eitaa logo
مجموعه تربیتی شهید چمران
289 دنبال‌کننده
770 عکس
435 ویدیو
2 فایل
ارتباط با ادمین @Chamran_tak_admin کانال اطلاع رسانی مجموعه فرهنگی و تربیتی شهید چمران [اولین مجموعه تخصصی تربیتی در شهرستان تاکستان ]
مشاهده در ایتا
دانلود
«دعای روز بیست و دوم ماه رمضان» در این دعا از خداوند خواستاریم که دربهای فضل و کرم خود را بر روی ما بگشاید، حال می‌خواهیم بدانیم که منظور از ابواب (دربها) چیست؟ اگر به ظاهر آن نظر‌ اندازیم می‌بینیم که ابواب همان موانعی هستند که برای وارد شدن به مکان‌های مورد نظر نیاز به فتح و گشودن آنها داریم که برای فتح و گشودن آنها نیز نیاز به مفتاح و کلید داریم آن هم کلیدی که مخصوص درب مورد نظر باشد چرا که اگر کلید هر درب در جای خود قرار نگیرد آن درب گشوده نمی‌شود مگر اینکه شاه کلید داشته باشیم که آن کلیدی است که تمام دربها را می‌گشاید. و اگر به بطن آن نظر کنیم منظور از ابواب (دربها) همان دربها و ورودی‌هایی است که بر اساس رضا و خشنودی خداوند و یا خشم و غضب او باز می‌گردد، به فرض مثال: هنگامی که بنده‌ای گناه و معصیتی از پروردگار خویش انجام می‌دهد آنگاه است که آن معصیت و گناه سبب گردیده است تا یکی از درب‌های خشم و غضب الهی بر روی او باز گردد که کلید باز شدن این درب انجام آن گناه می‌باشد.
‌﷽ http://quran.bamboweb.ir/page.php?juz=03&page=5 ثواب تلاوت صفحه چهل و ششم مصحف شریف را تقدیم روح مطهر شهید هادی ذوالفقاری می کنیم.
‌ ‌ مراسم دعای ندبه در ماه رمضان‌ ‌ ‌ •«ویژه ی خواهران و برادران»‌• ‌ ‌ ‌ 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 مجموعه فرهنگی و تربیتی شهید چمران ‌‌ ‌
4.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سرود ؛ یا صاحب الزمان(عج) من عهد میکنم فرزند من شود نذر قیام تو❤️
«دعای روز بیست و سوم ماه رمضان» در این دعا منظور از اللهم اغسلنی، خدایا مرا شستشو ده، ‌ چه می‌باشد؟ برای جواب باید به این نکته اشاره کنیم که آب پاک کننده تمام کثافات و پلیدی‌هاست به طوری که آب هر کثافت و پلیدی را در هر مکانی که باشد از بین می‌برد و پاکیزگی و نظافت را بر جای می‌گذارد به طوری که اثری از آن کثافت نخواهد ماند که آنگاه است که می‌گوییم مکان مورد نظر ما شستشو شده و پاک گردیده است و دلیل اینکه از خداوند خواستاریم که اللهم اغسلنی فیه من الذنوب، ما را از گناهان شستشو داده و پاک گرداند به خاطر این است که دیگر اثری از گناه در جسم و روح ما وجود نداشته باشد تا اینکه کثافات و پلیدی‌های گناه مانعی برای رسیدن به قرب الی الله نشوند، پس منظور از غسل همان پاک و طاهر شدن از پلیدی‌های گناهان است، که در این روز ما نیز از پروردگار عالمیان خواستاریم که ما را از گناهان پاک و پاکیزه گرداند تا بتوانیم به درجات عالی معنوی دست یابیم.
‌﷽ http://quran.bamboweb.ir/page_list.php?juz=03 ثواب تلاوت صفحه چهل و هفتم مصحف شریف را تقدیم روح مطهر شهید محسن حججی می کنیم.
«دعای روز بیست و چهارم ماه رمضان» وَ أَعُوذُ بِكَ مِمَّا يُؤْذِيكَ در اینجا منظور از مما یوذیک: انجام اعمالی است که خداوند انسان را از انجام آن اعمال منع نموده است. مثل: دروغ، غیبت، تهمت که هنگامی که انسانی یکی از این اعمال را انجام دهد موجبات عذاب و عقوبت الهی را فراهم می‌سازد. به عنوان مثال: امام موسی بن جعفر (علیه‌السلام) در حدیثی فرمودند: «إِنَّ اللهَ حَرَّمَ الْجَنَّةَ عَلى كُلِّ فَحَّاشٍ بَذِي‌ءٍ، قَلِيلِ الْحَيَاءِ، لَايُبَالِي مَا قَالَ، وَلَامَا قِيلَ لَهُ» «خداوند بهشت را حرام نموده بر کسانی که دارای زبانی فحاش‌اند و حیای آنها کم است، باک ندارند از اینکه خودشان چه می‌گویند و باک ندارند که درباره آنان چه گفته می‌شود.» که این نمونه‌ای از اعمالی است که در پیشگاه خداوند زشت و ناپسند است و انجام آن باعث عقوبت الهی می‌گردد، که ما نیز در این روز به خداوند پناه می‌بریم تا ما را از تمامی اعمالی که موجبات خشم و غضبش را فراهم می‌کند دور سازد
‌﷽ http://quran.bamboweb.ir/page.php?juz=03&page=7&read=read ثواب تلاوت صفحه چهل و هشتم مصحف شریف را تقدیم روح مطهر شهید روح الله عجمیان می کنیم.
«دعای روز بیست و پنجم ماه رمضان» اللّهمّ اجْعَلْنی فیهِ محبّاً لاوْلیائِکَ ومُعادیاً لاعْدائِکَ» حدیث است که به حقیقت ایمان نمی‌رسید مگر آنکه نزدیک‌ترین خویشان خود را برای خدا دوست نداشته باشید، چون متدین نیست و دورترین افراد را برای اینکه متدین است، دوست داشته باشید. امام باقر (علیه‌السّلام) به شخصی فرمودند؛ «اگر اراده کردی که بفهمی بهشتی و یا جهنمی هستی، به قلبت مراجعه کن، اگر دیدی اهل طاعت را دوست داری، اهل بهشت و اگر اهل گناه را دوست داری، اهل جهنم هستی و انسان در قیامت با کسی که او را دوست دارد، محشور می‌شود.»