eitaa logo
چند کلام حرف حساب !؟
3.2هزار دنبال‌کننده
35.1هزار عکس
35.4هزار ویدیو
167 فایل
﷽ 👈گلچین اخبار و مطالب ناب خبری ✅ تماس با مدیر: @ فعلا مقدور نمیباشد
مشاهده در ایتا
دانلود
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عضو شورای شهر: ۱۳۹ ساختمان مثل پلاسکو داریم، باید صبر کنیم آتش بگیرند و فاجعه رقم بخورد؟/ مالکین این ساختمان‌ها باید احضار شوند و از آن‌ها تعهد گرفته شود 🔻"ناصر امانی": باز هم پای دو وزارتخانه در میان است و ما داریم جور وزارتخانه‌های بی عمل را می‌کشیم.
🔴همه جای دنیا خودروساز ناز مشتری رو میخره اینجا مشتری باید به ساز خودروساز برقصه!
1.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ژنرال روس: سردار سلیمانی تنها با ۱۸ نفر از اعضای سپاه قدس خلبان روسی گرفتار در چنگ داعش را نجات داد، کاری که ما در آن شکست خوردیم یوگنی گولیکوف: 🔹سردار سلیمانی تنها با ۱۸ نفر از نظامیان سپاه قدس خلبان روس را از دست داعش نجات داد. 🔹ما بارها تلاش کردیم این خلبان را نجات دهیم ولی با یک کشته در عملیات نجات ناموفق برگشتیم. 🔹پس از این حادثه بود که مردم روسیه ژنرال سلیمانی را شناختند و قدردان او شدند.
🔴️ قالیباف برای وزیر کار ریش گرو گذاشت؛ شش ماه دیگر به عبدالملکی فرصت دهید 🔸رئیس‌مجلس در جریان رسیدگی به سوال ذاکر از وزیر کار در خصوص موضوع کار از نماینده سوال کننده خواست که شش‌ماه به وزیر فرصت دهد.
🔴فوت ۴۰ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته
🔴وعده‌های وزیر کار توخالی بود/ مدیران توانمند تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی را کنار گذاشتند و افراد غیرمرتبط آورده‌اند موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: 🔹به جای شایسته سالاری، فامیل بازی و فامیل سالاری جای آن را گرفته است که در همه قسمت‌های کشور هم وجود دارد. 🔹برخی وزرا در روز رای اعتماد شعار‌هایی دادند که مشخص بود اصلاً امکان‌پذیر نیست. مثلاً وزیر صمت گفت قصد صادرات یک میلیون خودرو را دارم. وقتی در کشور‌های دیگر خودرو‌هایی با قدرت و کیفیت و استحکام بدنه بالاتر تولید می‌شود، چطور او می‌خواهد پراید پرنقص ۱۸۰ میلیونی را صادر کند؟ 🔹حالا از حرف آقای عبدالملکی که گفته با یک میلیون می‌توان شغل ایجاد کرد بگذریم، اگر بگوییم ۱۰۰ یا حتی ۵۰ میلیون تومان برای ایجاد شغل پایدار نیاز داریم، دولت چگونه این مبلغ را می‌خواهد تامین کند؟ 🔹شعار‌ها و وعده‌های وزیر امکان‌پذیر نیست. بالاترین پست شغلی ایشان، معاون اشتغال کمیته امداد بوده است. در کمیته امداد پول قلمبه‌ای وارد می‌شود، مثلاً مجلس سالیانه ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال به کمیته امداد می‌دهد.
1.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 احوالپرسی جالب چند سگ در پیاده رو واقعا حیواناتشونم باکلاسن و با حیوانات ما زمین تا آسمون فرق دارن ✍️ جناب آقای استیون
🔴شنیده شدن صدای انفجار در شرق لبنان 🔹برخی منابع غیررسمی از شنیده شده صدای انفجار در نزدیکی شهرک «النبی شیت» واقع در شرق لبنان خبر می‌دهند. 🔹هنوز علت این انفجار مشخص نیست ولی برخی مدعی شدند که احتمالا ناشی از حمله هوایی باشد.
917.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴یلدا و نوروز نژاد پرستیه آقای دکتر؟ مگه ما به خاطر داشتن این اعیاد و مراسم خودمون رو از کسی برتر دونستیم؟ چرا همش سعی دارین بی‌هویتی رو به مردم تزریق کنید؟
🔴اقدامات دولت سیزدهم در بخش‌های پیشران اقتصادی چه بوده‌است؟ ۱. توجه به سرمایه انسانی با تزریق ۸۴ میلیون واکسن در ۴ ماه 2. کاهش ۱۴ درصدی تورم نقطه به نقطه نسبت به تابستان ۳. کاهش ۳۰ درصدی تورم بخش صنعت نسبت به تابستان ۴. صادرات ۸۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن به ارزش ۳۱ میلیارد و ۱ میلیون دلار و افزایش ۴۲ درصدی ارزش دلاری نسبت به سال گذشته ۵. واردات ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۲ میلیارد دلار و افزایش ۳۸ درصدی ارزش دلاری نسبت به سال گذشته
4.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در روایت داریم پنج گروه دعایشان مستجاب نمیشود...
🌹امام خامنه ای:نه دی در تاریخ ماند