فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 آغاز ولایت و امامت منجی عالم بشریت، حضرت امام مهدی (عج) مبارک باد.
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
تلهی وفاق ملی
🗒️ یادداشت تحلیلی / سعید عبدالملکی
✍️روانشناسی سیاسی معتقد است که عموم سیاستمداران و کنشگران سیاسی دغدغهی شخصی خود را به عرصهی عمومی میآورند و رنگ همگانی به آن میبخشند. به یک معنا؛ کنشگری سیاسی گروههای چپ و اپوزیسیون عمدتاً قالب کردن دغدغهها، آرزوها و نگرانیهای خود به جامعه است تا برای خود سرمایه اجتماعی و اعتبار ایجاد کنند و هدف خود را پیش ببرند درحالیکه ممکن است دغدغهی آنها صرفاً ده درصد جامعه را پوشش دهد اما با بمباران رسانهای فضاسازی حداکثری میکنند و چنان در شیپور میدمند که گویی علاقهمندی آنان برای کل مردم از نان شب واجبتر است. اکنون داستان وفاق ملی اینگونه به نظر میرسد. یعنی دغدغهی یک گروه حداقلی و تحمیل آن به جمعیت حداکثری. این روزها جریانات بدعتگذار بهگونهای از لزوم وفاق صحبت میکنند که گویی تاکنون در جنگ داخلی خونین به سر بردهایم و اگر وفاق نباشد بههیچوجه امکان چرخیدن زندگی مردم و امور کشور وجود ندارد.
وقتی تاریخچه وفاق را بررسی میکنیم اولین زمزمههای آن را در سال ۱۳۸۱ با انتشار نشریه «وفاق ملی» توسط ابراهیم یزدی از سران جبهه آزادی را میشنویم که با هدف بازگشت جریانات دگراندیش و بدعتگذار به ساختار قدرت صورت میگیرد. بهعلاوه؛ پس از فتنه۸۸ و حصر سران فتنه(میرحسین، کروبی و رهنورد) و اعمال قانون براندازان، محمد خاتمی برای برونرفت از آن شرایط، گزینه «آشتی ملی» را مطرح میکند تا معبری برای بازگشت دوستان و همفکرانش برای بازگشت مجدد به لایه حاکمیتی باز کند. اینک پس از ناکارآمدیهای تعمدی دولت روحانی و آسیبهای جبرانناپذیر دولت وی به کشور و اغتشاشات ۱۴۰۱ و عبور جریان اصلاحطلبان رادیکال از نظام، همان اتاق فکر همیشگی داستان وفاق ملی را بهمنظور بازگشت عناصر خرابکار پیش کشیده است.
واقعیت این است که مردم ایران، نظام اسلامی و ارزشهای انقلاب را پذیرفته و درونی کردهاند و مشکلی با آن ندارند و کاهش مشارکت در انتخابات تا ۳۰درصد امری طبیعی است و در تمام کشورهای دنیا مسبوق به سابقه است بهگونهای که در برخی کشورهای اروپایی و حتی آمریکا مشارکت انتخاباتی که بعد از جنگ جهانی دوم بالای ۹۰درصد بوده است اکنون به عدد ۴۰درصد کاهش پیداکرده است. همچنین؛ در طول چند دهه گذشته همیشه ۳۰درصد جامعه ایران در پای صندوق رأی غایب بودهاند و اکنونکه در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ۵۰درصد مشارکت داشتهایم فقط با ۲۰درصد کاهش مشارکت مواجه بودهایم که باید نگران این ۲۰درصد بود که البته ناکارآمدیهای دههی۹۰ و ایجاد توقعات فزاینده و القا نیازهای کاذب در مردم توسط رسانههای نفوذی داخلی و تلویزیونهای معاند فارسیزبان، در ناامید و دلخور کردن مردم از نظام علت اصلی کاهش مشارکت میباشد.
لذا اگر در کشور ناکارآمدی و فساد و شکاف طبقاتی وجود دارد عمدتاً نتیجه حکمرانی جریانات لیبرال و بدعتگذار در دولتهای سازندگی، اصلاحات و تدبیر و امید است که با ایده وابستگی به خارج(غربگرایی و مذاکره با آمریکا) و ایجاد دغدغهها و نیازهای کاذب در مردم(آزادی، برهنگی و بیحجابی و فیلترینگ) نظام حکمرانی را از ریل خارج کرده و اجازه ندادهاند مردم ایران طعم عدالت اجتماعی انقلاب اسلامی را بچشند. با یک بررسی ساده مشخص میشود که اکثر شرکتهای رانتی، خصوصی، خصولتی، واردات دارو، صنایع غذایی، پتروشیمی، بیمهها و بانکهای خصوصی که نان مردم را آجر کردهاند متعلق به همان جریاناتی است که دم از وفاق ملی میزنند و برای مردم اشک تمساح میریزند.
پرواضح است که وفاق باید حول محور دالّ مرکزی نظام و انقلاب اسلامی بچرخد و نه حول بدعتهای همیشگی همچون نظام سرمایهداری، جامعه مدنی و نئولیبرالیسم و امثالهم! وقتی جریانات بدعتگذار دالّ مرکزی نظام را قبول ندارند چگونه میتوان با آنها به وفاق رسید و به آنها اعتماد کرد. لازم است افراد و جریانات سیاسی خود را با دالّ مرکزی و سیاستهای کلی و رهنمودهای رهبری هماهنگ کنند و نه بالعکس!
با این وصف؛ وفاق ملی نیز همچون جامعه مدنی، آشتی ملی، برجام و کلید حسن روحانی یک بدعت و تله است تا آرمانهای انقلاب اسلامی و جریان انقلابی و حزباللهی کشور به انزوا رانده شوند و افراد و جریانات معاند، لیبرال و چپ و مارکسیستی که اساساً هیچ اعتقادی به مردم و نظام اسلامی ندارند به لایه حاکمیتی نفوذ کنند و با فتح قوه مجریه، شورای شهر و قوه مقننه آرامآرام به رأس هرم که فتح جایگاه رهبری است دست یابند و براندازی صورت گیرد. اما نکته کلیدی این است که در ۴۵سال گذشته این اقدامات بارها تجربهشده است و به نتیجه نرسیده است اکنون نیز به نتیجه نمیرسد اما آسیبهای جبرانناپذیر به رشد و توسعه کشور وارد میشود چراکه افراد و جریانات دگراندیش و انحرافی در ساختار قدرت بهمثابه سرعتگیر و ترمز پیشرفت کشور عمل میکنند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔴 جملهای از نهجالبلاغه در بنر نشست خبری امروز رئیسجمهور: گردنم را در گرو وعدههایم میگذارم.
🔸 پ.ن: یکی از وعدههای رییسجمهور یکی شدن سفرهها و عدم تفاوت سفره مردم عادی با سفره مسئولان بود.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
دوقطبیسازی و اختلاف افکنی به سبک روزنامه اعتماد
روزنامه اعتماد با تیتر: شورشی عليه دولت سايه يا ديپلمات محافظهكار، نوشته است: علی باقری كنی كه با معارفه عباس عراقچی وزير خارجه از سرپرستی اين وزارتخانه كنار رفت؛ چهرهای كه سالها سايه سعيد جليلی بود اما به يكباره با فاصله گرفتن از ديدگاههای او عليه دولت سايه شوريد.
پینوشت و تحلیل/سعید عبدالملکی
✍️ روزنامه اعتماد به مدیر مسئولی الیاس حضرتی که اکنون رییس شورای اطلاع رسانی دولت پزشکیان است یکی از روزنامههای زنجیرهای برخاسته از جریان دوم خرداد میباشد که علاوه بر اطلاعرسانی مأموریت نانوشته دیگری دارد و آن اطلاعرسانی یکسویه در راستای تقویت سکولاریسم، تخطئه قدرت نرم انقلاب اسلامی و براندازی گام به گام است.
حضرتی در روزهای اخیر افراد مسأله دار و محکومان امنیتی را در شورای اطلاع رسانی دولت به کار گماشته است که برخی از آنان در اولین نشست خبری رییسجمهور رونمایی شدند.
رسانه برای همه حکومتها از اهمیت بسزایی برخوردار است چرا که گفتمان آن حکومت و دولت از بلندگوی رسانه به گوش همگان میرسد. رسانه میتواند مرز حق و باطل را جابجا کند، جای جلاد و شهید را عوض کند و گنجشک را به جای قناری رنگ کرده و در ذهن مردم تصویرسازی کند.
یکی از مأموریتهای این نوع روزنامهها، دوقطبی سازی و اختلاف افکنی بین نیروهای انقلاب و تخریب چهره آنها با عناوینی همچون «تندرو» و «سوپرانقلابی» است در حالی که خودشان در برابر اجنبی فاقد عزت نفس و خودباوری بوده و برای جلب رضایت دشمن حاضرند تمام داروندار ملت ایران را دو دستی تقدیم کنند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🌹🌸💥 ولادت باسعادت سرور کائنات حضرت خاتم الانبیاء محمد مصطفی صلّیالله علیه وآله و فرزندش صادق آل محمد بر همه یاران الهی و محبّین اهلبیت(ع) تبریک و تهنیت باد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔺 مثل همیشه تمرکز بر اخبار منفی و ناامیدکننده
🔸وقتی قرار است هیچ خبری خوبی از کشور رسانهای نشود.
🔸اگر گسست و ناترازی در کشور وجود دارد یک شبه به وجود نیامده است. بعد از جنگ تحمیلی تاکنون ۴ دولت اصلاحطلب حداقل ۲۴ سال فرمان قوه مجریه را در دست داشتهاند که لازم است پاسخگوی مشکلات کشور باشند.
🔸 ناامیدسازی و یأس آفرینی و تخریب عزت نفس مردم ایران از راهبردهای دشمنان ملت ایران است.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️رهبر انقلاب: نباید گذاشت دشمن شکست خورده، در داخل کشور با انحاء حیلهها و ترفندها، کار خودش را دنبال کند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
ایالت کالیفرنیای آمریکا استفاده از گوشیهای همراه را در مدارس ممنوع کرد
🔹بر اساس اعلام مرکز ملی آمار آموزشی آمریکا، در ۷۶ درصد مدارس دولتی استفاده غیر درسی از تلفن همراه در ساعتهای درسی کاملا ممنوع است.
🔹پیش از این اتحادیه مدارس لس آنجلس اعلام کرده بود علت ممنوع شدن گوشی همراه، ممانعت از اعتیاد دانش آموزان به شبکههای اجتماعی و مشکلات سلامت روان است.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
📢 پیام مهم رهبر انقلاب اسلامی درباره قضایای اخیر لبنان
👈 سرنوشت این منطقه را نیروهای مقاومت و در رأس آنان حزبالله سرافراز رقم خواهد زد.
👈 سگ هار صهیونیست با این جنایتها نمیتواند به ساخت مستحکم سازمان مقاومت و حزبالله صدمهای بزند. ۱۴۰۳/۷/۷
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید سید حسن نصرالله 🏴🖤
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid