eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
166 دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
29.8هزار ویدیو
218 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
ترسیم نقشه راه رهبر انقلاب
شکست حمله تروریستی در اصفهان و ناکامی وزیر امور خارجه قطر در ماموریت محوله باعث شد تا با توجه به حوادث و رویدادهای چند ماه گذشته کشور، طرف آمریکایی به این نتیجه برسد که نحوه برخورد و گفتگو با ایران به روش‌های فعلی نه تنها امکان ندارد بلکه نتیجه معکوس می‌دهد. آمریکا به خوبی به یاد دارد که بعد از امضای برجام شرایط منطقه آرام شد نیروهای آمریکایی دیگر هدف قرار نگرفتند و این کشور توانست هزینه‌های کمتری را در منطقه کند! اما حالا در سایه شاخ زدن‌های مداوم به ایران، این کشور متوجه شده که ایرانی‌ها چنان باهوش و بادرایت هستند که با کمترین هزینه بیشترین ضربه را وارد کنند. شاید اگر چند سال پیش میدان مبارزه عراق، یمن، سوریه، لبنان و افغانستان بود امروز میدان نبرد در اوکراین و فلسطین است و این مسئله را آمریکا میداند و متوجه هست که دیگر چیزی برای تحریم و تهدید نمانده؛ چرا که نه تحریم دیگر اثر دارد و نه آمریکا در جایگاهی است که بتواند ایران را تهدید کند بلکه امروز این ایران است که دارد تهدید می‌کند و به همین علت رابرت مالی می‌گوید دیپلماسی هنوز نمرده است، چرا که حالا دنبال مذاکره مستقیم با ایران هستند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈واقعا با این همه تاکیدی که نائب‌الامام داشتند کسانی که اهمال کردند بعد از اینجا چه جوابی دارند؟؟
📸 تصویری از ابلاغ رسمی سازمان ملل به اعضا جهت استفاده از عبارت کامل خلیج فارس و پرهیز از به کاربردن عبارات مجعول و حتی واژه خلیج.
🔥 نمایی از برد موشک های مختلف ایران که تا کنون رونمایی شده اند. ( نشریه آمریکایی ۱۹۴۵)
توان دفاع‌ در برابر موشک‌های بالستیک ایران را نداریم✌️🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مریم رجوی می گوید خانواده پهلوی بد هستند چون انگلیس و آمریکا آن را به تخت نشاند. 🔹اما خودش که بیست سال است در همکاری نزدیک با امپریالیستها عمل می‌کند و با راست گراترین و جنگ طلب ترین مقامات آمریکایی و اروپایی دیدار می کند و فرامین آنها را اجرا می کند ایرادی ندارد.
30.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 در واکنش به توهین نشریه فرانسوی؛ نماهنگ "رهبر عزیزم" در قم رونمایی شد😍 🔹نماهنگ فاخر "رهبر عزیزم "، کاری از گروه سرود بین المللی ترنم ولایت با مشارکت دانش آموزان سراسر کشور در گلزار شهدای شهر مقدس قم تولید و منتشر شد.
رگبار روشنگری شریعتمداری علیه مولوی عبدالحمید / او «شکار» دشمنان تابلودار اسلام شده / شیخ عبدالحمید، دیگر، یک «عالم دینی» اهل سنت نیست حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت: ▫️شیخ عبدالحمید در جریان اغتشاشات اخیر نیز ضمن حمایت از تروریست‌های آشوبگر، اتهامات ناروا و عجیب و البته مضحک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد. نظیر، بی‌گناهی تروریست‌هایی که به قتل شهروندان اعتراف کرده بودند، ادعای تجاوز به بازداشت‌شدگان! 🔹حالا جای این سؤال است که با توجه به موارد یاد شده هنوز هم می‌توان آقای عبدالحمید را یک عالم دینی و معتقد به باورها و عقاید برادران و خواهران اهل سنت دانست؟! البته بسیاری از علمای محترم اهل سنت مواضع ایشان را به شدت محکوم کرده و بیرون از آموزه‌های اسلامی دانسته‌اند. 🔹و بالاخره، رویکرد آشکار آقای عبدالحمید به رژیم صهیونیستی و کنار گذاشتن تمامی دیدگاه‌هایی که پیش از این علیه اسرائیل و در حمایت از اسلام و مسلمانان فلسطین مطرح کرده بود! این تلقی را پیش می‌کشد که استحاله ایشان با تغییر مسیر بن‌سلمان از اسلام به سوی صهیونیست‌ها بی‌ارتباط نباشد!
📍 سازنده پهباد حمله کننده به مجتمع وزرات دفاع اصفهان شناسایی شد 🔹 توییت رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا