eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
160 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.7هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اولین زنی که در ایران کشف حجاب کرد! 🔸کشف حجاب از زنان مسلمان و انهدام وجدان مشترک اسلامی، واقعیت تردید ناپذیر تاریخی است که از دیرباز مورد توجه جدی استعمار جهانی بوده است. و امروزه، این امر با هشتگ سازی هایی مانند نمایان شده است.
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری وکیل ایرانی، از دزدی 700 میلیون دلاری مصی علینژاد، از پول‌های ایرانیان ،با توسل به دروغ!!! 🔶 دکتر «هومن فخیمی»، وکیل دعاوی دادگاه‌های آمریکا، و تحلیلگر سیاسی: 🔺"این پرونده خانم علینژاد علیه ایران، و پول نسل‌های آینده ایران است؛ هر ایرانی باید خونش به جوش بیاد، که دارند این‌طور رفتار می‌کنند!
🔆 به گزارش دیلی میل، در صورت رفراندوم گذاشتن پادشاهی در انگلیس، بیش از نیمی از قلمرو سلطنت انگلیس، به جمهوری رأی میدن ! 🗣 مگه نمیگند پادشاهی تو انگلیس یه چیز فرمالیته است؟ این فرمالیته رو به رفراندوم بذارند خب !
🔆 رضاخان شاه بیسواد ✍️ سطح سواد و فهم رضاخان به حدی پایین بوده که ویپرت بلوشر سفیر آلمان در ایران مینویسد: رضاخان حتی معنای کلمه پهلوی را هم نمیدانست و فقط به سفارش مشاورانش آن را انتخاب کرد، بطوریکه یک روز از باستان شناس معروف آلمانی پروفسور ارنست هرتسفلد می پرسد: این کلمه پهلوی یعنی چه؟ شما حتما میدانید! 📚 منبع:کتاب سفرنامه بلوشر/نوشته ویپرت بلوشر(سفیر آلمان در ایران) /ترجمه کیکاووس جهانداری/صفحه ۲۱۵
🚨درگیری گسترده با سلاح سنگین و نیمه سنگین میان مرزبانان ایرانی و طالبان در مرز ولایت نیمروز حملات توپخانه ای ایران به زرنج مرکز ولایت نیمروز خبرها از کشته و زخمی شدن تعدادی از نیروهای طالبان حکایت دارد بیمارستان زرنج محل ورود زخمی های طالبان شده است وستانیوز
🔴جزئیات درگیری امروز مرزبانان ایرانی با نیروهای طالبان افغانستان 1- این درگیری ظهر امروز در مرز سیستان و بلوچستان ایران و ولایت نیمروز افغانستان، و در مناطقی مانند اطراف روستاهای ساسولی، حاتم و ماککی رخ داده است. 2- در این درگیری از سلاح‌های سبک و نیمه‌سبک و توپخانه استفاده شده است با این حال اخبار مبنی بر بهره‌گیری نیروهای ایرانی از موشک کاملاً کذب است. 3- اخبار مبنی بر هدف قرار داده شدن فرودگاه زرنج در افغانستان توسط نیروهای ایرانی غیرواقعی و کذب است و درگیری‌ها در همان اطراف مناطقی که در بند یک آمد، به وقوع پیوسته است. 4- پس از شروع درگیری‌ها مکاتبات و تماسهایی میان سفارت ایران در افغانستان و وزارت دفاع دولت طالبان برقرار می‌شود. بر همین اساس از تقریباً ساعتی پیش این درگیری‌ها پایان یافته و دو طرف مشغول بررسی چرایی این تنش هستند.
🔷➖‏سمت شیطان یعنی حمله به عراق و کشتار میلیون‌ها انسان و حمله به حرمین نجف و کربلا 🔷➖سمت شیطان یعنی آموزش و تجهیز تروریست‌های تکفیری به پهپاد در سوریه 🔷➖سمت شیطان یعنی سالها تحریم مردم ایران 🔷➖سمت شیطان یعنی همنوایی با گروهگ تروریستی رجوی ✅➖بله آقای دلقک، شما سالهاست که خود شیطان شده‌اید
‌‌ *جزییاتِ درگیری طالبان با مرزبانان ایران* 🔹جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: حدود ساعت ۱۰ صبح امروز نیروهای طالبان از سمت افغانستان بدون درنظرگرفتن و رعایت قوانین بین‌المللی و حسن همجواری با انواع سلاح مبادرت به تیراندازی به پاسگاه ساسولی واقع در حوزه هنگ مرزی زابل نمودند که با واکنش قاطعانه مرزبانان فراجا مواجه شدند. 🔹بعداز تیراندازی‌های طرف طالبان، براساس پروتکل‌های مرزی از سوی مرزبان درجه یک تذکرات لازم به نیروهای مهاجم داده شده اما مجددا از ساعاتی قبل تیراندازی شروع و درگیری‌ها ادامه دارد. 🔹درپی شروع درگیری های مرزی از سوی طالبان، سردار رادان دستورات قاطعانه، به مرزبانان ابلاغ و تأکید کرد شجاعانه از مرزها دفاع کنند و به هیچ احدی اجازه تعدی و نزدیک‌شدن به مرزها را ندهند. 🔹در این دستور تاکید شده که نیروهای مرزی ایران به‌هرگونه تعدی و تعرض مرزی قاطعانه پاسخ خواهند داد و حاکمان فعلیِ افغانستان باید در قبال عمل نسنجیده و مغایر با اصول بین‌المللی خود پاسخگو باشند.
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ از دانشگاه تهران تا دانشگاه مک گیل کانادا 🔹جامعه علمی ما چقدر با چهره‌هایی همچون دکتر از اسلام‌شناسان و از پیشتازان در غرب آشناست؟ ❇️ دکتر مهدی محقق در 22 سالگی درجه اجتهاد گرفت و با حضور در دانشگاه موفق به کسب مدرک دکترا در 2 رشته معارف اسلامی و ادبیات فارسی شد. 📝 تهیه و تدوین: مؤسسه بین المللی ترنم صلح.
⭕️اخیراً، متنی در فضای مجازی منتشر شده که معروف به لایحه‌ و قانون و عفاف شده است! 🔻اما، بخشی از این قانون جای تأمل دارد : "هیچ‌کس حق ندارد به‌اسم امر به معروف/نهی از منکر با بانوانی که حجاب شرعی را رعایت نکرده‌اند برخورد فیزیکی کند، تهمت و افترا بزند یا آن‌ها را تهدید کرده و حریم خصوصی‌شان را نقض کند. درصورتی که کسی این کارها را بکند مجازات خواهد شد" ❓چرا این بند نوشته شده؟ ⁉️اساساً حریم خصوصی در محیط عمومی خیابان و معابر چه معنی دارد که عنوان شده کسی حق نقض حریم خصوصی بی‌حجاب‌ها را ندارد؟ 🔴حریم خصوصی مربوط به محیط خصوصی است، نه عرصه‌ی عام اجتماع! ⁉️نکته‌ی دیگر اینکه ؛ اگر جماعت بی حجاب، اقدام به ضرب و جرح ناهی از منکر که طبق چهارچوب قانون و شرع نهی از منکر کرده ، بکنند تکلیف چیست؟ چرا این قانون به صورت برعکس نوشته نشده؟ چرا بیان نشده که هیچ بی حجاب حق برخورد فیزیکی با ناهی از منکر را ندارد؟ ⁉️چرا هیچ بحثی ار فحاشی‌های زشت و رکیک بی‌حجاب‌ها در مقابل ناهیان از منکر نیست؟ ⁉️چرا گفته نشده هیچ بی‌حجابی حق فحاشی در برابر نهی از منکر را ندارد و در صورت فحاشی چه مجازاتی در انتظار اوست؟ ❓این قانون برای حمایت و تقویت تذکر لسانی و ناهی از منکر -که در حال انجام واجب الهی است- چه می‌کند؟ ⭕️با این تفاسیر عملاً نهی از منکر را سخت‌تر میکنید تا همان تعداد اندکی که تذکر لسانی می‌دهند، هم در نهایت با محکوم شدن به نقض حریم خصوصی فرد بی حجاب (وسط خیابان!) و سکوت اختیار کنند! 📌باید این سخنان امام جامعه را دوباره به این قانون نویسان، یادآوری کرد: «مبادا در گوشه و کنار، یا در دستگاه انتظامی یا قضائی، کسانی باشند که راه را جلو آمر به معروف و ناهی از منکر سد کنند! مبادا کسانی باشند که اگر کسی امر به معروف و نهی از منکر کرد، از او حمایت نکنند، بلکه از مجرم حمایت کنند!»
شفای سوره حمد.mp3
1.61M
شفای اب متبرک شده به تلاوت سوره مبارکه حمد