#تحلیل_کوتاه
اخیرا وزارت امور خارجه عراق تصمیم گرفته است که حضور ائتلاف تحت رهبری آمریکا در عراق را به طور رسمی تمدید کند.
در زمان کاملا مشخص است که دولت عراق مانند موارد قبلی با تهدید آمریکا مجبور شده این تصمیم را بگیرد و باز این امر به ما ثابت میکند که اخراج آمریکا از عراق و سپس منطقه تنها با ادامه مقاومت محقق میشود.
همان اتفاقی که در افغانستان شاهد آن بودیم.
مقاومت اسلامی عراق اکنون راهی جز آماده شدن برای یک جنگ بزرگ زمینی ندارد.
ایالات متحده با اعزام هیمارس ها به کویت، اخیراً نیروهای زمینی خود را در خاورمیانه جمع آوری کرده است و در حال آماده شدن برای درگیری مستقیم در عراق، سوریه، اسرائیل و حتی یمن و ایران در صورت یافتن فرصتی برای از بین بردن آنها است.
ما اکنون وارد مسیری شدهایم که هیچ بازگشتی ندارد.
امروز چاره ای نداریم جز به سمت هسته ای شدن پیش برویم.
امشب در تحلیل کانال یوتیوبی ثابت میکنم که فرصت زمانی بسیار کمی برای هسته ای شدن داریم.
@CITYOFSUN
پس از حذف بایدن و جایگزینی هریس، در آخرین نظرسنجی ها از نظر تعداد کل رای، همچنان هریس با اختلاف کمی پیشتاز است.
همچنین نشریه اکونومیست در آخرین گزارش خود در این خصوص نوشت که در شرایط کنونی آرای الکترال هریس ۲۷۱ و ترامپ ۲۶۹ است. نامزد پیروز به ۲۷۰ رای الکترال نیاز دارد.
@CITYOFSUN
در دوره ای هستیم که دیگر فرصتی برای دست دست کردن نداریم.
در این تحلیل به بررسی دلایل ایران برای دستیابی سریع به بازدارندگی هسته ای میپردازیم.
تحلیل مهمی است. لطفا 30 ثانیه وقت بگذارید و عضو کانال بشید
https://youtu.be/c5r5Zw9h8Oc?si=AElYVT3Gmx6GmXcx
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشبینی ترامپ درباره آینده رژیم صهیونیستی در سخنرانی دیشب:
اسرائیل از بین خواهد رفت. یک یا دو سال پیش فکر نمیکردم این جمله را بگویم. اسرائیل قادر نخواهد بود در سه جبهه بجنگد. وضعیت بسیار شکننده است. اسرائیل به اندازه کافی نیروی نظامی ندارد و میلیونها نفر طرفدار طرف مقابلاند.
@CITYOFSUN
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فایل ارسالی اعضای کانال حال و هوای اربعين
@CITYOFSUN
تحلیل فرید زکریا/نشریه واشنگتن پست:
خاورمیانه امروز به اندازه چندین دهه به یک جنگ منطقه ای گسترده نزدیک شده است. توضیحات زیادی برای این واقعیت متشنج وجود دارد، اما یک اسم مهم بر همه آنها سایه افکنده است: و آن ایران است.
ایران تصمیم گرفته است که با دنبال کردن یک سیاست تهاجمی علیه واشنگتن و متحدانش در منطقه، منفعت هایی بیشتری را نسبت به هزینه ای که میدهد بدست آورد. این واقعیت جدید و خطرناک بیش از هر چیز ناشی از یک عامل است: فروپاشی سیاست منسجم ایالات متحده در قبال ایران و شکست این راهبرد.
از زمان خروج دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از توافق هسته ای ایران در ماه می 2018، سیاست ایالات متحده در قبال ایران "فشار حداکثری" بوده است. تعداد تحریمها علیه ایران از 370 مورد در دوران باراک اوباما به بیش از 1500 مورد در دوران دولت ترامپ افزایش یافت و این کشور را به بیشترین کشور تحریم شده در جهان تبدیل کرد. در حالی که دیگر شرکا در مذاکرات توافق هستهای - قدرتهای اروپایی، روسیه و چین - مخالفت کردند، ایالات متحده از تحریمهای ثانویه استفاده کرد تا عملاً مانع از تجارت بیشتر آنها با تهران شود. دولت بایدن عمدتاً سیاست ترامپ را با اندکی تغییرات و تسهیلات ادامه داده است.
و نتیجه سیاست فشار حداکثری ترامپ و بایدن چه بوده است؟ ایران که از محدودیت های توافق هسته ای رها شده است، برنامه هسته ای خود را به طور گسترده ای پیش برده است. به گفته آژانس بین المللی انرژی اتمی، اکنون اورانیوم غنی شده این کشور 30 برابر بیشتر از توافق مجاز است. این توافق یک "زمان شکست" یک ساله ایجاد کرد، دوره ای که برای تولید سوخت هسته ای مورد نیاز برای یک سلاح ضروری است. ماه گذشته، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، گفت که تهران یک تا دو هفته با ظرفیت شکست فاصله دارد.
در همین حال، ایران با ایجاد روابط نزدیکتر با مجموعهای از گروههای فرعی در منطقه - حزبالله لبنان، حماس در غزه، حوثیها در یمن، و شبهنظامیان در عراق و سوریه، به فشارهای خارجی پاسخ داده است. «مقاومت» اسرائیل را وارد طولانیترین و خطرناکترین جنگ خود در دهههای اخیر کرده است، حدود 70 درصد از تردد کشتیها را از دریای سرخ منحرف کرده است، و تقریباً با هر معیاری، سیاست واشنگتن در قبال ایران شکست خورده است.
اما دلیل این شکست چیست؟
«رژیم تحریمهای گسترده... پیامدهای نامطلوبی برای طبقات متوسط ایران داشته است... و باعث شده است که اعتمادشان به سیاستمداران اصلاحطلب که از دور جدیدی از دیپلماسی حمایت میکنند، از دست بدهند. تندروهای ایرانی خروج ایالات متحده از توافق هستهای 2015 را استناد کردند تا نشان دهند که آنها در تمام مدت حق داشتند که این مذاکرات را ساختگی تلقی کنند، در حالی که شرکت های اروپایی و دیگر شرکت های بین المللی شروع به خروج از ایران کردند ... تندروها درها را به روی سرمایه گذاران چینی باز کردند و از طرف های تجاری وفادار خود خواستند این خلاء را پر کنند. "
حتی پس از اینکه مسعود پزشکیان یک اصلاحطلب بهعنوان رئیسجمهور انتخاب شد، هنوز مجبور است به نهادهای مذهبی و نظامی که قدرت واقعی را در اختیار دارند، تسلیم شود.
حقیقت این است که، برای تقریبا یک دهه، واشنگتن رویکردی سطحی نسبت به ایران داشته است - مخالفت و فشار بی امان - اما نه یک استراتژی مناسب. دولت اوباما رویکردی را امتحان کرد که تحریمهای شدید را با راهحلی برای ایران - در صورتی که برنامه هستهای خود را محدود میکرد - همراه کرد. با مهار قوی ترین تهدید ایران، اوباما امیدوار بود که این کشور در نهایت در همسایگی خود کمتر دست به تهاجم بزند. کارشناسان بین المللی موافق هستند که ایران تا حد زیادی به توافق هسته ای پایبند بوده است. با این حال، تهران فعالیت های منطقه ای خود را (که هرگز بخشی از توافق نبود) متوقف نکرد.
آیا مذاکرات هسته ای می توانست به نوعی کاهش گسترده تر تنش ها منجر شود؟ غیرممکن است که بدانیم، زیرا در طول دو سال، ترامپ قدرت را به دست گرفت و سیاست ایالات متحده را به کلی معکوس کرد.
دولت بایدن میتوانست مسیر خود را تغییر دهد، اما میترسید که انجام این کار واکنش شدید جمهوریخواهان را به دنبال داشته باشد. مشکل این است که رویکرد فعلی را نمیتوان به عنوان یک استراتژی مناسب در نظر گرفت. در عوض، این نگرشی است که صرفا به درد مخاطب داخلی آمریکا میخورد و آنها را سرسخت نشان میدهد. این صرفا یک تصور مبهم و بدون پشتوانه است که فکر کنیم مخالفت بی امان با ایران نتیجه ای را به همراه خواهد داشت، مانند فروپاشی رژیم.
👇(1)
@CITYOFSUN
(2) 👈 من از جمهوری اسلامی ایران و هر چیزی که برای آن ایستاده است بیزارم. من معترضان خیابانی و امید آنها به تغییر رژیم را تحسین میکنم، اما "امید" یک استراتژی نیست. ایالات متحده و متحدانش باید سیاستی را در قبال ایران طراحی کنند که واقعیت وجود جمهوری اسلامی را به رسمیت بشناسد - و سپس تهدیدها و مجازات هایی را برای بازدارندگی از آن وضع کنند، اما همچنین مشوق هایی را به کار گیرند تا دلیلی برای کاهش تنش ها داشته باشد. رویکرد فعلی منجر به تنش زدایی نخواهد شد، چه رسد به همکاری با تهران. اما میتوان با یک استراتژی جدید اصطکاکهای بسیاری را که ممکن است این منطقه ناآرام را به یک جنگ طولانی و خونین بکشاند، کاهش داد.
(پایان ترجمه تحلیل)
@CITYOFSUN
#تحلیل_کوتاه
اسرائيل گلوله هاي ضد هوايي M61 Vulcan با برد 3 كيلومتري را كه سال ها پيش بازنشسته كرده بود، از انبار خارج كرده و مجدداً مورد استفاده قرار داد و آنها را به مواضع ضد هوايي ثابت يا متحرك تبديل كرد.
تصمیم اسرائیل برای اتخاذ این تصمیم، وخامت اوضاع را نشان می دهد.
فراموش نکنید اسرائیل تنها میگفت پدافند هوایی ما قوی ترین پدافند هوایی دنیا است و برای ما که گنبد آهنین را داریم زشت است از چنین سیستم هایی استفاده کنیم.
مقامات ارشد نظامی اسرائیل در دیدار با همتایان غربی و شرقی خود بارها تاکید داشتند که برای تهدیدات ارتفاع کم نیازی به هیچ چیز دیگری ندارد.
چنان تعریف میکردند که کشورهای دیگر رویای خرید گنبد آهنین را داشتند اما امروز یاران ایران بلایی به سرشان آورده اند که به سراغ سیستم های دهه 50 میلادی رفته اند.
امروز خود رسانه های اسرائیلی اعتراف میکنند که گنبد آهنین بیش از 35 درصد از خود را از دست داده است اما در واقعیت آسمان فلسطین اشغالی اتوبان پرتابه های مقاومت شده است و روزی نیست که شهرک نشينان با سر خود پهپاد های انتحاری را تا مقصد دنبال نکنند.
امروز اسرائیل در درگیری با مقاومت سیستم ها و بخش قابل توجهی از انبار مهمات خود را مصرف کرده است .
اسرائیل در حال آماده شدن برای یک فرآیند طولانی مدت است که در آن ذخایر موشکی اش تمام می شود و این اقدام نشان دهنده آخرین تلاش دفاعی آن است.
@CITYOFSUN
میزان مواد منفجره پرتاب شده توسط اسرائیل بر سر مردم غزه از 70 هزار تن گذشت که حداقل 5 برابر بیشتر از 15 هزار تن TNT بمب های اتمی پرتاب شده بر روی هیروشیما و ناکازاکی است.
این ده ها برابر بیشتر از بمباران لندن و درسدن است.
اسرائیل بزرگترین بمباران تاریخ جهان را روی 360 کیلومتر مربع زمین انجام داد و هنوز هم ادامه دارد، اما از نظر نظامی یک شکست خورده بزرگ محسوب میشود و فقط سعی دارد خشم خود را بر سر غیرنظامیان خالی کند.
این جماعت همان هایی هستند در 60 سال گذشته که درباره هیتلر داستان سرایی های ترسناکی کردند ؟ امروز نتانیاهو دست صدها هیتلر را از پشت بسته است.
@CITYOFSUN
#تحلیل_کوتاه
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که اوکراین در حال برنامه ریزی برای حمله به نیروگاه های هسته ای کورسک و زاپارویا است.
وی همچنین اعلام کرد که اوکراین و ناتو اعلام کردند که روسیه پس از این اتفاق به خود حمله کرده و قصد دارند روسیه را پس از عملیات پرچم دروغین، مقصر این حمله معرفی کنند.
مقامات روسیه تهدید کردند که اگر تلاشی انجام شود که بخش قابل توجهی از اروپای شرقی را با ریزش رادیواکتیو پوشش دهد، با خشونت و بلافاصله پاسخ خواهند داد.
دوستان قدیمی تر یادشون هست، این خطر جدی (عملیات پرچم دروغین )که مدتهاست در مورد آن صحبت میکنم، یعنی تهدیدهایی مانند خرابکاری هستهای، عملیات پرچم دروغین حمله با بمب هستهای و بمب کثیف، همه به وضوح توسط بالاترین مقامات طرفین بیان شده است.
دو ماه پیش یک تحلیل ویژه در کانال یوتیوب بارگذاری کرده بودم که در آن تاکید کردم وارد دوره بسیار خطرناکی میشویم و آمریکا و غرب در حال باج خواهی هستهای از روسیه هستند .
اون تحلیل گویا جلوتر از زمان خودش مطرح شده بود و امروز تازه باید در موردش صحبت میکردم چراکه روز به روز به یک فاجعه بزرگ نزدیک میشویم.
دنیا تنها یک قدم با جهنم واقعی فاصله دارد.
@CITYOFSUN