eitaa logo
چریک سایبر🇵🇸
1.1هزار دنبال‌کننده
37.6هزار عکس
47.6هزار ویدیو
983 فایل
با سرخط خبرهای جبهه‌ی مقاومت باما همراه باشید. لحظه به لحظه در نبرد آخرالزمان برای نابودی اسرائیل✌️ فلسطین🇵🇸 یمن🇾🇪 لبنان🇱🇧 سوریه🇸🇾 عراق🇮🇶 ایران🇮🇷 امروز حرم حسین بن علی، ایران است. https://eitaa.com/cherikcyberi
مشاهده در ایتا
دانلود
📷 کنایه یک عالم سنی به سران کشورهای عربی: یک میلیارد و نیم مسلمان سنی منتظر خون خواهی شیعه از یک رهبر سنی هستند
مخابره یک پیام مهم از غزه؛ 📣 مقاومت زنده است 🔰 کانال ١٢ رژیم صهیونیستی از حمله راکتی فلسطینی‌ها به شهرک‌های اسرائیلی واقع در شرق خانیونس خبر داد. ▫️ این حمله که توسط 15 راکت صورت گرفته، موجب زخمی شدن دو شهرک‌نشین گردید. 👈🏻 این حملات، آن هم در برهه حساس کنونی، حاوی یک پیام مهم از سوی مقاومت فلسطین است که در عملیات ایران و لبنان، به نظر می‌رسد غزه نیز به خونخواهی شهید هنیه حملاتی را علیه صهیونیست‌ها ترتیب خواهد داد.
30.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 انتشار نخستین بار 🎤 آخرین مصاحبه شهید اسماعیل هنیه ساعاتی پیش از شهادت با KHAMENEI.IR منتشر شد 📽 در قالب مستند «مهمان خیابان فلسطین» با قاب‌های منتشرنشده‌ای از: 🔹️ روزی که حاج قاسم سلیمانی، شهید هنیه را به دیدار رهبر انقلاب آورد 🔹️ حضور یحیی سنوار پس از آزادی سال ۲۰۱۱ در دیدار با رهبر انقلاب و روایت اسماعیل هنیه از حکم ۴۳۰ ساله زندان توسط صهیونیست‌ها برای او 💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: بنده غالبا طاقت نمی‌آورم از تلویزیون مناظر غزه را ببینم! 📥 نسخه کامل را ببینید👇 khl.ink/f/57316
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 لحظاتی از حضور شهیدان سلیمانی، هنیه، امیرعبداللهیان، در حیاط بیت رهبری، پیش از دیدار با رهبر انقلاب ➕ معرفی شنیدنی یحیی سنوار به رهبر انقلاب توسط شهید هنیه 📥 نسخه کامل را ببینید👇 khl.ink/f/57316
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣 انفجار یک بمب در میان نظامیان صهیونیست| ارتش اسرائیل دستور بایکوت خبری داد 🔰 رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند یک حادثه امنیتی سخت در رفح رخ داده و ارتش بلافاصله دستور داد اطلاعاتی در خصوص این اتفاق مخابره نشود. ▫️ در همین راستا شبکه خبری قدس اعلام کرد، در انفجار یک بمب در میان نظامیان صهیونیست، چندین نفر کشته و زخمی شده‌اند.
30.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار نخستین بار؛ 🎥 آخرین مصاحبه شهید اسماعیل هنیه ساعاتی پیش از شهادت با KHAMENEI.IR منتشر شد 📽 در قالب مستند «مهمان خیابان فلسطین» با قاب‌های منتشرنشده‌ای از: ▫️ روزی که حاج قاسم سلیمانی، شهید هنیه را به دیدار رهبر انقلاب آورد. ▫️ حضور یحیی سنوار پس از آزادی سال ۲۰۱۱ در دیدار با رهبر انقلاب و روایت اسماعیل هنیه از حکم ۴۳۰ ساله زندان توسط صهیونیست‌ها برای او.
20.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابعاد یک اعتراف دردآور؛ 🎥 آمارهای اعلام شده مبنی بر وجود 10 هزار کشته و زخمی در ارتش اسرائیل حاکی از چیست؟
داستان هنوز آغاز نشده؛ 📣 خونخواهی حزب‌الله از صهیونیست‌ها محفوظ است 🔻 سلسله عملیات حزب‌الله در سرزمین‌های شمالی: 1⃣ حمله پهپادی به پایگاه مالکیه. 2⃣ فعال شدن آژیرهای خطر در مرگلیوت و کریات شمونه در پی حمله به منطقه اصبع الجلیل. 3⃣ هدف قرار دادن پایگاه رامیم. 4⃣ راکت‌باران پایگاه زرعیت. 5⃣ هدف قرار دادن پایگاه دریایی الناقوره به‌وسیله راکت‌هایی با عیار سنگین.
📣 بازداشت یک عراقی به دلیل علاقه‌اش به شهید هنیه! 🔰 بار دیگر بازداشت یک فعال عراقی در عربستان با واکنش و اعتراض کاربران این کشور در شبکه‌های اجتماعی همراه شده است. ▫️ «بلال داوود السبعاوی» استاد دانشگاهی است که در ادامه سیاست‌های سرکوب‌گرانه آل‌سعود کماکان در بازداشت است. ▫️ او در طول روزهای حج، زیارت خود را به شهید اسماعیل هنیه تقدیم کرده که این موضوع با واکنش مقامات سعودی همراه گردید و او توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خنجر یمنی بر پیکر اشغالگر 🔰 کمیک| قسمت اول ▫️ شمایل پیروزی بزرگ و نقش انصارالله در آن؛ یمنی‌ها قدس را به فرزندانش بازمی‌گردانند.