#دروغ_ممنوع
#ارموی :
در مورد پست های مربوط به اشتباهات برخی به ظاهر مبلغ، متاسفانه سوء برداشت شده که باید با تصریح بنده رفع شود:
۱. هیچگاه نگفته ام خوب است کسی با بزرگتر از خود ازدواج کند، بلکه تاکید کرده ام تمایل تعیین کننده است، گرچه اختلاف سنی به صورت بزرگتر بودن پسر بهتر است.
۲. هیچگاه نگفته ام کسی بدون علاقه ازدواج کند، بلکه گفته ام در کنار علاقه، ملاک دینداری و تقوا اصل قرار بگیرد.
۳. هیچگاه نگفته ام تعدد زوجات با خانم های زیر سی سال حرام است، بلکه گفته ام: در تبلیغ تعدد زوجات باید دقت کرده و تعدد زوجات در هر سنی را تبلیغ نکنیم و بسته به شرائط متفاوت رفتار کنیم، چون دین ما، دین اقتضائات مکانی و زمانی و... است. و چون امروزه در بالای سی سال بحران کمبود شوهر داریم و در زیر سی سال بحران کمبود زن داریم، خیانت است که وقت و انرژی خود را بر خلاف مصالح جامعه اسلامی به کار بریم...
@chandhamsari_ormavi
چهار جمله که حضرت حوا نمی تونسته به حضرت آدم بگه:
1-آدمت می کنم
2- از شوهر مردم یاد بگیر
3- من قبل از تو 100 تا خواستگار داشتم
4- میرم خونه مامانم😐😂😂
@chandhamsari_ormavi
#توهم_مدیریت
#ابراهیمیاُرموی :
چند وقت پیش یه بنده خدایی که مجرد هم هست در مورد تعدد زوجات افاضاتی کرد که انصافا مصداق دقیق حرف بی حساب و کتاب بود... فکر میکرد مدیریت زندگی به این آسونیهاست که فکر میکنه... جالب اینکه میخواست به زور نظرش رو به بنده تحمیل کنه... صحبت هاش که تموم شد، با لبخند بهش گفتم: میدونی چهار تا زن که هر کدوم مال یه گوشه کشور هستن و هر کدوم فکر و سلیقه متفاوتی دارند و تو یه خونه زندگی میکنن، یعنی چی؟ میدونی چهار تا مادرزن و بیست و پنج تا برادرخانم یعنی چی؟
دیگه چیزی نگفت... سکوتش نگذاشت ادامه بدم
@chandhamsari_ormavi
#میلاد_بهترین_زنان
روز زن یا روز مرد به هیچوجه مناسبتی دینی نبوده و نیستند، اما نکته آن است که قبل از انقلاب چنین روزهایی به مناسبت تولد طواغیت به عنوان روز زن و روز مادر و امثال آن نامگذاری میشد. این رویه زشت که روز تولد یک انسان پلید را که به اذعان بسیاری از درباریان حتی شرف انسانی خود را هم رعایت نمیکردند و رفیق و رفیقه برای خود می گرفتند، به عنوان روز زن و روز مرد انتخاب کرده بودند، یکی از دردآورترین اموری است که نشانگر ذلت عجیب و غریب ایرانیان عصر شاهنشاهی است. به هر حال، بعد از انقلاب اسلامی این رویه عوض شد و روز میلاد شیر خدا، امام علی علیه السلام به عنوان روز مرد و روز پدر انتخاب شد و همچنین روز میلاد سرور زنان بهشت فاطمه زهرا به عنوان روز زن و روز مادر انتخاب شد.
با این حال میبینیم که هنوز که هنوز است در نکوداشت مقام زن و مادر، عرف پلشت ما به بیراهه رفته است.
نکته مهمی کهدر این رابطه باید توجه نمود همین است، وگرنه اسم و عنوان و مناسبت عوض شود، ولی رویکرد عوض نشود، توفیر زیادی نخواهد داشت.
پس باید تا میتوانیم در این جهت سعی و تلاش کنیم که ویژگی های مثالزدنی زن مسلمان همچون قناعت، عفت، عدم غیرت و... را روز به روز بیشتر و گستردهتر در عنوان روز زن جلوه دهیم تا شاید شعار نکوداشت مقام زن، کمی رنگ واقعیت به خود ببیند.
@chandhamsari_ormavi
#تقبیح_غیرت_زنانه
#غیرت_زنانه
#زن_مومن_واقعی
عَنْ خَالِدٍ الْقَلَانِسِیِّ قَالَ: ذَکَرَ رَجُلٌ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع امْرَأَتَهُ فَأَحْسَنَ عَلَیْهَا الثَّنَاءَ فَقَالَ لَهُ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع أَغَرْتَهَا قَالَ لَا قَالَ فَأَغِرْهَا فَأَغَارَهَا فَثَبَتَتْ فَقَالَ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع إِنِّی قَدْ أَغَرْتُهَا فَثَبَتَتْ فَقَالَ هِیَ کَمَا تَقُولُ.
ترجمه: مردی نزد امام صادق علیه السلام از زن خود بسیار تعریف و تمجید کرد حضرت فرمود:تا به حال غیرت او را آزموده ای؟ مرد گفت :نه! حضرت فرمود غیرتش را بیازما! پس آن مرد چنین کرد و زنش هم ثابت قدم ماند. [و حسادت نورزید.] خبر را به امام داد و حضرت فرمود: زن تو حقیقتا همانگونه است که تعریف کردی!
این حدیث بسیار جالب و قابل تأمل است. فردی از همسرش تعریف می کند یعنی همسر خوبی دارد. اما امام(ع) به او می فرماید او را در موضع غیرت آزموده ای؟! یعنی اینکه اگر زنی همه ویژگی های یک زن خوب را نیز داشته باشد؛ تا در این موضع نیز سربلند از امتحان بیرون نیاید؛ نمی توان گفت زن خوبی است. بلکه می توان نتیجه گرفت از این حدیث که اگر همسر این مرد در این مسأله شکست می خورد؛ از نظر امام(ع) اصلاً زن خوبی محسوب نمی شد و سایر ویژگی های خوبش نیز به حساب نمی آمد.
منبع: کافی، جلد ۵، ص۵۵۵
⭕ با انتشار مطالب، ما را در ترویج حلال های الهی یاری کنید.
⭕ انتشار مطلب بدون درج آدرس کانال ها شرعا حرام است
👇👇👇👇
✅آی دی کانال در پیام رسان های #سروش #ایتا #گپ #تلگرام :
@Chandhamsari_Ormavi
✅ لینک کانال در پیام رسان ایرانی #سروش:
http://sapp.ir/Chandhamsari_Ormavi
#فرزند_هفتم
#خاطرات_چندهمسری
شام یکشنبه دوازدهم اسفند ۹۷، مهمان جهادی داشتم که سال هاست در راستای اهداف تمدنی همفکر هستیم. سید علی... او چند روز قبل یک بار نیسان، درخت برای درختکاری با خودش آورده بود روستا. ذهن و قلب و حتی روحش درگیر آبادانی و محرومیت زدائی است. نماز خواندیم و با هم شام خوردیم و بعد از چند دقیقه صحبت، به پیشنهاد او، رفتیم سراغ پیچک هایی که مدتی قبل در آمل قلمه زده بودند و حالا در حیاط خانه ما باید حیاتبخش میشدند. چند تا را که کاشتیم، همسر سومم صدایم کرد. وارد خانه که شدم گفتند همسر اول دوباره حالش بد شده. اواسط ماه نهم بارداری است و درد زایمان گرفته بود. گفتم سریع آماده اش کرده و وسائلش را جمع کنند. خودم هم مطلب را با سید علی در میان گذاشتم. در اینگونه موارد گاهی نگرانی ذهنی به سراغم می آید، ولی قلبم به شدت آرام است. خودم هم تعجب میکنم که با وجود این همه روحیه نشاط و تحرک که خدا به من داده، در اموری که معمولا نگرانکننده است، آرامم. همسرم که آماده شد، باز مسیر بیمارستان امام رضا علیه السلام قم را در پیش گرفتیم. حدود ساعت ۱۲ شب دوشنبه، بالاخره همسر اول، فرزند هفتم خانواده را به دنیا آورد. محمدعلی سومین فرزندی است که در سال ۹۷ برایمان به دنیا آمده. شهریور امسال در همین بیمارستان امام رضا علیه السلام، همسران دوم و سوم نیز زایمان داشتند و محمد ابراهیم و فاطمه ریحانه را به دنیا آورده بودند. ممکن است برخی افراد بگویند حتما مال و منالی داری که اینطور فرزند اضافه میکنی... بگذارید یک حساب سرانگشتی کنیم: در حدود ده سال قبل و بعد از ازدواج اولم، با اینکه مبلغ ثابت ماهیانهای از طرف مرکز آموزشی که در آنجا تدریس داشتم، واریز میشد، متحیر بودم مخارج زندگی ام را چگونه تامین کنم؟ چند سالی میشود که به جهت تبلیغ تعدد زوجات، دیگر آن مرکز برای تدریس دعوتم نمیکند. آن مبلغ ماهیانه شاید چیزی در حدود سه برابر مبلغی بود که الان به عنوان درآمد ثابت ماهیانهام واریز میشود. ولی آن زمان فرزندی نداشتم و امروز هفت فرزند دارم. با این حال وضعیت رفاهی ما بهتر از قبل است. از خانه استیجاری به خانه خودم نقل مکان کردهایم. در تغذیه و تفریح و... هم چند گام جلوتر آمدهایم. خداوند از در و دیوار درآمدهای موقت حاصل از نویسندگی را بیشتر کرده تا به همانها که به خاطر تبلیغ یک حکم راهگشا اذیتم کردند بفهماند رزق از جانب اوست و وعده حقه خالقشان آن است که رزق و روزی را با همسران و فرزندان آدمی تنظیم میکند: اِنَّ الرزقَ مَعَ العیالِ و النساء...
کانال شخصی #نوید_ابراهیمیاُرمَوی :
https://sapp.ir/navid.ebrahimiormavi
#عدالت_در_تعددزوجات
⁉️ مخاطب :
سلام ضمن تشکر از شما در رابطه با ترویج فرهنگ ناب چند همسری مورد این بحث سوالی داشتم :
اگر کسی دو همسر داشته باشه(از نظر شرعی ) می تونه به دلایلی مثل عملکرد بهتر یکی از همسران یا وجود جمالات یا داشتن میل بیشتر به یکی از زنان نزد یکیشون از چهار شب یک شب و نزد دیگری سه شب بمونه ؟
🌺 نوید ابراهیمی اُرمَوی:
سلام علیکم
اکثر آقایان مراجع عظام تقلید از جمله آیت الله آقا سید علی سیستانی حفظه الله نظرشان آن است که در تعدد زوجات، عدالت در تقسیم شب ها به این صورت است که هر زن عقد دائم یک شب از چهار شب را داشته باشد. بنابر این نظر در صورتی که مرد دو همسر دارد شب های اضافی برای خودش است و خودش در مورد آن دو شب اصافی تصمیم گیر خواهد بود. اما برخی دیگر از مراجع (به گمانم آیت الله آقا سید موسی شبیری زنجانی از این دست باشد)نظرشان آن است که اگر مرد دو همسر دارد چهار شب بین آن دو تقسیم خواهد شد و مرد شب اضافی ندارد.
پایگاه تبیین چندهمسری اسلامی
چرا #تعدد_زوجات؟
⁉️بیش از یک میلیون دختر بین ۳۰ تا ۵۰ سال
⁉️بیش از سه میلیون مجرد با سابقه ازدواج(بیوه یا مطلقه)
این زنان معمولا خواستگار مجرد ندارند. چه کنند؟ چرا در مورد #تعدد_زوجات زود قضاوت میکنیم؟
.آدرس کانال:
🌺 مبلغ #فرهنگ_ناب_تعددزوجات باشید 🌺
#تلگرام و #گپ و #سروش و #ایتا :
@CHANDHAMSARI_ORMAVI
لینک اصلی کانال در سروش:
http://sapp.ir/Chandhamsari_Ormavi
https://t.me/Chandhamsari_Ormavi
KHAMENEI.IR:
⚡ حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی بهمناسبت آغاز سال ۱۳۹۸، سال جدید را سال «رونق تولید» نامگذاری کردند.
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
🔻 بسم الله الرّحمن الرّحیم
یا مقلّب القلوب و الابصار یا مدبّر اللّیل و النّهار یا محوّل الحول و الاحوال حوّل حالنا الی احسن الحال.
🔹️ خدا را شکرگزارم که مقدّر فرمود امسال هم عید نوروز را که با میلاد مسعود امیر مؤمنان و مولای متّقیان همزمان شده است، به ملّت عزیز ایران تبریک عرض کنم؛ عیدتان مبارک هممیهنان عزیز! امیدوارم همهی شما با سعادت، با سلامت جسمی، با دل شاد و با توفیقات روزافزون مادّی و معنوی انشاءالله این سال جدید را بگذرانید. تبریک ویژه عرض میکنم به خانوادهی معظّم شهیدان و به جانبازان عزیز و خانوادههای آنها، و درود فراوان میفرستم به روح مطهّر امام بزرگوار و ارواح مطهّر شهیدان.
🔸️ سال پُرماجرایی را گذراندیم. در این سالی که گذشت، ملّت ایران به معنی واقعی خوش درخشید. دشمنان نقشهها کشیده بودند، نقشهها داشتند برای ملّت ایران. صلابت ملّت و بصیرت ملّت و همّت جوانان، نقشههای دشمنان را خنثی کرد. در مقابلِ تحریمهای شدید و به قول خودشان بیسابقهی آمریکا و اروپا، ملّت ایران، هم در عرصهی سیاسی، هم در عرصهی اقتصادی یک واکنش محکم و مقتدرانهای از خود نشان داد.
🔹️ در عرصهی سیاسی، مظهر این واکنش راهپیمایی عظیم بیستودوّم بهمن و موضعگیریهای مردم در طول ماههای این سال بود. مظهر موضعگیریِ تقابل اقتصادی، [عبارت است از] افزایش ابتکارات علمی و فنّی، افزایش چشمگیر شرکتهای دانشبنیان، افزایش تولیدات زیربنائی و اساسی داخلی که از جمله همین چند روز قبل از این، افتتاح فازهای متعدّد گاز جنوب کشور و قبل از آن، افتتاح پالایشگاه بزرگ بندرعبّاس و از این قبیل کارهایی که انجام گرفته، بود. بنابراین ملّت در مقابل دشمنیِ دشمنان و خباثت دشمنان توانست قدرت خود، هیبت خود، و عظمت خود را نشان بدهد و آبروی ملّت ما و آبروی انقلاب ما و آبروی نظام جمهوری اسلامی ما بحمدالله افزایش پیدا کرد.
🔸️ مشکل اساسی کشور، همچنان مشکل اقتصادی است؛ بخصوص در این ماههای اخیر، مشکلات معیشتی مردم زیاد شد. بخشی از اینها مربوط است به مدیریّتهای نارسا در زمینهی مسائل اقتصادی که اینها حتماً بایستی جبران بشود. برنامههایی وجود دارد، تدابیری اندیشیده شده که انشاءالله این تدابیر در طول سال جاری، سالی که امروز از این لحظه شروع میشود -سال ۹۸- بایستی به ثمر بنشیند و مردم آثار آن را احساس بکنند. آنچه من عرض میکنم، این است که مسئلهی فوری کشور و مسئلهی جدّی کشور و اولویّت کشور فعلاً مسئلهی «اقتصاد» است. در مسئلهی اقتصاد مسائلی که داریم زیاد است: بحث کاهش ارزش پول ملّی یک مسئلهی مهم است، بحث قدرت خرید مردم همین جور، بحث مشکل کارخانهجات و کمکاری و احیاناً تعطیل بعضی از کارخانهجات از این قبیل است. اینها مشکلات است. آنچه من مطالعه کردم و از نظر کارشناسها استفاده کردم، کلید این همه، عبارت است از «توسعهی تولید ملّی».
🔹️ سال ۹۷ را ما سال «حمایت از کالای ایرانی» اعلام کردیم. نمیتوانم بگویم که این شعار به طور کامل عملی شد، امّا میتوانم بگویم این شعار به صورت وسیعی مورد توجّه قرار گرفت و در بسیاری از موارد، این شعار از سوی مردم مورد استقبال قرار گرفت و عمل شد و همین قطعاً تأثیر خواهد داشت. امسال مسئلهی «تولید» مطرح است. میخواهم مسئلهی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را انشاءالله در سخنرانی روز اوّل سال توضیح خواهم داد که منظور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی میتواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئلهی تولید به نظر من مسئلهی محوری امسال است؛ لذا من شعار را امسال این قرار دادم: «#رونق_تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیدا کند. از اوّل سال تا آخر سال انشاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که انشاءالله حلّ مشکل اقتصادی راه بیفتد.
🔺️ سلام و صلوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّعصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همهی ملّتهایی که نوروز را گرامی میدارند، از خدای متعال مسئلت میکنم.
والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته
#غیرت_زنانه
#تعددزوجات_در_حوزه_خواهران
#تربیت_زنان
سلام آقای ابراهیمی
وقت شما بخیر
خانم....... هستم. وکیل دادگستری و متاهل هستم.
چند سالی است در مورد تعدد زوجات مطالعه می کنم
و آرزومندم که این سنت حسنه احیا شود
شما که از حوزه هستید
و سعی در ترویج تعدد زوجات دارید
اهل قم هستید و با طلاب حوزه آشنا
به نظر شما چرا بانوان طلبه تعدد زوجات را نمی پذیرند ؟
من با بانوانی که از اساتید تفسیر بودند صحبت کردم
طبق بیان خودشان میدانند ولی نمی پذیرند؟
من حوزه علمیه را نمی فهمم
خصوصا حوزه علمیه خواهران را!!!
چطور می شود سالها می آموزند ولی نمی پذیرند!!!
تلاش شما چقدر معطوف به حوزه و خواهران طلبه بوده؟
سپاسگزارم
موفق باشید
🌺 نوید ابراهیمی اُرمَوی :
سلام علیکم
این وضعیت تربیتی(حساسیت تا مرز ارتداد در مورد تعدد زوجات یا عدالت بعد از آن) در طول اعصار مختلف وجود داشته
در همان زمان صدر اسلام هم بوده
زنان پیغمبر را ببینید
علنا برخیشان ایشان را متهم به بی عدالتی میکردند...
به طور کلی یکی از امور مهمی که خداوند متعال جنس زنان را با آن مورد امتحان و ابتلاء قرار داده، همین غیرت زنانه هست و در این زمینه کار تربیتی خاصی انجام نمیشود. وقتی هم انسان را در یک زمینه ای تربیت نکنند اطلاعات بیشتر در آن زمینه کمک چندانی نمیکند. حوزوی و غیر حوزوی هم ندارد. زنان مسلمان همه میدانند که مردان طبق نص شریف قرآن میتوانند تا چهار همسر دائمی داشته باشند ولی کمتر عملا قبول می کنند و با بهانه های واهی از جمله عدم عدالت شوهرشان مانع تعدد زوجات میشوند. چرا؟ چون در این زمینه تربیت نشده اند. همین حوزه خواهران را که نمیفهمیدش اگر بررسی کنید میبینید در متون درسی آن ها یک کلمه در مورد تقبیح غیرت زنانه حرف ندارند. یعنی علاوه بر فقدان تربیت، فقدان اطلاعات هم وجود دارد. حالا ممکن است سوال شود آیا زنان هم اکنون و بعد از عدم تربیت در دوران قبل از جوانی، در این زمینه قابل تربیت هستند؟ جواب مثبت است قطعا. میشود. امکانپذیر است.
پایگاه تبیین چندهمسری اسلامی
چرا #تعدد_زوجات؟
⁉️بیش از یک میلیون دختر بین ۳۰ تا ۵۰ سال
⁉️بیش از سه میلیون مجرد با سابقه ازدواج(بیوه یا مطلقه)
این زنان معمولا خواستگار مجرد ندارند. چه کنند؟ چرا در مورد #تعدد_زوجات زود قضاوت میکنیم؟
ارتباط با ادمین:
@NavidEbrahimiOrmavi
.
https://t.me/Chandhamsari_Ormavi
#خداااا
#اشکنامه
امشب سخت اشک ریختم... قلبم آتش گرفت از روزگاری که بر شیعه مولایم علی علیه السلام میگذرد... از این فرصت چهل ساله ای که به ما داده شد و قدر ندانستیم... اشک ریختم برای علماء و شهدائی که با جانفشانیها ما را به شُکوه ۵۷ رساندند و ما یعنی همه ما با بیتدبیری و هوسرانی به شِکوه ۹۷ رساندیمش... اشک ریختم از روزگاری که بر من و همسران مجاهدم به سبب قضاوت های نابجا میگذرد؟ از اینکه خیلی ها ما را نفهمیدند و قضاوت کردند و خیلیها هم ما را فهمیدند و به جهت تمایلات نفسانی خود، اذیتمان کردند... اشک ریختم از روزگاری که بر #دختران_تنها و #زنان_تنها میگذرد... آن قدر از این مظلومه های دَهر درد و دل شنیده ام که گاهی با خودم میگویم بشریت کِی و کجا چنین سنگدل شد؟ مظلومه های تنها و مجرَّدی که چشمبهراه مردی هستند که مونس تنهاییشان باشد... مظلومه هایی که اگر فرصت تاهل می یافتند چهبسا خودشان نیز از همین ظالمه های متاهل میشدند، ولی به هر حال امروز مظلومهاند و از همجنسان ظالمه ای بر آن ها ظلمی نابخشودنی تحمیل شده... امشب خیلی دلم گرفته بود و اشکم بند نمیآمد و از همه بیشتر دلم از دو دسته افراد گرفته: دسته اول کسانی که متوجه نیستند ما در کجای تاریخ و در چه شرائطی قرار گرفته ایم؟ این دسته اکثریت هستند و همیشه برایشان سوال بوده و هست که این شیخ نوید دیوانه چه میگوید؟ دسته دوم کسانی که خوب متوجه شده اند ما در چه برهه حساسی هستیم، ولی عازِما و عامِدا مسیر دیگری را می روند. (شاید بدترین مثالش برخی افراد نامردی باشند که با پیدایش جبهه تبلیغی تعدد زوجات، پیدا شدهاند که خوب هدف ما را و ضرورت توجه به آن را متوجه شدهاند، مثلا دیندار هم هستند و از این فضا برای مسائل نفسانی خودشان سوء استفاده کرده اند. همواره شعارهای ما را تکرار میکنند ولی در عمل فقط و فقط به دنبال هوس محض خود هستند). شاید از دسته اول بگذرم، اما دسته دوم را شبانهروز نفرین میکنم. چند وقت قبل موردی داشتم که خودش و خواستگارش هر دو میگفتند به یکی از همین دسته دومیها به عنوان مشاور مراجعه کردهاند و این فرد گفته محرمیت بخوانید و آقای خواستگار، برای اینکه بفهمد میلی وجود دارد یا نه، خانم را کاملا برهنه برانداز کند... سوالی که ذهنم را درگیر کرده این است اگر این آقا نپسندید و البته مردانگی کرد و کاری هم نکرد و رفت، و بعد از مدتی خواستگار دیگری آمد و همینطور شد(یعنی او هم دید و نپسندید و مردانه رفت) بر سر این خانم چه خواهد آمد؟ آیا گمان نخواهد کرد که کالایی بیش نیست؟ دنیا، ای دنیای پَست، من از تو و اهل تو به درگاه خداوند بزرگِ متعال شکایت میبرم. نفرین من بر تو و اهل تو... این دختران و زنان چه گناهی کردهاند که با آنان به مثابه کالا برخورد میکنید؟ چه گناهی کردهاند که باید مورد سوء استفاده واقع شوند و یا از داشتن همسری همسان محروم باشند؟
پایگاه تبیین چندهمسری اسلامی
چرا #تعدد_زوجات؟
⁉️بیش از یک میلیون دختر بین ۳۰ تا ۵۰ سال
⁉️بیش از سه میلیون مجرد با سابقه ازدواج(بیوه یا مطلقه)
این زنان معمولا خواستگار مجرد ندارند. چه کنند؟ چرا در مورد #تعدد_زوجات زود قضاوت میکنیم؟
ارتباط با ادمین:
@NavidEbrahimiOrmavi
.
https://t.me/Chandhamsari_Ormavi
#زندگی_کنیم
ارموی :
خیلی از آقایان و خانم های تعدد زوجاتی گلایه میکنند که نیش و کنایه مردم اذیت میکند... راه چاره چیست؟ شاید بنده و خانواده ام در این زمینه تک باشیم. تقریبا روزی نیست که پیامی در قضاوت زندگی ما به دستم نرسد... پیامی در تحسین یا تقبیح کاری که کرده ایم... طبیعی است. چهار همسر و هفت فرزند در ذهن مردم سوال ایجاد میکند...
راه چاره آن است که فارغ از قضاوت های مردم، #زندگی_کنیم و #لذت_ببریم. لذت ببریم و از قضاوت ها نترسیم. اشتباه نکنید، منظورم این نیست که تحمل کنید. نه، فقط سعی کنید اهمیت ندهید. ما و شما هر کار دیگری هم کنیم باز هم قضاوت میشویم.
من خودم سعی میکنم در هر زمینهای آنچه در قبال امر خداوند متعال وظیفه است را انجام دهم و از این انجام وظیفه لذت ببرم. توصیه ام به همه هم همین است که بیایید فارغ از قضاوت های مردم، #زندگی_کنیم و #لذت_ببریم
سنت الهی آن است که اگر فعل و فاعل حق باشد، به نتیجه خواهد رسید... امتحان کنید
@Chandhamsari_Ormavi
هدایت شده از یاران آخرالزمانی سیدالشهدا علیه السلام
1_767646.mp3
8.38M
#فایل_صوتی 👆
🔷🔹 چه تک و تنها چه غریبونه ی نفر کنج این زندونه
تنظیم دیجیتال
🎤 با نواے : #محمودکریمی
ویژه شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
گلچین كليپهاي بصیرتی 👇
@jamkaranedeleman
حضرت امام موسی الکاظم علیه السلام
🔹الْمُؤْمِنُ مِثْلُ كَفَّتَيِ الْمِيزَانِ كُلَّمَا زِيدَ فِي إِيمَانِهِ زِيدَ فِي بَلَائِهِ
◾️حال مؤمن مانند دو کفّۀ ترازو است؛ هر مقدار به ایمانش افزوده شود، مشکلات و مصائب او هم اضافه می شود.
📚 «تحف العقول عن آل الرسول علیهم السلام» ص ۴۰٨
#اجازه_دادگاه
#بخش_اول
در مورد نحوه گرفتن اجازه دادگاه فرموده بودید توضیح بدیم شاید برای مخاطبین شما خوب باشه
و من برگه محضر اسناد رسمی و رای دادگاه رو کاملا بدون نام و مشخصات کردم
البته متن رای دادگاه برای هر شخص می تونه متفاوت باشه
ما مسیر طولانی رو به اشتباه طی کردیم
اول به یک محضر ازدواج مراجعه کردیم و متاسفانه یا از روی عمد یا سهوا مسیر رو برای ما طولانی و سخت کردم
#اجازه_دادگاه
#بخش_دوم
ما مسیر طولانی رو به اشتباه طی کردیم
اول به یک محضر ازدواج مراجعه کردیم و متاسفانه یا از روی عمد یا سهوا مسیر رو برای ما طولانی و سخت کردن
در حالی که فکر میکردیم وقتی همسر اول حی و حاضر رضایت داشته باشه پس تو همون محضر ازدواج سریع کار انجام میشه
خلاصه ما رفتیم محضر
گفت برید دادگاه
در دادگاه شعبه زمزم(نبرد) تهران چند خانوم اپراتور بودند که خیلی سلیقگی جواب میدادن
همسر من سوال میپرسیدن مثلا یکیشون گفت فقط باید تو رو طلاق بده بعد میتونه
دوباره از دستگاه نوبت گرفتیم یکی دیگه بی ادبی کرد و جسارت!
و...
خلاصه یکیشون بالاخره حرف درست رو زد و ما رو راهنمایی کرد
در ادامه مسیر که رفتیم متاسفانه بازم با راهنمایی غلط مرجع قانونی دیگه ای مسیرمون طولانی شد
حالا برای خانواده ها یا برادرانی که میخوان این همت و کار بزرگ رو انجام بدن عرض میکنم اول اینکه متاسفانه قانون در مساله تعدد زوجات مال قبل از انقلاب اسلامی هست و به قدری فیمینیسم در ایران به صورت پنهانی رسوخ کرده که تا الان جرأت تغییرش رو نداشتن
این دسته از برادران که قصد دارن کار قانونی باشه دو راه دارن ولاغیر
حتی اگر مثل بنده و همسرم شروط عقدنامه رو هم امضا نکرده باشن باید یکی از این دو رو برن(در بخش سوم بیان شده)
@Chandhamsari_Ormavi
#اجازه_دادگاه
#مسیر_اول
باید همسر اول رضایت داشته باشه
1- مراجعه به اتفاق همسرشون و داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی و عقدنامه به یک محضر اسناد رسمی(و نه محضر ازدواج)
برخی محضردارها متاسفانه به دروغ میگن متن یا فرمش را نداریم انجام نمیدیم یا میگن مبلغ ان تومان(خیلی بیشتر از حق قانونی) میشه
فرم یا متنش هیچ چیز پیچیده ای نیست
ما یک محضر رفتیم شروع کرد همسرم رو بازخواست کردن
اصلا نباید بحث و جدل کرد و فقط باید با اعتراض اونجا رو ترک کرد...
خلاصه امر رفتیم محضر همسایه که در تهران هست و همگی هم خانوم هستند و بدون هیچ حاشیه ای انجام دادن هزینش الان حداکثر 80 تومانه
اوج ظلم و غلط کاری اینه که در صورت داشتن این اجازه محضری
باز هم محضر ازدواج حق نداره ازدواج دوم رو ولو با حضور و رضایت همسر اول ثبت کنه!
در صورت داشتن این اجازه محضری برخی محضرهای ازدواج که افراد متشرعی هستند ازدواج دوم رو با دادن یک برگه محضری قانونی میکنند(مثل موقت) خب اینم تا حدودی خوبه... ولی کامل نیست و هرگز نمیتونن ثبت شناسنامه کنند
ثبت 100% قانونی و شناسنامه ای فقط نیازمند اجازه دادگاه هست
#مسیر_دوم که مسیر بهتری هست
اصلا نیاز نیست به هیچ محضری برند
به دفاتر الکترونیکی قوه قضاییه در شهرشون مراجعه میکنن(ی چیزی شبیه به پلیس+10 و دفتر پیشخوان دولت اما صرفا خاص امور قضایی هست)
اونجا هم برخوردهای خانوم های اپراتور سلیقگیه😅 و نباید توجه کنن
نیاز نیست با همسرشون برن تنها هم کفایت میکنه
در اونجا درخواستشون رو مطرح میکنن
ثبت میشه
یک صفحه به نام و مشخصات خودشون با یوزر و رمز شخصی در سایت قوه قضاییه براشون باز میشه
و بعد از حدود یک تا دو ماه براشون زمان و مکان دادگاه پیامک میاد و در صفحه اینترنتیشون هم اعلام میشه
هزینش الان حدود 200 تومان هست
در دادگاه باید با مدارک کامل و حضور همسرشون حاضر یابند
و متاسفانه ما شاهد برخورد عجیب قاضی هم بودیم
اما به هر حال انجام شد
وقتی همسر رضایت قلبی داشته باشه خب معمولا سریع انجام میشه
برخورد عجیب قاضی این بود که میگفت حقوق شما باید بالاتر از 10 تومان باشه و الان استطاعت مالی ندارید
اگر کوتاه بیان قاضی رای منفی میده
اما بنده با احترام گفتم شما از جامعه دورید و حقوقتون 25 تومان هست و عرض کردم قانونا بحث استطاعت که هیچ چارچوبی هم براش نیست مطرح نشده و شما باید طبق رضایت ایشون نظر بدید
@Chandhamsari_Ormavi
👆👆👆 نمونه رای دادگاه از دادگستری استان تهران برای اجازه ازدواج مجدد
@Chandhamsari_Ormavi
⭕️ پرداخت هدیه به دخترانی که زیر ۲۰سال ازدواج میکنند
👤آزادیخواه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس:
🔹بر اساس مصوبه کمیسیون، دولت مکلف به اختصاص وام قرضالحسنه به ازای تولد هر یک از فرزندان سوم به بعد، پرداخت ۵۰درصد حق اولاد بیشتر برای کارکنان دولت به ازای فرزندان دوم به بعد و همچنین هدیه ازدواج به دخترانی که زیر ۲۰سال ازدواج کنند، شد.
#ازدواج_زیر_هجده_سال
#ازدواج_در_وقت_نیاز
@Chandhamsari_Ormavi
مبهوت کننده😳 آمار زنان مجرد!!👆
😓تقریبا #چهار_برابر
🔻طبق سرشماری سال۹۵، در آمار کل مجردین (شامل جمع مجردین بدون سابقه ازدواج، مجرد بدلیل طلاق، و مجرد بدلیل وفات همسر)، چندین بار در گزارش مرکز آمار بررسی کردیم، نتیجه همین است و بازهم باورش سخت😓
⚠️در سال۹۵ با #مقایسه_آماری تعداد زنان مجرد و مردان مجرد متولد #سال_۱۳۶۵_شمسی و قبل آن (یعنی #۳۰_سال به بالا، که امکان ازدواج اولشان خیلی کم هست)👇
🔴 زنان مجرد متولد #قبل۶۵ بتعداد ۴میلیون و ۳۷۶ هزار ، حدودا #چهار_برابر (۳.۷۵برابر) تعداد مردان مجرد #قبل۶۰ با تعداد یک میلیون و ۱۷۱ هزار نفر (طبق فاصله سنی متعارف ازدواج)
🔴بفرض همسن گزینی مردان (که در این سنین خیلی کم اتفاق میافتد)، بازهم تعداد مردان مجرد #قبل۶۵ با ۲میلیون و ۱۳۷هزار نفر، نصف تعداد زنان مجرد #قبل۶۵ است، و باز زنان مجرد #دو_برابر مردان مجرد هستند
🔴 حتی با حذف آمار زنان مجرد متولد قبل۵۰، بازهم آمار تعداد زنان مجرد متولد از ۱۳۵۱ تا ۱۳۶۵ ( #۳۰_ساله تا #۴۴_ساله ) به تعداد یک میلیون و ۷۰۶ هزار نفر، حدودا #دو_و_نیم_برابر (۲.۴۱برابر) مردان مجرد مناسب خودشان هستند، که مردان مجرد در بازه #۳۵_ساله تا #۴۹_ساله به تعداد ۷۰۹ هزار نفر هستند، که زنان یک میلیون نفر بیشترند!
⭕️دیگر #نتیجه_گیری با شما
🔸 مستندات تمام آمارها از فایل اکسل مرکز آمار ایران هست که در ادامه بارگذاری میشود...
@Chandhamsari_Ormavi
#درمان_بیتوجهی_آقایان
#ارموی :
تجربه نشان داده که آقایان بعد تعدد زوجات، نسبت به همسر یا همسران قبلی توجه بیشتری پیدا میکنند... خوشاخلاقتر و مهربانتر میشوند... به همین جهت بوده که در زمان های گذشته، وقتی می دیدند مرد خانه، کمحوصله و کمتوجه شده، به همسرش می گفتند وقت هوودار شدنت شده، و اینگونه به او میفهماندند که اگر کاری نکند، شوهرش از دست میرود...
@Chandhamsari_Ormavi
#شهوت_در_تعددزوجات
#ارموی :
متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه ما تصورشان این است که #تعددزوجات برای شهوت است و مردان در #تعدد_زوجات واقعا بهرهمندی بالایی از جهات امور جنسی، شهوانی و امثال ذلک دارند... همین، ارتکاز ذهنی، بلکه #مسلَّم #قطعی #قلبی برای اکثریت افراد است... ولی این مطلب قاعده نیست و قطعا چنین تصوری که در اکثریت جامعه ما، حتی مردان قطعی شده، تصوری اشتباه است... در حالیکه راه های دیگر همچون عقد موقت کوتاهمدت که #حلال_طَیِّب است و یا کابارهها که #حرام_خبیث است، وجود دارد که بسیار راحتتر و کمدغدغهتر و کمخرجتر هستند و مردان ایران بلکه سراسر جهان از این راهها برای کامجوئی جنسی استفاده میکنند... اگر کسی این را دانست و فهمید و توجه داشت و باز آمد سراغ #تعدد_زوجات ، این امر دیگر برایش مقدَّس خواهد شد، همچون نافله شب در لیالی خاصه و صیام روز در ایام خاصه...
@Chandhamsari_Ormavi