eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
167 دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
29.8هزار ویدیو
218 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❌ تزویر رسانه‌ای این شکلیه، سوار بر احساسات می‌شوند، عقلانیت را از دور خارج می‌کنند، تا مردم را بدبین کرده، و خودشان سدی شوند مقابل پیشرفت و آبادانی کشورشان.
استاد علیرضا پناهیان میگفت🎙 ♦️شیطان‌‌ یه‌ دعای‌ِ جوشن‌ِ ڪبیر‌ داره‌, ولی‌ همش دو‌‌ کلمـه‌اس! همیشه‌ به‌ نوچه‌هاش‌ میگه‌ تڪرار‌ کنین: یا‌ مایوس‌ و‌ یا‌ مغرور! +مواظب‌ باشیم! شیطان‌ یا ما رو‌ مایوس‌ می‌کنه یا مغرور!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍عجایب شتر که تا‌حالا نشنیدی😳 مثلا:کلیه هاش فیلتر داره! ✍خداوند هم در چند جای قرآن اشاراتی به خلقت شتر کرده. و این نشان از اهمیت این حیوان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقایقی تلخ، از اتفاقاتی که برای ایرانیان در ترکیه می‌افتد ،و کسی به ما چیزی نمی‌گوید!؟ ➖آیا از این اتفاقات تلخ خبر داشتین؟
26.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓نسل بشر چگونه تشکیل شد آیا همه ما خواهر و برادر هستیم؟ 🎙 استاد محمدی شاهرودی شبهه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای دردناک زنان آرامش‌دهنده کره‌ای! 🚷آمریکا وارث گذشته ننگین ژاپن! ایالات متحده این زن‌ها را به‌‌عنوان تجهیزات نظامی کلاس پنج برچسب می‌زد؛ یعنی آن‌ها را در حد آبجوی سرد (کالا) می‌دانستند!
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تلاش برای القای دیدگاه‌ خودتحقیری نسبت به ایران در بی‌بی‌سی و پاسخ جالب مهمان برنامه! 💢 "یوسف عزیزی"، پژوهشگر سیاست‌گذاری عمومی از آمریکا در واکنش به اظهارات مجری و کارشناس بی‌بی سی گفت: 🔺اینکه ایران هیچ‌کاری نمی‌تواند بکند نگاه منسوخی است البته انتظاری هم از نسل‌های قبل نمی‌توان داشت تا بفهمند جوانان ایرانی چقدر پیشرفت کرده‌اند، ما توربین‌های گازی به روسیه صادر می‌کنیم؛ در حال حاضر تعمیر برخی از موتورهای بوئینگ و ایرباس در ایران صورت می‌گیرد.
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عجیب‌ترین اسمی که شنیدید چی بوده؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚷 اروپا بدون رتوش اینکه به بعضیا بگی حیوان، توهین به حیواناته!
امیرالمؤمنین علی (ع): ‌ هان! آنگاه که به کارهای زشت شتاب می آرید، به یاد آورید مرگ را ! و درهم کوبنده لذت ها، تیره کننده شهوت ها و قطع کننده ی آرزوها را! ‌ 📚بحارالانوار،ج۹۸،ص۲۹۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۲۶ تا شرط برای بریدن دست دزد وجود داره وگرنه نصف مردم بی دستند 😎😂 استاد
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من شک دارم ✘ من نقد دارم ✘ • به خیلی از کارها و رفتارهای خدا! • به خیلی از معجزه‌ها و ماجراهای تاریخ! • به خیلی از رفتارهای متولیان دین! با اینکه آدم معتقد و اهل عبادتی هم هستم✘ ※ چیکار کنم با این ساختار فکری خودم؟