🔴پیام روشن اروپا به ایران: آماده تعامل هستیم
🔻در حالی که امریکاییها از امضای توافق ایران و عربستان برای احیای روابط گرگیجه گرفته و رسانههای آمریکایی در کنار برخی مقامات این کشور به شدت عصبانی بودند، اما به نظر میرسد اروپاییها خوشحال هستند. در تحلیل گفتوگوی معاون جوزپ بورل با نشریه روابط خارجی آلمان تاکید کردم که اروپا از این به بعد دنبال «آرامش» در «آسیای غربی» است. این درست نقطه مقابل سیاستهای امریکا و رژیم صهیونیستی است که نانشان در بلوا و آشوب در منطقه است.
🔻اروپایی که تا سال گذشته همه تخممرغهایش را در سبد روسیه گذاشته بود و به امید نفت و گاز ارزان از روسیه با همه غرب آسیا سرشاخ شده بود، پس از جنگافروزی انگلوساکسونها در اوکراین به دنبال منابع انرژی تغییر رویه داد. آشوبسازی آنها در پاییز ایران نیز با کلاه گشادی که صهیونیستها و اتاق عملیات ناتو که کنترلش به صورت کامل دست انگلیس و امریکا است، صورت گرفت هر چند انتظار غیر از این داشتن از اروپاییها واقعاً عجیب است.
🔻آنها هم گاز میخواهند و هم نفت. هیچ کشوری در جهان به جز ایران و روسیه نمیتواند نیاز گاز اروپا را تامین کند و اگر گاز به زودی به صنایع این قاره نرسد، بسیاری از آنها ورشکست خواهند شد و تعدادی نیز که زورشان میرسد راهی امریکا و کانادا میشوند تا در جایی که انرژی فراوانتر در دسترس است به کار ادامه دهند. اینکه گفته میشود مثلا رژیم جعلی باکو یا ترکمنستان میتوانند نیازهای گازی اروپا را تامین کنند، دیدگاههای سیاسیون است تا افراد متخصص چرا که این دو توانی در این زمینه ندارند.
🔻از همینرو است که شاهد بیانیه جالب کشورهای اروپایی در زمینه توافق ایران و عربستان هستیم. این توافق هم میتواند منطقهای که آنها قصد تامین انرژی از آن را دارند با ثبات کند و هم اینکه بهای نفت و گاز را پایین نگه دارد. در سایه این توافق، اروپاییها امیدوار هستند که سعودیها دیگر برای بر هم زدن توافق احتمالی میان ایران و امریکا و امضای برجام دلار خرج نکرده و سنگاندازی نکنند. با نگاهی به متن بیانیه صادر شده توسط اتحادیه اروپا میتوان نکات بیشتری را هم از دل آن بیرون آورد.
🔻اتحادیه اروپا روز شنبه با انتشار بیانیهای از توافق عادیسازی روابط ایران و عربستان و برقراری مجدد روابط دیپلماتیک میان دو کشور استقبال و خاطر نشان کرد که این اتحادیه منتظر اجرای آن است. در این بیانیه با تاکید بر اینکه «اتحادیه اروپا تلاشهای دیپلماتیک منجر به این گام مهم را تقدیر میکند» آمده است: «از آنجایی که هم عربستان سعودی و هم ایران برای امنیت منطقه محوری هستند، از سرگیری روابط دوجانبه آنها میتواند به ثبات کل منطقه کمک کند.»
🔻خوب دقت کنید که اروپاییها تا چه میزان نگران «امنیت منطقه» ما شدهاند و دنبال «ثبات در کل منطقه» هستند! بنابراین کلید واژه «امنیت» و «ثبات» دو واژه بنیادینی است که اعضای اتحادیه اروپا حالا در غرب آسیا دنبال آن هستند و به همین دلیل در ادامه بیانیه آوردهاند: «ارتقای صلح و ثبات و دستیابی به تنشزدایی در خاورمیانه از اولویتهای کلیدی اتحادیه اروپا است. اتحادیه اروپا همچنان آماده تعامل با همه بازیگران در منطقه با رویکردی تدریجی و فراگیر و با شفافیت کامل است.»
🔻با نگاهی به واژههای «صلح، ثبات و دستیابی به تنشزدایی» در این بیانیه میتوان میزان اولویتگذاری اروپا در حوزه سیاست خارجی خود را بهتر درک کرد. در خط آخر دقت کنید که اروپا در این بیانیه چه پیامی را به ایران ارسال میکند؛ نوشته است: «اتحادیه اروپا آماده تعامل با همه بازیگران در منطقه» است! چه پیامی روشنتر از این؟ چند بازیگر در منطقه داریم که اروپا میخواهد با آن تعامل کند؟ این همان مسالهای است که پیش از این به آن اشاره کرده و یادآور شدیم که بنبست اروپا در آسیای غربی شکسته میشود و به همین دلیل امریکا و رژیم صهیونیستی روز به روز منزویتر میشوند.
@chandkalam
چند کلام حرف حساب !؟
🔴پیام روشن اروپا به ایران: آماده تعامل هستیم 🔻در حالی که امریکاییها از امضای توافق ایران و عربستان
✴️نیویورک تایمز: امیدهای اسرائیل بر باد رفت
🔸همانگونه که در مطلب بالا اشاره شد، کشورهای اروپایی از احیای مناسبات ایران و عربستان به شدت خوشحال هستند و آن را مقدمهای برای احیای خود میدانند. اما آن سوی آتلانیک شمالی و در واشنگتن، وضعیت بسیار متفاوت است. با نگاهی به رسانههای امریکایی متوجه میشویم که آنها به شکلی از توافق ناگهانی ایران و عربستان شگفتزده شدهاند. آنچه در ادامه میآید، یادداشت روزنامه نیویورک تایمز است که خواندنش خالی از لطف نیست، به ویژه که اعتراف تلخی به این مساله میکند که امیدهای امریکا و اسرائیل بر باد رفته است:
🔸این یکی از پیچیدهترین تحولاتی است که هر کسی ممکن بود تصور کند؛ تغییری که باعث شد همه در پایتختهای جهان توجهشان به آن جلب شود. متحدان و رقبایی که سالهاست کنترل دیپلماسی را در دست داشتهاند، حداقل در حال حاضر کنترل امور از دستشان خارج شده است. آمریکاییها که در مدت سه چهارم قرن گذشته بازیگران اصلی در خاورمیانه بودهاند و تقریبا همیشه، در هر اتفاقی که افتاده حضور داشتهاند، حالا در لحظه تغییری چشمگیر خود را در حاشیه مییابند. چینیها که سالها نقشی ثانویه در منطقه داشتند، یکباره، به بازیگر جدیدی در قدرتنمایی تبدیل شدهاند. اسراییلیها که در قبال دشمنان مشترکشان با عربستان در تهران، چاپلوسی آنها را میکردند، حالا در تعجبند که این موضوع آنها را در چه موقعیتی قرار میدهد.
🔸اِیمی هاثورن، معاون تحقیقاتی گروه پروژه دموکراسی خاورمیانه در واشنگتن در این باره میگوید، «این موضوع مهمی است. بله، آمریکا نمیتوانست در حال حاضر چنین توافقی با ایران انجام دهد، به ویژه الان که روابطی نداریم. اما به طور کلی، موفقیت بزرگ و مهم چین آن را از نظر دیپلماتیک به جمع جدیدی وارد میکند و تمامی دستاوردهای آمریکا در منطقه از زمان روی کار آمدن دولت بایدن را تحتالشعاع قرار میدهد.» تحلیلگران مستقل میگویند، با توجه به دههها رقابت شدید میان ایران و عربستان برای هدایت خاورمیانه و جهان گستردهتر اسلام، معلوم نیست که آشتی دوباره میان این دو کشور تا چه حدی پیش برود و تصمیم برای بازگشایی سفارتها که در سال ۲۰۱۶ انجام شد، تنها گام اول خواهد بود.
🔸طبق آنچه سعودیها به آمریکا گفتهاند، راهگشای این توافق، تعهد ایران نسبت به این بود که حملات بیشتر به عربستان سعودی را متوقف و حمایت از گروههای شبهنظامی را که به عربستان حمله کردهاند، کاهش دهد . ایران و عربستان سعودی جنگی نیابتی در یمن داشتهاند که در آن،حوثیهای متحد تهران هشت سال با عربستان سعودی جنگیدند. آتشبسی مذاکرهشده با حمایت سازمان ملل و دولت بایدن در سال گذشته، تا حد زیادی باعث متوقف شدن خصومتها شد. عربستان سعودی، سالها به دنبال پایان دادن به خصومتها با ایران بوده است که اول از طریق مذاکرات بغداد انجام شد که در نهایت هم راه به جایی نبرد. مقامات دولت بایدن گفتند که سعودیها به آنها درباره مذاکرات در پکن اطلاع داده بودند اما آمریکاییها تردید داشتند که ایران به تعهدات جدیدش عمل کند.
🔸دنیل سی.کورتز، سفیر پیشین آمریکا در اراضی اشغالی و مصر گفت که «این تغییرات ناشی از توافقی که با کمک چین انجام شده است، هنوز چالشی برای دولت بایدن ایجاد میکند که ترجیح میدهد روی جای دیگری متمرکز باشد». به گفته او، «این موضوع نشاندهنده زیرکی چین در بهرهبردن از خشم عربستان سعودی نسبت به آمریکا و بازتاب این واقعیت است که سعودیها و ایرانیها مدتی بوده است که در حال مذاکره بودهاند. این موضوع همچنین گواه سیاست تاسفبار آمریکا است.»
🔸چین در زمانی عربستان سعودی و ایران را به یکدیگر نزدیک کرد که اسراییل امیدوار بود آمریکا آن را به عربستان نزدیک کند. اسراییل که در اواخر دوران ریاستجمهوری ترامپ، طی توافقی موسوم به توافق ابراهیم با امارات متحده عربی و بحرین، کشورهای حاشیه خلیج فارس روابط دیپلماتیک برقرار کرد، مشتاقانه میخواهد با عربستان سعودی هم توافق کند. چنین اتفاقی تغییری اساسی در وضعیت اسراییل در همسایگی پر خصومت آن ایجاد کرده و به طور موثری به دههها انزوای آن در جهان عرب پایان میدهد.
🔸«خواستههای سعودیها بیش از چیزی بوده است که واشنگتن آماده تامین آن باشد. سعودیها در ازای ایجاد روابط رسمی با اسراییل، خواستار تضمینهای امنیت، کمک به توسعه برنامه هستهای صلحآمیز و کاهش محدودیتهای فروش تسلیحات آمریکا شدهاند.» ایران با روی آوردن به پکن برای میانجیگری روابط با سعودیها در حال ارتقای جایگاه چین در منطقه و به دنبال خروج از انزوای ایجاد شده از سوی واشنگتن است. امید و آرزوهای اسراییل نیز برای ایجاد ائتلافی ضدایرانی با عربستان سعودی در منطقه از هم گسیخته است.
@chandkalam
بيانيه وزارت دفاع روسيه درپي خبر برخورد جنگنده روس با پهپاد آمریکایی: پهپاد MQ-9 آمریکایی بر فراز دریای سیاه در جهت مرزهای دولتی روسیه با فرستنده خاموش در حال نقض مرزهای منطقه موقت ایجاد شده بود كه جنگندههای نیروی هوایی روسيه به پرواز در آمدند و در نتیجه مانورهای تیزی که پهپاد انجام داد، این پهپاد کنترل خود را از دست داده و با سطح آب برخورد کرد. جنگندههای روس از تسلیحات استفاده نکرده و در سلامت به پایگاه هوایی خود بازگشتند.
@chandkalam
هدایت شده از KHAMENEI.IR
1008738050_1949575411.mp3
6.72M
🌺 سال "مهار تورم، رشد تولید"🌺
📹 بشنوید | صوت کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲
💫 #مهارتورم_رشدتولید
🔍 متن کامل پیام👇🏻
https://khl.ink/f/52249
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✨ فعالیتهای بنیانی و کمکهای مردمی
باید متوجه رفع مشکلات اقتصادی باشد
🔻 رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲: [در سال ۱۴۰۲] هم دولت، هم مجلس شورای اسلامی، هم فعّالان اقتصادی، هم گروههای مردمیِ جوان و پرانگیزه... همه باید تلاشهایشان متوجّه کمک به رفع مشکلات کشور و مشکلات مردم باشد. حالا این رفع مشکلات گاهی با فعالیتهای بنیانی اقتصادی است، مثل تولید که یک فعالیت بنیانی است در اقتصاد، یعنی تولید یک کار اساسی است در اقتصاد. یا عرض کنم که کارهای انسانی و اسلامی مثل مواسات و کمکهای مردمی و همکاریهای مردمی با طبقات ضعیف جامعه. ۱۴۰۲/۱/۱
💫 #مهارتورم_رشدتولید
🔍 متن کامل پیام👇🏻
https://khl.ink/f/52249
🔴رهبر انقلاب: من با توجه به همهی جهات، هم تورّم، هم تولید داخلی، این چیزهایی که مهم است، تورّم که مشکل اصلی است، تولید داخلی که حتماً یکی از کلیدهای نجات کشور از مشکلات اقتصادی است، با توجه به اینها شعار سال را اینجور اعلام میکنم: «مهار تورم، رشد تولید»
یعنی باید همه همت مسئولین متوجّه این دو موضوع باشد؛ در درجه اوّل مسئولین، در درجه بعد همینطور که گفتم فعالان اقتصادی و فعّالان مردمی و کسانی که دستشان میرسد کاری انجام بدهند و فعّالان فرهنگی، صداوسیما که باید فرهنگسازی بکند در این زمینهها، همه اینها باید متوجه این دو نکتهی اصلی باشند، در درجه اول مهار تورّم، یعنی واقعاً تورّم را مهار کنند و مسئله تولید را افزایش بدهند.
🔴به نظر من در سال ۱۴۰۲ هم مسئلهی اصلی ما مسئلهی اقتصاد است.
یعنی ما مشکل کم نداریم، مشکلات گوناگونی داریم، در زمینهی فرهنگی، در زمینهی سیاسی، لکن مسئلهی اصلی و محوری در این سال هم مسئلهی اقتصاد است. یعنی اگر ما بتوانیم انشاءالله مشکلات اقتصادی را کاهش بدهیم و مسئولین انشاءالله همّت کنند، دقت کنند، تلاشهای مهمی انجام بدهند در این زمینه، خیلی از مسائل دیگر کشور هم حل خواهد شد.
▪️هم دولت، هم مجلس شورای اسلامی، هم فعّالان اقتصادی، هم گروههای مردمیِ جوان و پرانگیزه که بنده تعدادی از این گروهها را میشناسم و به آنها جدّاً علاقمند هستم. میدانم کارهای خیلی خوبی را در همین زمینههای اقتصادی انجام میدهند. اینها همه باید تلاشهایشان متوجّه کمک به رفع مشکلات کشور و مشکلات مردم باشد. حالا این رفع مشکلات گاهی با فعالیتهای بنیانی اقتصادی است، مثل تولید که یک فعالیت بنیانی است در اقتصاد، یعنی تولید یک کار اساسی است در اقتصاد. یا عرض کنم که کارهای انسانی و اسلامی مثل مواسات و کمکهای مردمی و همکاریهای مردمی با طبقات ضعیف جامعه.
#مهارتورم_رشدتولید
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚡️ مروری بر نامگذاریهای اقتصادی سالها توسط رهبر انقلاب
🔍 نامگذاری سالها توسط رهبرانقلاب اسلامی از اوایل دوران رهبری آغاز شد و از سال ۱۳۸۷ رویکرد اقتصادی مدنظر قرار گرفت که در این اطلاعنگاشت مرور شده است.
💫 #مهارتورم_رشدتولید
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✨ امسال بهار طبیعت تقارن پیدا کرده است با بهار معنویّت؛ ماه رمضان.
🔻 رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲: [همچنانی که دربارهی بهار فرمودند که: «تن مپوشانید از باد بهار» ، درباره بهار معنویّت ماه رمضان هم ... دلهایمان را در معرض این نسیم معنوی و الهی و معطّر بگذاریم. ۱۴۰۲/۱/۱
💫 #مهارتورم_رشدتولید
🔍 متن کامل پیام👇🏻
https://khl.ink/f/52249
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✨ رهبرانقلاب خطاب به دولتیها و بخش خصوصی
👈🏻 در کنار تولید سرمایهگذاری مهم است
🔻 رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲: در کنار تولید سرمایهگذاری مهم است. این را هم دولتیهای محترم و مکرّم توجه کنند، هم بخش خصوصی توجّه کنند، ما از لحاظ سرمایهگذاری در دههی نود خیلی عقب ماندیم. سرمایهگذاری، یکی از خلأهای مهم کشور ما مسئلهی سرمایهگذاری است. باید سرمایهگذاری انجام بگیرد که این هم کار مهمّی است. ۱۴۰۲/۱/۱
💫 #مهارتورم_رشدتولید
🔍 متن کامل پیام👇🏻
https://khl.ink/f/52249
28.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا حرف های رهبری تکراری است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب: جامعه اسلامی ما دارای بنیه درونی قوی و مستحکم است
🔹این استحکام درونی ناشی از ایمان به خدا، دین و ائمه است
🔹اولین نشانه این استحکام غلبه ملت ایران بر زنجیره خصومت های پی در پی چند ده ساله است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این تکرار نیست. سخن حق در دل نگهداشتن و پای آن ایستادن است
🔹 میدونید مهم ترین ویژگی همه صحبت های رهبر انقلاب چیه؟
❇️ اینکه آقا خیلی روی امیدواری به آینده تاکید میکنند.
سخنرانی های ایشون کاملا شاداب و سرزنده و امیدوارانه هست
🌷 همه ما باید ایشون رو الگوی خودمون قرار بدیم
🔴 ۱۱ کشور عربی پنجشنبه را روز اول ماه مبارک رمضان اعلام کردند
🔹۱۱ کشور عربی از جمله عربستان سهشنبه شب اعلام کردند که پنجشنبه ۲۳ مارس (سوم فروردین ماه) نخستین روز ماه مبارک رمضان خواهد بود.
🔹در بیانیه رسمی کشورهای عربستان، مصر، فلسطین، سوریه، سودان، یمن، عراق، قطر، امارات، کویت و بحرین به استثنای عمان آمده که روز پنجشنبه روز اول ماه مبارک رمضان خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت عیدی دهندگان..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونن جنگ نیست فرانسهست 😂
🔴 آمریکا پس از شوآف با هفتسین، دوباره ایران را تحریم کرد
🔹 خزانهداری آمریکا ۷ فرد و نهاد ایرانی و ترکیهای را به اتهام همکاری با ایران تحریم کرد.
🔹 دیروز بایدن با انتشار عکسش با سفره هفتسین گفته بود به همراهی با ایرانیها ادامه خواهد داد. هفته گذشته «میک والاس» نماینده ایرلند در واکنش به حمایتهای کلامی غربیها از مردم ایران گفته بود: اگر به فکر مردم ایران هستید، از کشتن آنها با تحریم دست بردارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا آمریکا از جنگ اوکراین خوشحال است؟