eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
161 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.7هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آینده آمریکا در حال و هوای بایدن 🔹رئیس‌جمهور ۸۰ ساله آمریکا درحالی بزرگ‌ترین امید دموکرات‌ها در انتخابات آتی آمریکاست که شرایط جسمی و ذهنی او به وضعیت وخیمی رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤افشاگری مصیح علینژاد در مورد همدستانش از جمله معصومه ابتکار(همسر محمد هاشمی و معاون حسن روحانی) و محمدعلی نجفی(وزیر دولت اصطلاحات)! 🔻مصیح علینژاد خیلی روشن و واضح داره میگه ابتکار و نجفی نقش خبرنگار ایشون در داخل کشور رو داشتن و براش خبر میفرستادن!🤔 این افشاگری مسیح علینژاد در واقع نوک کوه یخ اصلاح طلبان و بسیاری از سیاسیون کشور هست! اینهایی که الان دارن اسمشون رو میبرن مهره های سوخته هستن،خدا میدونه چند نفر دیگه همین الان دارن جاسوسی نظام رو میکنن! 🔻*سالهای سال تعداد زیادی از مدیران ارشد مملکت ما ،جاسوسان امثال علینژاد بودند و ما انتظار داریم با وجود همین مدیران ،که خیلیاشون در بدنه حکومت نفوذ کردند، از نظر اقتصادی و سیاسی و... رشد کنیم!*
✍🏻 تسبیح از جنس تربت ذکر گفتن با فضیلت بسیار دارد و حتی در روایات آمده است: در دست داشتن تسبیح تربت هر چند ذکر نگوید، ثواب ذکر الهی برای او نوشته می شود. 📚بحارالانوار
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتگوی کربلا با کعبه ،در همه: مناسبت های مذهبی ، و احدیث اهلبیت علیهم السلام به وفور آمده است که زیارت حضرت امام حسین علیه السلام در این مناسبت ها اندازه چندین حج و عمره ثواب دارد. حتی در بعضی مناسبتها ، یک زیارت امام حسین علیه السلام برابر هزار حج وعمره مقبول ثواب دارد.هیچ جا نیامده که یک زیارت کعبه حتی اندازه یک بار زیارت امام حسین علیه السلام ثواب داشته باشد.چون امام حسین علیه السلام ،خودش هم کعبه است،هم قرآن ناطق است.هم روح نماز وعبادت است.هم خونش ،خون خداست. وهم زیارتش ،زیارت خداوند در عرش است. از نظر فقهی هم کسی که توانایی مالی برای حج وعمره را ندارد ، لازم وواجب نیست به مکه برود ، ولی تاکید کرده اند برای زیارت امام حسین علیه السلام در کربلا ، حتی پول قرض بگیرید وبه زیارت امام حسین علیه السلام در کربلا بروید. بنابراین کسی که استطاعت مالی دارد و هنوز به زیارت امام حسین در کربلا نرفته است به محب و شیعه آنحضرت بودنش شک کند. خدایا زیارت امام حسین در دنیا و سفاعتش در آخرت نصیب ما بفرما.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آماده‌سازی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش برای یک تمرین تاکتیکی.
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به نام پدر 🔹به مناسبت سالگرد شهادت دانشمند جوان هسته‌ای شهید داریوش رضایی‌نژاد؛گوشه‌هایی از حضور ۱۲ سال قبل رهبر انقلاب در منزل شهید رضایی‌نژاد و دیدار اخیر آرمیتا دختر این شهید با رهبر انقلاب.
دوستان کسی خبر داره در مورد هتک حرمت به قرآن موضعی گرفته باشه طی مدت اخیر⁉️
🔴سربازان امریکایی در حال توقیف سلاح های کشتار جمعی کشور عراق! 😊 آره بابا؛ اینا هرجا برن، واسه دموکراسی و حقوق بشر و نایس بازی میرن...
‏🔷از بین کشورهایی که بالاترین میزان تجاوز و جرائم جنسی رو دارن سوئد با 81 درصد و دانمارک با 80 درصد بالاترین رتبه را دارند!!! همون دوتا کشوری که قرآن را آتش زدند!!! اَفَلا تَعقِلون؟!
🔴۱۰۰هزار یورو جریمه برای شستن خودرو! ▪️طبق قانونی در آلمان، شست‌وشوی خودروی شخصی ممنوعه، و متخلف ممکنه تا ۱۰۰هزار یورو جریمه بشه. ▪️با این حساب، نصف این خودتحقیرها، اصلا نمی‌تونند توی اروپا زندگی کنند! چون چیزهایی که اینجا، براشون خاطره و تفریحه، توی اروپا جُرمه و جریمه داره!!!😂
💢هزینه یک لحظه سکوت یا موضع نابجا گاهی اوقات ما در وقایع سیاسی اجتماعی یا موضع گیری نابجا شاید در همان لحظه هزینه ای نداشته باشد اما با گذشت زمان فاجعه آمیز بوجود می آورد . عمرسعد، شمر، سنان، خولی و دیگران شمشیر بدست به جنگ امام حسین(ع) رفتند اما این مرحله نهایی این فاجعه بود مدام باید پرسید چه کسانی راه را برای این جنایتکاران هموار ساختند؟ . پیش تر از این افراد، دیگرانی راه را برای قتل حسین(ع) فراهم کردند. فرقی بین خنجر شمر و سکوت علمای کوفه وجود ندارد. اگر آنان در مقابل ابن زیاد نمی کردند، اگر بصورت متحد موضع می گرفتند، اگر بموقع وارد میدان می شدند هیچ گاه شمر به امام نمی رسید . از طرف دیگر، وقتی ابن زیاد دستور دستگیری یکی از بزرگان شیعه جناب هانی بن عروة را داد. قبیله او برای تصرف دارالاحکومه با شمشیر آخته مقابل مقر حکومت تجمع کردند اما یک موضع گیری که خواست دروغ نگوید اما راستش را هم‌نگفت مردم را فریب داد دو پهلو سخن گفت و مردم خیال کردند هانی میهمان ابن زیاد است علت سندیت و اعتبار سخن برای مردم این بود که او را قاضی منصوب خلیفه دوم می دانستند! . گاهی سکوت لازم، و گاهی حرام است!!! انسان باید قدرت تشخیص داشته باشد که کجا فریاد بزند و در کجا سکوت اختیار کند!