فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویکتوریا نولاند (Nuland) معاون وزیر خارجه آمریکا خطاب به «مجمع امنیت در اوکراین» میگوید:
در این برنامهریزی برای ضد حمله آتی که دارید، ما هم ۴ تا ۵ ماه است که همکاری کردهایم.
«نولاند درواقع صحنهگردان اصلی اوکراین است؛ و حدود ۹ سال است که تمام انتصابها در اوکراین با تایید او انجام میشود. بقیه عروسکهای خیمهشببازی در دست او هستند».
او هیچ ابایی از اعتراف به این که «گلوبالیستهای آمریکا ضد حمله به روسیه را برنامهریزی میکنند» ندارد.
او با این کار عمداً قصد تحریک روسیه به درگیری مستقیم با آمریکا را دارد.
@iran_cityofsun
سفر امیرعبداللهیان به کیپ تاون برای شرکت در نشست وزرای خارجه بریکس
وزیر امورخارجه با اشاره به سفرش به کیپ تاون برای شرکت در نشست وزرای خارجه گروه بریکس گفت: حضور فعال در مجامع بینالمللی یکی از گامهای دکترین سیاست خارجی متوازن دولت است.
@iran_cityofsun
ارمنستان: ایران برای خودکفایی سخت در تلاش است
وزیر اقتصاد ارمنستان از تلاش برای افزایش همکاری با ایران و ساخت محصولات مشترک جهت عرضه به بازارهای جهانی خبر داد.
«وهان کروبیان» وزیر اقتصاد ارمنستان روز سه شنبه در نشست خبری گفت، با اجرای توافقنامه منطقه آزاد تجاری بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU)، ارمنستان برای صادرات شماری از محصولات از جمله محصولات غذایی امتیازاتی دریافت خواهد کرد.
وزیر اقتصاد ارمنستان یادآور شد: «صادرات کالا به ایران بسیار سخت است اما دلیل اصلی آن عوارض گمرکی نیست ایران برای خودکفایی در همه شاخههای اصلی اقتصاد تلاش میکند و این رقابت را به شدت پیچیده میکند.»
کروبیان افزود: «مسیر اصلی همکاری با ایران تولید مشترک کالاهای قابل فروش در سراسر جهان است.»
ایران از بزرگترین صادر کنندگان کالا به ارمنستان محسوب میشود. ایران دارای مرکز تجاری در ارمنستان است. گفته میشود که ایران قصد دارد حجم تجاری با ارمنستان را به سه میلیارد دلار برساند.
@iran_cityofsun
پاسخ لاوروف به ادعاهای تسلیحاتی سفیر آمریکا
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در واکنش به سخنان روبن بریگیتی، سفیر ایالات متحده که مدعی شده بود یک کشتی باری در حال انتقال تسلیحات آفریقای جنوبی به روسیه است، گفت: آفریقای جنوبی یک کشور مستقل است. روسیه هم یک کشور مستقل است و ما روابط خود را در انطباق کامل با هنجارها و اصول حقوق بینالملل که در این حوزه وجود دارد، ایجاد میکنیم.
لاوروف گفت: اگر سفیر آمریکا یا هر سفیر خارجی دیگری از آن سوی اقیانوس به چیزی مشکوک شود، بهتر است سرش به کار خودش باشد و دخالت نکند.
او با اشاره به مهمات حاوی اورانیوم ضعیفشده افزود: در مورد تحویل تسلیحات، روسیه بر خلاف همتایان غربی ما که این کار را انجام میدهند و همزمان بیطرفی خود را در مورد تحولات اوکراین اعلام میکنند، هرگز هنجارهای بینالمللی را نقض نمیکند. در همین بحبوحه آنها مقادیر زیادی از جدیدترین تسلیحات دوربرد و به طور کلی "ناامن" را به این کشور پمپاژ میکنند.
لاوروف تاکید کرد که غرب برای رژیم کییف سلاح میفرستد که «مقامات آن تهدید به کشتن همه روسها کردهاند.»
@iran_cityofsun
امیر خواجهفرد: ساخت دومین فروند از هواپیمای سیمرغ در دستور کار است
مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، گفت:
پس از انجام پرواز هواپیمای سیمرغ اطلاعات توسط گروه پروازی و تیم فنی رصد پرواز بازخوانی شد که به حمدالله تأییدکننده موفقیت این پرواز بود.
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با اشاره به مدت 20 دقیقهای پرواز بالگشایی اظهار کرد: این پرواز شامل استاندارهایی همانند نبستن ارابه فرود هواپیما و سرعت و ارتفاع مشخص است که با موفقیت پشت سر گذاشته شد. در جمهوری اسلامی ایران برنامه ساخت هواپیمای مسافربری و به موازات آن ساخت هواپیمای ترابری سیمرغ در دستورکار است.
امیر خواجهفرد با بیان اینکه براساس مطالعات راهبردی، جمهوری اسلامی ایران به 100 الی 150 عدد هواپیمای ترابری نیاز دارد، عنوان کرد: ساخت دومین فروند از این هواپیما در دستورکار است که پیشرفت 30 الی 35 درصدی داشته است.
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی درباره کاربری این هواپیما، گفت: این هواپیما میتواند 52 سرباز یا 32 چتر باز را حمل کند و یا با 24 تخت به عنوان آمبولانس هوایی استفاده شود.
@iran_cityofsun
امیرعبداللهیان: عضویت ایران در سازمان شانگهای تیر ماه نهایی میشود
وزیر امور خارجه گفت ایران یک کنشگر اصلی و یک قدرت اصلی در تحولات منطقهای است و در سطح جهانی ایران امروز از کنشگران اصلی به شمار میرود. در نظم جدید جهانی هر جا موضوع و پدیدهای مورد بحث قرار میگیرد، ایران در آن پدیده و موضوع، غایب نیست.
وزیر خارجه خاطرنشان کرد: ایران یک کشور مهم در قاره آسیاست و ما در ائتلافهای منطقهای از جمله شانگهای، بریکس و اتحادیه اقتصادی اوراسیا عضویت خود را پیگیری کردیم و عضویت ما در شانگهای در تیرماه نهایی میشود. آخرین مصوبه پارلمان کشورهای اصلی تشکیل دهنده شانگهای مربوط به قرقیزستان بود که هفته گذشته در پارلمان این کشور تصویب شد و در تیر ماه با حضور آقای رئیسی اعلام عضویت دائم و قطعی ایران در شانگهای را داریم.
@iran_cityofsun
🔴 وزیر کشور: افراد رده پایین طالبان که اظهاراتی علیه ایران داشتند، برکنار شدند
🔹 براساس اشتباهی که مرزبانان افغانستانی انجام دادند، درگیریها اتفاق افتاد. تاکنون چند نوبت اتفاقات ازایندست داشتهایم به مسئولان افغانستان توصیه میکنیم که مرزبانان خود را توجیه کنند.
🔹 برخی افراد غیرمسئول یا در ردههای مسئولیت پایین افغانستانی اظهاراتی علیه ایران داشتهاند که براساس گزارشهای دریافتی، آنها را برکنار کردهاند.
🔹 اکنون با حاکمان افغانستان در تعامل هستیم و هر حرفی باشد از طریق گفتوگو باید حل شود.
@iran_cityofsun
آخرین پیشرفتهای هواپیمای سیمرغ
هواپیمای ترابری تاکتیکی سیمرغ که یکی از پروژههای بزرگ هوایی کشور است، روز سه شنبه ۹ خرداد در فاصله کمتر از یک سال پس از بازدید رئیسجمهور، نخستین آزمون پروازی خود را با موفقیت انجام داد.
@iran_cityofsun
توطئه آمریکا علیه عراق با انتقال ۱۳ هزار نفر از خانوادههای داعش به موصل
🔹 یک منبع سیاسی آگاه خبر داد که آمریکا در تلاش است بار دیگر به گروه تروریستی داعش در عراق قدرت ببخشد تا از این طریق به حضور اشغالگرانه خود در این کشور و منطقه ادامه دهد.
🔹 این منبع به پایگاه خبری المعلومه گفت: آمریکا برای انتقال حدود ۱۳ هزار نفر از خانوادههای عناصر داعش از اردوگاه الهول سوریه به اردوگاه الجدعه در موصل، برنامهریزی میکند؛ اقدامی که هدف از آن، فراهمسازی بازگشت فعالیت این گروه تروریستی است.
@iran_cityofsun
حمیدرضا نعمتی فرمانده لشکر سایبری سپاه 9 اردیبهشت از مسکو بازدید کرد.
گفته می شود که او قراردادی را با افراد مرتبط با FSB (سازمان امنیت داخلی روسیه) امضا کرده است که هدف آن گسترش قابلیت های آنها برای انجام عملیات سایبری علیه زیرساخت های اسرائیل از ژوئن به بعد است.
نیروهای ایرانی که با گذرنامه های دیپلماتیک سفر می کردند، در 8 مه وارد مسکو شدند.
این اطلاعات میافزاید که حملات سایبری اخیر گروه های هکری "عصا موسی" و"سودان ناشناس" (همون هکر های سودانی) را به تیم حمید رضا نعمتی نسبت می دهد.
بر اساس گزارشها، منشأ اکثر این حملات سایبری از نجف، و چندین مکان در جنوب لبنان است.
@iran_cityofsun
رویترز می نویسد: نشست بریکس ممکن است به درخواست مقامات آفریقای جنوبی از آفریقای جنوبی به چین منتقل شود، زیرا هنوز در مورد استراتژی خود برای انطباق با درخواست دادگاه بین المللی کیفری در لاهه برای دستگیری ولادیمیر پوتین تصمیم نگرفته اند.
اجلاس بریکس از 22 تا 24 آگوست در کیپ تاون برگزار می شود.
@iran_cityofsun
نگرانی تلآویو از فروش «اژدهای نیرومند» چین به عربستان و مصر
رژیم صهیونیستی با نگرانی در حال رصد اخبار مربوط به احتمال معامله تسلیحاتی میان عربستان و مصر با چین است که در صورت امضای قرارداد، شامل فروش جنگندههای درجه یک چینی به این دو کشور خواهد بود. امری که ممکن است توازن نیروهای هوایی در منطقه را بر هم بزند.
روزنامه «رأی الیوم» با انتشار این مقدمه نوشت که وبگاه صهیونیستی «والا» با انتشار گزارشی در این خصوص نوشت: مصر احتمالا جنگنده چینی J۱۰C ملقب به «اژدهای چینی» را خریداری میکند که به گفته نشریات خارجی مشابه جنگنده اسرائیلی «لاوی» ساخته شده است که در سال ۱۹۸۷ تولید آن متوقف شد.
چین تاکنون جتهای جنگنده «جِی-۱۰ سی» خود را فقط به پاکستان فروخته است.
جِی-۱۰ سی اولین جنگنده بومی چین است و در سال ۲۰۰۶ در نیروی هوایی این کشور عملیاتی شده است. این جنگنده چینی دارای رادار پیشرفته، سیستم کنترل پرواز و دارای حداکثر سرعت ۱.۸ ماخ است و میتواند علاوه بر وظایف رهگیر که هدف اصلی آن است، ماموریتهای حمله زمینی را هم انجام دهد.
به ادعای این رسانه صهیونیستی، فروش این جنگنده در چارچوب یک معامله بزرگ تسلیحاتی صورت میگیرد که پادشاهی عربستان سعودی را نیز در بر میگیرد و موجب میشود که وابستگی آن به تسلیحات آمریکایی کاهش یابد و جای پای چین را در منطقه محکم کند.
بنا بر این گزارش، «مصر مذاکرات خود را با چین بر سر یک سری قراردادهای مهم تسلیحاتی آغاز کرده است. این معاملات شامل خرید جنگندههای پیشرفته، سامانههای پدافندی و پهپادهای انتحاری خواهد بود».
این در حالی است که مصر در گذشته نیز عملا از چین جنگنده و هواپیماهای آموزشی قدیمی را خریداری کرده است و عربستان سعودی نیز از آن موشک خریده است. اما به نوشته «روسیا الیوم»، این بار موضوع بر سر یک سری معاملات برای سامانههای تسلیحاتی پیشرفته است که خرید آن، وابستگی فنی و سیاسی این دو کشور به تسلیحات آمریکایی را کاهش میدهد و جای پای چین را محکم میکند.
بر اساس این گزارش، «صنایع نظامی عربستان سعودی» در حال مذاکره با شرکت گروه صنایع شمالی چین برای خرید جتهای جنگنده، پهپادهای شناسایی و سامانه پدافند هوایی است.
طبق این گزارش، نیروی هوایی مصر نیز در حال مذاکره با «گروه صنایع هوایی چنگدو» چین است و دوطرف اخیرا در حاشیه نمایشگاه بینالمللی دریایی و هوافضای لانگکاوی در مالزی دیدار داشتند.
@iran_cityofsun