eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
162 دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
46.1هزار ویدیو
315 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✍ م_طالبی_دارستانی 🔻این بخش از بیانات دیروز حضرت آقا را ده بار بخوانید و هزاران بار منتشر کنید: "این کسانی که میگویند «آقا! شعار ندهید علیه آمریکا، عصبانی میشوند، با شما دشمنی می‌کنند»، اینها ظاهربینند. این کسانی که تحلیل می‌کنند که «چرا با آمریکا مذاکره‌ی مستقیم نمیکنید، مسائلتان را حل نمی‌کنید»، به نظر من ظاهربینند. باطن قضیه این نیست؛ این مسئله حل‌نشدنی است. او می‌خواهد که ایران گوش‌به‌فرمان آمریکا باشد. ملت ایران از چنین اهانت بزرگی بشدّت رنجیده میشود و در مقابل آن کسانی و آن کسی که چنین توقع غلطی از ملّت ایران دارد، با همه‌ی قدرت می‌ایستد. جنگ اخیر هم به خاطر همین بود. رژیم صهیون را پیش کردند، تحریک کردند، رضایت نشان دادند، کمک کردند برای اینکه به ایران حمله کند و به خیال خودشان کار ایران را تمام کند، کار جمهوری اسلامی را تمام کند! اینها تصور نداشتند که ایران در مقابل حرکت آنها آن‌چنان مشتی به آنها خواهد زد که آنها را پشیمان خواهد کرد؛ این تصور را نداشتند." 📌این مسئله حل نشدنی است یعنی حضرت آقا مجددا به بیان دیگر تاکید کردند که مذاکره غیرعاقلانه، غیر هوشمندانه و غیر شرافتمندانه است این مسئله حل نشدنی است... 《این کاری که امروز مردم شجاع یمن انجام میدهند، کار درست است؛ کار درست، آن است.》 تنها راه درست راه یمن است شجاعت، مبارزه و استقامت سرطان_اصلاحات سرمایه های اسرائیل درایران🚨 اول گران کن بعد درباغ‌سبز مذاکره با شیطان نشان بده!😡 دعا و توسل و‌ برای سلامتی رهبری و پیروزی جبهه مقاومت و رسوائی خائنین و مسئولین منافق🤲😭 صلح تحمیلی جهت تنفس و بازسازی دشمن❌🚨 مطالبه_ملت_نابودی_اسرائیل
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بااین روشنگری آقای پور ازغدی ،میتوان علت سکوت ی عده یا منفعل بودن ی عده از خواص رو پیدا کرد.
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻🔻 استدعا دارم از هر حزب و جناحی هستید، این دو دقیقه را فارغ از نگاه های حزبی و جناحی نگاه کنید. ❗️قضاوت با خودتان👌👌 💢ای کاش قدر شناستر بودیم با شهید ابراهیم هادی همراه باشید
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چطور غرب‌گرا‌های روسی ضد‌غرب شدند! 🔹پوتین در دوران ریاست‌جمهوری یلتسین به‌عنوان نخست‌وزیر و یکی از چهره‌های برجسته جریان غرب‌گرای روسیه شناخته می‌شد، اما امروز در برابر غرب ایستاده است. 🔹چه اتفاقی افتاده است؟ آیا ممکن است روزی جریان غرب‌گرا در کشور ما نیز به جریان ضدغرب تبدیل شود؟!
🥀عکسی کمتر دیده شده از شهید جوانمرد قصاب 🥀متروی تهران ایستگاهی دارد به نام 🥀این جوانمرد، همیشه با و‌ضو بود. 🥀می‌ گفتند: عبدالحسین، چه خبر از وضع کسب و کار؟ می گفت: الحمدلله، ما از خدا راضی هستیم، او از ما راضی باشه...!! 🥀هیچکس دو کفه ترازوی عبدالحسین را مساوی ندیده بود، سمت گوشت مشتری همیشه سنگین تر بود. 🥀اگر مشتری مبلغ کمی گوشت میخواست، عبدالحسین دریغ نمی کرد. می گفت: «برای هر مقدار پول، سنگ ترازو هست.» 🥀وقتی که میشناخت که مشتری فقیر است، نمی گذاشت بجز سلام و احوالپرسی چیزی بگوید. مقداری گوشت می پیچید توی کاغذ و می داد دستش.‌ 🥀گاهی هم پول را میگرفت و دستش را می برد سمت دخل و دوباره همان پول را می داد دست مشتری و می گفت: «بفرما ما بقی پولت.» 🥀این جوانمرد با مرام، چهل و سه بهار از عمرش را گذراند و در نهایت در یکی از عملیات های دفاع مقدس با ۱۲ گلوله به شهادت رسید. 🥀⚘ ''شهید عبدالحسین کیانی'' همان '''' است!⚘
🔰 دستور برخورد با مجرمان امنیتی آب در لانه مورچگان ریخت 🔸هشدار رئیس قوه قضائیه درباره همسویی نویسندگان جبهه اصلاحات با دشمنان و دستور برخورد قضائی در این‌‌باره، برخی متهمان این ماجرا و افراطیون مدعی اصلاحات را آشفته کرد. 🔸حجت‌الاسلام و‌المسلمین محسنی اژه‌ای، دیروز با بیان اینکه «بیانیه آن جمع قلیل در راستای خواست دشمن بود»، گفت: چندی پیش، یک جمع به اصطلاح سیاسی، بیانیه‌ای را در راستای خواست دشمن صادر کرد. جریانات و تشکل‌های مختلف، صدور چنین بیانیه‌ای را محکوم کردند. امید دارم آنهائی که از روی غفلت یا اغراض خاص، این بیانیه را صادر کردند، از مسیر اشتباه‌شان بازگردند و رویه خود را اصلاح کنند. 🔸رئیس قوه قضائیه خاطر‌نشان کرد: بعد از انتشار آن بیانیه بعضی افراد توصیه کردند در برخورد با این افراد تعجیل نکنید و اجازه دهید مردم، تشکل‌ها و افراد نسبت به افراد یاد‌شده موضع بگیرند. حتی همراهان و کسانی که مسائل سیاسی مشترکی با آن جبهه دارند این بیانیه را محکوم و اعلام انزجار کردند. کسانی که از روی غفلت و اغراض خاص این بیانیه را دادند اعلام اشتباه کنند و از این کار زشت خود برگردند. 🔸در واکنش به اظهارات رئیس قوه قضائیه، آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات مدعی شد: بیانیه جبهه اصلاحات، نه هم‌صدایی با دشمن، که صدای مردم بی‌صدایی‌ست که نگران ایران‌ هستند. 🔸عمادالدین باقی از فعالان سیاسی منتسب به جبهه اصلاحات نوشت: چرا رئیس قوه قضائیه وارد این مناقشات سیاسی می‌شود؟ توجه کنید که اختلاف درباره راه مقابله با تهدیدها و خطرات علیه کشور است. چرا یک اختلاف‌نظر سیاسی میان طیف گسترده‌ای از نیروهای درون حاکمیت که همگی مخالفت قاطعی با تجاوز آمریکا و اسرائیل دارند را قضائی و امنیتی می‌کنید؟ بالاخره آزادی‌بیان چه می‌شود؟ مگر هر دیدگاهی که مخالف دیدگاه ما بود باید منکوب شود؟ 🔸یاد آور می‌شود بیانیه جبهه اصلاحات، عیناً رونویسی از آرزو‌ها و دیکته‌های ناکام آمریکا و اسرائیل بوده است. از جمله تأکید بر آزادی زندانیان سیاسی (مجرمان امنیتی)، تغییر حکمرانی به بهانه جنگ تحمیلی، اتهام‌پراکنی علیه نیروهای مسلح مدافع وطن، تعلیق غنی‌سازی و برنامه هسته‌ای، مذاکرات جامع و مستقیم با آمریکا و عادی‌سازی روابط (بی اعتنا به بمباران‌شدن میز مذاکره و شهادت 1060 نفر از سرداران و دانشمندان و مردم عادی)، و حمایت از به رسمیت‌شناختن رژیم اشغالگر و جنایتکار صهیونیستی در پوشش شعار دو دولتی. 🔸این فرار به جلو و دیکته‌نویسی نیابتی در حالی است که افراطیون مدعی اصلاحات به خاطر تحمیل نسخه‌های جریان نفوذ به دولت یازدهم و دوازدهم و دولت فعلی درباره مذاکره (و قبل از آن، به دولت‌های خاتمی و‌ هاشمی درباره نسخه‌های اقتصادی معیوب و خسارت‌بار) باید مورد مواخذه و محاکمه قرار بگیرند نه اینکه شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی را بهانه‌ای برای طرح ادعای تغییر پارادایم نظام کنند.
واکنش انقلابی‌ها و اصلاح‌طلبان به صحبت‌های حضرت آقا
♨️وزیر جنگ ایالات متحده آمریکا ، پیت هگست: 🔹کسانی که آرزوی صلح دارند باید برای جنگ آماده شوند! ✍این همان واقعیتی‌ست که ما سال‌هاست فریاد می‌زنیم و اما متهم به جنگ طلبی میشویم. با جماعتی که دیدند وسط مذاکره جنگ شد و همچنان مذاکره را به عنوان عامل صلح میدانند بحث بی‌فایدست. به هر صورت حقیقت انکارناپذیر همین‌ست که حالا دشمن میگوید: "اگر صلح میخواهید باید برای جنگ آماده شوید" صلح را نمی‌شود با خواهش و امضا و مذاکره و لبخند بدست آورد! صلح فقط پشت سر قدرت و توان بالای بازدارندگی و ادبیات تهاجمی ور بدابر دشمن غدّار شکل می‌گیرد. این همان چیزی‌ست که رهبر انقلاب سال‌ها پیش گفتند و حالا ملت با پرداخت تاوان سنگین به چشم دید و باور کرد که قدرت موشکی یعنی بقا. اما سؤال اینجاست که وقتی خود وزیر جنگ آمریکا چنین حرفی میزند، چطور بعضی‌ها در داخل هنوز نسخه صلح و رفع فشار از طریق مذاکره را میپیچند؟؟!! حقیقت جز این‌نیست که بازدارندگی نظامی ایران، و اتحاد و یکصدایی مردم ایران، تضمین واقعی صلح است. اگر امروز امنیت و آرامش داریم، به‌خاطر قدرت دفاعی و موشکی‌مان است، نه به‌خاطر کاغذپاره‌های دیپلماتیک و مذاکرات و وعده های پوچ و توخالی غرب.
♨️جبرائیلی رئیس حزب تمدن نوین اسلامی: امنیت، محصول قدرت است نه قرارداد دکتر سید یاسر جبرائیلی در خصوص شرط عراقچی برای مذاکره با آمریکا نوشت: 🔹آقای دکتر عباس عراقچی وزیر محترم امور خارجه فرموده‌اند: «ایران آماده از سرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایالات متحده، مشروط بر دریافت تضمین‌های عدم تجاوز است». 🔹جنگ در ذات خود، نه از فقدان قرارداد، بلکه از محاسبه قدرت و منافع زاده می‌شود. هیچ دولت مهاجمی، صرفاً به این دلیل که سندی را امضا کرده، از اقدام نظامی منصرف نشده است؛ و صفحات تاریخ، گواه بر این حقیقت که تضمین‌های مکتوب زمانی که توازن قدرت واقعی بر هم بخورد، هیچ ارزشی ندارند. 🔹 تضمین‌های بوداپست در سال ۱۹۹۴ برای امنیت اوکراین به‌روشنی ثابت کرد که قرارداد بدون پشتوانه قدرت، چیزی جز کاغذی بی‌جان نیست. 🔹آمریکا نیز در تاریخ معاصر بارها نشان داده که به‌راحتی می‌تواند توافقات رسمی را کنار بگذارد، همان‌گونه که با خروج از برجام کرد. حیرت‌انگیز است که عوامل حیّ و حاضر همان برجام، چنین اظهاراتی بر زبان می‌رانند. 🔹سخن آقای دکتر عراقچی اگر به معنای واقعی کلمه جدی گرفته شود، می‌تواند پیامدی خطرناک داشته باشد. این نگاه می‌تواند به خطای محاسبه در سطح سیاست‌گذاری بینجامد، زیرا توجه راهبردی را از الزامات بازدارندگی به توهم قرارداد معطوف می‌کند. 🔹 از طرفی، بیان چنین موضعی در رسانه، موقعیت چانه‌زنی ایران را تضعیف می‌کند و طرف مقابل را به این نتیجه می‌رساند که تهران از تهدید نظامی به شدت هراسان است و حاضر است امتیاز بیشتری بپردازد. همچنین در سطح افکار عمومی، این سخن یک «توهم امنیتی» می‌سازد؛ گویی می‌توان خطر جنگ را با یک امضا برطرف کرد، حال آنکه واقعیت برعکس است: هر گام در امنیت تنها بر شانه‌های قدرت واقعی ایستاده است.
👈خدا رحمت کند آیت الله خزعلی را، ایشان در سال ۷۸ در خطبه ی نماز جمعه قم خطاب به خاتمی فرمود: "مبادا بعضی ها مجبور شوند مثل بنی صدر با لباس زنانه فرار کنند!" ⁉️خیلی ها انتقاد کردند که چرا جلوتر از رهبری حرکت میکنید؟! رهبری کاملا از خاتمی حمایت دارد ✅آیت الله خزعلی در اولین فرصت خدمت رهبری رسید و عرض کرد: "ما از خاتمی بدلایل روشن انتقاد ولی شما از خاتمی حمایت می کنید؛ تکلیف چیست؟" ♻️امام خامنه ای فرمودند: "زمانی که امیرالمؤمنین علیه السلام سکوت می کردند، عماریاسر، مقداد و ابوذر، فریاد می زدند و روشنگری می کردند؛ من حُکم پدر را دارم. شما به وظیفه خود عمل کنید" 🔻وظیفه ی ولایت فقیه حمایت از دستگاه های حاکمیت است و وظیفه ملت مطالبه به حق و انتقاد.
🚨 پهلوی: از جولانی نیز جولانی‌تر خواهم شد / پرچم آمریکا و اسرائیل در سراسر کشور بالا خواهد رفت 👈 رضا پهلوی در نشستی در بروکسل با حضور شیرین عبادی و عناصر اطلاعاتی صهیونیستی و ناتو، ادعا کرده که با فراخوانش می‌تواند هزار میدان در ایران را اشغال کرده و پرچم آمریکا و اسرائیل را برافرازد؛ او گفته از جولانی هم تندتر عمل خواهد کرد 👈 چاهزاده پرستان بی مغز که لاف ایران ایران میزنید ، حرفهای نتانیاهوی ادمکش رو شنیدین که به ربع پهلوی چی گفته بود که ایران باید تجزیه بشه و تو اگر پادشاه شدی همون مرکزی جایی رو بهت میدیم برو تاج بزار سرت خر کیف شو... 👈 البته هم نتانیاهو هم این وزغ بی خاصیت ربع پهلوی این آرزو رو با خودشون به گور خواهند برد و ما فرزندان ایران خاکمون رو حفظ خواهیم کرد ودشمنان رو بخاک خواهیم زد ان شاءالله