💢 شهید سلیمانی؛ نخبه تراز ایرانی اسلامی
📌 بنابه گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سعید عبدالملکی، عضو هیئتعلمی دانشگاه پیامنور در یادداشتی با اشاره به ویژگیهای شهید قاسم سلیمانی او را نخبه تراز انقلاب اسلامی معرفی کرد.
در این یادداشت آمده است:
✍️ در طول تاریخ ایران، چه ایران قبل از اسلام و چه بعد از اسلام، کمتر نخبگانی را میتوان یافت که از نظر معنوی، شخصیتی و اخلاقی در تراز ملت ایران بوده و بتوانند اثرگذاری ملی و بینالمللی به نام ایران داشته باشند. به جرأت میتوان گفت شهید قاسم سلیمانی جزو این افراد انگشتشمار است.
الگو بودن او برای جمع کثیری از جامعه ایران حتی قبل از شهادت آشکار است. سیره، شخصیت و ویژگیهای منحصربهفرد شهید سلیمانی از ابعاد و زوایای گوناگونی همچون بعد نظامی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، دینی و حتی سبک زندگی، موجب ارتقاء امنیت، عزت، خودباوری و پارادایم (ما میتوانیم) ملت ایران شد.
شهید سلیمانی در سیاست خارجی ایران مشی عملیات میدانی، استقلالگرایی و حفظ عزتنفس ملی را در پیش گرفت و در سیاست داخلی نیز وحدتگرایی، همنوایی و انسجام ملی را ترویج کرد که به لحاظ روششناسی یک مدل و الگوی راهبردی و سعادتبخش پیش روی همه ماست.
او به معنای واقعی کلمه، مرد میدان عمل بود. پرهیز از شعارگرایی، سیاستزدگی و خویشاوندسالاری از یک طرف و انجام فعالیت جهادی، انقلابی و تابآوری در برابر دشمنان ملت ایران، روش کمنظیر سلیمانی عزیز بود که میتوان آن را شاخص عملکرد مسئولان و کارگزاران کشور دانست.
شهید قاسم سلیمانی یک الگوی جدید و کمنظیر در ایران و کشورهای منطقه بنیانگذاری کرد که بر پایه دو عنصر عقلانیت و معنویت قرار داشت. روند شکلگیری این پارادایم دارای دو مرحله تحولی است. یکی قبل از شهادت و مرحله دیگر بعد از شهادت او آغاز شد. سردار سلیمانی قبل از شهادت، بیشتر بین همکاران و افراد نظامی در میدان مبارزه با ظلم و کفر، بهعنوان یک نخبه نظامی شناخته شده بود اما پس از شهادت وی، این نخبگی برای عموم مردم ایران و جهان آشکار شد و به مثابه یک مکتب و الگوی فکری، اعتقادی، عملی و سبک زیستن درآمد.
شهید سلیمانی، برای عموم مردم ایران و نخبگان سیاسی، علمی و حتی اجتماعی، چراغ راه و شاخص عملکرد به شمار میرود. ایشان با وجودی که فردی نظامی بود توانست بر دلهای مردم ایران و منطقه نفوذ و عملاً یک جغرافیای روانشناختی نامحدود تحت نفوذ شخصیت کاریزماتیک وی قرار گرفتند. کاریزما و جذبهای که بتواند بر باورها و رفتارها اثرگذاری محسوس و نامحسوس ایجاد کند، خود نشان از اخلاص، سادهزیستی، مردمآمیزی و پرهیز از ظاهرسازی است که مجموعه این ویژگیها همواره موردپسند و تحسین جامعه ایرانی چه مذهبی و چه غیرمذهبی بوده است.
مشی ایثارگری و بلندنظری ایشان فرا راه جامعه دانشگاهی نیز قرارگرفته است و خیل زیادی از دانشمندان ما اکنون بهصورت گمنام و ایثارگرانه همان روش شهید سلیمانی را در پیشگرفتند و در راه توسعه و پیشرفت علمی کشور مجدانه مشغول کار هستند.
امروز، مکتب شهید سلیمانی به یک جریان فرهنگی و اجتماعی قوی در دانشگاههای کشور تبدیل و اندیشه و مسیر او شاخص و معیار حرکتهای فرهنگی اساتید و دانشجویان شده است طبق یافتهها تاکنون هزاران طرح، پژوهش و فعالیت دانشگاهی متأثر از روش و منش ایشان به انجام رسیده است.
لینک یادداشت در خبرگزاری تسنیم 👇
https://tn.ai/3229895
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ جاسوس خبرنگار ایتالیایی بازداشت شده در ایران
🔸 این گزارش یک روز قبل از دستگیری اوست.
🔻 این جاسوس خبرنگار به خود اجازه داده است بدون حجاب از خیابانهای تهران گزارش تهیه کند و از تغییرات فرهنگی و اجتماعی مورد نظر غرب در ایران میگوید.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
الحمدالله رب العالمین.خداوندا مرا پاکیزه بپذیر خداوندا عاشق دیدارتم همان دیداری که موسی را ناتوان از ایستادن و نفس کشیدن نمود.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💥 ارزیابی عملکرد ۴ماهه دولت پزشکیان و چشمانداز پیش رو
📌 بررسی چهار پیشفرض و دو گزاره
🔸یادداشت تحلیلی / سعید عبدالملکی
▪️بخش اول
✍️ پیشفرض اول: بازخوانی جریان اصولگرایی از ابتدای دهه ۹۰تاکنون گویای این مهم است که تشتت و تنش درون جریانی و اختلاف بین بزرگان اصولگرا بر سر نامزد اصلح بهویژه در کارزارهای انتخاباتی دهه ۹۰ به بعد (ریاستجمهوری، مجلس و شورای شهر) رفتار سیاسی این جریان را به سمت انحصارطلبی متمایل کرده است که منجر به تولد ۲جریان نو اصولگرایی و انقلابیگری از دل اصولگرای سنتی شده است. در این مسیر، اصولگرایی سنتی به رکود و انقطاع با واقعیت مبتلا میشود و جریان نو اصولگرایی به تمامیت خواهی، لیبرال مسلکی و اتخاذ رفتار سیاسی متناقض با انقلاب اسلامی دچار میشود که در نهایت از مرزهای ایدئولوژیک عبور میکند و به التقاط سیاسی ختم میشود که اکنون نشانگان را آن در اداره مجلس و رأی اعتماد صددرصدی به وزرای دولت چهاردهم و ممانعت از استیضاح وزیر اقتصاد که کاهش دهنده ۴۰درصدی ارزش پول است، به وضوح میبینیم. لذا جریان اصولگرایی متأسفانه در تلهی قدرت و ثروت و منفعتگرایی گرفتار آمده است.
این نوسان ایدئولوژیک و کنش پریشی سیاسی در اردوگاه اصولگرایی درمجموع دو پیامد منفی برجای گذاشته است؛ یکی ناتوانی این جریان در اداره کشور بر اساس الگوی حکمرانی انقلاب اسلامی و دیگری ریزش سرمایه اجتماعی و سرمایه انتخاباتی؛ که تبعات این وضعیت در انتخابات مجلس ۱۴۰۲ و ریاست جمهوری ۱۴۰۳ بیشتر نمایان شد.
پیشفرض دوم: شهادت آیتالله رئیسی موجب خلأ بیدولتی به مدت حدود ۷۰ روز در کشور شد. گرچه امورات کشور با وجود مدیریت حکیمانه رهبر انقلاب بهخوبی پیش رفت و کشور دستخوش بحران نشد اما لایههای میانی دولت که عمدتاً تهمانده دولت روحانی بودند و نیز بعضی رئوس دولت، درگیر انتخابات شدند و از طرفی تغییرات اتوبوسی دولت پزشکیان و گماردن عناصر زاویهدار در مناصب مهم، موجب تشدید ناکارآمدی و ترک فعل بعضاً تعمدی و سوءاستفاده و ماهی گرفتن از آب گلآلود بعضی جریانات معلومالحال از وضعیت گذار دولت از سیزدهم به چهاردهم و ناترازیها شد.
پیشفرض سوم: عملیات روانی اصلاحطلبان و غربگرایان از همان ابتدای تبلیغات انتخاباتی تاکنون موجب تضعیف روحیه و القای بیثباتی شد. طرح موضوعات تکراری و نخنما شدهای که در ۴۵سال گذشته همواره موجب فرسایش کشور شده است در قالب وفاق ملی از جمله دسترسی بدون فیلتر به محتوای مخرب اینترنت و فضای مجازی، تلاش برای ممانعت از اجرای قانون حجاب و حمایت از برهنگی، طرح رابطه و مذاکره با آمریکا، پذیرش fatf، جنجال ظریف و معاونت خودساخته راهبردی بهمنظور تشکیل دولت سایه، تئوریزه کردن ناترازیها، بازی با اولویتهای کشور، بیارزش سازی پول ملی، انتصاب افراد زاویهدار، مسئلهدار و محکومان امنیتی در جایگاههای مهم قوه مجریه، شبیهسازی پزشکیان به گورباچف، احمدشاه قاجار و جمشید آموزگار و تشبیه کشور به سالهای آخر شوروی سابق، قاجار و پهلوی توسط رسانههای لیبرال و امثال آن، حداقل عملیاتی بوده است که تاکنون جریان غربگرا و لیبرال به کشور تحمیل کرده است.
پیشفرض چهارم: استقبال معنادار جریانات دگراندیش، اصلاحطلبان رادیکال، براندازان و تلویزیونهای فارسیزبان معاند خارج از کشور از اتفاقات سوریه و تلاش برای تکرار آن در ایران
نتیجهی ۱۲۰ روز
بنابراین؛ با لحاظ چهار پیشفرض مذکور که بهصورت خطی در داخل کشور تاکنون اتفاق افتاده است در کنار روانپریشی و جنون رژیم صهیونیستی در حمله و کشتار مردم غزه، لبنان و سوریه و وقایع مربوط به جبهه مقاومت، شهادت هنیه، سید حسن نصرالله و فرماندهان مقاومت، شاهد وضعیت غیرعادی هستیم. لذا ارزیابی دولت پزشکیان در ۱۲۰روز گذشته نه تنها «تقریباً هیچ» بوده است، بلکه در بسیاری از شاخصهای اقتصادی و سیاسی خسارتبار و ویرانگر میباشد. عملکرد دولت در شاخص اقتصادی موجب کاهش ارزش پول ملی تا ۴۰درصد، گرانی کالاهای اساسی بعضاً تا ۵۰درصد، گرانی نان، افزایش قیمت خودرو بعضاً تا ۳۰درصد، طلا تا ۸۰درصد و قطعی برق و ... شده است. در شاخص سیاسی، تضعیف جبهه مقاومت، تصویب ۲ قطعنامه سازمان ملل علیه کشورمان در کمتر از یک ماه و افتادن در تلهی مذاکره مجدد و فرسایشی با آمریکا، در سیاست داخلی القای بنبست و بازی استعفا و امثال آن، در مقوله فرهنگی، دهنکجی به قانون حجاب و عفاف و مقابله با آن، در مقوله اجتماعی سرمایهگذاری روی جامعه مدنی و دگراندیشان و به لحاظ دفاعی ـ امنیتی حمله ۵آبان رژیم صهیونیستی و عدم تحقق وعده صادق ۳ و امثال آن.
ادامه در بخش دوم
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💥 ارزیابی عملکرد ۴ماهه دولت پزشکیان و چشمانداز پیش رو
📌 بررسی چهار پیشفرض و دو گزاره
🔸یادداشت تحلیلی / سعید عبدالملکی
▪️بخش دوم و پایانی
✍️ آینده دولت پزشکیان؛ بررسی دو گزاره:
گزاره اول؛ محتملترین رخداد: مداخله و کنترل پزشکیان توسط اعوان و انصار دولتهای خاتمی و روحانی و خیمهشب بازی آنان، بدترین و چالش برانگیزترین حالت ممکن برای دولت پزشکیان است. در روزهای گذشته خبری پیرامون جلسه روحانی، جهانگیری و پزشکیان به بیرون درز کرد که در آن جلسه، بازی استعفا، القای بنبست و ناگزیری مذاکره با آمریکا به پزشکیان گوشزد شده است. بنابراین؛ شدت گرفتن تحرکات معنادار و مداخلهجویانه حسن روحانی و ابراز نگرانیهای خاتمی در روزهای اخیر گویای این مهم است که این افراد تلاش میکنند پزشکیان را وادار کنند که از دستورات آنها اطاعت و مدل حکمرانی غرب محور را اجرا کند و گرنه او را به سرنوشت بنیصدر دچار کنند و کشور را به هم بریزند. از طرفی؛ بر اساس تئوری شخصیت رؤسای جمهور، دکتر پزشکیان اساساً از نوع رؤسای جمهور منفعل منفی گرا است و پتانسیل پوشش دادن شخصیت و رفتار ریاست جمهوری را ندارد و از طرفی به لحاظ ایدئولوژیک فاقد عمق و هویت پذیری سیاسی است.
گزاره مذکور این نگرانی را ایجاد میکند که اگر دکتر پزشکیان با این فرمول ادامه دهد خیلی دوام نمیآورد و متأسفانه مجبور به تجربه انتخابات زودهنگام در آینده نزدیک خواهیم بود.
گزاره دوم؛ واقعبینانه ترین رخداد: بزرگترین شانس دکتر پزشکیان حمایت رهبر انقلاب و جریان اصیل انقلاب اسلامی از ایشان است. کیش شخصیت و سلوک سیاسی رهبر انقلاب در طول این سالها نشانگر آن است که اساساً ایشان نگاه حزبی و جناحی ندارند و حفظ ایران از هر چیز دیگر برایشان مهمتر است و در ادوار مختلف همواره حامی و پشتیبان تمام رؤسای جمهور بودهاند و اکنون دولت پزشکیان نیز باوجودآنکه دولت تراز نیست اما مشمول این حمایت است تا چرخ کشور بچرخد. اما دولت پزشکیان باید متوجه باشد که در اولین دیدار هیئت دولت چهاردهم، رهبر انقلاب بر تداوم مسیر شهید رئیسی تأکید داشتند! لذا شایسته است دکتر پزشکیان به ادراک درست واقعیت نائل آید و مرزبندی خود با سران دولتهای بدعتگذار خاتمی و روحانی را مشخص کند و رهنمودهای رهبر قانونی و شرعی نظام جمهوری اسلامی ایران که همان قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام است را چراغ راه خود قرار دهد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💥 ارزیابی عملکرد ۴ماهه دولت پزشکیان و چشمانداز پیش رو
📌 بررسی چهار پیشفرض و دو گزاره
🔸یادداشت تحلیلی / سعید عبدالملکی
در لینک زیر 👇👇👇
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid