eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
160 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.8هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
جمهوری خودمختار بانکی در ایران! مطابق آمارها، بانک مرکزی در نقش حاتم طائی، بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان از پایه پولی (حق عامه مردم) به بانک‌های خصوصی پرداخت کرده تا صرف منافع خود کنند! بانک‌هایی که از تکلیف قانونیِ ۲۱۲ هزار میلیارد تومانی برای طرح ملی مسکن تا انتهای سال ۱۴۰۱، فقط ۲/۷ هزار میلیارد تومان داده‌اند و نشان می‌دهد که کمترین ارزشی برای مردم و برنامه‌های ملی نظام قائل نیستند. بانک مرکزی بر چه اساس از جیب مردم به کیسه بانک‌های خصوصی می‌ریزد؟ نکند پای تطمیع برخی محتسبان در بانک مرکزی وسط باشد؟ چرا اعتراض به بانک‌ها برای عدم همسویی با منافع ملی، با واکنش امثال رییس مجلس مبنی بر "عدم تحمیل تکلیف مالایطاق به بانک‌ها" روبرو می‌شود، اما "تحمیل تکلیف مالایطاق به عامه مردم" با سکوت همراه است؟ آقای رئیس‌ جمهور، شما برای اصلاح روند جدیت دارید پس برای اصلاح اقتصاد و مسکن مردم، راه دوری نروید. رابطه بانک مرکزی با بانک‌های خصوصی را دریابید و مراقب باشید که "نمک" نگندد. حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرا جالب‌تر شد! ⭕️ معترضین سوریه با عکسهای وارد خیابان ها شدند و شعارهای ضد انقلاب و ضد حاکمیت بشار اسد سر دادند! ⭕️ سناریو، همان سناریوی نخ نمای همیشگی است. ⚠️ شهرهای شمالی سوریه که تحت کنترل و اشغال گروهکهای تروریستی داعش و گروهکهای حمایت شده از سوی ترکیه و آمریکا هستند، کانون این شورشها می‌باشند. 👈 هنگامی که پروژه زنده نگه داشتن آشوبها بعد از یکسال در داخل با شکست مواجه می‌شود به ادلب سوریه متوسل می‌شوند. 🔰 جالب‌تر اینکه بسیاری از زنان تروریست‌های داعش در این راهپیمایی حجابشان از مهسا امینی کاملتر است، عین تناقض!
💠 ایران کشوری با کمترین میزان گرسنه 🔻در شاخص جهانی گرسنگی ۲۰۲۲، ایران با امتیاز 6.5 سطح گرسنگی بسیار پایینی نسبت به میانگین جهانی با عدد 18.2 دارد. 🔹ایران از جمله معدود کشورهای سبز رنگ در نقشه جهانی این شاخص می‌باشد. 🔹این شاخص نشان می دهد ایران با رتبه ۲۹ جز کشور های با کمترین میزان گرسنه در جهان است. 🔹و جالب است که روند کاهش گرسنگی طی ۲۲سال از ۱۳.۷ به ۶.۵ کاهش پیدا کرده. 🔻و جالب تر اینکه آمریکا و کشورهای اروپایی هیچ گزارش و آماری ارائه نکرده اند.
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هشدار دکتر زرشناس به سیدابراهیم رییسی... مشاهده‌ی این مصاحبه را به همه‌ی علاقمندان به حوزه‌ی اقتصاد، سیاست و مدیریت توصیه می کنیم. 👇👇👇 👈با ما باشید با پشت پرده های سری "کانال تلخ و شیرین سیاست" لطفا در ارسال لینک کانال به دوستان خود همراه و یاور ما باشید تا بتوانیم بی تعارف ترین پشت و پرده های جهان سیاست در خدمت شما باشیم.
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طمع دشمن به فریب زنان برای به تاخیر انداختن ظهور
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 برگ جدیدی از توان راهبردی ایران...
▫️قابل توجه اون تفکری که میگفت تخصص ایرانی فقط میتونه آبگوشت بزباش بسازه! سزیم ۱۳۷ محصول سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران به تولید آزمایشگاهی رسید!
🔺از یکسو با یک قیاس نابجا، افرادی که تاکنون (به اسم استاد دانشگاه)، وظیفه‌ای جز تهییج دانشجویان و تهیه خوراک رسانه‌ای برای دشمن نداشته‌اند را تطهیر میکند و از سوی دیگر با نادیده گرفتن کلی سند تاریخی درباره برخوردهای ساواک، دست به تطهیر حکومت پهلوی میزند؛ البته از کسی که برای "شهید" مطهری، از لفظ "مرحوم" استفاده میکند، نباید زیاد انتظار انصاف داشت!
🔴 هشدار مکرون درباره خطر افول قدرت غرب و تضعیف اروپا 🖋 امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه طی سخنرانی سالانه‌اش در جمع سفرا بیان کرد: «فضای بین‌المللی در حال پیچیده‌تر شدن است و به دنبال آن خطر تضعیف غرب و به شکل ویژه اروپای ما وجود دارد». 🔹به گفته مکرون، اروپایی‌ها شاهد کاهش « عینی جمعیت، ثروت تولید شده و سهمشان در تجارت جهانی» و «زیرسوال رفتن نظم بین‌الملل» هستند. . 🔹این امر با ظهور قدرت‌های بین‌المللی جدید، بحران انرژی، و سیاست‌های ضد استعماری و ضد غربگرایی تشدید می‌شود. 🔹مکرون گفت: نظم بین المللی متزلزل شده توسط بریکس و "میل آنها برای ایجاد نظم جایگزین" و همچنین "تنش های چین و آمریکا" منجر به زیر سوال رفتن قوانین تجارت بین المللی شده است.
🔺هرچه موفقیت های دیپلماتیک امیرعبداللهیان بیشتر نمایان میشود، بر مردم آشکارتر میگردد که ظریف اصلا در حد این حرف ها نبود؛ حیف جوانی جوانان و سرمایه های مملکت که در ۸ سال سیاه با روحانی دود شد!