eitaa logo
چریک سایبر🇵🇸
1.1هزار دنبال‌کننده
37.4هزار عکس
47.3هزار ویدیو
982 فایل
با سرخط خبرهای جبهه‌ی مقاومت باما همراه باشید. لحظه به لحظه در نبرد آخرالزمان برای نابودی اسرائیل✌️ فلسطین🇵🇸 یمن🇾🇪 لبنان🇱🇧 سوریه🇸🇾 عراق🇮🇶 ایران🇮🇷 امروز حرم حسین بن علی، ایران است. https://eitaa.com/cherikcyberi
مشاهده در ایتا
دانلود
انتشار برای اولین بار؛ 📷 تصویری از شهید سلیمانی و خانواده‌اش در محضر رهبر معظم انقلاب
📷 این پدر و پسر امروز با گلوله مزدوران تشکیلات خودگردان که به نیابت از ارتش صهیونیستی در حال حمله به جوانان مقاومت در جنین است، به شهادت رسیدند
📣 پنجره‌ها را باز کنید تا ژنرال صدای این تجاوزها را بشنود! 🔰 نبيل اسماعیل عکاس دیدار نبیه بری و ژنرال آمریکایی که ریاست هیات اجرای آتش‌بس را برعهده دارد، روایت جالبی از این نشست نقل می‌کند. ▫️ او می‌گوید در حین این دیدار نبیه بری با اشاره به یکی از مشاوران خود، از او می‌خواهد تا پنجره بزرگی که در اتاق او وجود دارد را باز کند. ▫️ سپس با اشاره به ژنرال آمریکایی به او گفت که این صدای پهپاد شناسایی اسرائیل است که در آسمان بیروت در حال پرسه زدن است. نظامی آمریکایی لبخند زد، او جز لبخند نتوانست هیچ واکنشی به این کنایه نشان بدهد.
🔥 رادیو ارتش اسرائیل به نقل از یک منبع نظامی: حماس با شلیک یک موشک زمین به هوا قصد داشت یک بالگرد آپاچی اسرائیلی را هدف قرار دهد.
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 از تبار حاج‌قاسم و ابومهدی 🔰 فرمانده عالیرتبه الحشد الشعبی از سابقه درخشان شهید «ابوتقوی السعیدی» معاون نظامی جنبش نجباء و شوق او به مسیر مجاهدت تا شهادت سخن می‌گوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یه جهانگرد خارجی اومده ایران خونگرمی و رفتار مردم باهاش نشونه فرهنگ و اصالت ایرانی هاست...
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آزادی زندانیان به یاد سردار دلها 🔹رئیس هیئت امنای ستاد دیه: این پویش تا امروز، زمینه آزادی ۲ هزار زندانی جرایم غیر عمد را فراهم کرده است.
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♻️ قاتلان حاج قاسم سلیمانی را بشناسید بازخوانی/ تحلیل قابل تأمل حمید رسایی همزمان با چهلم شهادت حاج قاسم سلیمانی درباره قاتلان حاج قاسم / دو چیز عامل تحریک آمریکایی‌ها برای به شهادت رساندن حاج قاسم سلیمانی در سال ۹۸ بود. نکته مهم: آیا عدم پاسخ به تجاوز صهیونیست‌ها و تأخیر در وعده صادق ۳ همانند آمریکایی‌ها، صهیونیست‌ها را برای تجاوز بیشتر تحریک نمی‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یادآوری: شکار متجاوزان سعودی توسط مجاهدان یمنی که در صورت تکرار حماقت سعودی، بار دیگر شاهد تکرار این صحنات خواهیم بود
❌ تشدید عملیات روانی سکوهای اطلاعاتی دشمن علیه ایران کلیدواژه "حمله به ایران" در فضای رسانه‌های بین المللی و شبکه‌های اجتماعی ایکس و تلگرام بار دیگر شارژ شد. ▪️ القای لزوم پیشدستی در ممانعت از تجهیز ایران به سلاح هسته‌ای، تسهیل در مسیر تغییر رژیم از داخل، تضعیف قدرت منطقه‌ای ایران و موفق نمایی تجاوز ارتش رژیم به ایران، مهمترین خطوط اقناعی سوژه فوق هستند. ▪️ هراس افکنی داخلی در ایران، سنجش واکنش‌ها و مشروعیت سازی‌ هرگونه اقدام محتمل نظامی علیه ج.ا برای مخاطبان داخل و خارج از ایران، از اهداف سوژه‌ی تبلیغی فوق برآورد می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بيانيه اهالی روستای دير حسان حومه إدلب در اعتراض به بازداشت چند زن معترض به بازداشت همسرانشان توسط باند تروریستی جولانی