eitaa logo
چریک سایبر🇵🇸
1.3هزار دنبال‌کننده
49.6هزار عکس
62.1هزار ویدیو
1.1هزار فایل
در مشترک لفظی نظام، نظام را که نظام قدرت فهمیده باشی و نه نظام شریعت، دیر یا زود نظام شریعت را به اتهام اخلال در نظم نظام قدرت محاکمه خواهی کرد... ایران🇮🇷 امروز حرم حسین بن علی، ایران است. https://eitaa.com/cherikcyber
مشاهده در ایتا
دانلود
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 عهد خوبان 🔰 سید حسن نصرالله خطاب به شهید حاج محسن؛ ▪️ تو در شعارهایی که می‌دادی و بیعتی که انجام دادی صادق بودی؛ امانت را به‌جا آوردی و به حسین علیه‌السلام رسیدی..
🔰وال استریت ژورنال: ایران حتی به بهای آغاز جنگ، به رژیم صهیونیستی حمله خواهد کرد 🔸وال استریت ژورنال: گرچه مقامات آمریکایی از ایران خواسته اند از پاسخ به ترور هنیه اجتناب کند اما به نظر می‌رسد تهران برای انجام پاسخ تلافی جویانه علیه اسرائیل مصمم است. ایران تلاش‌های دیپلمات‌های آمریکایی و عرب برای تعدیل واکنش خود به ترور هنیه را رد کرده است. 🔸یکی از مقامات آگاه از روند این میانجیگری ها به وال استریت ژورنال گفت: ایران تاکید دارد ما به اقدام رژیم صهیونیستی واکنش نشان خواهیم داد و اهمیتی برای ما ندارد که این مسئله باعث بروز یک جنگ در منطقه شود. 🔸مقامات آمریکایی تلاش کرده اند مشوق‌هایی را برای ایران در این زمینه در نظر بگیرند. واشنگتن از طریق میانجیگران به تهران این پیام را ارسال کرده است که بهبود روابط با غرب به کاهش تنش‌ها در منطقه ارتباط دارد.
🔥 دو نظامی در حملات حزب‌الله زخمی شدند 🔰 سخنگوی ارتش صهیونیستی اذعان کرد، در پی حمله حزب‌الله به شهرک «ایلیت هشاحر» 2 نظامی ارتش اسرائیل زخمی شدند. 👈🏻 شب گذشته، صهیونیست‌ها در شمال سرزمین‌های اشغالی وضعیت کابوس‌واری را تجربه کردند. این در حالی است که حزب‌الله تاکید کرده این عملیات‌ها در راستای حمایت از غزه هستند و نه انتقام خون شهید فواد شکر.
📣 چراغ سبز آمریکایی‌ها برای قتل‌عام در غزه 🔰 یدیعوت آحارانوت: آمریکایی‌ها پیامی به نتانياهو داده‌اند که در صورت شکست دور دوم مذاکرات آتش‌بس، اسرائیلی‌ها از مشروعیت لازم برای ادامه جنگ برخوردار خواهند بود. 👈🏻 فاش شدن این موضوع نشان داد که نتانیاهو به هیچ وجه به دنبال پایان جنگ نیست و شاهد اعتراض‌های نمایشی به قتل‌عام فلسطینیان نیز نخواهیم بود.
2.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار سلامی فرمانده سپاه: صهیونیست‌ها اگر پاسخ محکمی دریافت کنند میفهمند در ترور هنیه اشتباه کردند
📷 کنایه یک عالم سنی به سران کشورهای عربی: یک میلیارد و نیم مسلمان سنی منتظر خون خواهی شیعه از یک رهبر سنی هستند
مخابره یک پیام مهم از غزه؛ 📣 مقاومت زنده است 🔰 کانال ١٢ رژیم صهیونیستی از حمله راکتی فلسطینی‌ها به شهرک‌های اسرائیلی واقع در شرق خانیونس خبر داد. ▫️ این حمله که توسط 15 راکت صورت گرفته، موجب زخمی شدن دو شهرک‌نشین گردید. 👈🏻 این حملات، آن هم در برهه حساس کنونی، حاوی یک پیام مهم از سوی مقاومت فلسطین است که در عملیات ایران و لبنان، به نظر می‌رسد غزه نیز به خونخواهی شهید هنیه حملاتی را علیه صهیونیست‌ها ترتیب خواهد داد.
30.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 انتشار نخستین بار 🎤 آخرین مصاحبه شهید اسماعیل هنیه ساعاتی پیش از شهادت با KHAMENEI.IR منتشر شد 📽 در قالب مستند «مهمان خیابان فلسطین» با قاب‌های منتشرنشده‌ای از: 🔹️ روزی که حاج قاسم سلیمانی، شهید هنیه را به دیدار رهبر انقلاب آورد 🔹️ حضور یحیی سنوار پس از آزادی سال ۲۰۱۱ در دیدار با رهبر انقلاب و روایت اسماعیل هنیه از حکم ۴۳۰ ساله زندان توسط صهیونیست‌ها برای او 💻 Farsi.Khamenei.ir
1.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: بنده غالبا طاقت نمی‌آورم از تلویزیون مناظر غزه را ببینم! 📥 نسخه کامل را ببینید👇 khl.ink/f/57316
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 لحظاتی از حضور شهیدان سلیمانی، هنیه، امیرعبداللهیان، در حیاط بیت رهبری، پیش از دیدار با رهبر انقلاب ➕ معرفی شنیدنی یحیی سنوار به رهبر انقلاب توسط شهید هنیه 📥 نسخه کامل را ببینید👇 khl.ink/f/57316
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣 انفجار یک بمب در میان نظامیان صهیونیست| ارتش اسرائیل دستور بایکوت خبری داد 🔰 رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند یک حادثه امنیتی سخت در رفح رخ داده و ارتش بلافاصله دستور داد اطلاعاتی در خصوص این اتفاق مخابره نشود. ▫️ در همین راستا شبکه خبری قدس اعلام کرد، در انفجار یک بمب در میان نظامیان صهیونیست، چندین نفر کشته و زخمی شده‌اند.