eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
161 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.7هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
این طرحی که روی این سکه ی اسراییلی هست نمایی از سرزمین های به اصطلاح اسراییل کبری است!!؟ اگر فکر می‌کنید ،موضوع با فلسطین تموم میشه، زهی خیال باطل! شاید روزی به ضرورت ایجاد محور مقاومت پی ببرید!
voice_msg_278431460289703080.opus
3.1M
دشمنان خود را بهتر بشناسیم! موضوع سخنرانی: ❇️ رژیم صهیونیستی حرامزاده 1⃣ ✅ واژه اسرائیل حدود ۷۵ سال است وارد فرهنگ و قاموس سیاسی جهان شده؛ اما تاکنون ماهیت و چگونگی شکل گیری و تثبیت و توسعه سرزمینی این رژیم نامشروع و جعلی، برای آحاد جامعه بشری بویژه ایران ناشناخته مانده است. در این مجموعه سخنرانی ها، تصویر روشن و دقیقی در مورد این دشمن شدید بشریت، برای مخاطبان ارائه خواهد شد. استاد ارجمند، دکتر مجید صفاتاج نویسنده، پژوهشگر، مدرس دانشگاه و کارشناس ارشد غرب آسیا .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترجمه دقیق مصاحبه دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین درباره شیعه 🔹 مدتی هست بعضیا با نشر چند ثانیه ویدیوی تقطیع شده و ترجمه نادرست از مصاحبه قدیمی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و درج کپشن مغرضانه سعی کردند ایشان را دشمن شیعه وانمود کنند ولی ما ویدیوی کاملتر با ترجمه دقیق ارائه کردیم. نکات تکمیلی: ۱ - حمایت ایران از فلسطینی‌ها هیچگاه بخاطر شیعه بودنشان نیست بلکه بخاطر مظلوم بودنشان هست. ایرانی‌ها هیچوقت شرط نکرده‌اند و فشار نیاورده‌اتد که فلسطینی‌ها حتما باید شیعه شوند زیرا طبق نظر مراجع شیعه، سنی‌ها هم برادران مسلمان ما هستند و اگر مورد کشتار کفار قرار گیرند دفاع از آنان واجب است. ۲ - مؤسس جنبش جهاد اسلامی یعنی شهید دکتر فتحی شقاقی کتابی با عنوان «الشيعة والسنة ضجة مفتعلة ومؤسفة»(شیعه و سنی؛ هیاهوی ساختگی و اسفبار) تالیف کرده و در آنجا تلاش دارد به اهل سنت در کشورهای عربی بفهماند که شیعیان هم برادران مسلمانِ اهل سنت هستند و نباید آنان را تکفیر کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مخالفان نتانیاهو خواستار توافق با حماس برای آزادی اسرا شدند 🔹هزاران نفر از ساکنان سرزمین‌های اشغالی با برگزاری تظاهراتی در تل‌آویو خواستار استعفای نتانیاهو و توافقی برای آزادسازی اسرای صهیونیست شدند.
‏خلاقیت میوه فروش یمنی؛ 👌😄 هرکسی هرکاری از دستش بربیاد دریغ نمیکنه.... ‎
🌹امام خامنه‌ای از نگاه بزرگان تاریخ جناب مایکل اچ هارت دانشمند بزرگ آمریکایی و یهودی نویسنده کتاب ۱۰۰ حقوقدان و فیزیکدان و ریاضیدان و یکی از تاثیرگذارترین افراد در تاریخ میگوید: اگر از من بپرسند این جهان آشفته بازار را چه کسی می‌تواند مدیریت کند و سامان ببخشد ؟ میگویم پیامبر اکرم اگر او نبود میگویم امام علی و اگر امام علی نبود میگویم فقهای شیعه و اگر بپرسند از میان فقهای شیعه کدام فقیه ؟ میگویم فقهای ایران و در ایران تنها فقیهی که می‌تواند این جهان آشفته بازار را مدیریت کند و سر و سامان ببخشد کسی نیست جز 👈 حضرت آیت الله خامنه‌ای پس برای داشتن چنین رهبری مقتدر و عالم و حکیم سزاوار است که هر روز سجده شکر به جای آوریم و از درگاه حق تعالی برای ایشان سلامتی و طول عمر مسألت نماییم. اللهم احفظ قائدنا امام الخامنه‌ای
🔺 ماندگارترین جملات درمورد رژیم کودک کش صهیونیستی: 🔻حضرت امام خمینی: 👈 اگر هرمسلمانی بریزد اسرائیل را سیل می برد. 👈 اسرائیل باید از صحنه روزگار شود 👈 اگر اسرائیل بگوید ما قبول نداریم 👈 اسرائیل است 🔻مقام معظم رهبری: 👈 اسراییل یک است. 👈 ملت است. 👈 رژیم غاصب رفتنی است. 🔻امام موسی صدر: 👈 حسینیه را نمی دانم،! مگر آنکه دلاورانی برای نبرد با اسرائیل فارغ‌التحصیل نکند. 👈 اسرائیل است. 👈اگر اسراییل با شیطان وارد جنگ شد ما کنار شیطان هستیم، 🔻سیدحسن نصرالله: 👈 بخدا قسم اسرائیل از هم سست‌تر است. 👈 ما حتی راهم نمی شناسیم. 🔻شهید مطهری: 👈 اگر حسین‌بن‌علی بود می گفت شعار امروز تو باید باشد. 🔻شهید تهرانی‌مقدم: 👈 روی بنویسید اینجا مدفن کسی‌است که می خواست اسرائیل را نابود کند. 🔻حاج‌احمد متوسلیان: 👈 مابا اسرائیل وارد جنگ می شویم، هرکه باماست بسم‌الله هرکه نیست خداحافظ. 🔻شهید همت: 👈 آسانترین جنگ در جهان، جنگ با اسرائیلی‌هاست.🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 کودکان غزه بر روی دستشان نام خود را می‌نویسند تا بعد از شهادت آن‌ها را بشناسند! ❤️آه از این درد بمیریم کم است...😭😭😭😭😭😭
🔴مراقب مشهدباشید 🚨مطالبه حضرت آیت الله حسینی همدانی نماینده محترم ولی فقیه از رسانه ملی: 🔰هرچه که ایران دارد زیر سایه حضرت رضا علیه آلاف التحیة والثنا و الکرم است. من دیدم تلویزیون تبلیغ می‌کند و تشویق می‌کند که بروید مشهد؛ موج‌های آبی. خیلی بد است که این‌گونه تبلیغ می‌شود. در طول شبانه‌روز ۵۰ بار می‌گوید بلیت بگیر برو مشهد موج‌های آبی. این در ذهن کودک آرام‌آرام نقش می‌بندد؛ کودک یادش می‌رود که اصلاً باید برود مشهد که چه‌کار کند. این خلاف است. باید مشهد رفت برای دیدن حضرت رضا علیه‌السلام. 📖 شهید ادوارو آنیلی نقل میکرد: خودش و یکی از رفقای مشهدی‌اش رفته بودند پارک کوهستان مشهد. آنجا را که دیده بود به رفیقش گفته بود: توی اروپا شهری مذهبی بود؛ خیلی‌ها دوست نداشتند چنین شهری مذهبی باشد. دلشان می‌خواست از مذهبی بودن بیندازندش. آنقدر در دور و اطراف شهر و توی شهر مراکز تفریحی و سرگرمی ساختند که الان دیگر هیچکس آن شهر را به عنوان یک شهر مذهبی نمی‌شناسد. شما ایرانی‌ها هم مراقب باشید؛ مراقب باشید که مشهد را فقط به نام علی بن موسی الرضا علیه السلام بشناسند. 💠 تفکر شیعی و بصیرت شیعی، یک حرف می‌زند؛ هر کجای دنیا که باشد؛ در هر عصری که باشد.