19.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خادمانت سیاه عزایت را پوشیده اند
تا با دلی شکسته و چشمی اشکبار
خدمتگزار زائرانت باشند آنها که به عشق شما
راهی این حرم شده اند.
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ نبینــــی از دستت رفته
با #گرونی_بنزین غُـر نزن، قِـرررر بده💃🏻
توصیه به هموطنی که تو ستاد های پزشکیان قر داد و بعد بهش رای داد😳
🔴 فقط جمله آخرش🤦♂👆
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ رسانه انگلیسی تسلیم شد؛ درخشش دختران قهرمان ایران در عرصه جهانی، بیبیسی را هم مجبور به تعظیم در برابر آنان کرد!
🔺تمجید کمنظیر بیبیسی یکی از شبکههای جریان اصلی حامی "زنزندگیآزادی" از عملکرد درخشان دختران قهرمان ایران و اعتراف این رسانه انگلیسی به نقش مدیران موفقی مانند "هادی ساعی" در کسب این افتخارهای بزرگ ملّی!
13.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️بدون تعارف با همسر شهید سید ابراهیم رئیسی و خاطرات شنیده نشده از رئیسجمهور شهید ایران
⭕️یک بار برای همیشه تو دهن پروژهبگیرهای اصلاحطلب بزنید و اجازه ندید فاجعه دولت روحانی رو مالهکشی کنن!
خیانتهای دولت روحانی یه لیست بیپایانه که یکی از مهمترینهاش همین عدم نوسازی و عدم ساخت نیروگاهها و خطوط انتقال برق و عدم توسعه ظرفیت سالانه برقه.
۸ سال دولت احمدینژاد بیش از ۶۰ درصد افزایش ظرفیت شبکه نیروگاهی کشور (به گفته سایت دولت حدود ۶۸درصد!) داشتیم؛
۸ سال دولت خاتمی حدود ۶۰ درصد؛
۸ سال دولت رفسنجانی حدود ۶۰ درصد؛
و ۸ سال فاجعه وحشتناک دولت روحانی فقط حدود ۲۰ درصد افزایش!
شروع دولت هاشمی ظرفیت شبکه برق کشور ۱۴ هزار مگاوات
شروع دولت خاتمی ۲۲ هزار مگاوات
شروع دولت احمدینژاد ۳۷ هزار مگاوات
شروع دولت روحانی ۶۹ هزار مگاوات
و پایان دولت روحانی به حدود ۸۵ هزار مگاوات رسید.
و این درحالیه که سال اول دولت شهید رئیسی برای عبور از این فاجعه یک کار بزرگ جهادی انجام شد و نزدیک به ۶ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه شد که یک رکورد در تاریخ ایران بود.
و تا پایان سه سال دولت شهید رئیسی هم مجموعا ۹ هزار و ۳۶۰ مگاوات به ظرفیت برق اضافه شد.
اما مهمتر از همه اینا برنامهریزی دولت رئیسی بود که طی ۳سال چیزی به اسم قطعی مکرر شبکه برق خانگی نداشتیم.
حالا با شروع دولت پزشکیان مجدداً این اتفاق در حال رخ دادنه!
قطعاً دولت پزشکیان نمیتونسته طی این مدت کوتاه برای افزایش ظرفیت برق معجزه کنه اما این قطعیهای مکرر و نامنظم برق خانگی نشونه بیبرنامگیه🤌
اجازه ندید تاریخ رو تحریف کنن و خیانتهای دولت روحانی فراموش بشه!..
⭕️بهائیت و تحریک قوم کرد در سالگرد اغتشاشات
سایت آسو (وابسته به بنیاد بهائی تسلیمی) ۲۹ مرداد مطلبی با عنوان «زنان کُرد، زندگیای گرهخورده با سیاست» منتشر کرد. رسانه بهائی تلاش کرده است در این نوشتار ضمن نسبتدادن برخی آداب ضد دینی به قوم کرد، آنها را اقلیتی ستمدیده و همیشه معترض نسبت به جمهوری اسلامی معرفی کند.
نویسنده زنان کرد را افرادی مظلوم، سیاسی، عضو تشکیلات ضد نظام، همیشه داغدیده، ناامید از خانواده، بیتفاوت نسبت به مسائل دینی، علاقهمند به فساد و رقص و... معرفی میکند.
سایت آسو تلاش دارد در سالگرد اغتشاشات سال ۱۴۰۱ که به بهانه مرگ دختری کرد در تهران کلید خورد؛ با تحریک قوم کرد و معرفی آنها بهعنوان اقلیتی مخالف جمهوری اسلامی تقابلی غیرواقعی را میان آنها و نظام ایجاد کند.
#بهائیت هموار تلاش کرده است از موضوعات قومیتی، اقلیتهای دینی، فرق، زنان، جنسیتی، اقتصادی و... برای برهمزدن آرامش و سلامت اجتماعی در ایران بهره برده اختلافات مذهبی و قومیتی را در کشور به راه اندازد.
🔻انقلابیهایی که استحاله شدند:
تحجر ما، یا تجدد آنها؟!
🖊مهدی جمشیدی
۱. برخی میگویند نباید «برچسب» زد و مقصودشان این است که از جمله نباید تعبیر «لیبرالهای مذهبی» را به کار برد. من تعبیر «لیبرالهای مذهبی» را از استاد مطهری آموختهام و میدانم که تحلیل جهان انسانی و اجتماعی، مبتنی بر «مفاهیم» است. ما با مفاهیم سخن میگوییم. این «مفاهیم» را نمیتوان با تعبیرِ منفیِ «برچسب»، کنار زد. این مفاهیم - یا به بیان منتقدان، برچسبها - اگر تطبیق بر مصداق دارند، خطا نیستند. نباید گفت مفهوم به کار نبرید، بلکه باید دلیل بر «انطباق مفهوم بر مصداق» طلبید. برخی به جای اینکه در مقام اثبات و ابطال «کیفیّت انطباق» باشند، بیدرنگ تعبیر برچسب را به کار میبرند تا «سنخبندی» نشوند و در «بیمکانی» و «بیموقعیّتی»، حس آرامش داشته باشند. میخواهند تولید گفتار کنند اما در «جا»یی قرار نداشته باشند و فقط بتوانند به دیگریهای ثابتشده و مستقر، حمله کنند. در این روش گفتگو، ما با حریفی مواجه خواهیم بود که سیّال و ژلهای است و در سایۀ ابهام و تاریکی نشسته است. ازاینرو، او میتواند به نقد ما بپردازد، ولی ما باید نظارهگر و منفعل باشیم؛ چون طرف مقابل، «تعیّن» و «استقرار»ی ندارد که بتوان آن را به چالش کشید. بههرحال، تردیدی در میان نیست که تبیینهای علوم انسانی، خواهناخواه، برآمده از مفهومسازیها هستند و اگر علوم انسانی با معرفت عامیانه، دو تفاوت داشته باشد، یکی از آنها، همین مفهومسازیهاست.
۲. من با بخشهای دگرگونشدۀ جریان انقلابی، گفتگو کردم و به نتیجه نرسیدم؛ چون مسأله، «سلیقه» نیست و به واقع، به «دو نظام فکریِ مختلف» تبدیل شدهایم. جریان انقلابی، دو لایه شده است و این یک واقعیّت است. هیچیک از دو طرف، همدیگر را قبول ندارند و برنمیتابند. این شکاف فکری، یک حقیقت است و قابل تقلیلدادن به سلیقه نیست. وضعی که پدید آمده بدین صورت است که پارهای از جریان انقلابی در طول دو دهۀ اخیر، به سوی فضای فکریِ اصلاحطلبی، گذار تدریجی داشته و هویّت جدیدی به دست آورده است. ازاینرو، ما اکنون در مواجهه با این بخش از جریان انقلابی، باید به همان اشکالها و مناقشههایی پاسخ بدهیم که جریان اصلاحطلبی از دهۀ هفتاد به این سو، مطرح کرده است. برایناساس، مشاهده میکنید که مناظرهها و مواجهههای این بخش استحالهشده از جریان انقلابی با جریان اصلاحطلبی، به تضارب و تقابل جدّی نمیانجامد و این دو در بسیاری از زمینهها، توافق فکری دارند. روشن است که جریان اصلاحطلبی، همچنان بر بنیانهای فکریِ آغازین خویش، وفادار است و تعدیل نشده، پس این بخش از نیروهای انقلابی هستند که به آنها نزدیک شدهاند.
۳. بزرگترین مسألهای که در دو سال اخیر، به گسست درونیِ فزاینده در جریان انقلابی انجامید، اغتشاش ۱۴۰۱ بود. درحالیکه بخش اصیلِ جریان انقلابی، این اغتشاش را یک توطئۀ بیرونی و طراحیشده قلمداد کرد که معطوف به سبک زندگی است و میخواهد از این طریق، جامعه را در برابر حاکمیّت قرار بدهد، اما جریان اصلاحطلبی که از مدّتها قبل، تحرّکات رسانهای و تخریبی خویش را آغاز کرده بود، ادّعا کرد که از لحاظ عملی، مواجهۀ نظام در قالب گشت ارشاد، علّت این اغتشاش بود؛ و از لحاظ نظری نیز، دیگر باید تکثّر هویّتی و ارزشی را در جامعه پذیرفت و دینداری را اصل و الگو تصوّر نکرد. برای جریان انقلابیِ اصیل، روشن بود که گشت ارشاد، یک بهانه و دستاویز است و نه علّت و ریشه، و مسأله این است که نیروهای تجدّدی، در پی لیبرالیسمِ فرهنگی هستند و منطق «نه به حجاب اجباری»، منطق مخالفت با نحوۀ برخورد و راهکار حل مسأله نیست، بلکه منطقی است که میخواهد با ذهنشوییِ رسانهای، دست تصرّف به سبک زندگی دراز کند. طبق آمار یکی از نهادهای فرهنگی، چهل درصد از کشف حجاب، پیش از واقعۀ ۱۴۰۱ بوده است. این یعنی یک «روند» در طول دهۀ نود در جریان بوده که ارتباطی هم با گشت ارشاد نداشته است. زمانی که گشت ارشاد بود، باز هم کشف حجاب بود و اینک هم هست. کشف حجاب، واکنش به گشت ارشاد نیست، بلکه یک «چالش تحمیلی» است؛ یعنی از بیرون، القا و تلقین میشود. در هر زمینهای میتوان با ارجاع به چند خطای موردی، واکنشی در حد کشف حجاب را مستند به آن کرد و گفت چون چنین کردیم، چنان شد. کسانی در درون جبهۀ انقلاب که کشف حجاب را حاصل گشت ارشاد میانگارند، تصوّری از واقعیّتهای جنگ شناختی و روایتی و رسانهای در دهۀ نود که مستقل از گشت ارشاد به جریان افتاد، ندارند و بیپروا، همان سخنِ جریان سکولار را تکرار میکند.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
📣 جزئیات جدید از عملیات استشهادی شب گذشته در گوش عتصیون و کرمی تسور
🔰 ارتش اسرائیل:
▫️ این عملیات بهشکلی هماهنگ صورت گرفته و تا آخرین لحظات میان مجریان ارتباط برقرار بوده است.
▫️ هر دو خودرو در یک زمان مشخص و در دو موقعیت متفاوت منفجر شدند.
👈🏻 این عملیات، آن هم در قلب سرزمینهای اشغالی بار دیگر بر ضعف امنیتی و نظامی صهیونیستها صحه گذاشت.
👈🏻 حمله به جنین جبهه دیگری در برابر رژیم صهیونیستی باز کرده و مقاومت پس از این عملیات وعده تکرار چنین اقداماتی را به اسرائیلیها داده است.