فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️متلکگویی به رقبای انتخاباتی؛ به سبک عالیجناب #هاشمی_رفسنجانی
📌این کلیپ سخنرانی هاشمی در نماز جمعه پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۷۲ است؛ انتخاباتی که اگرچه درنهایت پیروز شد، اما رقبای سرسختی چون «احمد توکلی» و «عبدالله جاسبی» حسابی عرصه را بر او تنگ کرده بودند!
📌او که استاد عملیات روانی بود، با لبخند و ذکر یک خاطره کودکانه، رقبا و طرفدارانشان را اینگونه نوازش کرد!
✍هاشمی هنوز زنده است؟!
@Cwarfare
@Cwarfare
@Cwarfare
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
انتخاب روسای ستاد نامزدهای انتخابات، معمولا یک وجهه نمادین نیز دارد. جالب اینجاست که در بین روسای ستاد 6 کاندیدای این انتخابات، رییس ستاد سعید جلیلی جوان ترین و رییس ستاد مسعود پزشکیان پیرترین افراد هستند.
این نشان میدهد که در صورت پیروزی هر نامزد نیز احتمالا میانگین سنی آن دولت به سمت جوانان می رود یا افراد مسن تر. و مهمتر اینجاست که اگر جوانان وارد مدیریت کشور شوند طبیعتا انگیزه، حوصله و انرژی بیشتری دارند تا کسانی که بعضا از سن بازنشستگی نیز گذشته اند.
رییس ستادهای نامزدها به ترتیب جوانی:
رییس ستاد سعید جلیلی (محسن منصوری) 40 ساله
رییس ستاد باقر قالیباف (علی نیکزاد) 59 ساله
رییس ستاد امیرحسین قاضی زاده (محمدرضا میرشمسی) 60 ساله
رییس ستاد مصطفی پورمحمدی (حجت ایوبی) 61 ساله
رییس ستاد علیرضا زاکانی (لطف الله فروزنده) 63 ساله
رییس ستاد مسعود پزشکیان (علی عبدالعلی زاده) 70 ساله
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نماهنگ زیبای «قُم و قاوِم»
🔹 برخیز و مقاومت کن
تقدیم به کودکان دیروز فلسطین که امروز به مجاهدانی بدل شدهاند که شجاعت آنها زبانزد است و تقدیم به کودکان امروز غزه که فردا از غیرت و مجاهدت آنها بیشتر خواهید شنید.
🔻سیاستمدار شوقانگیز:
جذبههای اجتماعیِ جلیلی
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. «سیاستِ اندیشیده». او بهناگهان تصمیم نگرفته که به صحنه بیاید، بلکه یک دهه است که خود را برای چنین موقعیّتی، آماده کرده است؛ بهطوریکه در طول این سالها، توانسته یک برنامۀ «محاسبهشده» و «عالمانه» بنویسید و با مواجهات و تقابلات، آن را «پختهتر» و «وزینتر» سازد. بنابراین، وعدههایش خام و سطحی و عجولانه نیستند و مصرف انتخاباتی ندارند. کسانی بهجای «برنامههای پخته»، «وعدههای خام» میدهند تا هیجان و احساس برانگیزند و برای خویش، رأیسازی کنند؛ اما او دربارۀ تکتک جملههایش، فکر کرده و در طول زمان به این نتایج دست یافته است. او اهل قمار سیاسی نیست و نمیخواهد بخت خویش را بیازماید، بلکه در ذهن خویش، راهی که باید رفت را بارها رفته و امکانها و امتناعها را شناخته و در برنامۀ خود دیده است.
[دوّم]. «سیاستِ تجربهشده». او در عالَم نظر، محدود نمانده، بلکه برنامههایش را به فضای «اجرا» و «تحقّق»، ارائه کرده و واکنشها و پیامدها را شناخته است. او نه یکباره، بلکه تکهتکههای برنامههایش را در قالبهای موردی و بخشی، عرضه کرده و برنامه را به «محک تجربه» و «پهنۀ میدان» رسانده است. ازاینرو، او از آرزوهای بیگانه با «واقعیّت» و «عینیّت» سخن نمیگوید. کارنامۀ او، همین «تکههای آزموده» و «قطعههای تجربهشده» است که کامیاب نیز بودهاند. او پیش از میدان واقعی، در میدانی کوچکتر به حرکت درآمده است.
[سوّم]. «سیاستِ مردمسالارانه». او از فرصتها و امکانهایی سخن میگوید که یکی از مهمترینشان، «مردم» هستند. وی به نظریۀ «مردمسالاری دینی»، باور دارد و میخواهد مردمسالاری پساانتخاباتی را تحقق ببخشد. او نمیخواهد بهتنهایی از موانع عبور کند، بلکه چنین امری را میسّر نمیشمارد. میخواهد خودِ جامعه را به حرکت وادارد و دولت را به «زمینهساز تجلّیِ ارادۀ جمعی» تبدیل کند. سیاست او، «اجتماعی» و «از پایین» است، نه آمرانه و برآمده از محافل بسته. اینکه او زیست مردمی دارد و آمیخته و پیوستۀ با مردم است، نشانگر همین حقیقت است که میخواهد مردمسالاری دینی را بسط بدهد و جامعه را فعّال نماید.
[چهارم]. «سیاستِ اخلاقی». آنچه که در نگاه نخست به وی، حس مخاطب را برمیانگیزد، «صداقت» و «راستی» و «بیپیرایگی» وی است. او دروغ نمیگوید و با خدعه و فریب، کار خویش را پیش نمیبرد. همان مینماید و میگوید که هست. سیاست را برای اخلاق میخواهد و نه اخلاق را برای سیاست. در سیاستورزی او، حاجت به نیّتخوانی و مشاهدۀ پشتصحنه نیست؛ چون او چندلایه نیست و نمیخواهد در برابر مردم، گندمنمایی و جوفروشی کند.
[پنجم]. «سیاستِ انقلابی». او به نظریۀ «نظام انقلابی»، باور دارد و از «انقلاب»، به «نظام» یا «اصلاح» عبور نکرده و دچار تقلیلگرایی و استحاله و ارتجاع نشده است. میخواهد حاکمیّت و جامعه را به سرچشمههای اصیل انقلابی بازگرداند و غبارهای غفلت از صورت نخستینِ انقلاب و آرمانهای دهۀ شصت بزداید. سیاست انقلابی در طول دهههای گذشته، دستخوش دستاندازیهای عامدانه شده و اینک باید به اصالتها بازگشت. دیگران میهراسند که از انقلابیگری سخن بگویند، چون این امر، مستلزم رعایت قواعد و آدابی است که در اینان، هیچ نشانی از آنها نیست.
[ششم]. «سیاستِ جهشی». کار تحوّل، محتاج تغییرسازیهای بنیادی و جدّی و بزرگ است؛ وگرنه همچنان باید در چالشها بمانیم و شاهد بازتولید ناخواستۀ آنها باشیم. در گام دوّم، باید گام بلند برداشت و بهجای تحرّکات عادی و جاری و اداری، در پی «جهش تاریخی» بود. میتوان تاریخ را فشرده کرد و در کوتاهمدّت، فتوحات فراوان داشت. قافله نمیایستد و اگر ما بخواهیم با شتاب معمولی حرکت کنیم، همواره باید دنبالهرو بمانیم. شتابزدگی خطاست، اما تعلل و کُندی نیز نارواست.
[هفتم]. «سیاستِ چندسویه». او اولویت دارد و نمیخواهد همهچیز را در دستورکار خویش قرار بدهد و ناگهان، معجزه کند و بهشت بسازد، اما نمیخواهد «تکبُعدی» باشد و اقتصاد را بر فرهنگ یا سیاست را بر اقتصاد ترجیح بدهد و «پیشرفت نامتوازن» بیافریند، بلکه میخواهد جنبهها و لایههای مختلف را در نظر بگیرد و حسّاسیّتهایش را در میان عرصههای اصلی زندگی، توزیع کند.
[هشتم]. «سیاستِ تمدّناندیش». او به اینجا و اکنون میاندیشد اما نمیخواهد از نگاه تمدّنی غافل باشد و در سطح دولت-ملّت، متوقف بماند. او میداند که در ایران، امکان و مجال تبدیلشدن به «قدرت برتر» وجود دارد و باید کوشید چنین بضاعتی را به فعلیّت رسانید. نگاههای محدود و اقلّی، افقهای تنگی دارند و نمیتوانند چشمانداز «جهانی» و «تمدّنی» تعریف کنند. ازاینرو، جامعه در خودش و در حصار مرزهای ملّیاش، ساکن و بیحرکت میماند و بیرونی و فرامّلی و جهانی نمیشود.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هاشم صفی الدین خطاب به صهیونیستها:
📣 خودتان را برای گریه و ناله آماده کنید
🔻 رئیس شورای اجرایی حزبالله در مراسم تشییع پیکر شهید حاج ابوطالب:
▫️ دشمن صهیونیستی فکر میکند با ترور فرماندهان و مجاهدان میتواند ما را ضعیف کند اما تجربه ثابت کرده است، مکتب شهادت باعث ریشهدار تر و قویتر شدن مقاومت میشود.
▫️ دشمن باید بداند که پاسخ ما به شهادت حاج ابوطالب قاطع و پشیمان کننده خواهد بود.
▫️ به دشمنان میگویم خودتان را برای ناله و گریه آماده کنید که عواقب خطرناکی در انتظارتان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خونخواهی آزادگان
🗯 ما از راهی که در آن، بزرگانمان را از دست دادهایم، برنمیگردیم.
#کلیپ_روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 آثار حملات حزبالله؛ کوه میرون در آتش میسوزد
🔹 مسئول گرهگشا، قسمت اول
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
1⃣ کرونا
🔸 هنگامی که دولت سیزدهم آغاز به کار کرد میزان ابتلا به بیماری کرونا معادل ۵۰ هزار نفر در روز بود و میزان بستریهای افراد بدحال در هر روز معادل ۸ هزار نفر بود. از زمان شیوع کرونا تا آذرماه سال ۱۴۰۰، فقط ۲۲۰۰۰ واکسن در کشور تزریق شد اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم در وهله نخست ۷۰ هزار واکسن تزریق شد و سپس میزان تزریق واکسن به یک میلیون دوز در روز رسید.
🔸 مهار و کنترل کرونا در کشور از نخستین و مهمترین دستاوردهای دولت سیزدهم به ریاست آیتالله رئیسی میباشد. دستاوردی که منجر به حفظ و ارتقای سلامت مردم و بازگشت زندگی به حالت عادی شد.
________________________
📈 دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
🔹 مسئول گرهگشا، قسمت دوم
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
2⃣ قطعی برق تابستان
🔸 از چالشهای جدی که دولت سیزدهم به هنگام تحویل گرفتن امور از دولت قبل با آن مواجه بود، کمبود برق و خاموشیهای مکرر به علت عدم ساخت نیروگاه در دولت قبل و افزایش ندادن ظرفیت تولید برق در سالهای گذشته بود.
🔸 در همین راستا صنعت برق کشور در مدت ۱۰ ماه حضور دولت سیزدهم، برنامهریزی دقیقی را طراحی و اجرا کرد. بهنحویکه در زمستان ۱۴۰۰ با تأمین و مدیریت سوخت نیروگاهی و در اواخر خردادماه ۱۴۰۱، با مدیریت شبکه توانست بدون قطعی برق کشور را تأمین کند همچنانی که در کنار این موارد ظرفیت تولید برق کشور را نیز افزایش داد.
🔸 دولت سیزدهم توانست ظرفیت تولید برق کشور را بالغ بر چهار هزار و ۵۰۰ مگاوات واحد بخار نیروگاههای سیکل ترکیبی افزایش دهد که با این کار ۹۰ درصد واحدهای صنعتی، دیگر هیچگونه محدودیتی در تأمین برق خود ندارند و الباقی نیز تنها نیم روز در هفته (۱۲ ساعت) با اعلام قبلی، نسبت به مدیریت بار اقدام میشود.
________________
📈 دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
🔹 مسئول گرهگشا، قسمت سوم
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
3⃣ قطع رابطه سیاسی با کشورهای همسایه
🔸 رئیس جمهور شهید رئیسی و وزیر خارجهٔ دولت سیزدهم، سعی بر این داشتند که با سیاستگذاری دیپلماتیک خود مبنی بر نگاه به شرق بتوانند سطح روابط ایران را با کشورهای همسایه ارتقا بدهند. بدین منظور ایشان سفر به اغلب کشورهای همسایه را در دستور کار خود قرار دادند. به عنوان مثال، ما زمانی با تاجیکستان تا مرز قطع روابط پیش رفتیم و یا به مدت ۷ سال هیچگونه ارتباطی با عربستان نداشتیم. اما با تلاشهای دولت سیزدهم در راستای تحقق سیاست همسایگی، روابط ما با کشورهای اطراف بهبود پیدا کرد و مناسبات سیاسی و اقتصادی ما با همسایگان رشد یافت و حتی گامهای بسیار مثبتی در راستای عادیسازی روابط با مصر برداشته شد. این یکی از مهمترین و ارزشمندترین نقاط قوت دولت آیتالله رئیسی بود.
🔸 در راستای بهبود روابط ایران با عربستان، مقامات ارشد امنیتی این دو کشور در 10 مارس 2023 در پکن باهم دیدار کردند تا فصل جدیدی را در روابط دوجانبه پس از نزدیک به 7 سال خصومت و دشمنی آغاز کنند. احیای روابط با عربستان سعودی پس از 7 سال قطع ارتباط، مهمترین دستاورد دولت رئیسی در صحنه دیپلماسی در منطقه بود. بازگرداندن سریع سفارتخانهها در ریاض و تهران نشان دهنده افقی مهم در دیپلماسی منطقهای ایران است.
🔸 بهطورکلی از دستاوردهای سفر رئیس جمهور به چین میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛
- عملیاتی کردن بخشی از توافق 25 ساله ایران و چین، حجم سرمایهگذاری چین در ایران طی توافق 25 ساله، طبق گزارش پترولیوم اکونومیست 400 میلیارد دلار است (که حدوداً برابر تمام درآمد نفتی ایران در 25 سال اول انقلاب میباشد.)
- امضای 20 تفاهمنامه عملیاتی مهم اقتصادی در زمینههایی مانند نفت، خودرو، ترانزیت و...
- دعوت رسمی رئیس جمهور چین از رئیس جمهور ایران در قالب state visit پس از 2 دهه
- افزایش همکاری ایران و چین در حوزه کشاورزی مانند: صادرات لبنیات، مرکبات، عسل، آبزیان از ایران به بازار 1.4 میلیارد نفری چین
- احیأ جاده ابریشم و افزایش درآمدهای ترانزیتی ایران به عنوان قلب تپنده این جاده
- توافقات بانکی و تعاملات ارزی و رفع برخی مشکلات گمرکی بین دو کشور
- استفاده از ظرفیت فناوری و تکنولوژی چینی در پروژههای اولویتدار
- اعطای عنوان استاد افتخاری دانشگاه پکن به رئیس جمهور ایران
________________
📈 دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
🔹 مسئول گرهگشا، قسمت چهارم
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
4⃣ ناتوانی در وصول مطالبات ارزی
🔸 آزادسازی داراییهای بلوکه شده ایران از انگلیس پس از چند سال، توفیق بزرگی برای دولت سیزدهم بود. علاوه بر این بر اثر اقدامات ظالمانه آمریکا و فشارهایی که به برخی شرکای ایران وارد کرده بود برخی اموال ما در کرهجنوبی نیز مسدود و بلوکه شده بود که دیگر امروز به طور کامل این اموال در اختیار ایران قرار دارد و دولت سیزدهم توانست به طور کامل این اموال را آزاد کند.
________________
📈 دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
🎤 شورای نگهبان مستقل است و فراجناحی عمل میکند
🔹️تشریح روند احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در گفتگوی سخنگوی شورای نگهبان با رسانه KHAMENEI.IR
🔍 متن کامل گفتوگو را از اینجا بخوانید
khl.ink/f/56672
📢 آیا توصیههای بیرونی میتواند اثری بر رأی نهایی شورای نگهبان بگذارد؟
🎤 در گفتگوی سخنگوی شورای نگهبان با رسانه KHAMENEI.IR مطرح شد👇
🎙️ دکتر هادی طحاننظیف، سخنگوی شورای نگهبان:
🔹️هیچ کدام از اعضای شورای نگهبان با توصیه و مباحثی از این دست، نظرش تغییر نمیکند. شورا کاملاً مستقل است. اعضا ممکن است دادههای مختلفی دریافت کنند؛ استعلام است، مباحثه است، نکات است، پرونده هم مطالعه میشود، اما در نهایت هر شخص بین خودش و خدای خودش بر اساس مستندات و سوابق گفته شده به جمع بندی میرسد و آن تشخیصی را که قانون برعهدهاش گذاشته است، انجام میدهد.
🔹️ مبنای تشخیص یک خطکش مهم دارد و آن ضوابط قانونی است. مبنای ما در شورای نگهبان قانون است و بر مبنای آن رأیگیری انجام میشود. رأیگیری به صورت مخفی بود؛ بدین معنا که اسامی در برگههای رأی مخفی نوشته میشد و هر یک از اعضا، گزینهی احراز صلاحیت یا عدم احراز صلاحیت را انتخاب میکردند و در نهایت شمارش آرا صورت میگرفت.
🔹️ این فرایند در خصوص هر ۸۰ نفر طی شد؛ حتی یک نفر از این ۸۰ نفر نبود که این فرایند در موردش طی نشود و اتفاق نیفتد. تمام تلاش شورا این بود که کار در نهایت صحت، دقت و اتقان و البته با مقداری تسریع انجام شود که فرصت برای تبلیغات انتخاباتی وجود داشته باشد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/56672
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جلوتر از مرصاد
🔹 إِنَّ رَبَّكَ لَبِالمِرصاد
اما این تکلیف و وظیفه ماست که امام و جلودار زمان باشیم و جلوتر از سنتها و مرصادها و عذاب خدا در برابر طاغوتهای طغیانگر بایستیم و زمین را بر اینها تنگ کنیم و زمینه را از اینها بگیریم...
برشی از کتاب #انتظار نوشته علی صفایی حائری(عین.صاد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 برگزاری دهمین سالگرد جنایت اسپایکر
◼️ خانواده شهدای کشتار اسپایکر در تکریت با وجود گرمای شدید همچنان برای برگزاری مراسم بزرگداشت دهمین سالگرد آنها در محل شهادت، با حضور شخصیت های مذهبی و اجتماعی حضور پیدا میکنند.
#رصد_عبری
🔥 حملات حزبالله مرگبارتر و با کیفیتتر شده
🔻 رادیو ارتش اسرائیل:
◽️ در هفتههای اخیر، حزبالله حجم آتش خود را افزایش داده و حملات مرگبارتر و باکیفیتتری انجام داده و به بردهای دور دستتری شلیک کردهاند.
◽️ یک چهارم کشته شدگان ارتش در جبهه شمالی در ماه گذشته بوده، در حالی که این تعداد در میان حزبالله کاهش یافت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرامتن
🎬 از دردناکترین جنایت داعش چه میدانید؟
◾️ بازنشر به مناسبت دهمین سالگرد جنایت اسپایکر.
🔰جدیـدتـرین شهدای راه قدس
صد و چهاردهمین شماره نشریه مجازی شباب پرس منتشر شد؛
ابوالاءالولائی، دبیر کل کتائب سیدالشهدا:
🔸شهید حاج ابوطالب زندگی خود را صرف نبرد با اشغالگران و مهاجمین کرد.
🔸در تمامی نبردها از سال ۱۹۸۲ تاکنون حضور داشت و همراه و یاور شهید قاسم سلیمانی و شهید عماد مغنیه بود.
🔸شهید طالب سامی عبدالله فرماندهی بود که دشمن هرگز فرار او را ندید.
«متن کامل خبر در سایت شباب پرس»
🔰شلیک 215 راکت مقاومت اسلامی لبنان به سمت سرزمینهای اشغالی
🔸رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد از صبح امروز تا ساعت 17:42 به وقت محلی، 215 راکت از خاک لبنان به سوی شهرکهای شمال سرزمینهای اشغالی شلیک شده است.
🔰حمله به یک کشتی در دریای سرخ
🔸خبرگزاری فرانسه اعلام کرد یک کشتی در دریای سرخ در سواحل یمن هدف حمله قرار گرفت.