eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
160 دنبال‌کننده
34.2هزار عکس
45.8هزار ویدیو
312 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦ از بالا چپ به راست: ۱. از خواهرش کلاهبرداری کرد ۲. با سازمان منافقین همکاری کرد ۳. گفت همه مردم ایران فدای یه تار موی بچه‌م ۴. زنش عضو رسمی سازمان منافقین بود 💢 برای رسوایی منافقین و خیانتکاران وطنفروش دست از تلاش برنمی‌داریم!
21.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان این فیلم رو حتما ببینید👇 دیروزچهارراه ولیعصر عج تا دانشگاه تهران درقُـرقِ دختران انقلاب بود برای حجاب ماشاءالله چه جمعی😍اما جماعت حامی فساد همه خفه شده واین تجمع دارای مجوز را بایکوت خبری کرده‌اند.ولی شما تامیتونیدمنتشرکنیدمعلومه که مردم حجاب میخواهند،محیط سالم برای زندگی خانواده و بچه‌ هاشون میخواند.🇮🇷 مرگ بر دشمنان داخلي و خارجي که از بی حجابی و بی بند و باری حمایت می‌کنند.. نشر حداکثری ♦♦ 🌟 «برای بیداری دل‌ها و روشنگری افکار، همواره در مسیر حق گام برمی‌داریم»
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی نوکر ، واگذاری بخشی از سرزمین را توجیه میکند، مانند جداسازی بخش‌هایی از ایران توسط پهلوی اول و دوم
🔻 ببینید خناسان اصلاح طلب چطور طرفدارانشون رو شستشوی مغزی میدن! 🔹شیطان مکار سگ باز! انقلابیون تابع ولایت مخالف صلح حدیبیه نبودن بلکه اصلی ترین مخالف صلح حدیبیه خلیفه دوم بود که غاصب و مخالف ولایت بود و چون شما نفوذی یهود در انقلاب پیامبر بود 🌟 «برای بیداری دل‌ها و روشنگری افکار، همواره در مسیر حق گام برمی‌داریم»
آمریکایی ها ورود اقوامی از ایران را به خاک این کشور مجاز کردند که هر یک، داعیه تجزیه طلبی دارد!!
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پاسخ قاطع کارشناس بی‌بی‌سی: موشک‌های ویرانگر ایران، اسرائیل را به زانو درآوردند | شکست سامانه‌های تاد، پاتریوت و دفاع هوایی اسرائیل
🔴پروژه شمشون؛ نقشه اسرائیل برای مرگ مشترک با دشمنانش 🔹اسرائیل سال‌هاست در سایه سکوت جهانی، زرادخانه‌ هسته‌ای خود را توسعه داده که فلسفه‌اش نه فقط بازدارندگی، بلکه آمادگی برای نابودی همزمان با دشمنان است. «پروژه شمشون» نامی‌ست برگرفته از اسطوره‌ای توراتی؛ اما معنای امروزی آن، نقشه‌ای واقعی برای مرگی مشترک است.
🔴داعش فلج شده و خطری برای عراق ندارد 🔹️سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق: گروه تروریستی داعش تهدیدی برای عراق محسوب نمی‌شود و به دلیل هوشیاری نیروهای امنیتی و تداوم عملیات‌ها، فلج شده است. 🔹نیروهای امنیتی عراق در آمادگی کامل قرار دارند.
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 معترضان صهیونیست در شمال تل‌آویو راه خودروی بن ‌گویر را بستند 🔹گروهی از معترضان هنگام خروج ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل، از کیبوتس «کفار ملال» در شمال تل‌آویو، اقدام به متوقف کردن خودروی او کردند و اعتراض خود را نشان دادند.
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥محمد خاتمی به تقلید از اقدام رهبری یک خواننده‌ای رو دعوت کرده تا براش بخونه. پ ن : گذشته از اینکه محیط بیمارستان محیط سکوت و استراحت هست و جای اینطور صدا در سر انداختن و اقدامات نیست جای سوال و ابهام واقعی هست که محمد خاتمی که به همراه دوستانش اخیرا بیانیه ی خائنانه رو ارائه و تسلیم و پیشکش نمودن ایران به آمریکا رو خواستار شده بود رو چه به ای ایران؟ راستی چند تا از دوستان و یاران نزدیک خاتمی در جریان دفاع مقدس و دفاع از حرم و کشور در راه دفاع از ایران شهید یا جانباز شدند؟!!! 🤔
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻فرعون عصر حاضر خبرنگار از ترامپ میپرسه با چه اجازه‌ای میخوایید غزه رو بگیرید؟ اونا مردم و سرزمین مستقلی هستند ترامپ میگه: با اجازه آمریکا! ✍آمریکا و مستکبران عالم یه همچین حرام‌زاده‌هایی هستند. ┄
رهبر معظم انقلاب: مردم، خدمتگزاران کشور بویژه رئیس‌جمهور پُرکار و پرتلاش و پیگیر را حمایت کنند. شعار هفته دولت : ۱۲ ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع مقدس هفته دولت گرامی باد.