🔘 مرکز فتنه
✍🏻 در طول تاریخ شهر شام، شهر عجیبی است. شام به عنوان مرکز حکومت حضرت سلیمان (علیهالسلام)، مرکز زندگی حضرت ابراهیم (علیهالسلام) و مرکز زندگی بنیاسرائیل شناخته شده است.
بعدها هم پیدایش یهود و مرکز فتنه انگیزی یهود در شام میشود.
و تنها سفر خارجی پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) در نوجوانی به شهر شام بوده است.
جناب هاشم که جد پیامبر است در غزه مدفون است.
بعدها هم پایگاه بنیامیه یعنی معاویه و یزید میشود.
حتی مرکز فتنهی کربلا، شهر شام و قصر معاویه و یزید است.
🔰تا میرسد به ورود اهل بیت (علیهمالسلام) به شهر شام و اتفاقاتی که در دهه اول صفر رقم میخورد و این درگیری با شام ادامه دارد...
در طول تاریخ شهر شام به عنوان یک مرکز مهم، محل توجه بوده است.
شام شهریست که خدای متعال حاکمیت جهانی را آنجا وعده داده که رقم میخورد و هم شهریست که آنجا را مرکز فتنههای آخرالزمان دانستهاند.
شام پایتخت حکومت سفیانی خواهد شد و در درگیریهای شام است که قضیه ظهور رقم میخورد.
شام تنها سوریه نیست بلکه اردن، لبنان، فلسطین و بعضی کشورهای دیگر همه جزو منطقه شامات محسوب میشوند که زمان خلیفه دوم فتح شد و دست بنیامیه افتاد و مردم با بنیامیه مسلمان شدند.
اسلامشان از همان اول اسلام اموی بود. اصول دینی که یاد گرفتند از همان اول معاذ الله لعن امیرالمؤمنین (علیهالسلام) و مدح ابوسفیان و معاویه بود.
شام تا آخر پایتخت امویها خواهد ماند.
نفر آخر بنیامیه سفیانی (لعنةاللهعلیه) خواهد بود. به ما توصیه شده که برای قضایای ظهور چشمتان به شام باشد.
چون پایتخت سفیانی دمشق (سوریه) خواهد بود. سفیانی در منطقه شامات قبل از ظهور حکومت خواهد کرد.
تحلیل بزرگانی چون مرحوم آقای کورانی بر این است که سفیانی به اسم درگیری با یهود میآید ولی اساسا برای دفاع از یهود میآید و یهودیها پشت او میآیند.
جبههای شکل میدهد و فضای درگیری را از فضای درگیری با یهود به درگیری با شیعه برمیگرداند و شیعه کُشی راه میاندازد.
در مناطق شامات است که قتل عام مستقیم شیعیان و جنایات عجیب و غریبی در چند ماه نسبت به آنها انجام میدهند.
📌حجت الاسلام والمسلمین امینی خواه
✅ تحلیلی بر یک رأی اعتماد پرابهام!
🔹️ مدتی بود می خواستم درباره شکل گیری کابینه جدید نکاتی بنویسم
اما بهتر دیدم اندکی صبر کنم تا مجلس نظرش را در خصوص وزرای پیشنهادی اعلام کند و بعد بنده نکاتی را بنویسم.
🔹️ مؤکداً توصیه میکنم محور های ذیل را در ذهنتان کنارهم بگذارید و خوب به آنها فکر کنید تا تحلیل درستی از اتفاقات امروز مجلس داشته باشیم:
🔸پزشکیان در مرحله اول معرفی وزرا نشست هایی را با دستگاه های نظارتی کشور داشت و تا آنجا که بنده میدانم و البته اطلاعات دقیقی هم دارم همه افرادی را که دستگاه های نظارتی در خصوص آنها نظر منفی داشتند کنار گذاشت و انصافا همکاری بسیار خوب و قابل تقدیری در گام اول با این دستگاه ها انجام داد.
اگر افراد لیست اول به مجلس معرفی شده بودند و رأی میآورند کشور دچار چالش بسیار بزرگی می شد. گزینه های اولیه برای وزارت کشور، اطلاعات و دفاع و برخی وزارت خانه های مهم دیگر، بعد از نظر منفی دستگاه های نظارتی، با روی گشاده توسط پزشکیان کنار گذاشته شد. الا یکی از وزرا که به دلیل دوستی و ارتباط شخصی پزشکیان او درخواست داشت تا با یک ارشاد و توجیه و تعهد، دستگاه های نظارتی صلاحیتش را تایید کنند و به قول معروف، به او ببخشند!
🔸کشور به لحاظ شرایط داخلی نیازمند وفاق، همگرایی، کاهش درگیری های سیاسی، رفع چالش های حوزه اجتماعی و آرام سازیِ گسل های اجتماعی است. بعد از فتنه ۱۴۰۱ کشور به لحاظ سیاسی اجتماعی در وضعیت بسیار بدی قرار گرفت. شکل گیری دولت پزشکیان که تقریبا از عمده سلایق سیاسی کشور در درون آن حضور دارند میتواند تاحدی کاهش دهنده چالش های سیاسی و فرونشاننده گسل های اجتماعی باشد. وفاق بین مجلس و دولت در این راستا میتواند بسیار موثر باشد.
🔸شرایط بین الملی و منطقه ای پیش روی کشور فوق العاده حساس است، حتی از دوران دفاع مقدس و حوادث چهل سال گذشته نیز این شرایط خطیر تر و پیچیده تر است.
کشور اکنون نیازمند یک وفاق داخلی و همگرایی سیاسیِ جریان های مختلف سیاسی و تشکیل دولت قوی و یک حاکمیت کاملا همدل و همسو است تا بتوان از این پیچ تاریخی حساس عبور کرد. در چنین شرایطی لازم بود مجلس در یک مصلحت اندیشی قابل درک و منطقی و تا حدودی تساهل در معیار ها، تشکیل یک دولت هماهنگ با مجلس را رقم بزند. بی شک اگر رأی اعتماد وزرای کابینه چالشی می شد و یک دعوای سیاسی کش دار در قالب رد وزرا و معرفی وزرای جدید شکل میگرفت، کشور دچار ضعف انسجام ملی در داخل می شد و برای نقش آفرینی منطقه ای دچار چالش و ضعف میگشت.
🔸رهبرانقلاب و برخی مسئولین نظارتی، با توجیه رئیس جمهور نسبت به این شرایط خطیر و توصیه به کنار گذاشتن گزینه های پرمسأله، زمینه تسریع و تسهیل شکل گیری دولت را فراهم نمودند.
🔸واقعیت این است که پزشکیان ضعیفترین رئیس جمهور تاریخ پس از انقلاب است، کابینه هم خیلی قوی نیست. در این شرایط مجلس میتوانست برخی از وزرا را رد کند و یا در برخی موارد به بعضی از وزرا مثلا وزیر خارجه رأی پایینی بدهد. اما در این صورت چالش تشکیل کابینه ادامه مییافت و ممکن بود پزشکیان با روحیاتی که دارد به تقابل با مجلس بپردازد و زمینه یک نزاع سیاسی فراهم شود اما به نظر بنده مجلس امروز تقریبا هوشمندانه رفتار کرد و با درک راهبردی از شرایط موجود یک انعطاف تاکتیکی نشان داد و با این انعطاف هم پزشکیان را به اصطلاح نمک گیر خود کرد، هم نقد های خود را به وزرا پیشاپیش اعلام کرد و از آنها خواست تا در مسیر اجرایی کشور به این نقد ها توجه کنند.
🔸ما نیازمند عبور پیروزمندانه از شرایط کنونی هستیم. رویارویی ما با نظام سلطه صهیونیستی عالم در نقطه کانونی فلسطین اشغالی و در برابر رژیم کودک کش قطعیست. بنابراین یک آمادگی ملی و انسجام داخلی نیاز داریم که لازمه اش برخی انعطاف های تاکتیکیست. معنی این انعطاف پایین آمدن از اصول نیست.
🔸دو اتفاق در جلسات رأی گیری اصلا خوب نبود، اول انتساب معرفی وزرا به رهبر انقلاب توسط پزشکیان که قرائت درستی از ماوقع رایزنی های رئیس جمهور با رهبری نبود و دوم اینکه مجلس میتوانست در خصوص بعضی از وزرا با صراحت بیشتری نظر بدهد. به نظر یک رأی قاطع حمایتی به کلیت کابینه تعارضی با رأی منفی به دو یا سه گزینه پیشنهادی که واقعا حداقل شرایط لازم را ندارند، نداشت. رأی اعتماد لیستی و یکدست شائبه ذهنی منفی در جامعه ایجاد می کند. بخشی از نتایج این رأی اعتماد قطعا توسط جامعه به زد و بندهای سیاسی تفسیر خواهد شد. کاش قالیباف و برخی بزرگان دیگر در مجلس حواسشان به این آسیب بود!
دکتر صدیقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | راهپیمایی اربعین؛ رفتار کریمانه
✏️ رهبر معظم انقلاب: آنچه برای ما نقل میشود از رفتار شما برادران عزیز عراقی در مواکبِ میانِ راه و رفتار کریمانهی شما با زائران حسینی، چیزهایی است که نظیر ندارد؛ در دنیای امروز این چیزها نظیر ندارد. همچنان که خود راهپیمایی اربعین در تاریخ نظیر ندارد، رفتار کریمانهی شما هم حقیقتاً نظیر و شبیهی ندارد.
✏️ شما کرامت اسلامی و کرامت عربی را در رفتار خودتان و اعمال خودتان نشان دادهاید و همه به عشق سیّدالشهدا (سلام الله علیه) است، به عشق حسینبنعلی است؛ از روی عشق و علاقهای که به امام حسین دارید، پای زائر امام حسین را شستوشو میدهید، بدن او را در خستگیهای شدید کمک میکنید، مالش میدهید، به او غذا میدهید، به او جای خواب میدهید، چون زائر حسین است.
✏️ این عشق به حسینبنعلی یک امر استثنائی است؛ شبیه این را در هیچ جا، در هیچ زمان سراغ نداشتیم و نداریم. و امیدواریم خداوند متعال این عشق را در دلهای شما، در دلهای ما روزبهروز افزایش بدهد. ۱۳۹۸/۶/۲۷
#اربعین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صدای حمایت از فلسطین اینبار در شیکاگو
#فلسطین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازگشت ۵۰ درصد زائران به کشور
🔹فرمانده قرارگاه اربعین فراجا: از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار زائری که به عتبات عالیات مشرف شدند، یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به کشور برگشتند.
🔹۴۰ درصد ظرفیت توقفگاههای مرز مهران تخلیه شده. ۸۰ درصد زائران با خودروی شخصی به مهران آمدهاند.
🔻۱۴ ماهواره در صف پرتاب/ ۳۰ ماهواره در دست ساخت
🔸رئیس سازمان فضایی ایران:در دولت سیزدهم به تنهایی ۱۲ پرتاب داشتیم که این تعداد با ۱۲ سال قبل برابری میکند همچنین در سه سال دولت سیزدهم هشت تزریق موفق ماهواره داشتیم که معادل سه دولت پیش از این است.
🔹اکنون ۱۴ ماهواره در صف پرتاب قرار دارد، ۳۰ ماهواره نیز در حال ساخت است که از این تعداد ۲۰ ماهواره توسط بخش خصوصی ساخته خواهد شد.
🎨 مرد پولادین
✏️ رهبر معظم انقلاب: من آقای لاجوردی را در دورهی مبارزات، به عنوان #مرد_پولادین میشناختم
🗓 یکم شهریور ماه سالگرد شهادت شهید سید اسدالله لاجوردی
📚 اهدای کتاب «زن در گفتمان انقلاب اسلامی» به زائران در تمرچین
🔹مسئول بسیج جامعه زنان سپاه شهدای آذربایجانغربی از توزیع کتاب سه زبانه «زن در گفتمان انقلاب اسلامی» در مسیر حرکت زائران اربعین حسینی خبر داد
🔹این کتاب با محتوای تبیین جایگاه زن از دیدگاه امامین انقلاب و به نویسندگی نفیسه سادات قادری به دو زبان عربی و انگلیسی چاپ شده است
#اربعین #بسیج_جامعه_زنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زائران از حمل و نقل راحت در کشور عراق به سمت مـرز خسـروی میگویند...
🎙علی مرادی خبرنگار افتخاری خبرگزاری بسیج در مرز خسروی
#اربعین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 کمیک موشن | شیر بیشه های زرد
🔸سردار شهيد 'صفر خوشروان' عشاير زاده پاک طينت و مردی خاكی تر از زمين كه به دليل شجاعت و دلاوری های بسيار در مقابله با دشمن بعثی به شير بيشه های زله زرد شهرت يافت
📌تهیه شده در مرکز آفرینش های هنری با همکاری مرکز متنا سازمان فضای مجازی استان کرمانشاه
#دفاع_مقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آمریکا و محروم شدن کودکان از تحصیل
🔹 شواهد نشان میدهد از زمان حضور ایالات متحده آمریکا در منطقه ترک تحصیل کودکان رشد چشمگیر داشته است.درصد افرادی که تحصیل ناموفق یاضعیف داشتهاند به شرح زیر است :
- عراق : 36% (سال 2019)
- افغانستان: حدود 57% (سال 2015)
- سوریه : حدود 30% (سال 2017)
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ | ثروت عظیم
✏️ رهبر انقلاب: در تواناییهای پزشکی در سطحی قرار داريم كه جا دارد ملت ايران افتخار كند
🌷 من ميبينم كه اينها چقدر در كارشان ماهر هستند
🗓 یکم شهریور ماه، روز بزرگداشت ابوعلی سینا و #روز_پزشک
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از ریحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: امروز بانوان در كشور ما برای مراجعه به طبيب در هيچ بيماری نياز ندارند به طبيب غير زن مراجعه كنند
👈 شايد شما جوانان كه پيش از انقلاب را نديديد، ندانيد اين قضيه چقدر مهم است
🗓 یکم شهریور ماه، روز بزرگداشت ابوعلی سینا و #روز_پزشک
🖥 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
33.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مستند | مرد پولادین
✏️ رهبر انقلاب: من آقای لاجوردی را در دورهى مبارزات، به عنوان مرد پولادین مىشناختم. در بین دوستان، آن کسى که از کتک خوردن و اقدام کردن و زندان رفتن و آمدن بیرون و دوباره رفتن، خسته نمىشد، آقاى لاجوردى بود؛ در دورهى کار و تلاش براى حکومت اسلامى هم الحمدلله ایشان همینطور عمل کردند. ۱۳۷۷/۲/۱۴
🗓 یکم شهریور ماه مصادف است با سالروز ترور مجاهد فی سبیل الله شهید سید اسدالله لاجوردی، مبارز انقلابی و دادستان پیشین انقلاب اسلامی و رئیس سابق سازمان زندانها که در محل کار خود در بازار تهران و به دست عوامل سازمان تروریستی منافقین در سال ۱۳۷۷ به شهادت رسید.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔻نقلیّاتِ رأیساز و شبههتراش:
استفادهی ابزاری از رهبر انقلاب
🖊مهدی جمشیدی
۱. رهبر انقلاب در در طول دهههای گذشته، بارها تصریح کردهاند که بنای ورود در امور اجرایی را ندارند و ولایت فقیه، به معنی «هدایت کلّی انقلاب» است و نه به معنی حضور در جزئیّات. رهبر انقلاب به دلیل «مطلقهبودنِ» ولایت فقیه، از حق مداخله برخودار است و میتواند در همهی امور حضور یابد و نباید تصوّر کرد که اختیارهای ولیّفقیه، محدود به مواردی است که در اصل صدوده قانون اساسی آمده است، اما مسأله این است رهبر انقلاب میخواهد قانون و کارگزاران، تعیینکننده باشند و ساختار سیاسی، وابسته به شخص نباشد و بتواند به صورت طبیعی و روندی، به حرکتش ادامه بدهد. از طرف دیگر، بر اساس نظریهی «مردمسالاری دینی»، برخی از انتخابها و تصمیمها به مردم واگذار شده و رهبر انقلاب در این قلمرو، به نظر مردم احترام میگذارد و به تعبیر خودشان، از نظر مردم، «پیروی» میکند. ایشان نمیخواهد بخشهای مختلف حاکمیّت، بیاختیار و بیاراده باشند و همهچیز، از یک شخص برخیزد و مردم نیز از اثرگذاری واقعی، برکنار بمانند. ولیّفقیه میخواهد هم حاکمان و هم مردمان، رشد سیاسی بیابند و این از مسیر تجربه و نظرورزی و مسئولیّت و اختیار، ممکن است. این نظامِ سلطنت است که شاه، به جای همه فکر میکند و تصمیم میگیرد و برای هر امری باید به سراغ شاه رفت. ولایت فقیه، صورتِ دینیِ سلطنت نیست و استبداد آشکار و پنهان، هرگز با ولایت فقیه جمع نمیشود.
۲. ارجاعات متعدّد و صریح رئیسجمهور به رهبر انقلاب در جلسهی رأی اعتماد، توانست بسیاری از نمایندگان را منفعل سازد و در نهایت، همهی وزرای پیشنهادی رأی آوردند؛ چنانکه متأسفانه حتی وزیر خارجهی پیشنهادی نیز خودش را به رهبر انقلاب ارجاع داد و مخالفت با خودش را به معنی ناولایی بودن مجلس تفسیر کرد. من از جلسهی خصوصیِ رهبر انقلاب با رئیسجمهور، اطلاعی ندارم، اما میدانم سنّت و سیرهی رهبر انقلاب، هیچگاه مبتنی بر «فضاسازی» در برابر اختیارهای قانونیِ مجلس نبوده و ایشان نخواسته با بیان نظراتش، مسیر و مدار انتخاب واقعی و تصمیم مستقل را تغییر بدهد؛ اما کسانی همواره کوشیدهاند با بیان «نقلیّات» و «شنیدهها» از ایشان، به تصمیمگیریهایی که در مدار رایج قانونی هستند، جهت بدهند و به نام «ارادهی رهبر انقلاب»، ارادهی خودشان را حاکم کنند. دراینحال، روشن است که رهبر انقلاب، هزینهی گرایشها و سلایق سیاسی میشوند و اگر حاصل این تصمیمها ناصواب باشد، ایشان نیز در افکار عمومی، «شریک» و «سهیم» شمرده خواهند شد. از این گذشته، اثرگذاری نقلیّات از رهبر انقلاب بر مجلس در جایی که امور، مطابق قانون در حال انجام هستند و مجلس باید از اختیار خویش استفاده کند و آزادانه و مستقل نظر بدهد، به «صوری» و «سفارشی» شدن مجلس خواهد انجامید. تصمیمهایی که در سایهی این نقلیّات گرفته میشوند، دیگر تصمیم نیستند و دیری نخواهد گذشت که جریان روشنفکریِ سکولار بر اساس همین بدعتهای ناصواب، اینگونه تصویرسازی خواهد گرفت که در پشتصحنهی سیاست ایران، رهبر نشسته و کارگزاران، همچون «عروسکهای خیمهشببازی» هستند و «جمهوریّت» با نظریهی ولایت فقیه، سازگار نیست.
۳. در دورهی حاکمیّت اصلاحطلبان - که رئیسجمهور کنونی نیز به آن تعلّق سیاسی دارد - بارها گفته شد که رهبر انقلاب، عملکرد فراقانونی دارد و ولایت فقیه، قانون را بلعیده و نهادهای انتصابی، نهادهای انتخابی را تهی کردهاند و جمهوریّت، به یک انتخابات حداقلی فروکاهیده شده است و دولت و رئیسجمهور، بیش از یک تدارکاتچی نیست. نیروهای فکری جریان اصلاحات، با تعابیری همچون «دولت پنهان» و «هستهی سخت قدرت» و «سلطانیسم»، به رهبر انقلاب کنایه زدند و ایشان را در برابر مردمسالاری تعریف کردند. اینکه در اغتشاشهای اخیر، نسبتِ «دیکتاتوری» به ایشان داده شد، حاصل بذری بود که دههها، رسانههای اصلاحطلبیِسکولار در ذهن برخی کاشته بودند. محمد خاتمی در آغاز ریاستجمهوریاش، به رهبر انقلاب گفته بود که من فقط در چهارچوب قانون با شما تعامل خواهم داشت؛ کنایه به اینکه من ولایت فقیه را درچهارچوب قانون میپذیرم و حجّیّت ولیّفقیه را برآمده از قانون میدانم و نه شرع و نیابت امام معصوم - علیهالسلام - اما چندی بعد که خودِ او در دولت با دشواری مواجه شده بود، از رهبر انقلاب، توقع گشایش فراقانونی - و در واقع، حکم حکومتی - داشت. جریان اصلاحطلبیِ سکولار، چنین اوصافی دارد؛ استفادهی ابزاریِ امروزِ اینان از رهبر انقلاب، طلبکاری فردای آنها را در پی خواهد داشت و دوباره رهبر انقلاب به کانون حملههای رسانهای آنها تبدیل خواهد شد. سخن آنها این است و خواهد بود که رهبر انقلاب، «مداخلات پنهان» دارد، اما «مسئولیّت تصمیمها» را متوجّه دیگران میکند.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
#اطلاعیه | #قرار_جمعه_ها
🗓 جدول مراسم دعا و توسل به امام زمان علیهالسلام در سراسر کشور (بمنظور تعجیل در امر فرج)
جمعه ها دو ساعت قبل از اذان مغرب همزمان در سراسر کشور
✔️ پایگاه مرکزی: تهران/ بهشت زهرا/ گلزار شهدا / قطعه ۴۰ شهدای گمنام(فانوس)
جمعه ۲ شهریور | ساعت ۱۷:۳۰
• سخنران : استاد حیدری کاشانی
• و نوای : مهدی سعیدی
✔️ مراسم ویژه استغاثه در کربلای معلی
کربلا ، خیابان بغداد، روبهروی هتل ریحان کربلا، موکب صاحب الزمان استان فارس
ساعت ۱۷:۰ به وقت کربلا
با سخنرانی: استاد محمد شجاعی
با نوای : حاج حسین خلجی / محمود معماری
قاری: محسن امامی
34.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 مجموعه #درنگ
☑️ فصل دوم
9⃣ گریز هستهای ایران؛ فقط یک هفته
"شکست سیاستهای بایدن - ترامپ"
◽️فرید زکریا CNN