eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
167 دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
29.8هزار ویدیو
218 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عجب اسطوره‌هایی دارد این سرزمین... ❤️ سرهنگ با غیرت ارتشی زانو می‌زند تا پیرزنها پا بر روی کمرش بگذارند و سوار کامیون شوند، بارها و بارها ارزش دیدن دارد... ♦️اینکه یک سرهنگ ارتش خم شود تا فردی سالخورده با قدم گذاشتن بر دوش او سوار وسیله نقلیه شود، جلوه‌هایی از صداقت ارتش در بیان شعار «ارتش فدای ملت» است
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین گروه سرود دنیا که یکی از زیباترین کنسرتهای تاریخ رو برگزار کردن! (سربازان رهرو ولایت)
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻امروز تولد مقام معظم رهبری است، این کلیپ را ببینید تا به میزان دقت آقا در سن ۸۴ سالگی پی ببرید. هزاران ماشاءالله. چشم بد دور ،آقا جان♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هدف از احتکار، گران‌فروشی است. 👤 ✅ زمانی که احتکار با انحصار همراه شود، محتکر انحصارگر حاکم بلامنازع بازار خواهد شد و معیشت مردم را قربانی طمع‌وری و سوداگری خود خواهد کرد. ما امروز با پدیده احتکار ارز مواجهیم و باید آن را بشکنیم.
‏بعد از قتل سمیه زن ایرانی توسط همسر سوئدی خود ، هفته قبل هم نیکلاس سوئدی ، غزال همسرش را با ضربات کارد کشت ! جالبه که کل توییت اش تصاویر ایران و‌هشتگ زن زندگی آزادی بود، اما در کشور آزاد، همسر ۴۲ ساله خود را سلاخی کرد !
🔴 استوری جدید علی کریمی! 🔹 مگه خودشون شب و روز نمیگن مردم بی حجاب بیان بیرون! الان علی کریمی چرا باید از اینکه حسن عباسی گفته فوتبالیستا عامل بی حجابی هستن ناراحت بشه؟ 🔹 بالاخره اینا خواهان بی حجابی هستن یا نه؟
💢اونایی که شعار آریایی بودن سر میدن به نظرشون ،کوروش کبیر بعد دیدن این آفتاب پرست چه واکنشی نشون میده؟ 🙄🙄🙄
📸 حقارت مجسم! 🔺 ربع‌پهلوی مهمان ویژه رژیم صهیونیستی در مراسم، در ردیف مهمانان عادی، آن هم نه در ردیف اول، نشست.
🛑 تخلف پزشکانی که کارت‌خوان ندارند را به کجا اعلام کنیم؟ 🔹بعد از گذشت ۲ سال از تصویب قانون پایانه‌های فروشگاهی هنوز هستند پزشکانی که به دلیل فرار مالیاتی از داشتن دستگاه پوز برای دریافت ویزیت پرهیز می‌کنند که این امر باعث نارضایتی بسیاری از بیماران شده است. 🔹شهروندان با مراجعه به درگاه ملی مالیات به نشانی intamedia.ir در قسمت ویژه «سوت زنی»، گزارش‌های خود را ارسال کنند و از پاداش ویژه آن که تا یک درصد مبلغ مالیات قطعی وصول شده خواهد بود، بهره‌مند شوند. 🔹همچنین سامانه ۱۵۲۶، مرکز ارتباط مردمی سازمان امور مالیاتی کشور است که از این طریق مردم می‌توانند شکایات، پیشنهاد‌ها و سؤالات مالیاتی خود را مطرح کنند تا از سوی سازمان مالیاتی رسیدگی شود.