چریک سایبر🇵🇸
♨️بدنبال اثبات برادری با آمریکا نباشید! 📌ما با آنها پدرکشتگی داریم... 🤲شادی روح بلند #شهید_سلیم
وقتی انتقال خون #شهبدالقدس را از اسرائیل داخلی (سولار هار) نگرفتیم همون وقت باید متوجه میشدین دستهای چه کسانی تو دست آمریکاست😏
#کارمندان_آمریکایی_جمهوری_اسلامی
❌️توییت همسر حمیدرضا نوری همسر رزمنده ایرانی اسیر شده توسط نیروهای نظامی آمریکا و زندانی در عراق
🔻پیش از این برخی منابع از احتمال آزادی وی در جریان سفر پزشکیان به عراق خبر داده بودند اما در عمل اتفاقی نیافتاد.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
داداشی شیطان
12.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥لعنت به این خانواده🤜
🔸️برای اولین بار❗️
👈افشاگری بی سابقه از نقش پدر و مادر مهسا امینی در تحریک و عصبانی کردن اوباش برای گسترش اغتشاشات و ارتکاب جنایات
👈با انتشار گسترده این کار، محاکمه و مجازات این خانواده منحوس را از دستگاه قضائی مطالبه نماییم
جای جلاد و شهید عوض نشود ❗️
#قانون #فتنه #حجاب #شهید
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔰حزبالله لبنان اعلام کرد ساختمانهای مورد استفاده سربازان دشمن صهیونیست در شهرک «المناره» را با سلاحهای مناسب هدف قرار داده و مستقیماً به آنها ضربه زدند.
چریک سایبر🇵🇸
❌️توییت همسر حمیدرضا نوری همسر رزمنده ایرانی اسیر شده توسط نیروهای نظامی آمریکا و زندانی در عراق 🔻
⭕️ ترمز دفاع را کشیدند؟
🔹پزشکیان: اسرائیل با ترور شهید هنیه میخواست ما را به جنگ منطقهای بکشاند اما ما تا حالا خویشتنداری کردهایم.
🔹 طبیعی است که گوینده این جمله،درکی از مفهوم "جنگ منطقه ای" و افول قدرت رژیم نداشته باشد ( چون به گفته خودش غیر از بیماریهای قلب، تخصصی ندارد) و همانند دختران نویسنده روزنامه های شرق،اعتماد،هم میهن و سازندگی،از ترس جنگ منطقه ای،شبها خواب نرود و نسخه خویشتنداری و صبر استراتژیک بپیچد!
🔹اما قابل قبول نیست که این فرد با این سطح نازل از اطلاعات منطقه ای و تحلیل دفاعی،مانع پاسخ دفاعی ج.ا.ا به رژیم شود و یا عملیات بازدارنده رزمندگان اسلام علیه صهیونیستها را به تاخیر بیاندازد!
🔹اگر بنا به تحلیل پزشکیان و اطرافیانش باشد،نظام ج.ا باید با پژاک و کومله و اسرائیل و آمریکا و جیش العدل و قاتلین شهدای امنیت و سایر جنایتکاران علیه ملت ایران تعامل و ترک مخاصمه کند و بعد مشغول جنگ با افغانستان شود!
🔹رژیم صهیونیستی در مرداد ۱۴۰۳ علاوه بر تجاوز به خاک ج.ا ،
حاکمیت و امنیت ج.ا را نقض کرد
اقتدار ملی ج.ا را زیر سوال برد
و مهمان رسمی و بلند مرتبه ج.ا را به شهادت رساند!!!
خدا نکند که تاخیر بیش از حد در پاسخ به این حجم از آسیب،ناشی از تحلیلهای خاله زنکی خویشتنداری باشد!که اگر چنین باشد تاریخ، این خیانت را مخفی نخواهد کرد و آبروی انقلاب و حیثیت جمهوری اسلامی در برابر رزمندگان مومن فلسطینی ، لبنانی و یمنی خواهد رفت!( لا سمح الله)
✍دکتر کوشکی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
داداشی شیطان
💥پست اینستای کویت تایمز از نشست خبری رئیسجمهور
💥رئیسجمهور ایران درباره گفتوگوی مستقیم با آمریکا: ما برادریم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
داداشی شیطان
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 استدلال ظریف برای دفاع از قانون حجاب در ایران
⭕️ هر جامعهای یک قانون پوشش دارد. خوششان بیاید یا نه باید به قانون احترام بگذارند. قضیه را خیلی احساسی نکنید.
⭕️ ما کسی را برای کاری که در خانهاش میکند مجازات نمیکنیم.
در ایران باید بپوشید، همانطور که کانادا هم بدون تیشرت نمیتوانید بروید مکدونالد.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
داداشی شیطان
- و َلَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً قَتَلَتْکُمْ وَ لَعَنَ اللَّهُ الْمُمَهِّدینَ لَهُمْ بِالتَّمْکینِ مِنْ قِتالِکُمْ
بَرِئْتُ اِلَی اللَّهِ وَ اِلَیْکُمْ مِنْهُمْ وَ مِنْ اَشْیاعِهِمْ وَ اَتْباعِهِمْ وَ اَوْلِیاَّئِهِم
- یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّی سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلی یَوْمِ الْقِیامَةِ
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻مغالطات رئیسجمهور
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. رئیسجمهور در نشست خبریِ دیروز و در واکنش به انتصابهای ناروا، چند شبهاستدلال مطرح کرد. نخست اینکه ایشان فتنه را «نسبیسازی» کرد و به «نگاهها» ارجاع داد؛ یعنی برخی که از فتنه سخن میگویند، راوی نگاه خودشان هستند، نه اینکه عمل طرفِ مقابل در ذات خویش، فتنه باشد. نزاع و اختلافی رخ داده و هر یک از دو طرف، نسبتی به طرف مقابل میدهد و اینگونه نیست که مسألۀ «حق» و «باطل» در میان باشد و یکی «ظالم» باشد و دیگری «مظلوم». هر دو سوی ماجرا، از خطا و صواب، نصیب بردهاند و حقِ محض نیستند و نمیتوان جانب یکی را گرفت. اما اگر ایشان معتقد به نظریۀ ولایت فقیه است و میداند که تعبیر «فتنه» را شخصِ رهبر انقلاب مطرح کردند و عاملان اصلی را «فتنهگر» نامیدند، چرا چنین قضاوت رسوا و تحریفآلودی ارائه میدهد؟! در مسألههای اختلافی، باید به چه کسی جز ولیّفقیه ارجاع داد و تسلیم نظرش شد؟! در اینجا، ولیّفقیه با صراحت تمام، یک طرف را نفی و انکار کرده و خودش در موقعیّت حد وسط، قرار نگرفته است. آنهمه توصیه و حسّاسیّت رهبر انقلاب، با چه واکنشهایی از سوی فتنهگران مواجه گردید؟! در یک سوی این نزاع، رهبر انقلاب قرار گرفتهاند و ایشان برای دفاع از جمهوریّت نظام، پا به معرکه نهادند و در برابر فتنه، آشکارا و بارها موضعگیریِ منفی کردند. اکنون چه شده که رئیسجمهور، در میانه مینشیند و به سایۀ نسبیّت پناه میبرد و برای قدرت، به حقیقت جفا میکند؟! از این گذشته، مگر مسألۀ جریان فتنه، ادّعای «وقوع تقلّب در انتخابات» نبود و مگر از عهدۀ اثبات ادّعای خود برآمدند؟! پس واقعیّت و عینیت نیز نشان میدهد آنچه که رخ داده، بهحتم فتنه بوده است. فتنه، «از نظر ما»، فتنه نیست؛ بلکه «بهواقع» فتنه بود و نباید با پناهبردن به نسبیّت و سیّالیّت، حقیقت را پایمال کرد. بهنظرم کسیکه دربارۀ فتنه، چنین قضاوتی دارد، بهرهای از عدالت سیاسی ندارد.
[دوّم]. دیگر اینکه ایشان در ادامه میافزاید هر کسی «عیوب» و «خطاها»یی دارد و برای تحقّق وفاق، باید از گذشته گذشت و بر ضعفها، چشمپوشی کرد. این سخن نیز با نظر صریح رهبر انقلاب، تعارض دارد؛ چراکه ایشان هم اقدام فتنهگران را «خطای نابخشودنی» دانستند و هم آنها را «خط قرمزِ نظام» برشمردند و از نزدیکی و مؤانست به آنها پرهیز دادند. آیا رهبر انقلاب در برابر عیوب و خطاهای عادی، چنین موضع سرسختانهای دارند؟! آیا جای مدارا و نرمش وجود دارد اما ایشان چنین نمیکنند و اینان را در دایرۀ حاکمیّت نمیپذیرند؟! حصر، ظلم نظام به فتنهگران است، یا کمترین مجازاتی است که برای آنها در نظر گرفته شده است؟! آنچه که در فتنه رخ داد، ضعف بخشودنی و عادی بود، یا آنچنان ناجوانمردانه و خائنانه بود که رهبر انقلاب از چنین افرادی به عنوان «افراد نامطمئن» یاد کردند؟! آنهمه صدمات ملّی و ضربههای حیثیّتی و شکافهای اجتماعی و لطمات اقتصادی و ... که هنوز هم علاج نشدند، حاصل ضعفهای عادی بودند، یا خیانت و خباثت فتنهگرانی چون هاشمی و خاتمی و موسوی و کروبی. باور کنیم که ذهنیّت رئیسجمهور، این اندازه بسیط و ابتدایی و سادهساز است؟!
[سوّم]. رئیسجمهور به عنوان یک شبهاستدلال دیگر میگوید اگر اینان را به کار نگیریم، دیگر «وفاق»، معنایی نخواهد داشت. عجبا! اوّلاً، مگر معنی وفاق، «دلجویی از اصحاب فتنه» است؟! «وفاق ملّی» یعنی «وفاق با فتنهگران»؟! این وفاق، با نام اینکه «ملّی» است، فروخته شده، اما در عمل، معنیاش عبارت است از در آغوش کشیدن نیروهای فتنه. چرا باید وفاق ملّی را مشروط به «اصحاب فتنه» کرد و آنها را مساوی با مفهوم «ملّی» انگاشت؟! ثانیاً، ترجمۀ وفاق ملّی، «گماردن افراد بر کرسیهای قدرت» است؟! یعنی همین که قدرت را میان افراد، توزیع و تقسیم کردیم، وفاق حاصل شده است؟! این امر، «سهمیهبندیِ قدرت سیاسی» نام دارد و نه وفاق ملّی. وفاق، از اتّحاد باطنی و همسانی فکری برمیخیزد و نه از تکهتکهکردن قدرت سیاسی و سپردن هر تکه به کسی. عملگرایان برای اینکه مانع و مزاحمی در مسیر قدرتشان نباشد، چنین شگردی را در پیش میگیرند تا همگان را در سپهر خویش، هضم و مستحیل سازند؛ هر چند در این میان، اصالتهای فکری نادیده گرفته شوند. هنگامیکه طرّاحان پشتصحنۀ این دولت، از جملۀ عوامانۀ «با هم دعوا نکنیم»، تعبیر «وفاق ملّی» را بیرون میکِشند و بهعنوان گفتمان، به خوردِ جامعه و رسانه و حاکمیّت میدهند، روشن است که نباید توقع معقولیّت و حکیمانهگی داشت. در این دولت، بازار سطحیاندیشی و سادهسازی و منطقگریزی و محاسبات کوچهبازاری، بیش از اینها گرم خواهد شد.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60