورمون هستن و به وجودشون افتخار میکنند همینجا لازم میدونم از همه بچه هایی که در این عملیات شرکت کردن تشکر کنم و بهشون بگم که ملت ایران به شما فرزندان غیور خودش افتخار میکنه والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
عملیات وعدۀ صادق.mp3
5.61M
📣 خیلی فوری حاج آقای عملیات ✅پانزده نکته در پانزده دقیقه 🔴حالا که دشمن جنگ رسانه‌ایش رو دربــارۀ ایــن عملیــات شــروع کرده تــــــو هم باش و بـا گوش دادن به این صوت خودت رو مسلح کن! خیلی‌ها نیاز به دونستن این نکــــــات دارند از این صوت دریغ نکنید! بسیار بسیار بسیاااااااار مهم👌👌👆
♨️افشاگری کارمند سابق اطلاعاتی آمریکا از شاهکار موشکی ایران «اسکات ریتر» افسر پیشین اطلاعاتی آمریکا: ایالات متحده یک رادار باند ایکس پیشرفته AN/TPY-2 مستقر در هار قرن، در صحرای نقب دارد. ماموریت آن شناسایی موشک‌های ایران و ارسال داده‌های هدف‌گیری به ارو و دیوید اسلینگ اسرائیل و سامانه تاد ABM آمریکا است که برای حفاظت از سایت‌های حساس اسرائیل از جمله دیمونا و پایگاه‌های هوایی نواتیم و رامون مستقر شده‌اند. موشک های ایران هر دو پایگاه هوایی نواتیم و رامون را هدف قرار دادند. بهترین رادار جاسوسی دنیا که با پیشرفته ترین پدافند ضد موشکی دنیا کار می کند، در مقابل حمله ایران ناتوان بود. برای همه کسانی که تلاش می کنند وقایع دیروز را به عنوان یک پیروزی اسرائیل بپندارند، این واقعیت را بگوید: بهترین سامانه دفاع موشکی جهان نتوانست از سایت‌هایی که وظیفه حفاظت از آنها را در برابر حملات موشک‌های ایران بر عهده داشتند، محافظت کند.
🔴بیاید فقط یک درصد فکر کنیم که الآن زمان روحانی و ظریف بود، میخوایم تیتر اخبار رو با این فرض مرور کنیم... _ کابینه دولت استعفا داد، پیش از این روحانی در جلسات گفته بود که در صورت حمله نظامی مستقیم دولت استعفا خواهد داد. _ روحانی: سیاست تنش زایی و جنگ افروزی خلاف مشی اعتدال و عقلانیت است _ ظریف: هزینه ای که میدان برای دیپلماسی ایجاد کرد باعث شد در مقابل فشارهای خارجی به بن‌بست برسیم _ شورای امنیت اقدام ایران را محکوم کرد و با صدور قطعنامه ای ایران را به ذیل تحریم‌های فصل هفتم برگرداند _ روسیه و چین در مقابل قطعنامه شورای امنیت رای ممتنع دادند و از حق وتو استفاده نکردند ____________________ خدا را شکر تیترهای بالا داستان ترسناکی بود که واقعیت پیدا نکرد... دولت دوشادوش نیروهای نظامی و با اقتدار عمل کرد عملکرد عالی وزیر امور خارجه در مدت دو هفته پس از حمله تروریستی به کنسولگری ایران باعث شد پیوست سیاسی پاسخ ایران قوی و توجیه کننده باشد حتی جلسه شورای امنیت نیز بدون صدور هیچ قطعنامه و بیانیه‌ای ضد ایران پایان یافت. جا دارد علی‌رغم تمام انتقادات به دولت، از عملکرد مناسب و به موقع رئیس جمهور محترم و وزیر امورخارجه انقلابی و متخصصمان تقدیر و تشکر داشته باشیم