eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
161 دنبال‌کننده
34.3هزار عکس
45.9هزار ویدیو
312 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جلیلی: به‌جای نفت باید فرآوردۀ نفتی بفروشیم 🔹کسانی که از ایران نفت می‌خرند عمدۀ آن را تبدیل به فرآورده می‌کنند و چند برابر قیمت به خودمان و دیگر کشورها می‌فروشند. 🔹اگر شما ۵ تا پتروپالایشگاه مثل خلیج‌ فارس داشته باشید بی‌نیاز از فروش نفت می‌شوید. اما پول ساخت این کار از کجا می‌آید؟ 🔹وقتی بازار ملتهب می‌شود پول مردم سمت ارز و سکه می‌رود اما اگر مردم بدانند با سرمایه‌گذاری در ساخت صنایع انرژی چندین برابر سود می‌کنند قطعا مشارکت می‌کنند. 🔹با این کار، نه‌تنها نفت نمی‌فروشیم، بلکه خودمان نفت می‌خریم، و تبدیل به فرآورده می‌کنیم!
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⏺انتشار برای نخستین بار ▫️شهید حاج قاسم سلیمانی: 📰فلسطین گردنه‌ای است که اگر دشمن بر آن مسلط شود، ما در تهران نمی‌توانیم بمانیم.
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هراس شاهین نجفی: حسینیه‌ شدن کاخ سفید و اروپا را احساس ‌می‌کنم! وظیفه اصلی و خطیر ما در برابر گسترش روزافزون فرهنگ اسلامی در دنیا، اسلام‌هراسی است که راه نفس را برای امثال من و همجنس‌بازان بسته‌اند!
آغاز اقدامات ایران در پاسخ به اقدام سیاسی غرب در سوء‌استفاده از آژانس‌ 🔺بر اساس شنیده‌ها، در پاسخ به اقدام خصمانه سه کشور اروپایی (فرانسه، آلمان و انگلیس) در صدور قطعنامه شورای حکام علیه جمهوری اسلامی ایران برخی اقدامات ایران در نطنز و فوردو آغاز شده است. 🔺پیش‌تر ایران هشدار داده بود که کشورهای غربی باید از اقدامات بی‌ثمر ضد ایرانی گذشته خود درس بگیرند. 🔺جریانات ضد ایرانی وانمود کرده بودند که به دلیل شرایط داخلی ناشی از شهادت رییس جمهور و همراهانشان و همچنین در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری، کشورمان اقدام خاصی در مقابله با تحرکات سیاسی کشورهای غربی نخواهد کرد. 🔺از همین جهت گزارشات روزهای آتی نادرستی چنین تحلیلی را بر آن‌ها ثابت خواهد کرد.
خدایا یا من پولدار بشم، یا تو نیویورک آمریکا قرآن پخش کنند! خدا:☝️☝️☝️☝️☝️
احسنت👏 این سری،حرف درست زدی😂😂
استاد عابدینی: نباید در بین مؤمنان کوچکترین حرکت تخریبی صورت گیرد؛امام رضا(ع) به حضرت عبدالعظیم فرمود: به شیعیان امر کن که شیطان رابر خود مسلط نکنند و دنبال هضم و حذف دیگران نباشند وگرنه از ولایت ما خارج میشوید و خدا هم به شما اعتنایی نمیکند و رحمت و مغفرتش شامل حال شما نخواهدشد.
در مقابل اون دروغ پراکنی ها و آمار های بدون سند،حالا چند تا از آمار های از چند کانال بزرگ رو ببینیم تا بدونیم مردم به کدام کاندیدا گرایش بیشتری دارن: ❇️ نتایج شش نظر سنجی بزرگ ایتا در مورد نامزدهای ریاست جمهوری تا این لحظه (سه شنبه ۲۲ خرداد، حدود ساعت ۱۷): ✔️ کانال حسین دارابی: از ۱۷۸۷۱۱ رای، ۸۰ درصد آرا ⬅️ آقای جلیلی ✔️ کانال سعیدیسم: از ۵۸۲۰۰ رای، ۸۵ درصد آرا ⬅️ آقای جلیلی ✔️ کانال خبر فوری سراسری: از ۴۸۹۱۷ رای، (پس از حذف ۷ درصد آرای هیچکدام،) ۸۱ درصد آرا ⬅️ آقای جلیلی ✔️ کانال موسسه مصاف: از ۲۶۳۳۹ رای، ۸۹ درصد آرا ⬅️ آقای جلیلی ✔️ کانال شیخ فرهاد فتحی: از ۱۷۶۵۳ رای، (پس از حذف ۷ درصد از آرای نامشخص،) ۸۰ درصد آرا ⬅️ آقای جلیلی ✔️ کانال صابرین نیوز: از ۱۷۳۳۳ رای، ۸۲ درصد آرا ⬅️ آقای جلیلی
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦋 زیبا دریاچه صورتی مهارلو دریاچه مهارلو در جنوب شرق شهر شیراز و در مسیر فسا واقع شده است، و محلی برای پرندگان مهاجر به ویژه فلامینگوها است. میزان تبخیر آب این دریاچه بسیار بالاست و سبب شده تا شوری آن به شدت افزایش یابد و نوعی جلبک دریایی صورتی رنگ به نام “کشند قرمز” در آن تکثیر شود. رشد و تکثیر بیش از حد این جلبک باعث شده است تا تمام آب به رنگ صورتی متمایل شود و هیچ موجود زنده‌ای به جز یک نوع آبزی به نام آرتیما نتواند در آن زنده بماند. مهارلو دریاچه‌ای فصلی است و در فصل تابستان بخش عمده‌ای از آن خشک می‌شود. با شروع بارندگی‌ها در فصول پائیز و زمستان، دوباره به سطح آب دریاچه افزوده می‌شود. از پاییز تا اواسط اردیبهشت ماه، بهترین فصل بازدید از این دریاچه است برای سفر به دریاچه مهارلو باید جاده شیراز به فسا را پی بگیرید. با طی حدود بیست کیلومتر به امتداد این دریاچه زیبا می‌رسید. همچنین با طی مسافتی حدود ۵۷ کیلومتر از جاده‌ای آسفالته، به روستایی زیبا می‌رسید که در جوار دریاچه مهارلو وجود دارد.
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ابوحسین ( سردار نوعی اقدم) فرمانده مدافعان حرم حضرت زینب(س) فرمان جهاد را صادر کرد ؛ هر خانه هر گوشی هر مغازه یک ستاد برای ❤️یا فاطمه الزهرا❤️
هر دو دوست همدیگرند ولی اصلاح طلبان ما را به جان هم انداخته‌اند.
🔻رییس جمهور نداریم. 🔻رییس مجلس نامزد ریاست‌جمهوری است. 🔻برخی نمایندگان مجلس و دولتمردان مشغول فعالیت ستادی و انتخاباتی هستند. 🛫مسافران محترم اصلا نگران نباشند، کشور روی حالت خلبان خودکار(اتوپایلوت) تنظیم شده است! پی‌نوشت: خدا قوت به دولتمردان و نمایندگانی که وظایف اصلی خود را رها نکرده و در حال انجام خدمت هستند. ❤️ارزش و جایگاه ولی فقیه،این جور مواقع مشخص میشه! روحی و ارواح المؤمنین لک الفداء یا امام خامنه‌ای مد ظله العالی ❤️