eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
166 دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
29.8هزار ویدیو
218 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ان‌شاءالله دوران ظهور سر خواهد آمد
🚨بقایای موشک ناشناس سرنگون شده یا فیل شده در استان واسط عراق 🔺️مشاهده شدن آثار و بقایای دو موشک شلیک شده توسط رژیم صهیونیستی در حومه بغداد 🔺️انتشار تصاویری از بقایای دو پرتابه شلیک شده در محدوده حومه بغداد، پرتابه فوق توسط رژیم صهیونیستی شلیک شده است... براساس تصاویر منتشر شده و وجود قلاب‌هایی جهت اتصال به پایلون‌های جنگنده برای بدنه پرتابه فوق، به‌نظر می‌رسد شاهد شلیک موشک بالستیک هواپرتاب خانواده sparrow در آسمان عراق توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی هستیم. موشک‌های بالستیک هواپرتاب اسپارو به‌عنوان بالستیک هواپرتاب توسط صنایع رافائل رژیم صهیونیستی تولید شده و به‌عنوان هدف بالستیک تست برای سامانه‌های پدافندی این رژیم کاربرد دارد.
🚨کانال ۱۲ عبری اعلام کرد: موشکی که در عراق سقوط کرد، برای اولین بار در خاورمیانه استفاده شد!!! که آن‌هم توسط پدافند ایران، در آسمان عراق ،رهگیری وسرنگون گشت!!!
🔴نقشه محل موشکهای ساقط شده اسرائیلی در عراق قبل از رسیدن به ایران 🔹پرشیا نیوز با انتشار این تصویر نوشت که موشک های اسرائیلی قبل از رسیدن به ایران توسط پدافند هوایی ایران و در این نقطه از آسمان عراق رهگیری و منهدم شده‌اند!
🔴 وقت پیچاندن نسخه نهایی است هم قدرت آفندی و تهاجمی خودمان را دیدیم و هم قدرت دفاعی و پدافندی خودمان را هم قدرت آفندی و تهاجمی صهیون را دیدیم و هم قدرت دفاعی و پدافندی آنها را توان جهود صهیونیسم فقط قتل و کشتار زنان و کودکان است . حالا که همه چیز روشن شده و فتنه ترس و تردید نفوذی ها و صورتی ها هم شکست خورده ،وقت پیچاندن نسخه نهایی برای نابودی این رژیم شرور کودک کش فرا رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حزب‌الله تصاویری از هدف قرار دادن مقر لشکر ۹۱ ارتش اسرائیل در پادگان برانیت را منتشر کرد. ⏪ ضربات حزب الله لبنان به صهیون هر روز سنگین‌تر می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨یک نفر که چند نارنجک همراه خود دارد کنسولگری ایران در پاریس را تهدید به انفجار کرده است 👈پلیس پاریس گفته که این کنسولگری را محاصره کرده است. 🚨درسفارت ایران درفرانسه چه می‌گذرد؟ 👈خبرگزاری دانشجو: 🔻پیگیری ها نشان می‌دهد از حدود یک ساعت قبل یک تبعه ایرانی با حضور در ساختمان بخش کنسولی سفارت ایران در پاریس با آوردن بسته ای مشکوک خود مدعی شده است که حامل کمربند انفجاری است. 🔻پلیس فرانسه با حضور در محدوده سفارت کمربند امنیتی ایجاد کرده است. 🔻فرد عامل حادثه مدتی قبل به درب ورودی ساختمان سفارت حمله کرده بود و آن را به آتش کشیده بود. 🔻کلیه کارکنان سفارت درسلامت کامل به سر می‌برند.
🌹🍃 دختران خودنما در چشم ها جای دارند ... ولی دختران عفیف در دل ها ...❤️ زیرا حجاب یعنی بجای شخص،شخصیت را دیدن! 🔸 پیاده‌روی چادری‌ها در مرکز شهر، برای از بین بردن بی‌حجابی در مملکت امام زمان (عج) 🔹هرروز معروف_و_نهی‌ازمنکر