eitaa logo
چند کلام حرف حساب !؟
3.4هزار دنبال‌کننده
35.1هزار عکس
35.4هزار ویدیو
167 فایل
﷽ 👈گلچین اخبار و مطالب ناب خبری ✅ تماس با مدیر: @ فعلا مقدور نمیباشد
مشاهده در ایتا
دانلود
در سال ۷۳ رهبر معظم انقلاب در سفر به کهگیلویه و بویراحمد فرمودند:«از وضعیت عشایر در این استان راضی نیستم!» علیرغم اختصاص بودجه قابل توجه، هنوز برخی مصوبات از جمله کریدور جاده پاتاوه - دهدشت به اتمام نرسیده.... امیدوارم بعد از ۲۷ سال رئیس محترم جمهور به حال دل عشایر رسیدگی کنند. ✍سید فرزاد نجات نیا
☑️ هر كسى وظيفه‌اش اين است كه بايد بشود. انسان قرآنى كسى است كه: لا يَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ، حرف میزند پاك، غذا مى‌خورد پاك، مى‌بيند پاك، خيالش طاهر، ذكرش، عقلش، قَلَمش، امضايش، شهادتش، كسب ‌و ‌كارش، همه قرآنى است. چون انسان آنچه را مى‌شنود، آنچه را مى‌بيند، همه را مسّ مى‌كند و انسان قرآنى كسى است كه "لا يَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُون"َ. 📚 برگرفته از کتاب گفت‌و‌گو با علامه حسن‌زاده آملی ص ۶۵
🔴️ اردوغان و علی اف برای دریافت حکم استانداری خود به تهران فراخوانده شدند؟ 🔹 در واکنش به یاوه گویی ها اردوغان و علی اف : 🔹اردوغان از مرزهای تاریخی سخن می گوید؛ بله جناب اردوغان ، ما هم موافق احیای مرزهای تاریخی هستیم، بنابراین از شما و جناب علی اف درخواست می کنیم در اسرع وقت به تهران امده و حکم استانداری خود را تحویل بگیرید.
18.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 فیلم/ هنوز ندیدیم سازمان مالیاتی یک برگه تشخیص برای خانه های خالی صادر کند! 👤 هادی عباسی، مشاور وزیر اسبق راه و شهرسازی در گفتگو با «نود اقتصادی»: متاسفانه سازمان مالیاتی، مالیات‌هایی که جنبه درآمدی دارند را در الویت می‌گذارد، اما مالیات‌هایی که جنبه تنظیم‌‎گری و هدایت‌گری در اقتصاد دارد را مورد پیگیری قرار نمی‌دهد!
🔺حدود ۵ سال قبل امام خامنه‌ای فرموده بودند که اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید. این هفته ژنرال بازنشستۀ آمریکایی، لارنس ویلکرسون (که معاون کالین پاوِل وزیر دفاع اسبق آمریکا بود)، گفته اسرائیل در ۲۰ سال آینده از بین خواهد رفت!
▪️هدیه مردم ایران به
♈️ قسط هواپیماهای پسابرجامی که زمینگر شدند را می‌دهیم، مشکلی نداریم 🔅سید مهدی صادقی، مشاور محمد اسلامی، وزیر سابق راه و شهرسازی در امور هوانوردی در گفتگو با «نود اقتصادی» گفت با وجود همه مشکلات، ایران مشکلی در پرداخت اقساط خرید هواپیماهای پسا‌برجامی ندارد و در پرداخت این اقساط هم مشکلی پیش نمی‌آید. ایران در این ۴۰ سال گذشته، پول کسی را نخورده و به تعهدات خود عمل کرده و این اقساط چیز مهمی نیست و ارقام آن تامین خواهد شد. 🔅پیشتر، مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ( ایران ایر) اعلام کرده بود که سررسید اقساط هواپیماهای برجامی هما به مبلغ ۳۳۰ میلیارد تومان فرا رسیده و ایران ایر، توان پرداخت اقساط را ندارد و در حال حاضر ۵۰ درصد به اضافه یک فروند هواپیمای برجامی فعال داریم! 🔅صادقی، در عین حال، خرید هواپیمای"ای تی آر" را یک اشتباه خواند و به «نود اقتصادی» گفت وزارت راه و شهرسازی می‌توانست به جای خرید یک مدل هواپیمای صفر کیلومتر، تعداد بیشتری هواپیما، با عمر کمتر و قیمت مناسب‌تر خریداری می‌کرد که نکرد که در این صورت، بخش قابل توجهی از نیاز ناوگانی کشور تامین می‌شد!
🔴 هم‌اکنون؛ تصویری از ارتباط تصویری فرمانده کل قوا با مراسم مشترک دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ♦️این مراسم از طریق ارتباط تصویری با فرماندهان و یگانهای حاضر در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه‌السلام) درحال برگزاری است.
❌ واکسیناسیون اجباری از نظر شهید مطهری ❗️ آیا برای ایجاد سلامت عمومی می‌توان به زور متوسل شد؟
🔴 آنچه امروز در خانواده‌های ما در حال اتفاق افتادن است... 🔻 در حالی که باید مهارت‌های با هم بودن رشد کند، مهارت از هم دور شدن در حال رشد است !!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: تصاویر هالیوودی از ارتش آمریکا واقعیت ندارد 🔹 عنصر اساسی و حیاتی معنوی، روحیه اخلاقی و توجه به خدای متعال و معنویات در ارتش آمریکا وجود ندارد؛ این نکته پندآموزی است و البته ماهیت ارتش آمریکا همین است.