💵اقتصادی
🤲اعتقادی
📖فرهنگی
⁉️به نظر شما کدام عامل بیشترین نقش را در کاهش نرخ #فرزندآوری بین خانواده های ایرانی داراست؟
💰در نگاه اول شاید اکثر افراد مشکلات اقتصادی را عامل اصلی این مسئله بدانند اما این ظاهر ماجراست. اگر مشکل اقتصادی عامل اصلی کاهش فرزند در خانوادههای ایران بود ، به ناچار باید خانواده های ثروتمند و افرادی که دستشان به دهانشان میرسد ، فرزندان بیشتری داشته باشند که اتفاقا اغلب برعکس است و چنین خانواده هایی معمولا فرزندان کمی دارند و یا حتی میلی به آوردن فرزند ندارند!
✅آری ، قطعا مشکلات اقتصادی در قضیهی فرزند آوری بسیار تاثیرگذار هستند اما نقش اول را باید به مشکلات اعتقادی و فرهنگی داد!
⚠️اما مشکل اعتقادی این است که ما بیش از اینکه به خدا و رزاق بودن او اعتماد داشته باشیم ، به مبلغ درآمد ماهیانهی خود اعتماد داریم و با توجه به آن ، فرزند آوری و حتی ازدواج را امری نامعقول میدانیم! که قطعا و یقینا این دیدگاه از منظر قرآن برای یک فرد یکتا پرست ، مذموم و قبیح است!!! [مراجعه شود به قرآن ؛ اسرا۳۲ ، طه ۱۳۲ ، عنکبوت۶۰ ،انعام ۱۵۱ ، طلاق ۲و۳]
⚠️اما مشکل فرهنگی این است ؛ 1⃣نفوذ فرهنگ غربی در زندگیهای ما 2⃣سختگیری های ما در امر ازدواج و در نتیجه بالا رفتن سن ازدواج جوانان ما ، 3⃣زشت پنداشتن تعداد ۳ فرزند و بیشتر از آن ، 4⃣میل به شاغل بودن در بین بانوان ما، 5⃣فرهنگ مصرف گرایی ما ، 6⃣معماری منازل و نوع چینش وسایل ما در منزل [مثل قرار دادن وسایلی غیر ضروری مثل مبل یا تزیینی جاتِ گرانقیمت در سالن] ، 7⃣بی اعتبار بودنِ شغل مهم مادری در نظر بسیاری از بانوان ما ، 8⃣نگرش های ما به آرامش ، خوشبختی و موفقیت 9⃣و تجمل گرایی های بی مورد ما در زندگی ، باعث شده که زندگی هایمان تاب و توان تحمّلِ تعداد فرزندان زیاد را نداشته باشد و با توجه به موارد مذکور ، معمولا به [نهایتا] دو فرزند بسنده میکنیم!
🤔هنوز هم فکر میکنید مشکلات اقتصادی عامل اصلی در کاهش نرخ فرزند آوری هستند؟
#ایران_جوان_بمان
✍ میلاد خورسندی
🔴 من شیعه نیستم 🔴
⚡بارها ادعا کردم که شیعه هستم و یار امام زمان
ولی وقتی زندگی خودم را نگاه می کنم
امام زمان در زندگی من کمرنگ است
⚡مهمترین بخش زندگی من حل گرفتاری های دنیوی هست
یا درخواست از خدا برای باز شدن چشم برزخی و...
⚡تازه وقتی کربلا می روم درست هست اول می گم امام حسین فرج امام زمان را برسان
ولی جان من با یک چیز دیگه هست زبانم
عجل لولیک الفرج می گوید ولی جان من نه
⚡شاید عبادت و حال خوشی هم داشته باشم
اشک روضه هم فراوان دارم
ولی یادم رفته که امام زمانم
🔴 آواره طرد شده هست. 🔴
هر وقت گرفتار می شوم با خلوص نیت
امام زمان را صدا می زنم
ولی هیچ وقت به فکر حل مشکل امامم نیستم
امامم دستور به زمینه سازیِ ظهور داد
ولی من هنوز خوابم
🛑 من هنوز شیعه نیستم 🛑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️پاسخ امیرعبداللهیان. به سوالی در خصوص جایگاه زنان در جمهوری اسلامی ایران.
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نکتهای جالب در خصوص کالکی، منجی آیین هندوئیسم
👤 حجت الاسلام دکتر کاشانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 شازده پهلوی خودش هم فهمیده مشروعیت و مقبولیتی ندارد و اگر فردا روزی جایی رفت در پاسخ به این سوال که «تو چکارهای» چیزی ندارد بگوید.
🔹 ما هم همین را میگوییم: تو چکارهای اصلا!
مهدی کشت دار، مدیرعامل خبرگزاری قوه قضاییه:
رابط بسیار مهم اینترنشنال در ایران ،و تامین کننده بخش موثری از محتوای شبکه سعودی، داماد یکی از اپوزوسیونهای خارج نشین، رابط سرویس جاسوسی در تهران، عنصر اصلی گروه جوانان محلات و پخش کننده پول بین اراذل و اوباش؛ همه اینها یک نفر بودند ،که اخیرا بازداشت شده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 منطق بیحجابها!!
به خودشون که میرسه میگن مگه میشه!!