eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
161 دنبال‌کننده
34.2هزار عکس
45.8هزار ویدیو
312 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴منابع غربی: بنظر میرسد مسکو به صورت چراغ خاموش درحال تخلیه کارکنان سفارتخانه خود در تل‌آویو است.
‌ ♻️ وفاق! واژه‌ای که در بیانات یک سال اخیر رهبر انقلاب شنیده نشده 🔰 حمید رسایی: بعد از بیانات روز گذشته رهبر انقلاب، همانطور که پیش‌بینی می‌شد، جماعتی در مجازی دوره افتاده‌اند که هر کس با ما وفاق نکند ضد ولایت است! جالب اینجاست کسانی این عَلَم را به دوش می‌کشند که بارها و بارها برخلاف بیانات صریح رهبری قلم زده‌اند و گام برداشته‌اند. این تقدّس‌سازی برای وفاق در حالی است که در طول یک سال گذشته با اینکه آقای پزشکیان در حضور رهبر انقلاب بارها از واژه وفاق استفاده کرده ولی حتی یکبار هم این اصطلاح مورد استفاده و استناد امام خامنه‌ای قرار نگرفته و در مقابلش اما از واژه‌های انسجام ملی یا اتحاد مقدّس بارها استفاده شده است. شاید یک دلیل عدم استفاده، مبهم بودن این واژه و کاربرد آن مثل واژه کش‌دار اصلاحات خاتمی است که هیچ‌وقت تعریف نشد! ◽️وفاق غیر از اتحاد آن هم اتحاد مقدّس است. همانطور که اعتدال غیر از عدالت بود. ◽️وفاق، شعار یک سلیقه سیاسی با اهداف سیاسی است که در بسیاری مواقع، سوگمندانه سبب ضربه به انسجام ملی و اتحاد مقدّس هم شده. ◽️اتحاد مقدّس مثل دفاع مقدّس، دارای بار ارزشی است درحالی که وفاق نه تنها بار ارزشی ندارد بلکه بار سیاسی آن در مقاطعی ضدارزش می‌شود. ◽️اتحاد مقدّس روی ارزش‌های انقلاب، همواره بین آحاد مردم و بین مردم و حاکمیت ایجاد می‌شود اما وفاق بین جریانات سیاسی و برای تقسیم غنایم است. ◽️در طول یک سال گذشته، وفاق همچون چماقی برای تخریب نیروهای انقلاب بکار رفته و البته بهانه‌ای برای تطهیر فتنه‌گران بوده است.
36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♻️ پیش‌بینی ده سال قبل رسایی از دوره پساتوافق 🔰 حمید رسایی: برای کاری پیام‌های ارسالی به دوستی را مرور می‌کردم که این فیلم را دیدم. ده سال قبل! اوایل شهریور ۱۳۹۴ دانشجویان منتقدان خسارت محض روحانی و ظریف و غربگرایان (برجام) وقتی مقابل وزارت کشور تجمع داشتند، کتک خورده‌اند! از آنجا به نشانه اعتراض آمده بودند مقابل مجلس. برای دقایقی در جمع‌شان صحبت کردم. ده سال قبل در جمع دانشجویان، دوره پساتوافق ظریف و روحانی، که اراده مردم در آن هدف گرفته شده را چنین توصیف کردم: ۱. در دوره پسا توافق، تحریم‌ها بیشتر می‌شود. ۲. احتمال حمله نظامی بیشتر خواهد شد. به ظریف گفتم حکایت شما مثل کسی است که دروازه‌اش را چهار قسمت کرده ولی فقط یک چهارم آن را مراقبت می‌کند! نه تنها از همان قسمت مراقبت شده گل خورده‌اید بلکه این کار یعنی آدرس دادن آن سه‌ چهارم دیگر به دشمن برای گل زدن! اکنون پس از ده سال، با دیدن این فیلم خاطرات زیادی برایم زنده شد...
⭕️ حمایت رهبری از پزشکیان؟؟ 🔹وظیفه ولی فقیه،حمایت و مشروعیت بخشی به مسئولان نظام ج.ا.ا است. همان گونه حضرت امام تا زمان رای مجلس به عدم کفایت سیاسی بنی صدر از او به عنوان رئیس‌جمهور حمایت کردند و همان گونه که رهبر انقلاب از هاشمی و خاتمی گرفته تا احمدی نژاد و...را مورد حمایت قرار دادند. 🔹این حمایت چند علت دارد: ۱) احترام به رای و تصمیم مردم(هر چند دقیق و درست نباشد.) ۲)تلاش برای جذب و هدایت رئیس‌جمهور به مسیر درست و نجات او از محاصره مشاوران منحرف و مگسانِ گرد شیرینی! ۳) اتمام حجت با رئیس‌جمهور(که فردا مدعی نشود از من حمایت نشد و رهبری مانع کار من بود و...) ۴)خنثی کردن برنامه دشمنان خارجی و براندازان داخلی که به شدت در پی گسترش فاصله و تعمیق اختلاف میان ارکان نظام اند. 🔹بر خلاف تصور غلط برخی بازیگران سیاسی،رهبر انقلاب هیچ گاه مانع و مخالفِ انجام وظایف نظارتی و قانونی مجلس و سایر دستگاه‌های نظارتی و امنیتی در مواجهه با قوه مجریه و شخص رئیس‌جمهور نبوده و پایبندی خود به قانون اساسی را بارها متذکر شده اند. 🔹تاکید رهبر انقلاب همواره و در همه ۳۶ سال گذشته بر منع نگرش جناحی، منفعت طلبانه،باج گیرانه و امتیاز خواهانه مجلس و سایر دستگاه‌های نظارتی در مواجهه با قوه مجریه و رئیس‌جمهور( و بلعکس) بوده است و این به معنای بستن دست نمایندگان در انجام وظایف قانونی خود در قبال دولت ها(از جمله دولت چهاردهم)نبوده است. 🔹اتفاقا حمایت مجلس از دولت و رئیس‌جمهور به معنای چشم بستن بر خطاها و تخلفات دولت و رئیس‌جمهور نیست! بهترین حمایت مجلس از دولت،بازگرداندن دولت و رئیس‌جمهور به مسیر رعایت قانون و انجام وظیفه و ممانعت از غرق شدن دولت و رئیس‌جمهور در حاشیه سازی و جناح بازی و سرپیچی از رعایت قانون است. 🔹آنهایی که سخنان رهبر انقلاب در سالروز شهادت حضرت رضا(ع) را به معنای بستن مسیر انتقاد از رئیس‌جمهور و دولت تفسیر کرده و آن را به چماقی برای دیکتاتوری و سرکوب منتقدان و دلسوزان نظام تبدیل کرده اند نشان دادند که : نه فهم درستی از قانون اساسی دارند، نه رهبر انقلاب و سیره ایشان را می شناسند، نه از نظریه ولایت فقیه و نسبت آن با ارکان انتخابی نظام ج.ا.ا چیزی می دانند، و نه علاقه ای به منافع و امنیت ملی کشور دارند! 🔹 اگر اطرافیان یا حتی شخص پزشکیان،حمایت رهبری را به معنای تقدیم چک سفید امضای رهبری به رئیس‌جمهور تصور کرده اند(تا پزشکیان و اطرافیانش دلبخواهی از اعتبار رهبری برای لجاجت دربرابر قانون و باندبازی هزینه و سواستفاده کنند)سخت در اشتباه اند. 🔹آقای پزشکیان! ادب، دين، اخلاق و قانون حکم می کند شما و اطرافیان و دولت چهاردهم، قدردان لطف و حمایت رهبر انقلاب باشید و کفران نعمت نکنید! بهترین قدردانی از مراحم رهبر انقلاب، حل مشکلات تولید کنندگان صنعتی و کشاورزان،صرفه جویی در مصرف بیت المال،توجه واقعی به مستضعفان و محرومان و عمل به قانون است! 🔹جناب رئیس جمهور! لابد می دانید دادن پست و مقام غیرقانونی به شوهر پروانه خانم،فیش حقوقی ۱۰۰ میلیونی نادره خانم،سفر میلیاردی فرزانه خانم و ادامه ادا و اطوارهای عملی و شفاهی خانم سخنگو، از جمله مصادیق بی حرمتی و دهن کجی به حمایت‌های رهبری از شما و دولت چهاردهم است! و حتما معنی این آیه را هم بلدید : لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَ لَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذابِي لَشَدِيدٌ.
🎥ادعای عجیب محمد صدر: اطلاعات مراکز پدافندی کشور را روسیه به اسرائیل داده بود. پی نوشت: سال ۱۴۰۲ و در اوج کمک‌های ایران به روسیه برای مقابله با ناتو در اوکراین، در دیداری که وزیر دفاع وقت روسیه با فرماندهی قرارگاه پدافندی خاتم داشت، پیشنهادی به ایران می‌کند که بنا به دلایلی مورد موافقت قرار نمی‌گیرد. در این دیدار وزیر دفاع روسیه که امکانات و تجهیزات پدافندی کشورمان را دیده بود (و حتی تمایل داشت تا تعدادی را برای دفاع نزدیک هوایی بخرد) پیشنهاد می‌کند تا یک شبکه گسترده و چند لایه پدافندی برای مقابله با موشک‌های بالستیک در ایران ایجاد شود. اما پس از طرح این پیشنهاد سلسله مراتب فرماندهی با آن موافقت نمی‌کند و فرماندهی کل قوا، نیروی هوافضای سپاه و وزارت دفاع را مامور می‌کند تا برای برطرف کردن این مشکل یک برنامه جامع و گسترده را اجرا کنند. هرچند افراد غرب‌گرایی مانند محمد صدر که اصولاً نمی‌دانند ۹۰ درصد از تجهیزات پدافندی کشور ساخت داخل است و نه تنها روس‌ها، بلکه بخشی از خود نیروهای مسلح نیز از چینش و شبکه یکپارچه پدافندی اطلاعی ندارند! باور کنید اگر این‌ها در کشور مسئولیتی هم داشتند صهیونیست‌ها هیچ وقت سراغ این‌ها نمی‌روند چرا که این جماعت به غرب متصل هستند و وجود آنها برای بر هم زدن انسجام ملی و اعتماد به نیروهای مسلح کفایت می‌کند. باید بدانیم که ایران در این زمینه روی پای خودش ایستاده و مانند دوران قبل از انقلاب نیست که ده‌ها هزار مستشار آمریکایی و اروپایی در گوشه کنار ایران حضور داشتند تا به بهانه آموزش منابع ملی ما را غارت کنند. ✍
🚨 مهمترین نکته سخنرانی رهبر انقلاب 👈چند نکته درباره سخنان مهم رهبری: ۱_ حفظ وحدت و انسجام و حمایت و قدردانی از خدمتگزاران و رئیس‌جمهور در هر زمانی واجب است، در میانه جنگ واجب عینی. ۲_ توهین و تخریب رئیس‌جمهور و خدمتگزاران غلط است، بستن باب انتقاد از دولت نیز به این بهانه غلط است. ۳_ اما بخش اصلی و پراهمیت سخنان رهبری طرح یک سوال و پاسخ آن بود. : دشمنی آمریکا با مردم ایران به چه علت است؟ پاسخ را رئیس‌جمهور فعلی آمریکا صریحا گفته‌است: ایران باید گوش به فرمان باشد. ۴_ اگر فهم بکنیم که اصل ماجرا ،ماجرای تسلیم شدن ایران در برابر هژمونی آمریکا است، آنوقت بیانیه نمی‌نویسیم که غنی‌سازی را تعطیل کنید، سخنرانی نمی‌کنیم که حمایت از محور مقاومت را بیخیال شوید. 🔹در برابر آمریکا دو راه بیشتر پیش‌روی ایران نیست: 👈 انتخاب‌های امروز ما، آینده فرزندانمان را تعیین می‌کند.
💠 اطاعت از رهبری 🔘پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله) فرمودند: 🔰اِسْمَعُوا وَ أَطِيعُوا لِمَنْ وَلاَّهُ اَللَّهُ اَلْأَمْرَ فَإِنَّهُ نِظَامُ اَلْإِسْلاَمِ 🔹از کسی که خداوند به او ولایت امر داده است اطاعت کنید؛ چرا که این اطاعت نظام بخش اسلام است. 📗امالی شیخ مفید، ص ۱۴ 🔻شرح حدیث 🔸نظام جامعه و انسجام امور به رهبری است. 🔸رهبران الهی چون عصمت دارند نه امت را به بیراهه میبرند نه در پی هوسها و امیال خویشند و نه قدرت طلبی دارند. از این رو فرمانبرداری از آنان مایه صلاح امت و اصلاح امور است. 🔸اطاعت از کسی که خدا به او ولایت بخشیده است اطاعت خداست و اطاعت خدا مايه سعادت است. 🔸بهترین پیشوا و پاک ترین رهبر هم اگر اطاعت نگردد خیری به جامعه نمی رسد. 🔸اساس قوام جامعه به ولایت است و همان گونه که دانه های تسبیح یا گردن بند مروارید را یک رشته به نظم و نظام میکشد و انسجام میدهد ولایت امر هم آحاد ملت را در مسير يك هدف وحدت می بخشد. 🔸پس ولایت محور وفاق است و عامل اتحاد به شرط آن که از رهبر و ولی امر اطاعت شود 📗منبع: ، جواد محدثی
🔺قبلا نوشتم که روشنگری درباره گروههای تفرقه افکن و تبیین وحدت قوای سه گانه و نیروهای مسلح یک کمپین است که آغاز شده است؛ به نظر میرسد این کارزار با سخنرانی معنادار رهبری در روز گذشته سرعت بیشتر گرفت و حجت را بر همگان تمام کرد. صحبتهای امام جمعه موقت تهران در رسانه ملی را درست در شبی بشنوید که صبح آن رهبر معظم انقلاب آن سخنرانی مهم را ایراد کردند. 🔹صد البته که ذهن های فریب خورده به راحتی واقعیت ها را نخواهند پذیرفت، کما اینکه بعد از بیانات حضرت آقا نیز شاهد واکنش های نا امید کننده ای از سوی یک طیف خاص سیاسی هستیم؛ اما واقعیت این است که دنیای سیاست دنیای نشانه ها است؛ ‌وقتی آن همه مسئولان و چهره های موجه یک حرف واحد را از تریبون های مختلف مطرح میکنند، ای کاش به خودمان بیاییم! و نیز باید دقت کرد شاخص حق و باطل در روزگار فتنه گون امروز نه بلاگرهای سیاسی هستند و نه سیاسیون جنجالی و تفرقه افکن! در آن معرکه ای که هر کسی حرف خود میزند و راه خود را میرود، تنها ولایت فقیه است که شاخص و معیار و فصل الخطاب خواهد بود.
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امروز در زنجان: یک ماه پیش، راهکارهای مدیریت آب را در ۱۲ محور به رئیس جمهور ارسال کردم 🔹یک بُعد کمک به یعنی تلاش کنیم تا خطاها و کاستی‌ها اصلاح شود.
🔴 یکی از مخاطبین پرسیدند که چرا رهبری به آقای پزشکیان گفتن آدم پرتلاش؟ 💢 خب بزرگواران پر تلاش بودن که به تنهایی فضیلتی به حساب نمیاد! مورچه هم خیلی تلاش میکنه! خیلی وقتا طرف توی خرابکاری کردن بیشتر خیلی تلاش میکنه! دیروز رهبر انقلاب تقریبا هیچ تعریف و تمجید خاصی از رئیس جمهور نکردند. فقط فرمودن پرکار و پرتلاش! که اینم اگه در جهت نادرست باشه واقعا فضیلت نیست. 🔷 تنها نکته ای که رهبر انقلاب بر اون تاکید دارند حمایت از رئیس جمهور هست. طبیعتا با توجه به اینکه آقای پزشکیان الان رئیس جمهور قانونی کشور هستند باید ازشون حمایت بشه تا بتونن اداره کشور رو هرچقدر کج دار و مریز جلو ببرند تا ببینیم خدا چی توفیق میکنه. ✅ شما مقایسه کنید کلمات و جملات رهبری رو در مورد شهید رئیسی که سراسر پر از تعریف و تمجید بود. واقعا خداوند ستاره درخشانی رو از ملت ما به خاطر ناسپاسی گرفت. ان شالله که به زودی بتونیم یه رئیس جمهور مکتبی و مومن و کاربلد رو به ریاست برسونیم