📬صندوق دریافت سوالات و نظرات👇👇
https://eitaa.com/jooshkari_Contact/9
✅ کانال گفتمان چندهمسری در #تلگرام 👇👇
https://t.me/chand_hamsari
🆔 @chand_hamsari
⁉️ #سوال 465 ۴۶۵
عرض سلام و ادب و تشکر بابت اطلاع رسانی تون
استفاده کردیم از نظرات خوب شما
یه سوال داشتم و اونم اینکه بنده ( مرد متاهل هستم )هم بسیار دغدغه این کار را دارم چون دور اطرافم هستند چند دختر مجرد که سنشون داره از چهل هم رد میشه و واقعا شانسشون خیلی پایینه.
یه موضوع اصلی که برام سوال بود این بود که چرا مسئله تعدد اول از سمت مذهبی ها تحریم شده و می شود ، وعاظ و سخنرانان مشهور و کسانی که تریبون دارند که این مسئله را حداقل درست تبیین کنند و نمی کنند واقعا اعتقادی به این قضیه ندارند یا شرایط برای تبیین این مسئله مهیا نیست، و خود مقام معظم رهبری، مطلبی را می خواندم از سمت آقای شهاب مردای که ایشان از جانب مقام معظم رهبری می فرمودند که ایشان موافق این کار نیستند ، و این کار را اولویت نمی دانند ؟
برای اینکه بنده این چند خانم را بتوانم معرفی کنم شرایط چیست فرم ها کجاست و چگونه معرفی کنم ( بنده از استان زنجان هستم )
🆔 @chand_hamsari
🆔 @chand_hamsari
⁉️ #سوال 466 ۴۶۶
عرض سلام وادب دوباره
بنده موضع انتقادی نبود گیر داشتم و اونم این بود با وجود این همه استدلال و ادله کافی که همه را مطالعه کردم نظام حقوق زن در اسلام شهید مطهری کافیه چطور رهبری مخالفن ، نکنه کار ما اشتباهه؟
بنده خودم بسیار تو این موضوع فعال هستم صحبت میکنم و تبیین میکنم. که صحبتی که جناب مرادی گفتند باعث شد گیر کنم که اون یه دقیقه صحبت های شما گیر بنده و رفع کرد ممنونم از شما. ولی متاسفم برای افرادی که به جای تبیین موضوع از رهبری خرج می کنند
🆔 @chand_hamsari
🆔 @chand_hamsari
⁉️ #سوال 467 ۴۶۷
سلام وقتتون بخیر
در بحث گفتمان چند همسری
اگر تعدد زوجات مسئله ی خوبی هست پس چرا پیامبر در زمان حیات حضرت خدیجه (س) و امام علی (ع) در زمان حیات حضرت فاطمه (س) زوجه ی دیگری اختیار نکردند؟
و چرا در قرآن آیه ۳ سوره ی نساء می فرماید ﭘﺲ ﺍﮔﺮ ﻣﻰ ﺗﺮﺳﻴﺪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﻪ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻧﻜﻨﻴﺪ ، ﺑﻪ ﻳﻚ ﺯﻥ ﻳﺎ ﺑﻪ ﻛﻨﻴﺰﺍﻧﻲ ﻛﻪ ﻣﺎﻟﻚ ﺷﺪﻩ ﺍﻳﺪ [ ﺍﻛﺘﻔﺎ ﻛﻨﻴﺪ ] ; ﺍﻳﻦ [ ﺍﻛﺘﻔﺎﻱ ﺑﻪ ﻳﻚ ﻫﻤﺴﺮ ﻋﻘﺪﻱ] ﺑﻪ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺳﺘﻢ ﻧﻮﺭﺯﻳﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﻣﻨﺤﺮﻑ ﻧﺸﻮﻳﺪ ، ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺗﺮ است؟
🆔 @chand_hamsari
🆔 @chand_hamsari
⁉️ #سوال 468 ۴۶۸
سلام
بنده سوالی ندارم فقط از شما میخوام اگه امکان داره یک خانوم که با تعدد زوجات و چند همسری مشکلی ندارند را جهت ازدواج به بنده معرفی کنید
با تشکر
🆔 @chand_hamsari