eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
162 دنبال‌کننده
34.8هزار عکس
46.9هزار ویدیو
319 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 سردار فدوی: سپاه لحظه‌ای از آمریکا و صهیونیسم غافل نمی‌شود 🔹جانشین فرمانده سپاه: ما نوکر مردم هستیم. سپاه همواره بر مبانی انقلاب اسلامی استوار حرکت کرده و علاوه‌بر مأموریت‌های نظامی در عرصه‌های اجتماعی و عمرانی نیز فعال بوده است. 🔹سپاه در حالی که برای رفع نیازهای مردم نقش‌آفرینی می‌کند، لحظه‌ای از دشمن اصلی، یعنی آمریکا و صهیونیسم غافل نمی‌شود.
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روس‌ها در حال پیشروی در خاک اوکراین هستند و جالبیش اینه که پرچم آمریکا هم زدن روی نفربر‌ها و تانک‌هاشون 😄
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ایران رقیب بزرگان دنیا در تولید توربین وزیر نیرو: با تولید توربین گازی پیشرفتۀ کلاس اف، ایران در زمرۀ کشورهای پیشرفته در این حوزه قرار گرفت. این توربین نسبت به مدل‌های دیگر، تلفات کمتر و توان تولید برق بیشتری دارد. توربین گازی کلاس اف در مرحلۀ تست قرار دارد و به‌زودی در یکی از نیروگاه‌های تهران در مدار قرار خواهد گرفت.
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍مناظره دیدنی یوسف عزیزی در شبکه سلطنت‌طلب؛ براساس آمارها شاخص‌ رشد سلامت ایران بالاتر و بهتر از آمریکاست!
🔻روسیه در حین مذاکره با آمریکا موشک کروز جدید آزمایش میکنه،فعالیت های هسته ای رو افزایش میده، در پوکروفسک با ده‌ها هزار نیرو پیشروی میکنه که به آمریکا بگه حواست باشه، من هنوز قوی ام 🔹اینجا هم اگه ولشون کنی کل مملکت رو تعطیل میکنن که به آمریکا بگن بخدا ما بدبختیم، دو قرون بده !
🔻بین همه حواشی نشست پوتین و ترامپ، این عکس در اوکراین مورد توجه زیادی قرار گرفت: سربازان آمریکایی در حال پهن کردن فرش قرمز پیش پای پوتین! 🔹رسانه اوکراینی زیر این تصویر نوشت:«این است ارتش آمریکا» ترامپ به زلنسکی توصیه کرد توافق را بپذیرد چون‌باید به «توان هسته ای» روسیه توجه داشت.
👤توییت استاد 🔻پزشکیان ساده نیست؛ او آموخته با «خود را به سادگی زدن» بسیار بهتر به اهدافش می‌رسد. 🔻خطوط قرمزی طی همین چند ماه گذشته توسط او رد شده که در دولت هیچکس دیگری حتی تصور نزدیکی به آن هم وجود نداشت.
🚨 فاصله این دو توئیت آذری جهرمی یک سال است اما برای مردم ایران یک عمر گذشت!
امروز مواضع جبهه اصلاحات کاملا با مواضع سازمان تروریستی مجاهدین خلق منطبق شده: هر دو خواستار توقف غنی‌سازی هستند. نوبت حذف برنامه موشکی و خلع سلاح ایران کی میرسد؟ بعد از کودتا و حذف رهبری و سپاه توسط اصلاحات یا قبل از آن؟ چه زمانی میخواهید ایران را در مقابل اسرائیل بی‌دفاع کنید؟
4_6012514371094188230.mp3
زمان: حجم: 1M
با سلام خدمت هموطنان گرامی شبتون بخیر باتوجه به هجمه‌های داخلی و خارجی و حتی برخی مسئولان دولت چهاردهم و مجلس به بحث حجاب لازم دونستم در سه کنفرانس به بحث مهم اعتقادی و اجتماعی و فرهنگی کشور بپردازیم سوال : 👈چرا زنان باید حجاب داشته باشند؟ 👈اساسا چرا مردها نباید نگاه خود را کنترل کنند تا زنان آزادانه پوشش دلخواه خودشان را انتخاب کنند؟؟؟ 👈دعوت میکنم کنفرانس امشب را ... ۱