eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
163 دنبال‌کننده
25.4هزار عکس
29.9هزار ویدیو
219 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📣وقتی کلام مولا مشکل متفکرمسیحی را حل می‌کند و او مسلمان_می‌شود!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یمن با موشک "مناسب" کشورک بحرین را مورد حمله قرار داد😂 عید همگی مبارک💐💐
🔴 نقش ما، در دین گریزی دیگران نقل شده است که شیخ محمد بافقی یزدی، مدتی بسیار می گریست. شاگردانش پرسیدند:استاد مدتی است زیاد متأثر و گریانید، چرا؟ گفت:گریه ام برای دین است که این همه در دنیا غیرمسلمان و بی دین درست کرده ایم؟! پرسیدند:چه ربطی دارد؟ شما چه نقشی در بی دینی دیگران داشته اید؟ گفت:عملکرد ناشایست و رفتار ناصحیح و گفتار نامطلوب ما باعث شده این همه غیر مسلمان به اسلام روی نیاورده و در راه نادرست خود گام بردارند، اگر ما شیعیان حضرت علی علیه السلام به راستی به آموزه های دینی خود عمل می کردیم؛ یک غیرمسلمان در دنیا باقی نمی ماند. همه مسلمان می شدند. چرا که انسان ها بر اساس فطرت خود، عشق، محبت، صحبت، عدالت، ظلم ستیزی، صداقت و معنویت که در اسلام وجود دارد را می ستایند. اگر ما به اسلام عمل می کردیم همه مسلمان می شدند.
27.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️اینجا تهران است، جایی که شاه زندگی می‌کرد، جایی که بسیاری از مردم عادی از تحصیل محروم بودند!!! 🔰گزارشی از وضعیت اسفبار تحصیلی عموم مردم در دوران پهلوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ببینید| ضد موشک بودن یمنی‌ها به روایت تصویر 🔹حمله دو سال پیش جنگنده سعودی به مواضع یمنی در جبهه مأرب که در آن تعدادی از مجاهدین یمنی در حالی که یک موشک در میان آنها منفجر می‌شود به طرز معجزه‌آسایی از این حمله نجات یافته و آسیبی ندیدند. 🔹نکته جالب ایمان بالای مجاهدان یمنی است که با خونسردی منحصر به فرد پس از بلند شدن از زیر گرد و خاک انفجار، دست برتر خداوند بر دشمن سعودی را عامل نجات خود از این انفجار برشمردند.☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی (ره): من با هر که معمّم است و اسم خودش را روحانی گذاشته است، موافق نیستم... من از بسیاری‌شون متنفرم.
15.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥♦️ گفتگوی جالب فیلسوف مشهور فرانسوی روژه گارودی با دانشجویی که از او درباره امیرالمؤمنین علیه السلام پرسید. 🔸 محمدناصر نویسنده اهل‌سنت و مجری معروف برنامه "مِن‌مصر" در شبکه تلویزیونی "مصرالآن" این مکالمه را نقل می‌کند. 🔻روژه گارودی (Ragaa Garaudy) استاد دانشگاه و نویسنده سرشناس کمونیست فرانسوی بود. او بعد از مدتی مرکز مطالعات مارکسیستی را تأسیس و ۱۰ سال مدیریت کرد. او مدتی هم به مسیحیت متمایل شد و در آخر، مسلمان شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰هیچکس: به ایران حمله نظامی کنید 🔰یاس: به ایران حمله شود میجنگم ❇️ فرق بین منفورترین، و محبوب‌ترین رپر ایرانی، اینجا مشخص می‌شود!
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام على عليه السلام: المُؤمنُ وَقورٌ عِندَ الهَزاهِزِ، ثَبُوتٌ عِندَ المَكارِهِ، صَبُورٌ عِندَ البَلاءِ مؤمن در تكان ها با وقار است و در ناملايمات استوار و در گرفتارى شكيبا بحارالأنوار 78/27/94
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی‌توجهی به استغاثه ما رو بیچاره کرده! اصلاً استغاثه یعنی چی؟