eitaa logo
برنامه تلویزیونی چراغ
1هزار دنبال‌کننده
478 عکس
572 ویدیو
1 فایل
🌷گزیده هایی از فصل‌های اول، دوم و سوم🌷 🎯 کاری از گروه اجتماعی شبکه۵ سیما 📌آدرس برنامه در ایتا @cheragh_Tv5 [بله][اینستاگرام][آپارات][تلوبیون] ادمین‌‌ها: @zbabaee99 @Karami_so
مشاهده در ایتا
دانلود
4.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عیدتون مبارک پدر ایران زمین😍😍❤️
مهم ترین بستر حضور زنان در دوران پهلوی در چه عرصه ای بود؟ الف) جلوه گری های جسمانی ب) ارزش ها و کمالات انسانی 🔻لطفاً پاسخ چالش و نظر خود را به سامانه ۱۰۰۰۰۵۴۷ پیامک کرده 🔻یا در صفحه چراغ به آدرس https://www.instagram.com/p/CQoZhkJCsMf/?utm_medium=copy_link کامنت بگذارید.
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زنان در دوران پهلوی از زبان رکسانا الیزابت سواد نه، برهنگی آری 🔻 واقعیت زندگی زنان در دوران پهلوی از زبان رکسانا الیزابت بانوی محقق و جامعه شناس از آرژانتین حجاب خط قرمز استعمار در دوران پهلوی بی سوادی زنان بیداد می کرد.😐 آدرس اینترنتی برنامه خانم رکسانا الیزابت https://www.aparat.com/v/i0n9cچراغ؛ همـراهی برای درست تـر دیدن ✨ 🔻 بــرنامه تـلویـزیـونی چــــراغ 🔻 [بله][ایتا][اینستاگرام][آپارات][تلوبیون][تلگرام]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻لطفاً پاسخ چالش و نظر خود را به سامانه ۱۰۰۰۰۵۴۷ پیامک کرده 🔻یا در صفحه چراغ به آدرس https://www.instagram.com/p/CQoZhkJCsMf/?utm_medium=copy_link کامنت بگذارید. 🔻مخاطبینی که در ۱۰ نظرسنجی برنامه شرکت کنند یک شانس در قرعه کشی خواهند داشت، در نهایت به تعدادی از عزیزان هدایایی اهداء خواهد شد.
روابط آزادانه دختر و پسر بیشتر برای آینده زندگی آنها آسیب محسوب می‌شود یا فرصت؟ الف) آسیب، چون هیجانات، فرصت انتخاب عاقلانه را نمی‌دهد. ب) فرصت، چون باعث شناخت درست جنس مخالف می‌شود. 🔻لطفاً پاسخ چالش و نظر خود را به سامانه ۱۰۰۰۰۵۴۷ پیامک کرده 🔻یا در صفحه چراغ به آدرس https://www.instagram.com/p/CQoZhkJCsMf/?utm_medium=copy_link کامنت بگذارید. 🔻مخاطبینی که در ۱۰ نظرسنجی برنامه شرکت کنند یک شانس در قرعه کشی خواهند داشت، در نهایت به تعدادی از عزیزان هدایایی اهداء خواهد شد.
4.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بانوی نخبه ی ایرانی که با حجاب در عرصه‌های بین‌المللی خوش درخشیده. 🔹مهمان امشب ما سرکار خانم جمشیدی یکی از بانوان جوان نخبه ی کشور هستند که در مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکترا در رشته فقه و حقوق رتبه های تک رقمی داشتند. 🔹ایشان استاد دانشگاه هستند و همچنین زمانی که در آمریکا زندگی می کردند توانستند در رشته ی حقوق بین‌الملل مدرک کارشناسی ارشد هم دریافت کنند. 🔹بعد از مدتی به کشور ژاپن رفتند و چند سالی هم آنجا زندگی کردند و هم اکنون برای برنامه‌ی ما از ژاپن به ایران آمدند. 💥برنامه ی چراغ امشب، حوالی ساعت ۲۲ از شبکه پنج سیما. ✨ چراغ؛ همـراهی برای درست تـر دیدن ✨ 🔻 بــرنامه تـلویـزیـونی چــــراغ 🔻 [بله][ایتا][اینستاگرام][آپارات][تلوبیون][تلگرام]
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مفاخر زنان در دوران پهلوی 📝خانم نویسنده بنگلادشی: "انقلاب اسلامی زنان را با چادر پوشانده؛ ولی آنها را به سطح جامعه کشانده است، آنها همه جا حضور دارند." 🗞️روزنامه آلمانی " فرنکفورتر و روندشاو" "زنان ایرانی در زمان رژیم پهلوی آزادی های ظاهری بیشتری داشتند؛ اما اکثر آنها تحصیلات علمی نداشتند. حجاب در ایران، نه تنها برای زنان محدودیت ایجاد نکرد؛ بلکه به آنان امکان داد تا بتوانند به راحتی به پیشرفت‌های خود ادامه دهند."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نتیجه چالش هفته بیست و پنجم برنامه چراغ این چالش با حضور مهمانان این هفته سرکار خانم اسعد؛ بانوی آرژانتینی، مبلغ فرهنگی آمریکای لاتین و سرکار خانم اسلاملو؛ نویسنده و محقق مورد بررسی قرار گرفته است.