eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
161 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.7هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⚡️♨️جایگاه بانوان قبل و بعد انقلاب...
👆‏تصویر هفته نامه آلمانی فوکوس معنا و مفهوم بسیار زیادی دارد، بویژه اینکه تصویر مقام معظم رهبری را برجسته و روشن، و تصاویر رهبران روسیه و چین را در دو سو، کمرنگ منتشر نموده است. ♦️این تصویر بامسما را در کنار مستند اخیر شبکه BBC قرار دهید که می گفت ایرانیان ۷۰۰ سال با غرب جنگیده اند و امروز این سنت با فرهنگ مبارزه طلبی شیعی عجین شده است. 🔺غرب میداند که چین و روسیه نه دشمن ایدئولوژیک بلکه رقیب اقتصادی و نظامی آنان هستند. و آن کس برایشان خطر ماهوی دارد، ایران و اندیشه ظلم ستیز و تسلیم ناپذیر شیعی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜ اینها جناب تاج‌زاده میگوید، سلطان صداقت (از نظر خودش و از نظر ما یک منافق) درباره اکبر هاشمی رفسنجانی به عنوان یک سلطان صداقت دیگر . 🔹حالا بهتر درک می‌کنید، که چرا مشکلات کشور حل نمی‌شود،و چرا نباید انگشت اتهام را به سمت رهبری گرفت!
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜جامعه ما بعد از انقلاب، از لحاظ دینی و فرهنگی چقدر رشد کرده است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜پاسخ به سیاه نمایی های اکبرنژاد ⚠️ رفتن به مناطق محروم و آرزوی بودن جای دختران فلسطینی ⛔️سیاه نمایی های زیاد برای اثبات دروغ های خودش😳 🔹دختری در مناطق محروم: ای کاش من هم فلسطینی بودم😔 🔹آیا آقای خامنه ای به مردم فلسطین بیشتر اهمیت میده؟
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜پاسخ به عمده ی شبهات پیرامون مجلس خبرگان، شورای نگهبان و رهبری.. ایا شورای نگهبان فقط در ایران وجود دارد؟(امین جهانشاهی نسب)
علامه حسن زاده آملی (رضوان الله تعالی علیه) : گوش، دهان روح است! پس مواظب باش،چه می شنوی!
از خوردن غذاهایی که بلاد کفر میخورند باید تا حد ممکن پرهیز کرد
از هر کسی نباید چیزی گرفت و خورد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهاد می‌کنم،قبل از شروع ختم قرآن روزانه در ماه مبارک رمضان، حتماً حتماً ،این کلیپ زیبا را دانلود کنید، و تا آخر ببینید. التماس دعا
کارگردان دنیا خداست! مهم نیست نقش ما ثروتمند است یا تنگدست سالم است یا بیمار ! مهم این است که محبوبترین کارگردان عالم نقشی به ما داده ! نباید از سخت بودن نقش گله مند بود، چرا که سخت بودن نقش، نشانه اعتماد کارگردان به شایستگی بازیگر است. امیدوارم خوش بدرخشید! غر نزنيد گله نکنيد خدا حکمت همه کارها را میداند فقط بگوبيد ای که مراخوانده ای راه را نشانم بده ...🙏 خدایاشکرت که هستی وبرام خدایی میکنی خدایاشکرت که همیشه کنارمی خدایاشکرت بابت تمام داشته ها ونداشته هام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فلاکت واقعی یا خودتحقیری و خود کم بینی؟! ✍️ ما متهم به فلاکت در رسانه های غربی- صهیونیستی دنیا هستیم در حالیکه: ۱_ تقریبا به تعداد خانوارهای ایرانی ،‌خودرو در کشور داریم! ۲_ با دو روز تعطیلی، راه‌های کشور قفل می‌شود! ۳_ در مصرف لوازم آرایشی در جهان رتبهٔ اول هستیم!! ۴_ پنج میلیون نفر در یک ساعت برای چهار هزار خودرو ثبت نام می‌کنند؛ یعنی مردم ایران، با پول همین قرعه‌کشی میتوانند شرکت بنز آلمان رو خریداری کنند! ۵_ در نوروز امسال ۵۱ میلیون تردد در جاده‌های کشور ثبت شده! (ما تنها کشور در منطقه و حتی جهان هستیم که دارای این رکورد سفر هستیم!) تقریبا به اندازهٔ کل اروپا.. پنج میلیون نفر سفر از طریق دریا.. و نیم میلیون نفر سفر هوایی! ۶_ فقط در یک ماه _دسامبر ۲۰۲۱_ بیش از هزار و چهارصد باب ملک در ترکیه توسط ایرانی‌ها خریداری شده است! و ایرانیها در ماه سپتامبر گذشته نزدیک ۲۰۰ هزار نفر سفر به ترکیه داشته اند! اما باز میگن بدبختیم! ۷_ به گزارش انجمن بین‌المللی جراحی زیبایی (isips)در سال ۲۰۱۳ بیش از ۲۴ میلیون عمل جراحی در دنیا انجام شده است که ایران با بیش از ۲۰۰ هزار جراحی زیبایی جزء ده کشور اول جهان می‌باشد؛ یعنی ایران یک درصد جمعیت جهان رو داراست اما ۸ درصد عمل جراحی را داشته است! ۸_ ایرانیها رتبه اول واردات غذای سگ در منطقه غرب آسيا را دارند! اما در عین حال در سرِ همهٔ ملت می کوبند که، بدبخت ترین مردم در سطح کره زمینند؟! ۹_ در حال حاضر مردم ایران روزانه بیش از ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین مصرف میکنند!! یعنی مصرفی بیش از سه برابر مصرف پرجمعیت ترین کشور دنیا یعنی چین! ۱۰_ میگن ما بدبختیم ولی مصرف برقمون ۶ برابر میانگین جهانی است! ۱۱_ میگن ما بدبختیم ولی؛ مصرف گازمون با جمعیت ۸۰ و اندی میلیونی، حدود ۷ برابر میانگین جهانی و معادل ۱۲ تا کشور ثروتمند اروپایی است! ۱۲_ میگن ما بدبختیم اما؛ در مصرف آبِ شیرینِ درجه یکِ دنیا در رتبهٔ اول هستیم! 📌 اما طبق آمار جهانی؛ فقر در ایران بعد انقلاب به زیر ۸ دهم درصد هم رسیده است و این یعنی ایران جز ده کشور با کمترین میزان فقر در جهان است؛ 📰 اما طبق گفتهٔ رسانه های دشمن؛ ایران فقیر ترین مردم جهان با درصد بالای فلاکت است؟! 🤔 پس تأمل کنیم؛ چه دست هایی پشت پرده، با کمک خائنین داخلی در کار بوده است که چنین حسی به ایرانیان بدهد که؛ بدبخت و مفلوک هستند؟ 📌 اساسا چه هدفی در انتهای این احساس فلاکت منظور شده است که؛ بوقهای تبلیغات لحظه‌ای از ایجاد این حس در تک تک ایرانیان غافل نمانده‌اند؟ 🔹آیا.. پاسخ «نا امیدی محض و تبعات آن از جمله، سکون، بی تحرکی، خودتحقیری و پذیرش و حتی آرزوی شرایط غربیان» نیست؟ 🔸احیانا.. برای افرادی که بخواهند راهی بر خلاف آنچه دشمنان خاک و استقلال ایران برای ما آرزو دارند قدم بردارند، نقطه‌ی مقابل احساس بدبختی و فلاکت چیست؟ 💝 «امید و امیدآفرینی»،البته با بیان واقعیات ایران، و برداشتن جلد بزک شده‌ی غرب از چهره‌ی کریه و پر از اختلافات طبقاتی، و ناعادلانه‌ی غرب.