eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
161 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.7هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ آقایون و خانوم های مسئول، حواستون هست کار رو دست کیا میدین؟ 🔹 ‌ ‏خب اون زن و شوهری که،از صبح تا شب، توی گوششون ترانه شروین پلی میشد، و برای رفتن جمهوری اسلامی، روزشمار گذاشته بودند، بعد از حضور در شبکه افق، و بقیه سوراخ سنبه‌های جمهوری اسلامی، به استخدام شرکت علمی_فرهنگی هم دراومدند، دوتایی با هم!؟ 👈نفوذ افراد بی هویت و بی غیرت، در بدنه اجرایی، قابل تامل است ! 😳: مملکت جالبی داریم، به رهبری توهین کن ،و آرزوی براندازی نظام داشته باش و،پست بگیر! هشتگ تبریک به براندازا. بیخود نبود آوینی می‌گفت ،در جمهوری اسلامی، همه آزادند، الا حزب‌اللهی ها!؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یه مشاعره با قرآن جالب و جدید ببینید از این عروس و دامادِ با نشاط، و با حجاب ☺️😍 👌اینطوری بجای حفظ شعر و وقت تلف کردن در سرگرمی ها و تفریح های بیهوده مثل مشاعره اشعار، در حفظ قرآن قوی میشن و هم اوقات خوشی خواهند داشت .
─┅═─༅💫🌹💫༅══┅─ نقاره ها ز اوج مناره وزیده اند مردم صدای آمدنت را شنیده اند زیباتر از همیشه شده آستان تو آقا! چقدر ریسه برایت کشیده اند ‎‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‎‌‌ ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌─┅═┅༅𖣔🌺𖣔༅═┅──
🔻فساد جنسی محمد رضا شاه در نوجوانی ! ✍ حسین فردوست , همراه محمد رضا شاه از کودکی تا بزرگی می گوید :" زمانی که در نوجوانی برای تحصیل به سوئیس رفته بودیم , محمد رضا شاه با مستخدمه مدرسه ارتباط جنسی گرفت و مستخدمه حامله شد , نهایتا ٥ هزار فرانک که در آن زمان مبلغ خیلی زیادی بود به مستخدمه دادیم که هم بچه را سقط کند و هم اموراتش را بگذراند " 📚منبع: ظهور و سقوط سلطنت پهلوی , فردوست, ج 1
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«وظیفه ما چیست؟» «تمام سوادرسانه در همین کلیپ خلاصه شده» # اللهم - عجل - لولیک - الفرج‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خب این ویدیو هم که می‌گفتند رژه طالبان برای تمسخر ایرانه، 👆کاشف به عمل اومد مربوط به شهریور پارسال، و برای اولین سالگرد خروج آمریکا از افغانستانه🙃 هنوز دروغگویی رسانه‌های خارجی و عمله‌های برانداز و اصلاح طلب داخلی‌شون براتون ثابت نشده؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پوتین به همسر رمضان قدیروف، رئیس جمهور چچن بخاطر داشتن 13 فرزند مدال «مادر قهرمان» اعطا کرده! قبلا هم بایدن جلو یه خانم اسرائیلی به خاطر داشتن 12 فرزند زانو زد! اونوقت اینجا یه مشت سلبریتی دوزاری مادر بودن رو باگ آفرینش می دونن و تشویق به مادر سگ بودن می کنند!
🔴حاج دیپلمات باسابقه و عزیز کشورمون علی رغم هشت ماه دوره‌گردی اپوزیسیون برای تعطیلی سفارت‌خانه‌های ایران، امروز آزاد شد. ✅این موضوع علاوه بر توان وزارت خارجه، نشون میده که نگاه اروپا به اپوزیسیون، و «شوخی براندازی» چیه! فهمیدین کت تن کیه؟!
والدین! فرزندان خود را از شبکه‌های اجتماعی دور کنید(مقاله جدید سی‌ان‌ان) آنچه تاکنون می‌دانیم این است که شبکه‌های اجتماعی به اضطراب و افسردگی دامن می‌زنند، خواب ما را بدتر می‌کنند، به قلدری آنلاین کمک می‌کنند و باعث می‌شوند دختران به‌ویژه نسبت به خود و بدنشان احساس بدی داشته باشند. بسیاری از افرادی که این فناوری را طراحی می‌کنند، فرزندان خود را از آن دور نگه می‌دارند. فرزندان خود را به مدارسی که داشتن گوشی در آنها ممنوع است می‌فرستند. یک شکاف ایجاد شده است. ثروتمندان و تحصیلکرده‌ها گوشی را از مدارس بیرون می‌کشند، در حالیکه نوجوانان فقیرتر به طور متوسط ​​بیش از هشت ساعت در روز از گوشی برای سرگرمی استفاده می‌کنند. چند ساعت بیشتر از همسالان مرفه‌تر خود.
پارسال در این روز ها نخبه دهه هفتادی دانشگاه شریف شهیـد احسان قدبیگی توسط رژیم صـگـیونیستی ترور شد. امروز در سالگردش نه از انجمن مثلا اسلامی این دانشگاه صدایی آمد و نه از اساتید عشق مجازی‌اش اگر به ایران لگد نزنی اینها در دفاع از تو لال می‌شوند حتی اگر برای وطن خون بدهی یادش گرامی و راهش پر رهرو باد عند ربهم یرزقون 🌷🌱