eitaa logo
چریک سایبر🇵🇸
1.1هزار دنبال‌کننده
37.1هزار عکس
46.9هزار ویدیو
981 فایل
با سرخط خبرهای جبهه‌ی مقاومت باما همراه باشید. لحظه به لحظه در نبرد آخرالزمان برای نابودی اسرائیل✌️ فلسطین🇵🇸 یمن🇾🇪 لبنان🇱🇧 سوریه🇸🇾 عراق🇮🇶 ایران🇮🇷 امروز حرم حسین بن علی، ایران است. https://eitaa.com/cherikcyberi
مشاهده در ایتا
دانلود
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نسل‌کشی و پاکسازی قومی در انتظار فلسطینیان کرانه باختری! دکتر «مصطفی البرغوثی» دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین: 🔸آنچه صهیونیستی ها اکنون در کرانه باختری انجام می‌دهند این است که نسل‌کشی و پاکسازی قومی را به غزه منتقل کنند و در صدد تخریب کل زیر ساخت‌های این مناطق هستند.
🔰 سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی: سکوهای آماده پرتاب حزب الله را در جنوب لبنان دو بار در عرض 24 ساعت هدف قرار دادیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰تصاویری از حمله رژیم صهیونیستی به منزلی در جنین 🔸اشغالگران صهیونیست در جریان یورش به جنین در کرانه باختری، یک منزل را هدف قرار دادند که منجر به وقوع آتش سوزی در آن شد.
🔰کار نتانیاهو و گالانت باز هم به جر و بحث کشید 🔸رسانه‌های مختلف رژیم صهیونیستی از بروز جر و بحث جدید بین نخست‌وزیر و وزیر جنگ رژیم بر سر راهبردهای کلی در جنگ غزه در نشست دیشب کابینۀ امنیتی خبر داده‌اند. 🔸طبق گزارش تایمز اسرائیل مجادله بین دو طرف زمانی شروع شد که نتانیاهو بدون اطلاع گالانت گفت که تصمیم گرفته مسئله استقرار نظامیان ارتش در طول محور فیلادلفیا در مرز بین غزه و مصر را به رأی بگذارد. 🔸از گروهی از وزیران ارشد خواسته شد دربارۀ نقشه‌هایی که نحوه استقرار نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در محور باریک ۹ مایلی موسوم به کریدور فیلادلفیا را نشان می‌داد اظهار نظر کنند. 🔸اعضای کابینه با ۸ رأی موافق، ۱ رأی مخالف و ۱ رأی ممتنع با طرح نتانیاهو برای حفظ نظامیان صهیونیستی در طول مرز مصر-غزه به عنوان بخشی از توافق آتش‌بس موافقت کردند. 🔸گالانت تنها مخالف این طرح بود و ایتمار بن‌گویر هم در اعتراض به کاهش نظامیان اسرائیلی در این کریدور رأی ممتنع داد. 🔸منابع حاضر در این جلسه گفتند که گالانت از کوره در رفت و نتانیاهو را به تلاش برای مجبور‌کردن ارتش جهت پذیرش این نقشه‌ها متهم کرد. 🔸گالانت گفته است: «نخست‌وزیر می‌تواند همۀ تصمیم‌ها را خودش بگیرد و تصمیم بگیرد همۀ گروگان‌ها را به کشتن بدهد.» 🔸طبق گزارش کان‌نیوز یکی از وزرا به گالانت خرده گرفت و پرسید: «چطور می‌توانی با نخست‌وزیر این‌طور حرف بزنی؟» 🔸یکی از وزرای حاضر در جلسه به یدیعوت آحارونوت گفت که این شدیدترین درگیری بین نتانیاهو و گالانت بود.
🔰اعتراف رسانه های صهیونیستی :از هفتم اکتبر بیش از 50 هزار بمب و موشک بر سر مردم غزه ریخت 🔸رسانه های رژیم صهیونیستی اعتراف کردند که نیروی هوایی این رژیم از زمان آغاز جنگ در هفتم اکتبر، نوار غزه را با بیش از 50 هزار بمب و موشک هدف قرار داده است. 🔸این رسانه ها اذعان کردند که وزن دو سوم بمب هایی که بر سر مردم غزه ریخته شده، به یک تُن می رسد. 🔸از سوی دیگر یک افسر نیروی هوایی رژیم صهیونیستی تاکید کرده است که اگر حمایت نظامی و تسلیحاتی آمریکا نبود، این رژیم چند ماه بیشتر نمی توانست جنگ را ادامه دهد. 🔸این افسر بلندپایه گفته است جنگ کنونی، دکترین نظامی تسلیحاتی رژیم اشغالگر در آینده را به شکل کامل تغییر خواهد داد.
🔰حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان 🔸جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شهرک یارون در جنوب لبنان را بمباران کردند. 🔸منطقه الحرجیه بین شهرک‌های یاطر و زبقین هم هدف حمله پهپادی اشغالگران قرار گرفت. 🔸ارتش رژیم صهیونیستی همچنین شهرک کفرکلا در جنوب لبنان را هدف حملات توپخانه‌ای خود قرار داد.
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔞 حاوی صحنه های دلخراش 🔞 دست به دست کنید تا آقای پزشکیانی که طرفدار "بازگشت حامیان فتنه" با شعار وفاقه، ببینه و تو خلوت، به خدای خودش جواب بده😏
تا چشمت دراد😉✌️ 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 ببینید وقتی موشک های ایران به زمین میخورد از عمق وجود و با بغض و گریه چه الله و اکبری میگویند این همان شبی است که تمام یهودی ها زیر زمین بودند، تمام فلسطینی ها روی پشت بام و هیچ جنگنده ای در آسمان غزه نبود این صحنه دوباره تکرار خواهد شد این خواست نتانیاهو و گروه تبهکاری است که در راس فلسطین اشغالی نشسته اند ما به زودی نسخه دوم وعده صادق را بارگذاری خواهیم کرد....