.
♨️ #فوری | کمین سنگین حماس برای ارتش رژیم موقت
🔹صبح امروز گروهی از مجاهدان فلسطینی در جنین برای نیروهای اشغالگر اسرائیل کمین سنگین زدند که باعث تلفات زیادی برای دشمن شد درگیری ها هنوز ادامه دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ مقاومت عراق با پهپادهای انتحاری بندر اشدود در فلسطین اشغالی را هدف حمله قرار داد.
🔹منابع محلی بامداد پنجشنبه از اقدام گروههای مقاومت در حمله به بندر اشدود بزرگترین بندر اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین خبر میدهند.
.
♨️ نفوذ هکرها به سیستم سینمای شهر تلآویو و پخش عملیات طوفان الاقصی
🔹 روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» نوشت: هکرها موفق شده اند که به سیستم سینمای شهر «تل آویو» نفوذ کنند و صحنههایی از عملیات هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) را به نمایش بگذارند و عبارت های تهدیدآمیز را از طریق نمایشگرهای تبلیغاتی پخش کنند.
🔹در پیام این هکرها خطاب به صهیونیست ها آمده است: شما احمق و همه شما قاتلان تروریستی هستید، شما ترسو هستید. شما مسئولیت صدها کودک بی گناهی را که در غزه جان باختند، بر عهده خواهید داشت. ما حتی در سینماهایتان شما را راحت نمی گذاریم تا نسل کشی شما تمام شود. ما همه شما را نابود خواهیم کرد. دسترسی شما را به اینترنت و خدمات بانکی محدود خواهیم کرد.
.
♨️ موفقیت های جدید مقاومت فلسطین (تجمیعی)
🔹حمله رزمندگان مقاومت اسلامى در لبنان با موشک های سنگین به پایگاه جل العلم رژیم صهیونیستی
🔹گردانهای قسام اعلام کرد دو تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را در غرب خان یونس در جنوب نوار غزه با راکت ضدزره یاسین 105 هدف قرار داده است.
.
♨️ دیوان بین المللی دادگستری فردا ساعت 13:00 (به وقت محلی) حکم اولیه درباره شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل را اعلام می کند.
.
♨️ حزبالله لبنان از هدف قرار دادن سامانه دفاعی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی در نزدیکی شهرک کفربلوم خبر داد.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
جشن هنر شیراز؛ گوشهای از بیبندوباری در خاندان پهلوی / مراسمی که فسادهای اخلاقی و مالی آن گوش فلک را کر کرد!
این نمایش افزون بر برهنگی نکات جالب دیگری هم داشت. در جریان نشان دادن ازدواج مریم (سلاماللهعلیها)، ترانه «ای یار مبارک باد» خوانده میشد و مریم در شب عروسیاش شراب مینوشید.
جشن هنر شیراز، گردهمآیی بود که از تاریخ 1346 تا 1356 شمسی، در شیراز برگزار شد. یازده بار گردهمآیی هنرمندان ایرانی و خارجی در خرابههای تخت جمشید و نقش رستم، تالارهای هنری شیراز و خانههای قدیمی و خیابانهای شهر گل و بلبل. اقدامات هنردوستانه دولت پهلوی با مدیریت فرح دیبا بخش مهمی از پروژه مدرنیزاسیونی بود که برنامه اصلی حاکمان ایران در این دوره بود. برنامهای که یک سوی آن را صنعتی شدن شتابان و ادغام در اقتصاد جهانی تشکیل میداد و سوی دیگرش را دانشگاهها و جشنهای هنری و فرهنگی در دست گرفته بودند. با این حال، در میان همه این فعالیتهای فرهنگی و هنری، پدیده جشن هنر شیراز هم سروصدای بیشتری پیدا کرد و هم با گذشت ایام، از اهمیت سیاسی هم برخوردار شد.
برخی از آنها ضدملی و ضداخلاقی بودند. نمایش-رقصهایی که یا وقیحانه اجرا میشدند و یا بازیگرانشان به پوششهای حداقلی اکتفا میکردند. اما بعضیها هم از شدت آوانگاردیسم سازندگان و مجریانش جنجالبرانگیز میشد. آثاری که گمان میکردند از فرط بلندی معنا یا نوآوری در فرم، جهالت بینندگان را برانگیختهاند و آنها هم دیوانهوار به اعتراض با آن برمیخیزند. همه اینها گرد هم آمده بودند تا تقریبا هر سال بساط جنجال و بحث در شیراز برپا باشد.