eitaa logo
چریک سایبر🇵🇸
1.3هزار دنبال‌کننده
49.6هزار عکس
62.1هزار ویدیو
1.1هزار فایل
در مشترک لفظی نظام، نظام را که نظام قدرت فهمیده باشی و نه نظام شریعت، دیر یا زود نظام شریعت را به اتهام اخلال در نظم نظام قدرت محاکمه خواهی کرد... ایران🇮🇷 امروز حرم حسین بن علی، ایران است. https://eitaa.com/cherikcyber
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 کانال ۱۲ عبری: یکی از دستاوردهای السنوار این است که در به وجود آوردن اختلاف میان نتانیاهو و آمریکا به موفقیت رسیده‌است.
🔥 حملات به صهیونیست‌ها در شمال و جنوب 1⃣ حزب‌الله: تجمع سربازان اسرائیلی را در تپه الکرنتینا با تسلیحات موشکی مورد اصابت قرار دادیم. 2⃣ گردان‌های مجاهدین: تجمع ادوات و نیروهای اسرائیلی را در نزدیکی خیابان ۱۰ جنوب شهر غزه مورد حمله قرار دادیم.
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کابینه ترور 🗯 رئیس اسبق شاباک از اعضای تروریست کابینه رژیم صهیونیستی می‌گوید.
▪️ منابع سوری از مقابله پدافند ارتش با حمله هوایی اسراییل خبر می‌دهند. ▪️ ساعتی پیش‌تر، رسانه‌های عبری از اصابت راکت به جولان اشغالی خبر داده بودند.
🌐 نشست زنده 🌐 🎙سخنران : آقای علیرضا پناهی( کارشناس فضای مجازی و رسانه) 📚موضوع : تاثیر ماهواره بر جامعه 🗓زمان : یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲__ ساعت ۱۳ 🔸پخش زنده از کانال نسرا استان تهران در پیامرسان روبیکا 🖇لینک برگزاری نشست در بستر روبیکا : https://rubika.ir/nasra_tehran
🔥 حمله راکتی مقاومت به عسقلان 🔻 مهمترین رویدادهای ساعات اخیر فلسطین اشغالی: ▫️ رسانه‌های صهیونیستی از شنیده شدن صدای یک انفجار بزرگ در عسقلان در اثر شليک راکت خبر دادند. ▫️ ارتش اسرائیل از وضعیت وخیم یک نظامی طی درگیری‌های غزه خبر داد. ▫️ حزب‌الله صبح امروز تجمع نظامیان صهیونیست در مقابل منطقه الوزانی را هدف قرار داد. 🚩سرخط خبرهای جبهه‌ی مقاومت در چریک سایبری https://eitaa.com/cherikcyberi https://eitaa.com/cherikcyberi
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تظاهرات ضدصهیونیستی کانادایی‌ها در اتاوا 🚩سرخط خبرهای جبهه‌ی مقاومت در چریک سایبری https://eitaa.com/cherikcyberi https://eitaa.com/cherikcyberi
❌️ هشدار مقام یمنی به آمریکا درباره واکنش سخت به حملات تجاوزکارانه «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن بامداد یکشنبه گفت: «نمی‌توان از آمریکا که در اراضی و آب‌های ما ویرانی ایجاد می‌کند، با گل استقبال کرد؛ بلکه باید با کشتار و شکنجه مواجه بشوند».
‼️خبرگزاری فرانسه: هفته گذشته مقامات جنبش حماس و گروه حوثی یمن نشستی نادر برای هماهنگی عملیات علیه اسرائیل برگزار کردند.
❌️امارات (پس از رونمایی از موشک هایپرسونیک یمن🇮🇷) تهدید کرد که در صورت عدم امکان ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، راه تجاری زمینی خود به اسرائیل را مسدود خواهد کرد !
2.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زندگی آروم و راحت مردم در زمان شاه!
اظهارنظر دربارهٔ مشکلات اقتصادی چندش‌آورتره یا سخنرانی برخی مسئولان راجع به ساده‌زیستی؟! تی‌شرت ۵۴ میلیونی!