🔴
انتظار این بود رئیس جمهور محترم برای تحقق وعدههایی که دادهاند، از میان چهرههای همسو با خودش، معاون اولی چابک و پرانرژی معرفی کنند. معرفی آقای عارف با وجود ویژگیهای شخصیتی، از آنجا که سه سال از آقای پزشکیان مسنتر است، پیام خوبی ندارد. امیدوارم کابینه کاری، جوان و پرانگیزه معرفی شود.امتداد انتخاب 🌷 @Emtedadeentekhab
💬 با حکم تنفیذ، جناب آقای پزشکیان از امروز رسما رئیسجمهور ایران اسلامی است.
اگر احترام به شان ریاستجمهوری طبق قانون، لازم است؛
نظارت بر مسئولان و امربهمعروف و نهیازمنکر آنها نیز طبق قانون، ضروری است.
جلوگیری از نفوذ اهالی فتنه در دولت چهاردهم، بزرگترین کمک به آقای پزشکیان خواهد بود.
✍🏻 عیسیپور
امتداد انتخاب 🌷
@Emtedadeentekhab
متأسفانه اولین خروجی انتصابات #پزشکیان، ضعیف بود.
صرفنظر از سن ۷۳ سالگی که به ناچار کار و پیگیری و دویدنهای بیامان رو کنسل میکنه؛ آقای #عارف در دو دههی گذشته کجای نظام مسائل کشور ایستاده بوده و چقدر دارای شناخت، ایده و موضع در مقابل مسائل امروز ایرانه؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
امتداد انتخاب 🌷
@Emtedadeentekhab
📌رهبری در مراسم تنفیذ : باید کار جهادی باشد ، با کنترل از راه دور نمیشود ، باید رفت در دل کار !
امتداد انتخاب 🌷
@Emtedadeentekhab
اینکه همچین آدمی با همچین ضریب هوشی یک دور نماینده مجلس بوده جای بسی تاسف دارد.
جناب شجاعی در هر دو انتخابات، جناب مرادتان نیز حضور داشته است پس چرا نامی از او به میان نمیاورید؟!
اینکه جلیلی در انتخابات۱۴۰۳ سه برابر کاندیدایتان رای اورده است هم نشان عدم مقبولیت اوست یا نشان از عدم مقبولیت جناب رئیس دارد؟
🆔 @monshaat75
🔴 انتصاب عارف بر خلاف شعارهای پزشکیان بود
۱. انتخاب عارف به عنوان معاون اولی احتمالا پس از دیدار اخیر خاتمی با پزشکیان قطعی شده است.
۲. انتخاب عارف بیانگر آن است که اولویت های جناحی بیش از سایر اولویت ها در انتخاب کابینه مدنظر قرار خواهد گرفت.
۳. انتخاب معاون اول خاتمی به عنوان معاون اول پزشکیان ، بیانگر قدرت گرفتن حلقه خاتمی در دولت پزشکیان خواهد بود.
۴. با توجه به ویژگی های شخصیتی و مدیریتی پزشکیان، سمت معاون اولی دولت او بسیار سمت مهمی در دولت چهاردهم است چرا که این برداشت در اطرافیان پزشکیان وجود دارد اداره کننده اصلی دولت معاون اول خواهد بود نه پزشکیان، بنابراین عملا دولت در دست حلقه خاتمی خواهد افتاد.
۵. ویژگی های مدیریتی و شخصیتی پزشکیان و سن بالای عارف و عدم توانمندی او در امور اجرایی چشم انداز مبهمی از کارآمدی دولت چهاردهم ارایه میدهد.
۶. عارف بیش از همه یک چهره جناحی است، این درحالی است که اولویت کشور مسائل اقتصادی است، عارف هیچ ورودی به مسائل اقتصادی ندارد، این نکته آنجا اهمیت مضاعف پیدا میکند که به خاطر بیاوریم پزشکیان نیز ورودی به مسائل اقتصادی ندارد.
۷. با انتخاب عارف به عنوان معاون اولی، سرنوشت طیب نیا در دولت پزشکیان در هاله ای از ابهام قرار گرفته است، طیب نیا که پیش از این اصلی ترین گزینه معاون اولی بود به احتمال قریب به یقین تن به وزارت نمی دهد، او ممکن است رئیس ستاد اقتصادی دولت بشود، سمتی که پیش از این در اختیار معاون اول بود، با این حال بر فرض قبول چنین سمتی از سوی طیب نیا، چالش او با عارف دور از انتظار نیست.
۸. اگر اعضای کابینه میان سه حلقه خاتمی، روحانی و کارگزاران تقسیم شود، احتمال اختلافات گسترده در دولت چهاردهم قوت می گیرد که با توجه به رویکرد جناحی و سوگیرانه عارف، میتواند در عملکرد دولت تاثیر منفی بگذارد. به بیان دیگر معاون اول به جای آنکه هماهنگ کننده امور مربوط به کابینه باشد این احتمال وجود دارد که با تصمیمات جناحی خود تنش در کابینه را بالا ببرد.
۹. واکنش مجلس به انتخاب اعضای کابینه اهمیت مضاعف پیدا کرده است. اگر قرار باشد پزشکیان با همین نگاه جناحی دولت تشکیل بدهد و به ۱۲ شاخص اعلامی مقام معظم رهبری که خطاب به رئیس جمهور و نمایندگان مجلس عنوان شد، بی توجه باشد، مجلس چه واکنشی نشان خواهد داد؟ بیش از این برخی از نمایندگان از جلسات رئیس مجلس و پزشکیان برای انتخاب کابینه سخن گفته بودند، آیا مجلس پایبند به توصیه های مقام معظم رهبری می ماند؟
@manenews
مانه نیوز/صبح سمنگان/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ همسر نریمان_پناهی به سوال جنجالی و غیرمنتظره ی مجری تلویزیون.
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجم فاجعه بودن مراسم افتتاحیه المپیک فرانسه برای خود مردم عادی فرانسه هم شوکه کننده و خجالت آور بوده
همش جنسی و هم جنس بازی و تری سام
واقعا گند زدن تو مراسم
الانم افتتاحیه رو از روی صفحه اصلی المپیک ۲۰۲۴ به خاطر انتقادات زیاد حذف کردن
📡
پاسخ یک شبهه/ مغالطه
سازوکار تعیین وزرا روشن است-۱
🔻آقای پزشکیان دیروز در گفتگو با KHAMENEI.IR درباره چهار قدم تعیین کابینه جدید عنوان کرد:
🔹پس از جمع آوری افراد مورد نظر تمام جریانات و گروههای سیاسی، شاخصهایی را از اساتید مدیریت داشگاهی می گیریم، سپس افراد معرّفیشده را بر اساس این شاخصها پالایش می کنیم و نمره می دهیم.
🔻و اینکه: "نهایتاً مشورت و هماهنگی لازم را ما خدمت مقام معظّم رهبری انجام بدهیم تا بتوانیم به آن نهایتِ چیزی که دنبالش هستیم برسیم".
🔹انتشار این سخنان، بهانه ای شد تا برخی محافل ادعا کنند آقای پزشکیان یکایک اعضای کابینه را بر اساس تصمیم رهبری می چیند!
🔻برخی شبهه کردند که بنابراین، پزشکیان اراده ای از خود ندارد؛ برخی دیگر هم که صدای بلندتری دارند، مدعی شدند به این ترتیب، نیازی به بررسی صلاحیت وزرا در مجلس نیست!
🔹اما هر دو ادعا نادرست است. روال این بوده که رئیس جمهور، کابینه را با سلیقه خود (و البته لحاظ شرط های قانونی تصدی مدیریت در جمهوری اسلامی) به مجلس معرفی کند و درباره برخی وزرا مانند خارجه، اطلاعات، دفاع و کشور، با رهبری مشورت نماید.
🔻این مشورت هرگز به این معنا نبوده که وزرا را رهبری تعیین می کند! سند روشن ابطال این ادعا، معرفی وزرایی به غایت ضد و نقیض و بعضا زاویه دار در دولت های مختلف بوده است.
🔹در دولت خاتمی کسی وزیر کشور شد که ظرف چند سال، زاویه دار بودنش با انقلاب برای عموم آشکار شد. یا وزیر خارجه ای را در دهه گذشته تجربه کردیم که بیشترین زاویه را با گفتمان انقلاب داشت و خسارت بزرگ برجام را رقم زد.
🔻مسیر قانونی، همان است که رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس فرمودند: "انتخاب اعضای کابینه، وظیفه مشترک رئیس جمهور و مجلس است".
🔹مجلس باید صلاحیت ها را در نامزدهای تصدی وزارت بررسی و احراز کند. رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان، شرط هایی را معطوف به قانون برشمردند که اگر قرار بود خودشان احراز کنند(!) از نمایندگان مطالبه نمی کردند:
🔻"امین باشد، صادق باشد، متدین باشد، از بُن دندان به جمهوری اسلامی به نظام اسلامی معتقد باشد. امید به آینده و نگاه مثبت به افق. آنهایی که افق به نظرشان تاریک است، کاری نمیشود کرد، نمیشود به اینها مسئولیت داد، مسئولیتهای اساسی و کلیدی داد. تشرّع و متشرّع بودن. اشتهار به پاکدستی، به صداقت یک معیار است. سابقه سوء نداشته باشند. نگرش ملی داشته باشند. یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی نشوند. این معیارها باید رعایت بشود. هم رئیسجمهور محترم اینها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند".
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
.
پاسخ یک شبهه/ مغالطه
سازوکار تعیین وزرا روشن است -۲
🔹رهبر انقلاب همچنین روز عید غدیر خطاب به نامزدها فرمودند:
"۱- کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمیخورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
۲- آن کسی که دلبستهی آمریکا باشه و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای شما همکار خوبی نخواهد بود.
۳- آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار دهد او با شما همکار خوبی نخواهد بود. کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
🔻نمایندگان مجلس در کنار رسانه ها مسئولیت دارند شرایط قانونی را در نامزدهای تصدی وزارت احراز کنند. متاسفانه حضور برخی مجرمان امنیتی و متهمان اقتصادی در شورای راهبری و برخی کمیته های زیر مجموعه آن، نگرانی ها درباره سلامت افراد پیشنهادی را افزایش داده است.
🔹کابینه های پیشنهادی، تقدس ذاتی و پیشینی ندارند. طبق قانون، صلاحیت هایی لازم است که باید احراز بشود. القای این که کابینه در هماهنگی با رهبری بسته می شود و بنابراینُ مجلس باید نقشی صرفا تشریفاتی ایفا کند، درست نقطه مقابل مطالبه رهبری است.
🔻این، همان بازی فریبکارانه ای است که تیم روحانی بر سر برجام انجام دادند. آنها تظاهر می کردند جزئیات توافق، هماهنگ و مورد تایید رهبری است؛ و حال آن که رهبری اصرار داشتند شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی به دقت، محتوای توافق را بررسی کنند و نظر رسانه ها و صاحب نظران هم دریافت شود.
🔹مدعیان اعتدال و اصلاحات، مشابه این بازی را برای تایید وزارت کسانی مثل آذری جهرمی (القای این که با نظام هماهنگ است!) و قراردادهای مسئله دار نفتی موسوم به IPC و ... به اجرا گذاشتند و توانستند عده ای را هم منفعل و ساکت کنند.
🔻مسئولیت رسانه ها، صاحب نظران و نمایندگان روشن است: بررسی منصفانه و فنی و عالمانه برنامه و کارنامه و سوابق یکایک نامزدها در انطباق با وزارت پیشنهادی. متاسفانه اخبار خوبی درباره برخی اعضای کمیته های پیشنهاد وزرا و نامزد های بررسی شده و دارای رای در کمیته ها منتشر نمی شود.
🔹مسئولیت بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی با نمایندگان مجلس است و به هر میزان که نصاب ها و شرایط تصدی مسئولیت رعایت شده باشد، مجلس نیز همراهی خواهد کرد.
🔻باید دید آقای پزشکیان می تواند با عبور از چنبره سهم خواهانی که او را بشدت کلافه هم کرده اند، کابینه ای مستقل و ملی و متعهد به اصول انقلاب ارائه کند که مجلس هم بتواند بیشترین همراهی و حمایت را داشته باشد؟! امیدواریم و دعا می کنیم که او در این آزمون سخت، موفق شود.
@IMANI_mohammad
اولین جلسه هیئت دولت با حضور پزشکیان
پزشکیان در اولین جلسه هیئت دولت:
🔹ریشه همه اختلافات و مشاجرات هوای نفس است و اگر ما تقوا داشته باشیم و این مفهوم را در مدیریت، عملی و پیادهسازی کنیم، اختلافات و دعواها از بین خواهد رفت.
🔹قرار نیست ما یک برنامه جدید بیاوریم و اگر برنامههای موجود نیز دارای اشکال بود و با سیاستهای تعیین شده همخوانی نداشت، نسبت به اصلاح آنها اقدام خواهیم کرد.
🔹برای رسیدن به اهداف تعیین شده باید کابینهای تشکیل دهیم که فارغ از دستهبندیهای جناحی جلوه وفاق ملی باشد و ما را به هدف برساند.
🔹بر اساس سند چشمانداز قرار بود در منطقه اول باشیم و فقر و تبعیض را از بین ببریم، اما نتوانستیم این اهداف را محقق کنیم و باید ببینیم اشکال کار کجاست.
@TasnimNews
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
@SMHM212
نیرنگی بنام گفتمان رئیس جمهور
(بخش ۶):
گاف امروز پزشکیان!
در👈بخش ۲👉و👈بخش ۳👉 این سلسله به ظهور و سقوط برنامه چشمانداز ۲۰ ساله جمهوری اسلامی ایران، پرداختم و اینکه به علت ناقص بودن و در تراز «نهضت+نظام اسلامی» نبودن آن، طومارش درهم پیچیده شد.
با اینحال، #محسن_رضایی، دست از این تابوت نکشید! زیرا برای تدوین و تبیین آن، ۸ سال زحمت کشیده بود!
این برنامه (با نام اولیه «ایران در افق ۱۴۰۴»)، اگر به منصه تحقق میرسید، قاعدتاً سال آینده، سال پایانی آن میبود و امسال باید در پی مقدمات برپائی جشن موفقیت آن میبودیم. سوءاستفاده آقامحسن از این برنامه منقرضه، این بود که آنرا تبدیل به #حربه_شخصی خود برای #سلطه_بر_ایران نمود! به گونهای که این برنامه در #صحنه_سیاست، جایگزین #قانون_اساسی و خودش هم #شورای_نگهبان و #مفسر_کبیر آن میشد! حتی اگر وی خودش به #ریاست_جمهوری نمیرسید اما ۲۰ سال بر #رؤسای_جمهور، سلطه پیدا میکرد ولیکن اولین #رئیس_جمهور برنامه، آنرا حاصل کار #مشتی_بیسواد نامید و وی را سنگ روی یخ کرد!
#پزشکیان (#پوزیده_سابق) در روخوانی از انشای خود برای مراسم #تنفیذ_مشروعیت امروزش، (بدون اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی!) بخشهایی از متن چشمانداز ۲۰ ساله (تابوت متحرک ۲۲ سال پیش م.رضایی) را برای متن خود عیناً رونویسی کرده بود (مثل کلیپ پیوست) و موضوع اولین جلسه هیئت دولت امروز وی هم همین بود!
و حال آنکه در این ۲۲ سال، آن برنامه به قعر تاریخ رفته و چند سری پوستاندازی کرده است!
#تقلب
#گنگ_خواب_دیده
..ادامه دارد.
✍️حسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۵/۷
🆔@chelcheraaqHM
🎲چلچراغ