eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
160 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.8هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
روزنامۀ صهیونیستی: دیر یا زود حکم بازداشت نتانیاهو صادر می‌شود 🔹روزنامۀ معاریو به‌نقل از منابع مطلع در اسرائیل نوشت که نتانیاهو دچار ترس و پریشانی از احتمال صدور قرار بازداشت علیه خود در دادگاه لاهه شده است. 🔹به‌نوشته این روزنامه، نتانیاهو تماس‌های فشرده‌ای با کشورهای غربی به‌خصوص آمریکا برای ممانعت از این رویداد انجام داده است. 🔹منابع صهیونیستی به معاریو گفتند که صدور قرار بازداشت علیه نتانیاهو دیر یا زود رخ خواهد داد و تنها مسئله زمان آن مطرح است. 🔹علاوه بر نتانیاهو، حکم بازداشت وزیر جنگ و رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل نیز صادر خواهد شد.
رسانه عبری معاریو: مقاماتی که‌ در کابینه اسرائیل ناگهانی و بدون حضور در عموم استعفا میدهند در حملات ایران کشته شده‌ اند...:))))
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸چهار سال پیش بایدن داشت در مورد شیوه برخورد با معترضین برای ترامپ سخنرانی می‌کرد. حالا همه آن کارها را بدترش را دولت خودش انجام داده! 🔺فرق بین بایدن و ترامپ مثل فرق بین پپسی و کوکاکولا هست عزیزان!
درپی حمله تروریستهای داعش در صحرای المیادین واقع در جنوب استان دیرالزور سوریه، ۲ سرباز عراقی به شهادت رسیدند؛ این اولین شهادت عراقی‌ ها در سوریه پس از سال‌ های متمادی است.
برای مرد، میهن برای آبادی برای زن، زندگی، برای آزادی آهان یادم رفت اینها پروژه کومله نیستند که کسی براشون شعر بخونه
🛑نتیجه مماشات قوه قضاییه و حمایت وزارت ارشاد از سلبریتی ها مهدی یراحی در سالگرد اغتتشاشات 1401 آهنگی به نام روسریتو در بیار در حمایت از زن زندگی و بیحجابی خواند بعد از مدت کوتاهی از دستگیری با وثیقه آزاد شد... افرادی چون احسان علیخانی در حمایت از او تلاش کرده و گفته شده بود حتی علیخانی به دادگاه او رفته! بعد از مدت ها حکمی برای او دادند که کاملا سبک بود... و او هم اکنون آزاد است! وقتی خبر حکم اعدام توماج صالحی منتشر شده دارد شاخ و شانه می کشد و تهدید می کند...کاش قوه قضاییه هوس مهدی یراحی برای گردن کشی را بخواباند و کاش سلبریتی ها را نه با تخفیف و پادرمیانی های بیخود بلکه به اشد مجازاتی که لایقش هستند برسانند... تا به حال مماشات مسئولین نه کسی را آدم کرده نه جذب انقلاب بلکه فقط سلبریتی ها را پررو کرده... اینها باید چند برابر مردم عادی مجازات شوند... هر که بامش بیش برفش بیشتر... وقت احترام و بهره مندی از مواهب چند برابر مردم می برند وقت مجازات هم باید بهای سواستفاده از شهرت و فرصتی در این مملکت به آنها داده شده را چند برابر مردم عادی بپزدارند... مماشات با سلبریتی ها عدالت و مصلحت نیست تبعیض و به ضرر کشور و مردم است!
📸 آیا سرنوشت رون آراد در انتظار اسرای اسرائیلی است؟ 🔻 گردان‌های قسام با تکرار اظهارات ابوعبیده به اشغالگران و خانواده‌های اسیران آن پیام می‌فرستد: ◽️ سناریوی "رون آراد" ممکن است محتمل‌ترین سناریویی باشد که برای فرزندان شما در غزه تکرار می‌شود.
چفیه فلسطینی بر گردن جرج واشنگتن! 📸 دانشجویان آمریکایی برای همبستگی با فلسطین، چفیه و پرچم فلسطین را به گردن مجسمه جرج واشنگتن (اولین رئیس جمهور آمریکا) انداختند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلقه انسانی دانشجویان آمریکایی برای نمازگزاران 🔺پلیس میخواد بیاد دانشجویان دانشگاه ایالتی اوهایو رو هنگام نماز دستگیر کنه، یک عده از دانشجویان حلقه انسانی تشکیل دادند مانع بشوند.
👆این عکس هم در ساعات اخیر بسیار دیده شده است 🔹 می‌گوید : روزی برای ایران نسخه می‌پیچیدند،و روسری سر چوب کردن را پیشنهاد می‌دادند. حالا در خیابان های خودشان، باید همین را تحمل کنند...
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کودکان همچنان در بانک اهداف بمباران‌های شبانه رفح در جنوب غزه 🔹تصاویر حاوی صحنه‌های دلخراش است .