.
هشدار دقیق و قابل تأمل رهبر انقلاب
♻️ آنچه مشروطه را شکست داد، نمیتواند انقلاب اسلامی را شکست دهد؟!
مقام معظم رهبری: «این جزو تعالیم اسلام است كه با زبان و تبیین باید مردم را با فضایل اخلاقی آشنا كرد و از منكرات دور نگهداشت. این به جای خود درست؛ اما با #شیوع_منكرات و با تظاهرِ به آن باید مقابله كرد.
اسلام مرتكبِ منكر را نصیحت و هدایت میكند؛ اما حد هم برای او میگذارد. با صِرف زبان و توصیه نمیشود كاری كرد. #قدرت_نظام باید جلوِ سیرِ فحشا و فساد را بگیرد. اجازه ندهید كه هوس های یك عدّهی معدود و یك گروه كوچك و اندك در داخل جامعه، موجب اغوای ذهن و فكر دختر و پسر جوان و مرد و زن مؤمنی شود كه هیچ انگیزهی فسادی ندارند. شما باید جلوِ آنگونه افراد را بگیرید.
همه مسؤولان بخشهای مختلف كشور در این زمینه مسؤولند. اجازه ندهید عدّهای با تكیه به نام آزادی - كه واقعاً باید بر عنوان مظلوم آزادی گریست كه چه سوء استفادههایی از این نام میشود - منكرات و فحشا و بیبندوباری را در جامعه رایج كنند. عكسالعملِ آن این است كه عدّهای به نظام بدبین شوند؛ مثل اوّل مشروطه.
یكی از عواملی كه موجب شكست مشروطیت در ایران شد، این بود كه متدیّنین بعد از مدتی احساس كردند كأنّه كار به سمت بیدینی پیش میرود.
جنجال زیاد مطبوعاتی كه آن وقت همهی انگیزهی خودشان را این قرار داده بودند كه به مقدّسات دینی حمله كنند - البته كسانی كه در مشروطیت با اساس دین و مظاهر دینی و اعتقادات دینی و روحانیت و با اینطور چیزها در مجامع به صورت قلمی و شعاری مقابله و اهانت میكردند، عدّهی زیادی نبودند، اما جنجالشان زیاد بود - موجب شد كه متدیّنین و علما كه در صفوف اول مبارزهی مشروطیت بودند، بتدریج دلسرد شدند و كنار نشستند.
وقتی چنین شد، نهضت شكست میخورد؛ و مشروطیت شكست خورد. بعد از پانزده، شانزده سال از عمر مشروطیت، دیكتاتوریِ رضاخانی به وجود آمد.
این بسیار عبرتانگیز است. رضاخانِ قلدر و چكمهپوش كجا، شعار مشروطیت كجا؛ چقدر اینها با هم فاصله دارند! چرا اینطور شد؟ چون اطمینان و اعتماد مردم مؤمن سلب شد؛ كنار نشستند و از صحنه بیرون رفتند.
مسؤولان نباید بگذارند چنین حالتی در مؤمنین به وجود آید.»
۱۳۸۰/۰۵/۱۱
.
♻️ لایه مشاوران و تصمیمسازان دولت مردمی چه کسانیاند؟!
🔰 حمید رسایی: سخنگوی دولت. مردمی بارها از طرف خود یا به نقل از رئیسجمهور محترم بیان کرده که از بانیان وضع موجود استفاده نخواهد شد (۱۴۰۰/۰۹/۲۳ و ۱۴۰۱/۰۱/۳۰)، در حالی که سوگمندانه عملکرد دولتمردان بر خلاف توقع مردم و اظهارات مذکور است.
در این خصوص در حوزه بانک مرکزی میتوان به جلسات متواتر جناب آقای دکتر فرزین اشاره کرد که اغلب مدعوین آن، نقش پررنگی در اوضاع نابسامان اقتصادی دولتهای پیشین به ویژه دولت روحانی داشتهاند. افرادی همچون آقایان محمدحسین عادلی، فرهاد نیلی، علی سعدوندی، علی طیب نیا، سید علی مدنیزاده، ولیالله سیف، عبدالناصر همتی و محمود بهمنی از این دستهاند.
مدعوین مذکور هر یک دارای سابقهای در وضعیت نابسامان کنونی هستند که بازخوانی آن خالی از لطف نیست:
🔹مسئولانی که در قالب سیاستهای تعدیل ساختاری و جهش نرخ ارز، زمینه بروز آشوبهای مردمی در دهه ۷۰ شمسی را فراهم کردند و با تخصیصهای بیضابطه ۵ هزار دلاری به دلالان به بهانه کنترل بازار، میراث شوم برای جانشینان خلف در دولتهای بعد و دولت فعلی مهیا کردند.
🔹جانشینانی که به تأسی از اسلاف خود، به همان آشفتگی و بحران در مدیریت ارزی رسیدند و مجددا مشابه گذشته با هدر دادن منابع ارزی و طلای کشور، سعی بر پوشاندن ضعف خود داشتند و منابع ارز و طلای کشور در جنگ اقتصادی به تاراج رفت.
🔹نمایندگانی که اگر چه به طرفیت از ایران در بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بودند اما در منازعه خصمانه آمریکا با متهم ساختن ضمنی کشور، به جای پیگیری منافع ملی در دوران تحریم، همسو با سیاستهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بودند و منافع شخصی خود را دنبال میکردند. (از جمله خرید ملک معروف ۷۰۰ هزار دلاری در آمریکا توسط یک چهره مشهور)
🔹افرادی که در ایجاد معضل کنونی دولت در انتشار گسترده اوراق و بازپرداخت آن (میراث به جا مانده از حسن روحانی) نقش مؤثر داشته و مکررا در دوران تحریم، ایران را با کلید واژههایی شبیه ونزوئلایی شدن، دچار ترس و تحقیر کرده و میکنند.
🔹افرادی در دولت تدبیر و امید که با اقدامات فراقانونی که با عتاب رهبر همراه بود، نظام را در معرض تعهدات جدید قرار دادند و نهادهای کشور (مجمع تشخیص، مجلس، دولت و شورای امنیت ملی) را درگیر حل و فصل موضوعی خودساخته کردند.
🔹بانیان اصلی تصمیماتی که به آشوبهای بنزینی در دولت روحانی ختم شد وقتی با پیشنهاد نرخ ۵ هزار تومانی و تحقق نرخ ۳ هزار تومانی، باعث جان باختن هموطنان و ضربه به سرمایه اجتماعی نظام شدند.
🔹نسل جدید اقتصادخوانان طیف نیاوران که از مؤثرترین و مرتبطین ایران با خارج از کشور در تدوین لایحه اصلاح ساختار بودجه در دولت روحانی (سال ۱۳۹۸) بودند که محور اصلی آن گرانسازی اقلام اساسی، انرژی، دارو و نظایر آن بود.
🔹افرادی که با حضور در مراکز پژوهشی مهم، با تحلیلهای خود برای مسئولان در حذف ارز کالاهای اساسی و تورم تحمیلی ناشی از این سیاست تصمیمسازی کردند و تبعات تورمی فعلی را نادیده میگیرند.
❌ آقای رئیسی! باورش سخت است اما به دلیل حضور همین عناصر در دولت مردمی سیزدهم است که حسن روحانی همچنان، جلسات هیأت دولت خود را برگزار میکند.
به قول شهید حسن باقری، باید به خود جرأت داد که این نوع جنگیدن به درد نمیخورد و لازم است که استراتژی در این جنگ عوض شود. آقای فرزین با قول و تعهد به تغییر ریل، مسئولیت را قبول کردند، اما اکنون دنباله رو مسیر قبلی هستند. مسیری که افراد وابسته به آن، ارادت ویژهای به نسخه های صندوق بینالمللی پول (IMF) دارند.
🔸شاید براتون جالب باشه که چرا انقدر مشارکت تو انتخابات ترکیه بالاست (حدود ۸۸/۵ درصد)
📸این استوری یکی از بلاگرهای ایرانی ساکن ترکیهست که بخاطر نداشتن آزادی تو ایران اخیرا مهاجرت کرده!
#خودتحقیرنباشیم
🔰خیانت فرماندهان در وضعیت جنگی
🔸به تایید مقام معظم رهبری و فعالان عرصه فرهنگ،امروز علیه نهاد خانواده جنگی فراگیر شروع شده است که هژمونی جهانی با تمام قدرت آن را هدایت می کند. در این حال آیا مسئولینی که باید با توجه به شرایط جنگی به مبارزه بپردازند اصلا توجهی به این مسئله ندارند، خائن و جنایتکار جنگی نیستند؟!
🔺مسئولی که برای صنار #پولِ_کثیفِ پهنای باند نمی گذارد ما در فضای مجازی به استقلال برسیم و در مقابله این هجمه شدید رسانه ای قد علم کنیم و به جای بازی شکست خورده در زمین دشمن، خود صاحب فناوری شده و زمین بازی را تغییر دهیم؛
🔺مسئولی که برای چند #رای_کثیف، ژست دروغین آزادی می گیرد و خواهان بلعیده شدن مملکت در هاضمه شبکه های اجتماعی آمریکایی می شود یا با فیلترشکن ها مقابله نمی کند که مبادا که چند رأیش بریزد؛
🔺آن فردی که در خیابان بی حیایی و عشوه گری می کند و دلهای همسران را نسبت به هم سرد می کند؛
آیا این ها خائن به انسانیت و جنایتکار جنگی نیستند؟!!
♻️قطعا جنگ فقط جنگ سخت نیست و امروز تلفات و هزینه بلای #جنگ_نرم بسیار بیشتر از جنگ سخت است و با خائنین در این جنگ هم باید در این سطح و این درجه از اهمیت برخورد کرد.
🔴 تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
🔰کشف حجاب در محیط مصلی و در جریان نمایشگاه کتاب، پیام های زیادی دارد:
🔻اینکه هنوز برخی از مسئولین ما معنای حرام شرعی و سیاسی را درک نکرده اند.
🔻اینکه عده ای این پیام را دریافت کرده اند که حاکمیت با آنها مماشات می کند.
🔻اینکه هنوز برای عده ای که اصرار بر بی بند و باری دارند، هزینه کافی ایجاد نکرده ایم.
🔻اینکه خطر استحاله شدن انقلاب و دستاوردهای آن بیخ گوش ماست و رگه های آن تا مصلی تهران که تا چند وقت پیش، صحنه با شکوه نماز عید فطر بوده هم رسیده است.
🔻اینکه یک #آبروریزی صورت گرفته است. ما با این دستفرمان حتی در فضای معنوی مصلی و عبادتگاه الهی نتوانستیم جلوی بی بند و بارها را بگیریم؛ آن وقت در مورد سایر جاها چه انتظار داریم⁉️
👈 خلاصه اینکه جمع کردن این بساط به وجود آمده در سطح جامعه، کار سختی نبوده و قطعاً قابل مقایسه با اول انقلاب نیست؛ اما چه کنیم که #ترس، #مصلحت_بازی، #تساهل و #تسامح، احتیاط های #خلاف_احتیاط، عدم درک #واقعیات میدانی در وجود برخی از مسئولین ما ریشه دوانده و آنها را رها نمی کند❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 متخصصان یک شرکت دانشبنیان موفق شدند از زبالههای حاویِ کربن سوخت تولید کنند.
#خوش_خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جلوی تهاجم به زبان فارسی را بگیریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️مالزی ربات جراح ایرانی را به آمریکایی ترجیح میدهد...
#ایران_قوی
#خوش_خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نمونه صحیح تذکر به بی حجابی
▪️رهبر انقلاب: منتظر نباشیم که دستگاهها بیایند یک کاری بکنند... خود مردم باید وارد شوند خود مردم باید نهی کنند. البته دولت، مجلس شورای اسلامی، دستگاه قضائی، نیروی انتظامی، موظفند که از ناهی از منکر پشتیبانی کنند. (دیدار اقشار مختلف مردم قم - ۱۳۷۱/۷/۲۹)
#حجاب
#بی_تفاوت_نباشیم
#چی_بگم_آخه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سکته ناقص فردوسی پس از دو دقیقه حضور در تهران!
💠دو دسته خواص
از بیانات امام خامنه ای :
⭕️ چه میشود که مردم زمانهای اینقدر اشتباه میکنند؟
اگر کسانی برای حفظ جانشان، راه خدا را ترک کنند و آنجا که باید حق بگویند، نگویند، چون جانشان به خطر میافتد، یا برای مقامشان یا برای شغلشان یا برای پولشان یا محبّت به اولاد، خانواده و نزدیکان و دوستانشان، راه خدا را رها کنند؛ آن وقت حسینبنعلیها به مسلخ کربلا خواهند رفت و به قتلگاه کشیده خواهند شد. آن وقت، یزیدها بر سرِ کار میآیند و بنیامیّه، هزار ماه بر کشوری که پیغمبر به وجود آورده بود، حکومت خواهند کرد و امامت به سلطنت تبدیل خواهد شد!
۱۳۷۵/۰۳/۲۰
آقایان روسای قوای عزیز،
متولیان فرهنگی،
آهاااای رفقایی که دم به دم از حاج قاسم عزیز دم میزنید ،
تو را بخدا،
اگر ناموس خودتون هم در معرض بی بند و باری بود، برای نجاتش اینقدر تعلل می کردید؟
حتما نمیکردید!
پس حالا هم برای نجات ناموس این مملکتِ امام زمان،
اینقدر تعلل نکنید!
🇮🇷 نائب الغایب امام خامنه ای
H . Z:
جريمه دولت ترکیه برای افرادی که در انتخابات شرکت نمی کنند : ۳۰۰ لیر
یک نکته پیرامون درصد بالای مشارکت مردم در انتخابات ترکیه:
عدم شرکت در انتخابات جریمه سنگین مالی در پی دارد!
طبق ماده ۲۵ قانون شماره ۲۹۸ احکام اساسی انتخابات، جریمه مالی رای ندادن در انتخابات ۳۰۰ لیر به همراه محرومیت احتمالی از خدمات عمومی در ترکیه است.
مصطفی دشتی:
این درست است ، قرار نیست در این مملکت زندگی کنند و از مواهب آن استفاده کنند ولی مشارکت در اموراتی که مشارکت ملی میطلبد مشارکت نداشته باشند
امام جعفر صادق علیهالسلام:
سزاوار است مؤمن هشت خصلت داشته باشد؛
در سختی ها با وقار، در گرفتاری صبور، در آسایش شاکر و به روزی خداوند قانع باشد، به دشمنان ستم نکند، از دوستان کینه و دشمنی به دل نگیرد، بدنش از او در رنج و مردم از او در آسایش باشند.
متن حدیث:
یَنْبَغی لِلْمُؤْمِنِ اَنْ یَکونَ فیهِ ثَمانی خِصالٍ: وَقورا عِنْدَ الهَزاهِزِ ،صَبورا عِندَ البَلاءِ، شَکُورا عِنْدَ الرَّخاءِ، قانِعا بِما رَزَقَهُ اللّه، لایَظْلِمُ الاَعْداءِ، وَ لایَتَحامَلُ لِلاَْصْدِقاءِ، بَدَنُهُ مِنْهُ فی تَعَبٍ وَ النّاسُ مِنْهُ فی راحَةٍ.
"اصول کافی، جلد2، صفحه 47"
💠ازبیانات امام خامنه ای:
⭕️صحنه نبرد:
همینی که حالا معمول شده که در بیانها و در تلویزیون و توی تبلیغات و توی دادگاه و توی زبان همه، میگویند: #جنگ_نرم؛ راست است، این یک واقعیت است؛ یعنی الان جنگ است.
البته این حرف را من امروز نمیزنم، من از بعد از جنگ - از سال ۶۷ - همیشه این را گفتهام؛ بارها و بارها. علت این است که من صحنه را میبینم؛ چه بکنم اگر کسی نمیبیند؟! چه کار کند انسان؟! من دارم میبینم صحنه را، میبینم تجهیز را، میبینم صفآرائیها را، میبینم دهانهای با حقد و غضب گشوده شده و دندانهای با غیظ به هم فشرده شده علیه انقلاب و علیه امام و علیه همهی این آرمانها و علیه همهی آن کسانی که به این حرکت دل بستهاند را؛ اینها را انسان دارد میبیند، خب چه کار کند؟ این تمام نشده. چون تمام نشده، همه وظیفه داریم.
امام خامنهای - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
💠ازبیانات امام خامنه ای :
⭕️ماهیّت مبارزه امام صادق(ع):
بعضی خیال میکنند که امام صادق علیهالسّلام به سیاست کاری نداشت، علیه دستگاه فعالیّتی نمیکرد، در صدد ایجاد حکومت الهی و علوی نبود، این خطاست؛ حضرت ماهیّت مبارزهاش سیاسی بود، کار فرهنگی او هم کار سیاسی بود، وقتی امام صادق میگوید من امامم، امام یعنی چه؟ یعنی حاکم و رئیس جامعه، یعنی من همان کسی هستم که این خلیفهی غاصبِ بیدین، جای مرا گرفته. خب این حرف آیا یک حرف سیاسی است یا یک حرف فرهنگی است؟
۱۳۶۸/۳/۱۲
003116-117.mp3
1.08M
«منادی بالقرآن»
سوره آل عمران : آیه 116🌱
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَنْ تُغْنِيَ عَنْهُمْ أَمْوالُهُمْ وَ لا أَوْلادُهُمْ مِنَ اللَّهِ شَيْئاً ۖ وَ أُولئِكَ أَصْحابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيها خالِدُونَ
كسانى كه كافر شدند، هرگز نمىتوانند در پناه اموال و فرزندانشان، از مجازات خدا در امان بمانند! آنها اصحاب دوزخند؛ و جاودانه در آن خواهند ماند.
سوره آل عمران : آیه 117🌱
مَثَلُ ما يُنْفِقُونَ فِي هذِهِ الْحَياةِ الدُّنْيا كَمَثَلِ رِيحٍ فِيها صِرٌّ أَصابَتْ حَرْثَ قَوْمٍ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ فَأَهْلَكَتْهُ ۚ وَ ما ظَلَمَهُمُ اللَّهُ وَ لٰكِنْ أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ
آنچه آنها در اين زندگى پست دنيوى انفاق مىكنند، همانند باد سوزانى است كه به زراعت قومى كه بر خود ستم كرده (و در غير محل و وقت مناسب، كشت نمودهاند)، بوزد؛ و آن را نابود سازد. خدا به آنها ستم نكرده؛ بلكه آنها، خودشان به خويشتن ستم مىكنند.🌹