eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
151 دنبال‌کننده
29.7هزار عکس
37هزار ویدیو
261 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هم سویی آل سعود و صهیونیست ...
مسئول تراز جمهوری اسلامی. وقتی بعضیا وسط فتنه سکوت کرده بودند یا یکی به نعل و یکی به میخ میزدند ایشون دانشگاه به دانشگاه و شهر به شهر رفت و از انقلاب دفاع کرد. فراموش نخواهیم کرد!
خلاصه کتاب پروتکل های یهود.pdf
حجم: 12.27M
🔶 رهبر معظم انقلاب: از خواندن کتاب "پروتکل های دانشوران صهیون" غفلت نکنید. 🔶 کتاب پروتکل های صهیون، توسط گروه اتاق تحلیل خلاصه شده و در قالب یک فایل پی دی اف، تقدیم عزیزان می شود. 🔹لطفاً در حد توان این فایل را در گروه هایی که عضو هستید به اشتراک بگذارید. 🔻اینها پروتکل های صهیونیست هاست،که طبق آن عمل کرده، جهان و جهانیان را به مخاطره انداخته اند! و جز خود و اهداف شیطانی شان،هیچ چیز دیگری برایشان مهم نیست!!؟
📌 جریمه شل شلواری 🔹در کارولینای آمریکا اگر شلوار از ۳ اینچ پایین بیفتد و لباس زیر فرد مشخص شود، جریمه بار اول ۲۵، دوم ۵۰ و سوم به بعد ۷۵ دلار است. 🔹پس می‌شود برای نوع پوشش و حفظ فرهنگ و جلوگیری از برهنگی جریمه تعیین کرد. 🔹وقتی در آمریکا برای هر اینچ به اینچ پوشش مردها قانون و جریمه تعیین می‌شود، چرا در ایران برای جلوگیری از برهنگی جریمه تعیین نشود!
♨️تصاویر حاوی مقادیر زیادی محتوای برانداز سوز😅😁 الحاق ناو اقیانوس‌پیما، و ۹۹ شناور موشک‌انداز ،به ناوگان نیروی‌دریایی سپاه !
♨️دیروز «بن‌یابو نتانیابو»، _که قصد فرار از سرزمینهای اشغالی را داشته، اما هیچ الاغی حاضر نشده او را سوار کند_ با عنتری از عنترانِ‌نشنال، مصاحبه کرده و افاضه نموده است که باید به ایران حمله نظامی نُماییم!!!🤓 👈🏻از قضا، حین گفتگوی یابو و عنتر!!! هزاران صهیونیست به خیابانها ریخته، علیه یابو شعارها داده، و اتوبان منتهی به فرودگاه را بستند، تا مانع فرار وی شوند؛ 👈🏻آرایشگاه زن یابو را نیز از قبل قرق نمودند تا آن عفریته را از میکاپ و شنیون محروم نُمایند....😱 👈🏻بحران و تمرد از دستورات، در ارتش صهیونیستی، به نیروی دریایی هم رسید و بندر حیفا مسدود شد!!! 👈🏻 رئیس پلیس تل‌آویو نیز، از آن روی که عُرضه‌ی مهار آتش اعتراضات را نداشته، با اُردنگی، اخراج گشته است؛ 👈🏻أیضا دیشب، یک فقره تیراندازی در تل‌آویو، منجر به آش و لاش شدن ۳ رأس صهیونیست چاق و چله شده!!! ✅به یابوی متوهم توصیه‌ی اکید مینماییم مِن‌بعد، از گنده‌گویی علیه ، پرهیز نُماید؛ چرا که حتی سخن‌راندن از «حمله به ایران»، ممکن است، «تل‌آویو‌ و‌ حیفا‌ را‌ با‌خاک‌ یکسان‌ کند»✌️🏻✌️🏻😎
♨️ما سیلی نمی‌خوریم،سیلی می‌زنیم! ۲ پیام واضح جمهوری اسلامی همزمان با تهدید نظامی نتانیاهو علیه ایران سیدحسن نصرالله:برای نبرد بزرگ منتظر ساعت صفر هستیم امیرعبداللهیان:روزهای سختی در انتظار رژیم صهیونیستی است بعد از شکست اغتشاشات در ایران و آغاز هرج‌ومرج در تل‌آویو، معنادار است! 🇮🇷
♨️چقدر پارلمان اروپا ما رو دوست داره!!! چقدر مهربونه!!!🙃 🔥زنها در غرب، قربانی تجاوز و بردگی و بیماری‌های عفونی‌‌اند و کتک‌خورشون مَلَسه؛ (از هر ۳ زن، یک نفر خشونت جنسی یا فیزیکی را تجربه کرده) 👈🏻اونوقت سران اروپایی و آمریکایی نگران دختران ایرانی هستن که توسط نوچه‌های حرام‌لقمه‌ی خودشون، مسموم شدند!!! الحق که نام برازنده‌تونه!!!👌🏻 !
2.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی سبک زندگی مهدوی فرازی از قسمت بیست و پنجم / همه کاره خداست!