eitaa logo
چند کلام حرف حساب !؟
3.2هزار دنبال‌کننده
35.1هزار عکس
35.4هزار ویدیو
167 فایل
﷽ 👈گلچین اخبار و مطالب ناب خبری ✅ تماس با مدیر: @ فعلا مقدور نمیباشد
مشاهده در ایتا
دانلود
▪️افطار کردن بنزما تنها 13 دقیقه قبل از آغاز بازی / ستاره مسلمان در ماه رمضان تاریخ ساز شد 🔹ستاره مسلمان رئال مادرید که ۱۳ دقیقه پیش از آغاز بازی با چلسی افطار کرد توانست در لیگ قهرمانان اروپا تاریخ سازی کند. 🔹ستاره مسلمان فوتبال دنیا که بسیار زیاد به روزه گرفتن پایبند است، تنها 13 دقیقه قبل از آغاز بازی افطار کرد ولی با این حال توانست یک نمایش بی نقص و فوق العاده به ثبت رساند و اتفاقا تاریخ سازی کند. 🔹بنزما به تنها فرانسوی تاریخ فوتبال لقب گرفت که توانسته در یک فصل از لیگ قهرمانان اروپا بیش از 10 گل به ثمر رساند. 🔹او در این فصل 36 گل برای رئال مادرید به ثبت رسانده و توانسته بیشتر از هر زمانی برای این تیم گلزنی کند. او در 50 گل کهکشانی ها در این فصل تاثیرگذار ظاهر شد.
4.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظه ورود آیت‎الله رئیسی به استان البرز با مترو 🔹برگزاری نشست شورای اداری استان و دیدار با اقشار مختلف مردم با حضور رئیس دولت و مسئولان استانی از جمله برنامه‎های نوزدهمین سفر استانی رئیس‎جمهور است.
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تمام هم و غم امیرالمومنین(ع) حفظ اتحاد و انسجام جامعه اسلامی بود
❌بخشی از سخنان نوروزی رهبر انقلاب، درمورد اصلاح اقتصاد کشور 🔻گفته میشود که مثلاً قیمت نفت گران شده، درآمدهای نفتی افزایش پیدا کرده، خب حالا با این افزایش درآمدهای نفتی چه کار میخواهیم بکنیم؟ ▪️دو جور میشود حرکت کرد: یکی اینکه نگاه کنیم بگوییم خب درآمد ارزی‌مان زیاد است، واردات را افزایش بدهیم، مردم رفاه پیدا کنند، آسایش پیدا کنند و مانند اینها؛ این [نگاه] البتّه ظاهر خوبی دارد، [امّا] باطن بسیار بدی دارد؛ این ضایع کردن سرمایه‌های اساسی کشور است. 👈 یک راه دیگر هم این است که ما از درآمدهای نفتی برای زیرساخت‌های کشور، برای کارهای کشور استفاده کنیم؛ بنیان‌ها را محکم کنیم که اقتصاد ریشه‌دار بشود در کشور و بتوانیم از آنها استفاده کنیم. این راجع به مسائل اقتصادی. ۱۴۰۱/۱/۱
1.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ مسئله ای مهم و ترسناک، که انسان ها از آن غافل هستند! ❗️زمانی می‌رسد که هیچ تغییری وجود ندارد..
🌺 پيامبر اکرم (صلّي‌اللّه‌عليه‌و‌آله‌و‌سلّم) فرمودند: 🌙 کسی که در رمضان آمرزیده نشود، در کدام ماه، آمرزیده می‌شود؟! 📚 امالی صدوق | جلد ۱۰۷ | صفحه‌ی ۷۹
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 | ظلم، به خود ظالم برخواهد گشت 🔺 شرح حدیث اخلاق توسط حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معاون وزیر بهداشت: به داروهایی که مشابه داخلی دارند، ترجیحی نمی‌دهیم
🌹شهادت آیت الله سید محمدباقر صدر و خواهرش بنت الهدی صدر 19 فروردین 1359 ♦️شهید آیت الله محمدباقر صدر در 25 ذیقعده 1353 ه . ق در خانواده ای اهل علم و تقوا در شهر کاظمین به دنیا آمد . در کودکی پدر خود را از دست داد و در نوجوانی همراه برادرش عازم نجف اشرف شد و در حوزه این شهر به تحصیل علوم اسلامی پرداخت و به درجه اجتهاد رسید . آنگاه به تربیت شاگردان و عرضه تحقیقات علمی خود پرداخت . ایشان علوم اسلامی را با سبکی نو و با تحقیقات انجام یافته لازم مطرح کرده و به مسائل روز و مبتلا به جامعه اسلامی می پرداختند و سیستم آموزشی جدیدی را در جهت اصلاح و پویایی حوزه بنیان نهادند تالیفات بسیار گرانبهای ایشان در علوم و زمینه های مختلف از جمله اقتصاد ، فلسفه ، تاریخ ، بانکداری و ... حکایت از نبوغ و تبحر ایشان در علوم مختلف دارد. ♦️ایشان با شروع نهضت اسلامی در ایران در سال 1342 شمسی با موضعگیری قاطع به حمایت از حضرت امام پرداختند و پس از تبعید امام به نجف رابطه نزدیکی میان این دو عالم بزرگوار برقرار گردید . بدنبال پیروزی نهضت اسلامی در ایران در 22 بهمن 1357 ، رژیم بعثی عراق فشارهای خود را بر ایشان بیشتر کرد اما شهید صدر با اعلام تبعیت از امام خمینی (ره ) در برابر همه شداید مقاومت کردند. مردم عراق به منظور اعلام همبستگی با ایشان به سوی نجف حرکت کردند اما رژیم بعثی که از این قیام به وحشت افتاده بود با حمله به مردم حدود 20 هزار زن و مرد را دستگیر و روانه زندانها کرد. ♦️آیت الله صدر روز شانزدهم رجب 1399 را اعتصاب عمومی اعلام کردند و به دنبال آن مردم عراق دست از کار کشیده و مغازه ها را تعطیل کردند . فردای آن روز عوامل رژیم بعثی آیت الله صدر را دستگیر کرده و در پی این دستگیری ، خواهر ایشان شهید بنت الهدی صدر نقش رهبری را بر عهده گرفتند. با اوج گیری اعتراضات، رژیم بعثی ایشان را موقتا آزاد کرد اما پس از مدتی در 16 فروردین 1359 با حمله به منزل ایشان مجددا ایشان و خواهر گرامیشان را دستگیر به بغداد منتقل کردند. پس از 3 روز ، این دو بزرگوار در زیر شدیدترین شکنجه های رژیم جنایتکار بعثی به شهادت رسیدند .
4.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴صدام: من اشتباه یزید را تکرار نمیکنم تا زینب زنده بماند! 🌹ماجرای شهادت شهید آیت الله محمد باقر صدر به همراه خواهرش ...
واکسن کرونای ایران به ۱۰ کشور صادر می‌شود 🔹وزیر بهداشت: امروز ۶ مجموعه واکسن سازی علیه کرونا در کشور فعال است و صادرات واکسن کرونا را نیز از یکی دو هفته پیش آغاز کرده ایم و واکسن ایرانی، فعلا به ۱۰ کشور آفریقایی صادر خواهد شد.‌‌
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیام همسر شهید دارایی، دومین طلبه شهید حمله تروریستی در حرم مطهر رضوی خطاب به دشمنان اسلام