هدایت شده از شهدا٠۱۲٠
💢حواستان هست ؛
اینها استخوانهای آن شهیدیست
که پای #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خود ایستاد
مبادا جا بمانیم .....
#تفحصشهدا
#شهیدگمنام
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
#اللهمعجللولیکالفرج
#شهدا۰۱۲۰
#شهادت_امام_کاظم
#قاسم_بن_الحسن
🦋🦋🦋
•┈••✾•🕊♥️🕊•✾••┈•
@shohada0120
•┈••✾•🕊♥️🕊•✾••┈•
چریک سایبر🇵🇸
صفا کنید #حسین #عباس #رقیه #دلخوشم_به_آقای_اباعبداللام
نیّت کنید چند لحظه بریم محضر امام عصر عجّلاللّهتعالیفرجهالشّریف با سینه زنی برای اباعبدالله الحسین علیه السلام
امام و شهدا و شهدای شهریار و حاج قاسم و پدران و مادران شهدا و پدران و مادران پروانه شده در ملکوت و یاد کنیم
هدیه به روح بلند عبدصالحه خدا امّالشهدا حاج خانم مؤمنی عزیز مادرجانم💚😭💚
دلتنگم مادر ....
سومین جمعه بی شما....😭
حسین حسین هام و از شما دارم
خونه ات آباد آقای اباعبدالله با داشتن روضه دارانی چون مادرم 😭💚🤲
خدا حفظ کنه برادرم حاج مهدی مؤمنی رو ان شاءالله 🤲
#مارا_عشق_حسین_به_این_وادی_کشانده
خاکمعماد
یاعلی
🔻تجلّی «باطن انقلابی» در «اجتماع خیابانی» -۱:
حجّیّت واقعیّت اجتماعی، شکنندگی روایت رسانهای
🖊 مهدی جمشیدی
۱. باید واقعیّت اجتماعی را در «متن جامعه» و در نسبت با واقعیّتهای اجتماعی دیگر دید و دچار «جزءنگری» و «تقلیلگرایی» نشد. این راهیپمایی را نیز باید در ظرف شرایطی فهمید و خواند که آن را در بر گرفتهاند. از جمله شرایطی که باید به آن اشاره کرد، تصویری است که در طول ماههای گذشته از «انقلاب» ارائه شد. در این تصویر، انقلاب دارای دو خصوصیّت است: نخست اینکه «ظالم» است؛ چراکه «دیکتاتور» است و نظر و خواست مردم را برنمیتابد و ارادۀ مردم را سرکوب میکند، دیگر اینکه در آستانۀ «فروپاشی» است؛ چون بهشدّت «ضعیف» و «نحیف» شده و دیگر نمیتواند وجود خویش را ادامه بدهد. در اینجا، دو تصویر در کنار یکدیگر نشانده شدهاند: «ظلم» و «ضعف». از آنجا که نظام، ظالم است باید از آن فاصله گرفت و آن را مردمی ندانست و در برابر آن ایستاد، و به دلیل اینکه نسبت به گذشته، سست و زبون شده است، بهراحتی میتوان آن را برچید و «انقلاب در برابر انقلاب»، ممکن است. این «تصویرسازیهای تحریفآلود» و «روایتپردازیهای وارونه»، جمعی را برانگیخت که برآشوبند و اغتشاش به راه اندازند و بهغلط، آن را انقلاب را بخوانند. اینک پس از گذشت چندین ماه و روشنشدن لایههای ناپیدای این جریان، میتوان به طور قاطع گفت که تمام محاسبهها و معادلهها، ناروا و نابجا بودند.
۲. دربارۀ «جامعه» نیز ادّعا میشد که بهشدّت «معترض» و «مخالف» است و سطح نزاعش از انتقادهای جزئی و گلایههای موردی، بسیار فراتر رفته و دیگر اصل نظام را برنمیتابد؛ چنانکه مردم، از انقلاب و ایدئولوژی انقلابی عبور کردهاند و جز جمع ناچیزی، همۀ مردم را باید در صف ساختارشکنان گنجانید و کار نظام را تمامشده دانست. اگر در گذشته میشد با ترمیمهای سطحی و موردی، از تنش جلوگیری کرد و آرامش و اطمینان را به جامعه بازگرداند، امّا اینک جامعه به «نقطۀ جوش» رسیده است و «در آستانۀ انفجار» است. دیگر هیچ وعدهای پذیرفته نیست و جامعه نمیخواهد به سخن حاکمیّت گوش بدهد و استدلالهای آن را بشنود، بلکه کار به مرحلهای رسیده که جز عصیان و سرکشی، راهی نمانده است.
۳. گذشته از انقلابخواهی، راهحلی نیز که پیش روی این کلانمسأله نهاده میشد «تکثّر» بود؛ یعنی نظام باید از معیارها و خطوط قرمز خویش دست بکشد و تنوّع اجتماعی را بپذیرد و جامعه را که خصوصیّت پیوستاری دارد، همانگونه که هست بپذیرد، نه اینکه در آن تصرّف کند و بکوشد وضع هویّتیِ دیگری را پدید بیاورد. ایجاد دگرگونی اجتماعی در راستای غایات ایدئولوژیک، یک آرمان متوهمانه است که جز برانگیختن و عصبیکردن جامعه، هیچ حاصلی ندارد. نظام باید از گذشته خویش عبور کند و آرمانهای انقلابی را از دستور کار خود خارج گرداند و جامعه را به حال خود واگذارد. اصرار بر تصرّف و دستکاری، مخالفتها را بیشتر و متراکمتر میکند و شوق و عطش عبور از نظام را برمیانگیزد. اگر تاکنون بر «انحصارگرایی» تأکید میشد و بخشهای عمدهای از جامعه، «دیگری» و «غیرخودی» قلمداد میشدند، اینک باید همۀ جریانها و نیروها و رگههای اجتماعی را در قالب تکثّر، به رسمیّت شناخت.
۴. در اینجا، «جامعه» و ارادۀ واقعی آن به کانون اختلاف تبدیل شده بود. مسأله این بود که در «باطن جامعۀ ایران» چه میگذرد و مردم چه میخواهند و نسبت به انقلاب، چه موضعی دارند؟ آیا تعلّقات انقلابیِ مردم، همچنان تداوم یافته است یا بدنۀ اجتماعیِ انقلاب، افول کرده است و امروز جز اندکی در کنار انقلاب نماندهاند؟ در مقابل، کسانی میکوشیدند همچنان به «گذشته» ارجاع بدهند و اکنون را تداوم گذشته بشمارند، و کسانی نیز در قالب «رویکرد قیاسی»، تفسیرهای ذهنی و فلسفی از ماهیّت جامعۀ ایران ارائه مینموند، و کسانی نیز به «خُردهواقعیّتهای اجتماعی» استناد میکردند و از آنها نتایج عام و کلّی میگرفتند. در این میان، چاره این بود که یک «رویداد بزرگ»، شکل بگیرد تا به واسطۀ عظمت وجودیاش، روایتگر ماهیّت جامعۀ ایران به شمار آید. فقط یک «واقعیّت اجتماعیِ کلان» است که میتواند همچون یک رویداد آشکارکننده، لایههای ناپیدا و نهفتۀ جامعۀ ایران را عیان کند و هویّتش را بیان نماید. چنین واقعیّتی، قدرت کاشفیّت دارد و میتواند در برابر هر روایتی، مقاومت بورزد. در این حال، فقط باید اینچنین واقعیّت اجتماعیِ پهندامنهای را «ترجمه» و «معنایابی» کرد. اگر خودِ واقعیّت اجتماعی در گسترۀ وسیع، زبان بگشاید، از «صندوق صوّر» خارج خواهیم شد. این «واقعیّتِ مجتمع»، دیگر صامت نیست، بلکه ناطق است و اسرار و ضمایر را روایت میکند.
@basirat_shahriyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سلاح مومن در جهاد اکبر
🔰#شهید_آوینی
@basirat_shahriyar
چریک سایبر🇵🇸
🔻تجلّی «باطن انقلابی» در «اجتماع خیابانی» -۱: حجّیّت واقعیّت اجتماعی، شکنندگی روایت رسانهای 🖊 مهدی
🔻تجلّی «باطن انقلابی» در «اجتماع خیابانی» -۲:
معناهای راهپیمایی بیستودوّم بهمن
🖊 مهدی جمشیدی
۱. «نشاط و اعتمادبهنفس انقلابی مردم». گفته میشد که جامعۀ ایران، دستخوش افسردگی و سرخوردگی شده و حرارت و هیجان انقلابی، از دست رفته است؛ چنانکه جامعه به ترکیبی از «خشم» و «نومیدی» تبدیل شده است و از درون و در نسبت با حاکمیّت، وارد مرحلۀ بیهنجاری شده است. این راهپیمایی نشان داد که انقلاب، یک تب اجتماعی نیست که پس از مدّتی سرد شود، بلکه گرمابخش آن، ایمان قدسی است که ریشههای فطری دارد. ازاینرو، به چشم خویش دیدیم که پس از چهلوچهار سال، همچنان تودههای مردم غرق در «هیجان» و «شور» و «طراوت» هستند و حسشان نسبت به انقلاب، گرفتار سردی و خموشی نشده است.
۲. «تنوّع حامیان مردمی انقلاب». برخلاف این تصوّر که حامیان انقلاب، یک «اقلّیّت حزباللهی» در معنای محدود و تنگدامنهاش هستند، مشاهده کردیم که انقلاب در میان لایههای مختلفی از جامعه، هوادار سرسخت و جدّی دارد و همچون یک چتر فراگیر و گسترده، طبقههای گوناگونی را پوشش میدهد. انقلاب، جذابیّتهای ناچیز ندارد که بدنۀ اجتماعیاش اقلّی باشد تا بتوان گفت که ارادۀ «اقلّیّت» به دیگران تحمیل میشود. حامیان انقلاب، از متعهدان به معیارهای اقلّی آغاز میشوند و تا کسانی که تعهد حداکثری دارند را شامل میگردد. این «طیف» و «پیوستار»، همان تکثّر ایمانی و چهارچوبمند است که هم نافی انحصار و تنگنظری است و هم نمایشگر انسجام اجتماعی.
۳. «گستردگی بدنۀ اجتماعی آیتالله خامنهای». عدّهای بر این باور بودند که «تفکّر انقلابی» از نظر اجتماعی دچار زوال یا حاشیهنشینی شده است و دیگر نمیتوان توقع داشت که انقلاب بتواند همانند دهۀ شصت، تمام نیروها و لایههای اجتماعی در درون خود تعریف کند و به آنها معنا بدهد. برخلاف کسانی که معتقدند انقلاب، ظرفیّت اجتماعی خود را از دست داده و عناصر دیگری همچون ایران باید جایگزین آن شوند، به عیان دیدیم که حتّی لایههایی از جامعه که ظواهر آنچنان متدینانه نیز ندارند، با صراحت و شوق فراوان، معتقد حقّانیّت و فضیلت «آیتالله خامنهای» هستند و ایشان را از عمق دل، «ولیّ» و «امامِ» جامعه میدانند. باورمندی به «ایران» نیز در چهارچوب «روایت انقلابی» از آن قرار گرفته است و روایتهای «سکولار» و «خنثی» و «غیرانقلابی» از ایران، به حاشیه رفتهاند. به تعبیر آیتالله خامنهای، عناصر هویّت ملّی ما عبارتند از: «عقبۀ تاریخی»، «اسلام» و «انقلاب».
۴. «جدّیشدن جبهۀ انقلاب». از تأثیرهای عَرَضی اغتشاش این بود که نیروهای جبهۀ انقلاب را «متنبّه» و «مصمّم» کرد و آنها را به «همگرایی بیشتر» و «واکنشهای قاطعانهتر» واداشت. جبهۀ انقلاب احساس کرد که انقلاب از نظر روایتی در معرض خطر قرار دارد و دشمن در قالب جنگ ترکیبی، بنا دارد بدنۀ اجتماعیِ انقلاب را دچار تردید نماید. ازاینرو، بهشدّت منسجم و همگرا شد و حملههایش را متمرکز و صریح کرد.
۵. «آشکارشدگی پلیدی دیگریِ انقلاب». جریان اغتشاش که خود را «دیگریِ انقلاب» و یک «جایگزین مطلوب» قلمداد میکرد، در عمل و به سرعت نشان داد که چه بسیار، «مخرّب» است و با تمام زیرساختهای فرهنگی و هویّتی جامعۀ ایران، سرِ ستیز دارد. مردم با مشاهدۀ چنین وضعی، بیدرنگ و قاطع، این جریان را در میدان مواجهه، تنها نهادند تا حاکمیّت با برچیدنشان، قوام و دوام نظم اجتماعی را فراهم آورد. این جریان با شتاب، «ریزش» کرد و مردم را به دفاع فوری و تحلیلمند از انقلاب برانگیخت.
۶. «بازتولید ارزشها در دهۀ هشتادیها». نظریۀ «گسست نسلی»، نخستین بار دربارۀ نسل سوّم انقلاب مطرح شد و امروز هم دربارۀ دهۀ هشتادیها از آن سخن به میان آمده است. امّا واقعیّتهای عینیِ راهپیمایی نشان دادند که بریدگی و انقطاع نسلی، توهم است و مخالفانی داخلیِ انقلاب، بُرش نسلی ندارند. ما با یک «طبقۀ اجتماعی» مواجه هستیم نه یک «نسل». این طبقۀ اجتماعی، ذهنیّت متجدّدانه دارند و با وجود در اقلیّت بودن، صدای رواییِ بلند دارند و میکوشد خواست جامعه را به نفع خود، مصادره به مطلوب کنند.
۷. «غلبۀ مطلق پوشش چادر». اینکه چادریها کمتر در «خیابان» هستند و «ظهور بیرونی» و «نمود عمومیِ» کمتری دارند، سبب شده بود که گمان برود دورۀ چادر به سر آمده است و این نوع پوشش - که مطلوب اصیل انقلاب است – دیگر هواداری ندارد. در این راهپیمایی مشاهده کردیم که انبوه زنان حاضر، پوشش چادر داشتند و «اکثریّت مطلق» را تشکیل میدادند. پس از تجربۀ تلخ ماههای اخیر، مشاهده این حجم فراوان از پوشش چادر، هم دلنواز و امیدبخش بود و هم شگفتیساز و تعجببرانگیز.
@basirat_shahriyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در ازای دعای خاص امام زمان برامون، بیایید یه کاری کنیم...
🔰#استاد_عالی
@basirat_shahriyar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
984948483_1216919044.pdf
1.33M
📝 #جزوه | متن کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ اجرای سرود جدید حاج ابوذر روحی با عنوان دختران انقلاب در اجتماع بزرگ و باشکوه دختران انقلاب دیروز در ورزشگاه شیرودی
🔹 شعار من اینه، زن و زندگی و آزادی فقط حجاب منه
شعار من اینه، پوشش فاطمی و زینبی انتخاب منه
#ما_بیشماریم
#زن_عفت_افتخار
#دختران_انقلاب
کانال ما را دنبال کنید
✅•┈••❁••🇮🇷••❁••┈•
🆔 @basijeh5
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌹جهت تعجیل ظهور آقا صلـوات🌹
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⭐️ بزرگترین رحمت برای بشر
🔺 رهبر انقلاب: فرستادن پیامبران، ارسال پیغمبران برای هدایت انسان، برای رساندن انسان به نقطهی اوج، بزرگترین رحمت پروردگار در حقّ بشر است و اوج این حرکت در بعثت پیغمبر اکرم بود. ۱۳۹۷/۰۱/۲۵
🌷 #بعثت_رحمت
💻 Farsi.Khamenei.ir
⭐️ «برانگیختگی برای نجات انسان»
👈 ۲۰ جمله از رهبر انقلاب اسلامی دربارهی «بعثت»
❇️ بعثت پیغمبر خاتم صلیاللهعلیهوآلهوسلّم از لحاظ اهمیت، در رأس همهی حوادث بزرگ و کوچک تاریخ بشر قرار میگیرد. ۱۳۷۶/۰۹/۰۷
❇️ پیغمبر، انسانها را به حرکت و قیام دعوت کرد. قیامِ لله در همه شرایط زندگی بشر کارساز است. ۱۳۸۲/۰۷/۰۲
❇️ جبههی مقابل بعثت، جبههی جاهلیّت است. جاهلیّت را یک امر مربوط به یک مقطع تاریخیِ مشخّص و معیّنی نباید دانست؛ جاهلیّت ادامه دارد، همچنانکه بعثت ادامه دارد. ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
❇️ انقلاب، ادامهی بعثت پیغمبر بود، جمهوری اسلامی ادامهی بعثت پیغمبر است. ۱۳۹۸/۰۱/۱۴
❇️ هر انسان مسلمانى وظیفه دارد که بعثت نبوى را در زندگى شخصى خود و در دنیاى خود تحقّق ببخشد. ۱۳۶۸/۱۲/۰۴
#بعثت_رحمت
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=49667
⭐️ دعوت به زندگی توحیدی در بعثت
🔺 رهبر انقلاب: بعثت نبىّاکرم در درجه اوّل، دعوت به توحید بود. توحید صرفاً یک نظریه فلسفی و فکری نیست؛ بلکه یک روش زندگی برای انسانهاست؛ خدا را در زندگی خود حاکم کردن و دست قدرتهای گوناگون را از زندگی بشر کوتاه نمودن.
۱۳۸۲/۰۷/۰۲
🌷 #بعثت_رحمت
💻 Farsi.Khamenei.ir
⭐️ رحمتی برای مردم تمام تاریخ
🔺 رهبر انقلاب: در قرآن از وجود پیغمبر به عنوان «رحمةً للعالمین» تعبیر شده است. این رحمت، محدود نیست؛ شامل تربیت، تزکیه، تعلیم و هدایت انسانها به صراط مستقیم و پیشرفت انسانها در زمینهی زندگی مادّی و معنویشان هم هست. مخصوص مردم آن زمان هم نیست؛ متعلّق به طول تاریخ است.
۱۳۸۲/۰۲/۲۹
🌷 #بعثت_رحمت
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️ تداوم بعثت
🔺 رهبر انقلاب: انقلاب عظیم اسلامی در ایران مضمون بعثت را در دورهی معاصر تجدید کرد؛ یعنی خداوند متعال به امام بزرگوار ما این توفیق را داد که خطّ مستمرّ بعثت نبوی را در این دوران، با ابتکار خود، با شجاعت خود، با اندیشهی بلند خود، با فداکاری خود پُررنگ کند و نمایان کند؛ [این] همان خطّ بعثت است که خب در طول زمان کمرنگ بود، امام بزرگوار توانست آن را پُررنگ کند و جامعیّت اسلام را در عمل نشان بدهد. ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
🌷 #بعثت_رحمت
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️ جهت بعثت انبیاء
🔺 رهبر انقلاب: بعثت یعنی برانگیختگی. جهت این برانگیختگی چیست؟ سَمت و سوی این برانگیختگی چیست؟ سَمت و سو عبارت است از همان که در خود قرآن باز مکرّر ذکر شده است: وَ لَقَد بَعَثنا فی کُلِّ اُمَّةٍ رَسولًا اَنِ اعبُدُوا اللهَ وَ اجتَنِبُوا الطّاغوت؛ اوّلاً عبودیّت خدا، یعنی چهارچوب حیات را در خدمت اوامر الهی و نواهی الهی قرار دادن؛ و [ثانیاً] اجتناب از طاغوت. طاغوت کیست؟ همهی ظالمان، همهی پادشاهان خبیث، در مثل امروزی همهی رؤسای جمهور مثل اینهایی که امروز در آمریکا و در بعضی از کشورهای دیگر هستند -اینها همان طواغیتند- معنای اجتناب از طواغیت این نیست که دامنت را از آنها دور کن تا آلوده نشوی؛ معنایش این است که یک خطّی در مقابل خطّ توحید و خطّ عبودیّت الهی وجود دارد و آن، خطّ طاغوت است. کفر به طاغوت، همراه و ملازم با ایمان بالله است؛ این، جهت بعثت انبیا است. ۱۳۹۸/۰۱/۱۴
🌷 #بعثت_رحمت
💻 Farsi.Khamenei.ir
⭐️ وظیفه مسلمانان در تحقق اهداف بعثت
🔺 رهبر انقلاب: هر انسان مسلمانى وظیفه دارد که بعثت نبوى را در زندگى شخصى خود و در دنیاى خود تحقّق ببخشد و با ایمان و عمل و حرکت به سمت آن هدفهایى که در بعثت نبىّ اکرم (صلّى الله علیه و آله و سلّم) وجود داشته است، خود را به بهشت سعادت الهى و معنوى واصل و نائل بکند.
۱۳۶۸/۱۲/۰۴
🌷 #بعثت_رحمت
💻 Farsi.Khamenei.ir
⭐️ گشایش راه رحمت الهی برای انسانها
🔺 رهبر انقلاب: بعثت پیغمبر در واقع بعثت رحمت است. با این بعثت، رحمت الهی شامل حال بندگان خدا شد؛ این راه، جلوی انسانها باز شد؛ عدالت را مطرح کرد، امنیت و سلامت را مطرح کرد.
۱۳۸۹/۰۴/۱۹
🌷 #بعثت_رحمت
💻 Farsi.Khamenei.ir
سینمای ایران جای هالیوود - @mrtahlilgar.mp3
12.66M
🔗 سینمای ایران جای هالیوود را در روسیه گرفت ذائقه روسها در فیلم دیدن ایرانیزه خواهد شد؟
🎙 یک نشریه اماراتی اخیرا گزارشی هشداری درباره سینمای ایران منتشر کرده که در آن تاکید شده بر اینکه سینمای ایران دارد در روسیه جای هالیوود را میگیرد و روس ها از این جهت که به دنبال یک جایگزین برای هالیوود در کشور خود هستند به افزایش تولیدات سینمایی و تهیه فیلم های ایرانی روی آورده اند...
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
https://zil.ink/mr.tahlilgar
@mrtahlilgar1
48.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 سینمای ایران جای هالیوود را در روسیه گرفت ذائقه روسها در فیلم دیدن ایرانیزه خواهد شد؟
🎥 یک نشریه اماراتی اخیرا گزارشی هشداری درباره سینمای ایران منتشر کرده که در آن تاکید شده بر اینکه سینمای ایران دارد در روسیه جای هالیوود را میگیرد و روس ها از این جهت که به دنبال یک جایگزین برای هالیوود در کشور خود هستند به افزایش تولیدات سینمایی و تهیه فیلم های ایرانی روی آورده اند...
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
https://zil.ink/mr.tahlilgar
@mrtahlilgar1
- ناشناس.mp3
9.47M
🍃 تقدیم به شما
برای آخرین نفس بخون ترانه ای...
🎧برای آخرین نفس بخون ترانه ای؛ که باید از تو بگذرم به هر بهانه ای
که میشه از تو رد شد و نظر به جاده کرد
که میشه این غمارو از دلم؛ پیاده کرد
#نوای_مقاومت
#هنر_مقاومت
#حامد_زمانی
پرچم بالاست🇮🇷✌️
@basirat_shahriyar
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | مومن سیاستورز زیر غبار کینه
❄️🌹❄️
🔻ابوطالب، شخصیت بسیار مهمی در تاریخ اسلام است که زیر غبار کینه دشمنان، به شدت مظلوم واقع شدهاست.
🔸پیامبر اعظم از هشت سالگی در خانه او بزرگ شد و ابوطالب جان فرزندانش را همواره سپر حفاظتی پیامبر قرار میداد.
🔹در هجوم های کفار قریش، ابوطالب بزرگترین حامی پیامبر و اسلام بود و با فداکاری و سیاستورزی هوشمندانه و پیچیده بسیاری از توطئههای مشرکین را از بین برد و زمینه اجتماعی ترویج دین و هجرت را پدید آورد.
🔸پس از وفات او جسارت به حدى رسید که، خاک و ... بر سر مبارک رسول خدا(ص) مىریختند!! و در حال نماز و عبادت، به اذیت و آزار او و یارانش مىپرداختند؛ تا جایى که رسول خدا فرمود: کفار قریش نتوانستند با وجود عمویم «ابوطالب» کارهاى ناپسند نسبت به من انجام دهند، تا این که او وفات کرد».
🔺۲۶ رجب سالروز وفات پدر مظلوم امیرالمومنین علیه السلام است
✍حمیدرضا ابراهیمی
@basirat_shahriyar