🌸ختم دسته جمعی صلوات و سوره حمد به نیت شهدا و درگذشتگان و شفای بیماران هدیه به حضرت مهدی (عج) و حضرت زهرا سلام الله علیها
🔹 لطفاً برای سلامتی همه مریض ها و مخصوصاً مریض مدنظر یک حمد شفا بخونید🤲
🕰مهلت خواندن: تا ۲۴ ساعت
https://EitaaBot.ir/counter/o0yq7
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفاوت ....!
عاقبت بخیری....!
پدر و مادر....!
@chele_hozor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین دوستت دادم
حسین ستوده
@chele_hozor
زراره میگوید: خدمت امام صادق علیه السلام عرض کردم: گناهان کبیره کدامند؟
آن حضرت هفت گناه شمردند، ولي ترک نماز جزو آن کبائر نبود.
گفتم: اگر کسي نماز نخواند گناهش بیشتر است یا اینکه مال بچه یتیم بخورد؟
فرمودند: ترک نماز.
گفتم: پس چرا در شمار گناهان کبيره نبود؟
فرمودند: کسی که نماز نخواند، کافر است و اوّلين گناه کبيره، کفر بود که متذکّر آن شدم.
✍️ الکافی، ج 2، ص 278.
@chele_hozor
22.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذکر سبطین(امام حسن و امام حسین علیه السلام)
حاج آقا حامد کاشانی
@chele_hozor
آیت الله مظاهری:
بعضي از افراد تصوّر ميکنند عزاداري رافع واجبات است. عزاداري اهلبيت«سلاماللهعلیهم» افضل قربات و علّت مبقيّه براي تشيّع است، امّا جاي نماز يا جاي حقالنّاس را نميگيرد. يکي از عزاداران گفته بود: من براي برپايي مراسم روضه، سه روز است کفش از پا در نياوردهام. گفته بودند: پس وضو چگونه گرفتي؟ کي نماز خواندي؟ با عصبانیّت گفته بود: من آن ابوالفضلی که نتواند جواب نماز را بدهد، قبولش ندارم. معلوم است که حضرت اباالفضل«سلاماللهعلیه» نيز او را قبول ندارد، چون کافر عملي است.
@chele_hozor
27.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذکر حضرت عباس علیه السلام
حاج آقا حامد کاشانی
@chele_hozor
🔻#پرسش_و_پاسخ
💢دولت چهاردهم و تأیید رهبری
🔸پرسش:
روز گذشته پس از انتشار بیانات رهبر انقلاب، برخی شبهه کردند که آیا رهبری برخی از گزینههای پیشنهادی را نمیشناختند؟ یا میشناختند و تأیید و تأکید کردند؟!
🔹پاسخ:
اولاً وزرای پیشنهادی محل انتقاد و اعتراض، در یک سطح مورد نقد نبودهاند و با هم فرق میکنند. برخی ممکن است عملکرد مدیریتیشان محل نقد باشد و برخی دیگر، مواضع سیاسی و حمایتشان از فتنهگران و یا موارد دیگر. بنابراین در ارزیابی، مثل هم نیستند؛
ثانیاً، نگاه رهبر انقلاب، منحصر در این دوگانه نیست که یا «آنها را میشناسند و تأیید یا تأکید کردند» یا «نمیشناسند». گزینۀ سوم این است که افرادی را بشناسند و تأیید هم نکنند و ضمناً بنابر مصالحی، سکوت کرده باشند. معمولاً سیرۀ رهبری این نبوده که وزیران پیشنهادی را وتو کنند. روال قانونی این است که مجلس، صلاحیت یکایک وزیران را بررسی کند. همچنین رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان، ۱۲ ویژگی و شرط را برای وزرا عنوان کردند که باید در مجلس احراز میشد: «هم رئیسجمهور محترم این معیارها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند». احراز این شرایط، تعارف نبود، مطالبه بود.
چند وزیر پیشنهادی، برخی از این ویژگیهای سیاسی یا تخصصی را نداشتند. اما قرار نیست احراز ویژگیها و تأیید یا وتوی افراد، ازسوی رهبری انجام شود. حالاینکه آیا اکثریتی از نمایندگان، در احراز صلاحیت یکایک وزیران دقت کافی کردند یا نکردند، موضوع دیگری است.
برخی هم با استناد به این فراز از بیانات رهبر انقلاب، چنین تلقی یا تلقین میکنند که کابینۀ پیشنهادی هیچ مشکلی نداشته است:
خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیسجمهور محترم و با کمک ارزندۀ مجلس شکل گرفت. این خیلی نعمت بزرگی است. در دولتهای گذشته گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همۀ وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند. این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همۀ وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها به سلامتی بیرون آمدند. کسانی که در این انتخابات و تشکیل این دولت بعد از آن حادثۀ سنگین و تلخ مؤثر بودند، همهشان پیش خدای متعال مأجورند».
👈 پاسخ به شبههکنندگان:
آیا حالا که مجلس رأی داده و دولت تشکیل شده، رهبری باید ابراز تأسف بکنند از اینکه چرا برخی از نمایندگان، به فلان حامی فتنۀ ۱۳۸۸ رأی دادهاند، یا مثلاً فلان نامزد فاقد کارنامۀ قوی را وزیر کردهاند؟ آیا شبههکنندگان تردید دارند که فتنهگری علیه جمهوریت و اسلامیت خط قرمز است؟
ازسویدیگر، روشن است که رهبر انقلاب در کلان ماجرا، شکرگزاری میکنند که کشور بعد از شهادت شهید رئیسی، دچار بحران نشد، انتخابات برگزار کرد و کابینۀ جدید بدون معطلی شکل گرفت. آیا از دل این فرمایش حکیمانه، میتوان «تقدس کابینه» را نتیجه گرفت؟! بعضیها عمداً و برخی ندانسته، دوست دارند بحث را به نزاع «قالیبافچی/ پایداریچی» تقلیل بدهند. این عملیات فریب دشمن است و نباید در دام شبکۀ عملیات روانی دشمن افتاد.
مسئلۀ اصلی و بدیهی، این است که کابینۀ پیشنهادی از آسمان نازل نشده، بلکه دستکم ۷۰ درصد آن در شورای کذایی پختوپز شده و باقیماندۀ آن هم، انتخاب خود آقای پزشکیان بود و پس از آن بود که با رهبر انقلاب (طبق روال همۀ دولتها)، مشورت شده است. درواقع این کابینه کابینۀ برآمده از شورای کذایی و انتخاب آقای پزشکیان است، نه اینکه یکایک وزرا در تراز معیارهای مد نظر رهبر انقلاب و ازسوی ایشان تعیین شده باشد.
@chele_hozor